NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
219
17
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ha Orton játszik a Chiefsnél simán nyertek, ha viszont Stanzi kezd akkor szoros meccsen kikaptok 😛Mennyi esélyt láttok egy legalább 2 TD-s sikerre ?Tocaén nagyot. passzal lehet szétszedni minket, az meg nem nagyon meg manapság a KC-nek, ha jól tudom. ha nem eresztünk ki, szerintem nagyon bőven megleszSzobi22
több mint 12 éve
Nem tudom miért, de van egy olyan nem túl jó érzésem, hogy Clifton már nem nagyon jön vissza. Még mindig out, van hátra 3 meccs. Nameg a PO.Tegnap nem edzett Jennings, Bishop, Starks, Saine és Pickett, utóbbi 2 agyrázkódás miatt. sok RB lesz így a hétvégére 😀Ha a negyedik negyedre elhúzunk, és Áron megint leül a padra, egész sok labdát kaphat. Ha szoros lesz, nem hiszem, hogy túl sokat fog hozni neked fantasyban. 😊kobalu91
fantasyben be is húztam KuhntSzobi22
több mint 12 éve
Mennyi esélyt láttok egy legalább 2 TD-s sikerre ?Tocaén nagyot. passzal lehet szétszedni minket, az meg nem nagyon meg manapság a KC-nek, ha jól tudom. ha nem eresztünk ki, szerintem nagyon bőven meglesz
több mint 12 éve
Mennyi esélyt láttok egy legalább 2 TD-s sikerre ?
több mint 12 éve
Egy féloff kérdés: kék (navy blue) sárga karikás mezt rendelnék (jófajta kínait) ~25$/db áron. Sok ilyen oldalt láttam, de egyiksem olyan, ahonnan már rendeltem volna. A minőség tekintetében szkeptikus vagyok, bejáratott helyről vásárolnék szívem szerint. Van esetleg, aki már rendelt ilyet és megírná honnan? Előre is köszi!
több mint 12 éve
Tegnap nem edzett Jennings, Bishop, Starks, Saine és Pickett, utóbbi 2 agyrázkódás miatt. sok RB lesz így a hétvégére 😀Ha a negyedik negyedre elhúzunk, és Áron megint leül a padra, egész sok labdát kaphat. Ha szoros lesz, nem hiszem, hogy túl sokat fog hozni neked fantasyban. 😊
fantasyben be is húztam KuhntSzobi22
több mint 12 éve
Tegnap nem edzett Jennings, Bishop, Starks, Saine és Pickett, utóbbi 2 agyrázkódás miatt. sok RB lesz így a hétvégére 😀fantasyben be is húztam Kuhnt
több mint 12 éve
Áron továbbra is vezet a Pro Bowl szavazáson.Clifton még mindig a legjobb T 😀
http://blog.packers.com/2011/12/14/aaron-rodgers-leads-pro-bowl-voting-with-one-week-to-go/
Mondjuk egy MVP-től ez el is várható. 😊vasza
több mint 12 éve
vasza
59
Ami feltűnt, hogy azon kívül kik a sérültek, a fal nem igen került megemlítésre. Jók! Van idő passzolni, futni is lehet(ne). Az elmúlt évekhez képest kijelenthető, hogy összeálltak, mint a ge*is bugyi. 😀
több mint 12 éve
vasza
59
Áron továbbra is vezet a Pro Bowl szavazáson.http://blog.packers.com/2011/12/14/aaron-rodgers-leads-pro-bowl-voting-with-one-week-to-go/
Mondjuk egy MVP-től ez el is várható. 😊
több mint 12 éve
Érdekes írás a közeljövőről, Jennings kiesésével skill pozíciónként lebontva az offenseben.Szerintem a 2 rookie TE kimaradt belőle (bár Taylor kevesebbet lesz bent), könnyen előfordulhat, hogy Williams többet lesz bent (pláne Quarless sérülées miatt). Mivel elég jó keze van, pár lasztit neki is kinézek. Ki tudja, talán Williams lesz a 20. TD-t jegyző játékos idén.
http://packersnews.greenbaypressgazette.com/article/20111212/PKR07/312120101&located=rssGergőbácsi
több mint 12 éve
Érdekes írás a közeljövőről, Jennings kiesésével skill pozíciónként lebontva az offenseben.http://packersnews.greenbaypressgazette.com/article/20111212/PKR07/312120101&located=rss
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Breer: "WR Greg Jennings "will be out a couple weeks" with a knee sprain, according to McCarthy."vassadiGet well, see you soon!
