NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
14
5
2:20, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
KGB
79
Tramonról is kaptunk vagy 150et, és a 2 S sem volt mindig a helyzet magaslatán (Beckum TD pl), Cruz meg Shieldsről szedte a yardokat, szóval az egész fos volt így. TEeket sosem tudtuk levédekezni, tegnap sem. Futás megállításához is csak 2 ILB hiányzott. Voltak gondok 😀BUSH 😀Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
BUSH 😀Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕
több mint 12 éve
ilaris
215
Ennyire szoros meccset vártam....Csupán... amilyen eredményt tippelek az biztosan fordítvatörténik meg
szerencsére
ilaris
több mint 12 éve
szaba
10 545
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.
több mint 12 éve
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀
több mint 12 éve
Kegyetlen meccs volt, de nem számítottam másra. Rodgers volt a legjobb futónk, ez már kezd a tavalyi szezonvégebeli meccsekre hasonlítani.Starks-ot nem tudom, lehet pihentetni kellett volna, persze utólag okos az ember. Woodson meg lehet, pont az Oakland ellen fog kihagyni meccset (agyrázkódás...)? Quarless-t nagyon sajnálom :/
Különleges eset, amikor nem a védelem állítja meg az ellent 4. downál v. int-et szerez, hanem az O# zárja rövidre a meccset!
Sok drop: most legalább egyszerre kijött az összes, ugye az előzőekben nem lehet panasz erre (talán a Bucs ellen...)
több mint 12 éve
KGB
79
Szerintem 3 ponttal nyerünk, amikor is az utolsó másodpercben Crosby mezőnygóljával alakul ki a végeredmény.Az eleje tökéletes, a második rész már nem annyira... Woodson, Starks (sorozatban 3. meccs sérüléssel?) idő előtt öltöző, Quarless 1 gyenge season ending.
De persze nagyon szenvedős lesz., és a legfontosabb, ússzuk meg további sérülések nélkül!gamerkr
6 elejtett labdát írtak meccs közben, de Finleynél volt 1x egy 4es, amire még jött 1, Crabtree is elejtett 1et, Jennings minimum 2-t... kicsit sok
több mint 12 éve
Kampman
28 323
Nem lebecsülve következő ellenfeleinket, szerintem most volt meg az a sokszor emlegetett "legnehezebb meccs"
több mint 12 éve
Srácok, sorry ha vállalhatatlan voltam az eredménykövetőben, de ez az, amivel legjobban fel lehet húzni. (és ezt nem vita kirobbantására írtam, még mielőtt flamewar indulna)A meccsről: bennem volt, hogy kapjunk ki, de remélhetőleg ez is elég nagy pofon, és rájönnek, hogy nem verhetetlenek. Nagyon nem volt rendben ez a mai játék.
Viszont Aaron most mindenkinek megmutatta, hogy clutch.
több mint 12 éve
Pöcsöm kivan, hogy három perccel a vége előtt 8 pont előnyben abban a tudatban bóbiskolok, hogy a védelem majd megoldja... Kiegyenlítenek, majd Áron nyom két olyan passzt, hogy a maradék álom is kimegy a szememből... Nem gondoltam volna, hogy ennyire szar dolog ez a 12-0... 😂
több mint 12 éve
szaba
10 545
Komolyan mondom a secondaryben Bush csak arra jó, hogy foglalja a helyet a pályán... 😕kobalu91Meg blitzelni 😀
több mint 12 éve
Komolyan mondom a secondaryben Bush csak arra jó, hogy foglalja a helyet a pályán... 😕
több mint 12 éve
A FOX adja megint a meccsünket. Talán nem a két kedvenc külföldi kommentátorunkkal ? 😀gamerkrsztem már unnak minket 😀
több mint 12 éve
A FOX adja megint a meccsünket. Talán nem a két kedvenc külföldi kommentátorunkkal ? 😀
több mint 12 éve
természetesen Cliftont akartam írniGAMEEDAAAY!Bulaga?JayB
Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül isHurka
több mint 12 éve
.brk
1 890
tavaly a New Meadowlandsben nulláztuk a Jets-t. nem számítok ilyenre természetesen, de örülnék a W-nek.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
GAMEEDAAAY!Bulaga?
Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül isHurka
több mint 12 éve
GAMEEDAAAY!Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül is
több mint 12 éve
Szerintem 3 ponttal nyerünk, amikor is az utolsó másodpercben Crosby mezőnygóljával alakul ki a végeredmény.De persze nagyon szenvedős lesz., és a legfontosabb, ússzuk meg további sérülések nélkül!
több mint 12 éve
én is ettől félek, nem csodálkoznék, ha a sok sérülés megbosszulná magát. csak Áron ne sérüljön meg 😕Gameday!Az első félidőben elhúzunk 15-20 ponttal, amit a negyedik negyed végére 3-4 pontra sikerül "leküzdeni". Végül a szokásos idegbajos végjátékban nyerünk :cool:Kampman
Ki mit vár, mire számít?Gergőbácsi
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ha egy vereséget mindenképpen meg kéne nevezni a hátralevő schedule-ból akkor ezt mondanám de szerintem nem fog bekövetkezni. Olyan 30-20 körüli végeredményre tippelek.
több mint 12 éve
Kampman
28 323
Gameday!Az első félidőben elhúzunk 15-20 ponttal, amit a negyedik negyed végére 3-4 pontra sikerül "leküzdeni". Végül a szokásos idegbajos végjátékban nyerünk :cool:
Ki mit vár, mire számít?Gergőbácsi
több mint 12 éve
Gameday!Ki mit vár, mire számít?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.