NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 12 éve
KGB 79
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorx
Főleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
BUSH 😀
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕.brk
Tramonról is kaptunk vagy 150et, és a 2 S sem volt mindig a helyzet magaslatán (Beckum TD pl), Cruz meg Shieldsről szedte a yardokat, szóval az egész fos volt így. TEeket sosem tudtuk levédekezni, tegnap sem. Futás megállításához is csak 2 ILB hiányzott. Voltak gondok 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorx
Főleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
BUSH 😀
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕
több mint 12 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Ennyire szoros meccset vártam....
Csupán... amilyen eredményt tippelek az biztosan fordítvatörténik meg
szerencsére

ilaris

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Főleg a cornereknek akadtak gondjaik.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kegyetlen meccs volt, de nem számítottam másra. Rodgers volt a legjobb futónk, ez már kezd a tavalyi szezonvégebeli meccsekre hasonlítani.

Starks-ot nem tudom, lehet pihentetni kellett volna, persze utólag okos az ember. Woodson meg lehet, pont az Oakland ellen fog kihagyni meccset (agyrázkódás...)? Quarless-t nagyon sajnálom :/

Különleges eset, amikor nem a védelem állítja meg az ellent 4. downál v. int-et szerez, hanem az O# zárja rövidre a meccset!
Sok drop: most legalább egyszerre kijött az összes, ugye az előzőekben nem lehet panasz erre (talán a Bucs ellen...)

több mint 12 éve
KGB 79
Szerintem 3 ponttal nyerünk, amikor is az utolsó másodpercben Crosby mezőnygóljával alakul ki a végeredmény.

De persze nagyon szenvedős lesz., és a legfontosabb, ússzuk meg további sérülések nélkül!gamerkr
Az eleje tökéletes, a második rész már nem annyira... Woodson, Starks (sorozatban 3. meccs sérüléssel?) idő előtt öltöző, Quarless 1 gyenge season ending.

6 elejtett labdát írtak meccs közben, de Finleynél volt 1x egy 4es, amire még jött 1, Crabtree is elejtett 1et, Jennings minimum 2-t... kicsit sok
több mint 12 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Nem lebecsülve következő ellenfeleinket, szerintem most volt meg az a sokszor emlegetett "legnehezebb meccs"
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Srácok, sorry ha vállalhatatlan voltam az eredménykövetőben, de ez az, amivel legjobban fel lehet húzni. (és ezt nem vita kirobbantására írtam, még mielőtt flamewar indulna)

A meccsről: bennem volt, hogy kapjunk ki, de remélhetőleg ez is elég nagy pofon, és rájönnek, hogy nem verhetetlenek. Nagyon nem volt rendben ez a mai játék.
Viszont Aaron most mindenkinek megmutatta, hogy clutch.

több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Pöcsöm kivan, hogy három perccel a vége előtt 8 pont előnyben abban a tudatban bóbiskolok, hogy a védelem majd megoldja... Kiegyenlítenek, majd Áron nyom két olyan passzt, hogy a maradék álom is kimegy a szememből... Nem gondoltam volna, hogy ennyire szar dolog ez a 12-0... 😂
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Komolyan mondom a secondaryben Bush csak arra jó, hogy foglalja a helyet a pályán... 😕kobalu91
Meg blitzelni 😀
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Komolyan mondom a secondaryben Bush csak arra jó, hogy foglalja a helyet a pályán... 😕
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
A FOX adja megint a meccsünket. Talán nem a két kedvenc külföldi kommentátorunkkal ? 😀gamerkr
sztem már unnak minket 😀
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A FOX adja megint a meccsünket. Talán nem a két kedvenc külföldi kommentátorunkkal ? 😀

több mint 12 éve
GAMEEDAAAY!
Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül isHurka
Bulaga?JayB
természetesen Cliftont akartam írni
több mint 12 éve
ilaris Green Bay Packers 215
három-öt pontos szoros meccsen vesztjük el veretlenségünket.
szvsz

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
tavaly a New Meadowlandsben nulláztuk a Jets-t. nem számítok ilyenre természetesen, de örülnék a W-nek.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
GAMEEDAAAY!
Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül isHurka
Bulaga?
több mint 12 éve
GAMEEDAAAY!
Tudom, már megszokhattátok tőlem, hogy pesszimista vagyok sajnos, de a szezon eddigi legnehezebb mecsére számítok, főleg ez a mi OL vs. Giants DL párharc lesz kegyetlenül fontos, hogy meg tudjuk-e őket tartani Bulaga és Sitton nélkül is
több mint 12 éve
Szerintem 3 ponttal nyerünk, amikor is az utolsó másodpercben Crosby mezőnygóljával alakul ki a végeredmény.

De persze nagyon szenvedős lesz., és a legfontosabb, ússzuk meg további sérülések nélkül!

több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Gameday!
Ki mit vár, mire számít?Gergőbácsi
Az első félidőben elhúzunk 15-20 ponttal, amit a negyedik negyed végére 3-4 pontra sikerül "leküzdeni". Végül a szokásos idegbajos végjátékban nyerünk :cool:Kampman
én is ettől félek, nem csodálkoznék, ha a sok sérülés megbosszulná magát. csak Áron ne sérüljön meg 😕
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ha egy vereséget mindenképpen meg kéne nevezni a hátralevő schedule-ból akkor ezt mondanám de szerintem nem fog bekövetkezni. Olyan 30-20 körüli végeredményre tippelek.
több mint 12 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Gameday!
Ki mit vár, mire számít?Gergőbácsi
Az első félidőben elhúzunk 15-20 ponttal, amit a negyedik negyed végére 3-4 pontra sikerül "leküzdeni". Végül a szokásos idegbajos végjátékban nyerünk :cool:
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szoros mérkőzésen, mintegy 45–24-re nyertek. Aztán legyen 20–17 oda 😛

több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Gameday!
Ki mit vár, mire számít?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.