NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Harrell ugyanúgy melegítőben fülessel a fülén fog képeket elemezni mint eddig. De a gesztus tetszik, ezek szerint képben van még mint jövőbeli backup.JayBBasszus egy ritka rossz pillanat erejéig szerencsétlen Justin The Bustin' Harrellre gondoltam.... 😂
Gyerekek, nagyjából mindent elmondtatok itt a meccsel kapcsolatban. Ahogy több helyen is lehetett olvasni, a játékosoktól, edzői stábtól is, hogy (nagyképűség nélkül) kellenek az ilyen meccsek.
Ahogy érzem, most már csak ilyenek jönnek. Max a Chiefstől nem, de a Raiders-Lions-Bears hármas ha jól tudom, még mindig versenyben van. Az meg, hogy sérülésekkel, eltiltásokkal vannak tele, ne tévesszen meg senkit. Tavaly igen jó példával jártunk elöl, hogy hová el lehet jutni kórház a város szélént játszva.
A Giants meccsen azért feltűnt, hogy az újdonsült ILB páros néha még nem érzi annyira a pálya közepét. Mindenesetre lehet rájuk számítani.
Harrellre meg szerintem Flynn jövőbeni távozása után mint backup QB-ra biztos számítanak. Jobbára dicséreteket lehetett hallani róla.
Remélem Woodson, Hawk, Bishop visszatérhet, Starks dettó. Ja és Grant mintha kezdene éledezni és ez a Saine srác is ígérestesnek tűnik. A D felzárkózása a nagy playek leszorításában, és mániámban, a beszedett pontok csökkentésében hab lenne a sajttortán.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nem bántottál meg, tök jogos. 😀 Harrell ugyanúgy melegítőben fülessel a fülén fog képeket elemezni mint eddig. De a gesztus tetszik, ezek szerint képben van még mint jövőbeli backup.QB Graham Harrell has been signed to active roster from the practice squad and placed TE Andrew Quarless on injured reserve. hellyeaaa 😀JayBmost nem akarlak megbántani, de szerintem azért értelmesebb lett volna mondjuk CB-t vagy DL embert felhozni, esetleg egy RB-ben (már ha persze Starks-al nagyobb bajok lesznek), egyikben sem állunk olyan parádésan 😊Hurka
több mint 12 éve
QB Graham Harrell has been signed to active roster from the practice squad and placed TE Andrew Quarless on injured reserve. hellyeaaa 😀JayBmost nem akarlak megbántani, de szerintem azért értelmesebb lett volna mondjuk CB-t vagy DL embert felhozni, esetleg egy RB-ben (már ha persze Starks-al nagyobb bajok lesznek), egyikben sem állunk olyan parádésan 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
QB Graham Harrell has been signed to active roster from the practice squad and placed TE Andrew Quarless on injured reserve. hellyeaaa 😀
több mint 12 éve
mármint a CBS-eset 😊lehet, én a FOX-os streamet néztem 😊KampmanÁrtakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊vasza
több mint 12 éve
Masthay named 'NFC Special Teams Player of the Week'Állat! New Yorkban különösen jól megy neki úgy tűnik 😀 /New Jerseyben/
több mint 12 éve
Kampman
28 323
lehet, én a FOX-os streamet néztem 😊Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊vasza
több mint 12 éve
Lassan jönnek az olyan üzenetek, hogy "megint a csomagolósok meccsét adja a SportTv..." 😀 nem baj, addig se kell streamet keresni.Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊vasza
több mint 12 éve
vasza
59
Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊
több mint 12 éve
Kampman
28 323
Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-re
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Tebow-nál sokkal szebb dobómozdulata volt 😀Ott van Cobb, majd őt előléptetjük 😀kobalu91Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀JayB
több mint 12 éve
Ott van Cobb, majd őt előléptetjük 😀Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀JayB
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀
több mint 12 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91És az is tiszta ciki, hogy egy pár napja leigazolt LB szedett tőle picket. Ej, mik vannak...
több mint 12 éve
Ha addig elintézitek, hogy átkerüljünk az AFC-be, akkor kikaphattok tőlünk a SB-on.az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊Hurkaannyi előnyünk van, hogy nem kaphatunk ki tőlük a SB-ban 😀Szobi22
Ha nem, akkor meg kell elégednetek azzal, hogy az NFC konferencia döntőben verünk meg titeket.
😊
több mint 12 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91http://www.youtube.com/watch?v=gIuotFZnBtk
több mint 12 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?
több mint 12 éve
Quarless IRWoodson, ha engedik, játszik majd. Starks állapota jobban aggaszt :/
több mint 12 éve
.brk
1 890
mekkora rc ez az ember 😀mekkora troll már 😀
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d824ba9e2/Rodgers-the-prankster?module=HP11_content_streamSzobi22
ezért szeretem amúgy kifejezetten, nem egy ilyen egysíkú robot, aki végzi a melóját, kiélvezi minden percét a karrierjének
több mint 12 éve
NFC North Champs BABY! 😊 :cool:
több mint 12 éve
az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊Hurkaannyi előnyünk van, hogy nem kaphatunk ki tőlük a SB-ban 😀
több mint 12 éve
valamint Woodsonnak is ez volt a szezon leggyengébb meccseTramonról is kaptunk vagy 150et, és a 2 S sem volt mindig a helyzet magaslatán (Beckum TD pl), Cruz meg Shieldsről szedte a yardokat, szóval az egész fos volt így. TEeket sosem tudtuk levédekezni, tegnap sem. Futás megállításához is csak 2 ILB hiányzott. Voltak gondok 😀KGBFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szabaBUSH 😀
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕.brk
az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊
több mint 12 éve
mekkora rc ez az ember 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d824ba9e2/Rodgers-the-prankster?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Vegyük észre hogy: Egyébként ilyen összecsapásra számítottam én is, jó volt végre egy izgalmas második félidejű meccs. Azért érződött a csapaton a drukk, elég sok volt a hiba minden egységnél. Kár, hogy a bírók nem mindig álltak a helyzet magaslatán...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Hatalmas győzelem kevésbé hatalmas játékkal. A végén azért érződött az öröm és bodóttá, érezték a srácok is hogy ez most egy playoff szerű győzelem volt még ha egyáltalán nem is volt fontos. Amit furcsáltam az nem a bekapott passzolt yardok hanem ahogyan bekaptunk. Talán egyetlen egyszer sikerült (Shields) a cornereknek 1v1-ben megverni az elkapót, az összes többi catch lett, ez nem volt eddig jellemző, pláne hogy azért nem Plaxico Burresekből áll a giants wr korp. Smith és Francois látványos hibát nem csinált de azért elég vidáman futkostak középen. Offense a szezon eddigi egyik legszarabb játékát hozta (brutál volt a Giants ezt is tegyük hozzá) de még így is meccsnyerő alakulat. Voltak csúnya droppok, run block zéró. A bírói döntéstek... Mind megadható volt de akkor sem szólhattunk volna semmit ha máshogy döntenek. Brutális szerencsénk volt az inchekkel, azt nem lehet mondani hogy szándékos segítséget kaptunk volna a sporiktól. Majd lesz mikor nem lesz szerencsénk és Jennings nem fogja egy kézben a labdát 1 tized másodpercig, vagy Driver 1 centivel kijjebb lép stb stb.