Remélem Finley, Driver és Jones még jobban feljavul, vagy az egyelőre kisebb nevek egyike.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sokmindennel lehet ezt magyarázni szerintem, ami biztos hogy már a meccs előtt ezzel egy hatalmas pszihológiai előnyben vannak, mert az ellenfél edzői, az irányitó, stb ennek tudatában vagy alapból kevesebb pass play-t hivnak, pláne nem halál kockázatosokat...és ezzel kismerhetővé teszik a saját játékukat a GB számáraVagy csak korán nagy előnyre tesz szert a Green Bay és az éppen aktuális ellenfélnek többet kell passzolnia, mint futnia. Borul a game plan, stb. Ez is lehet oka a sok intnek.SzokolVan benne igazság, de azért nem teljesen igaz, ott volt pl a Carolina elleni meccs is, mikor Newtonék húztak el az elején, és mégis 3 INT-et szerzett a csapat.kobalu91
több mint 12 éve
Vagy csak korán nagy előnyre tesz szert a Green Bay és az éppen aktuális ellenfélnek többet kell passzolnia, mint futnia. Borul a game plan, stb. Ez is lehet oka a sok intnek.SzokolVan benne igazság, de azért nem teljesen igaz, ott volt pl a Carolina elleni meccs is, mikor Newtonék húztak el az elején, és mégis 3 INT-et szerzett a csapat.
több mint 12 éve
Vagy csak korán nagy előnyre tesz szert a Green Bay és az éppen aktuális ellenfélnek többet kell passzolnia, mint futnia. Borul a game plan, stb. Ez is lehet oka a sok intnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Engem az INT-ek száma döbbent meg, meccsenként átlag több mint 2 labdát szedünk le a levegőben, ez 10-el több mint a második helyezett Lions. Ez valami egészen hihetetlen stat szerintem. Vagy ennyire balhawk mindenki vagy Capers rendszerének gyümölcse ez? Mert nyomás az nemnagyon van, az irányítóknak van ideje körbenézni mégis átlag két labdát dobnak Woodsonék kezébe. Nézegettem mi a rekord de csalóka, a legtöbb INT-et szerző csapatok a hőskorból származik (61-es Chargers 49 WTF???) gondolom a pass interference és egyéb szabályok nem létezésének köszönhetően.JayBNagyon jókezű a LB sorotok is, tudják ezt az ellenfelek irányitói is, és már alapból ezzel a tudattal nehezebben dobja egy LB coverage be is a labdát, megremeg a keze és ezt kihasználjátok, vagy pedig inkább választ egy másik megoldást , viszont a secondary is fullos, tehát ördögi sajtos kör 😊de a secondary magában nem lett volna ennyire képes
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Engem az INT-ek száma döbbent meg, meccsenként átlag több mint 2 labdát szedünk le a levegőben, ez 10-el több mint a második helyezett Lions. Ez valami egészen hihetetlen stat szerintem. Vagy ennyire balhawk mindenki vagy Capers rendszerének gyümölcse ez? Mert nyomás az nemnagyon van, az irányítóknak van ideje körbenézni mégis átlag két labdát dobnak Woodsonék kezébe. Nézegettem mi a rekord de csalóka, a legtöbb INT-et szerző csapatok a hőskorból származik (61-es Chargers 49 WTF???) gondolom a pass interference és egyéb szabályok nem létezésének köszönhetően.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Épp ezek a statisztikák miatt tartatok ott ahol tartaok, emiatt emelkedtek ennyire ki a mezőnyből szerintemviszont negatívum, hogy pl. a szertáros még mindig nem csinált TD-t...Hurkahova rohansz? még a csapat fele sem szerzett, igaz már csak pár ember van addig. Most épp 19 különböző ha jól számolom.
nézve a statokat még az is durva, hogy 8 játékos kapott 100 yardnál több passzt, 10 különböző csinált sacket, 9 szerzett INT-t, 7 csinált fumble-t, 39 csinált tackle-t (ebben mondjuk mindenki benne van),LN
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Breer: "WR Greg Jennings "will be out a couple weeks" with a knee sprain, according to McCarthy."
több mint 12 éve
viszont negatívum, hogy pl. a szertáros még mindig nem csinált TD-t...Hurkahova rohansz? még a csapat fele sem szerzett, igaz már csak pár ember van addig. Most épp 19 különböző ha jól számolom.
nézve a statokat még az is durva, hogy 8 játékos kapott 100 yardnál több passzt, 10 különböző csinált sacket, 9 szerzett INT-t, 7 csinált fumble-t, 39 csinált tackle-t (ebben mondjuk mindenki benne van),
több mint 12 éve
nagyon tetszett a meccs, főleg a 2 ILB teljestménye nagy pozitívum, bár Francois néha csúnyán lecsúszott, de nem volt nagy gond egyébkéntNa meg persze Jennings gyógyuljon fel minél előbb, azt se bánom, ha kihagyja a KC ellenit, de a playoffra elképesztő mértékben kell
viszont negatívum, hogy pl. a szertáros még mindig nem csinált TD-t...
több mint 12 éve
Szerintem zúzzunk csak. 22 játékost úgy sem lehet pihentetni ha meg úgy megyünk neki a meccsnek hogy "csak maradjunk egyben" akkor tuti fél csapat IR-re kerül. 100%-on játszani sokkal kevésbé sérülésveszélyes mint finomkodni.JayBnem finomkodásra, meg az egész csapat pihentetésére gondolok. hanem hogy akinek van valami kisebb sérülése (ezekről nem is tudunk), azok közül pihenjenek néhányan. és attól még aki pályán van, az zúzzon, ez természetes 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Szerintem zúzzunk csak. 22 játékost úgy sem lehet pihentetni ha meg úgy megyünk neki a meccsnek hogy "csak maradjunk egyben" akkor tuti fél csapat IR-re kerül. 100%-on játszani sokkal kevésbé sérülésveszélyes mint finomkodni.