Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Capers milyen fasza védelmet rakott itt össze... Pedig az alapanyag max középszintű.JayBA középszintűvel egyetértek, ha úgy nézem, hogy egyrészt Raji, Pickett, Jenkins, Matthews, Woodson, Williams, Collins azért nem középszint, másrészt az év eleji backup Hawk, Bishop, Peprah triumvirátus keményen odatette magát, és a névtelen/ismeretlen/tapasztalatlan emberkék pl. Shields, Walden, Zombo, Green is nagyon jól játszottak, ki-ki más mennyiségben. Az tetszik, hogy a védelem egységként volt jó, eloszlott a sok interception, sack is. Remélem Caperst megkínáljuk valami busás hosszabbítással és nem támad az a hülye ötlete, hogy elmegy...
@konq: nem lesz itt savazás, teljesen korrekt ez a cikk. 😉
Már megint hülye érzésem van, mint tavaly ilyenkor: nem mi vagyunk az esélyesek, de a védelem 2. a leglényegesebb szempontból, igaz az O most nem "red hot", de ismét félek. Remélem nem igazolódik be. Ki tudja, lehet hogy a sopánkodásoim ezúttal jót hoz. 😊
Más: akármi is lesz a vége, grat MM-nek, hogy bejuttatta a csapatot a sérüléshullám ellenére, TT-nek is hogy olyan "névtelen" embereket talált, akikre még is rá lehetett szabni egy jó védelmet. Meg úgy en bloc az egész edzői stábnak.
Kivéve talán Slocumot (persze ha Deseant is javarészt meg kordában tudjuk tartani ST-ben, akkor változhat a véleményem) 😛
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
zolten
230
Ne törődjetek vele, ő az egy főre eső mind a két bunkó 😊meg ott a szmájli is 😊 mi a gond egészséges optimizmussal?, ráadásul tudjuk hogy a playoffban bármi megtörténhet (hozzáteszem szerintem NEM mi vagyunk a meccs esélyesei).gamerkrIstenem, kicsit vegyetek már vissza. Dallas, esetleg egy biciklitúrafüligjimmymost őszintén, miért fáj ez neked? senkit nem fikázott itt senki, hadd ünnepeljünk már. esküszöm nem értemSzobi22
több mint 13 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1919 jöhet a savkonquerorszerintem nagyon jó lett, grat. annyit hozzátennék, hogy errefelé se sok szó esett Waldenről eddig 😛.
mi is köszönjük a munkádat, mert gondolom, ilyen formában idén már nem láthatunk cikket tőled.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha Rocky módjára küldjük akkor nem lesz gond 😊...JayBszégyelld magad, hogy most cserélsz avatart egy Philadelphiában játszódó filmre az Eagles elleni meccs előtt. :o 😀
.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
...JayBszégyelld magad, hogy most cserélsz avatart egy Philadelphiában játszódó filmre az Eagles elleni meccs előtt. :o 😀
amúgy igazad van, a front 7 kb darabjaira hullana Capers nélkül
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Capers milyen fasza védelmet rakott itt össze... Pedig az alapanyag max középszintű.
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Srácok!Annyiból szerintem azért SportTV is hibás (bár nem tudom mi alapján megy a beosztás), hogy nem őt kellett volna betenni szakkommentálni, mikor a Giants továbbjutása tőlünk függ, de egyébként egyetértek, ha már így alakult, visszafoghatta volna magát kicsit. Eredménykövetőben is sokan ledobták a láncot miatta, ahogy láttam. 😀
Ez az Olivér gyerek nagyon kiborított engem. Csak én érzékeltem a rosszindulatot és a lekicsinylést a részéről?
Ok, hogy Giants drukker, de ha nem tud elvonatkoztatni, akkor ne üljön le ilyen mérkőzést közvetíteni.
Egyébként meg zseniális volt a mérkőzés. Nagyon durva védelmünk lett! És megint imádtam nézni Cutler idegeskedését, mert ez mindig azt jelenti, hogy jobbak vagyunk 😊Toomy
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Nyehh... ezt benéztem. 😀Srácok!@kobalu91: Walden nem újonc 😉Sanco
Ez az Olivér gyerek nagyon kiborított engem. Csak én érzékeltem a rosszindulatot és a lekicsinylést a részéről?
Ok, hogy Giants drukker, de ha nem tud elvonatkoztatni, akkor ne üljön le ilyen mérkőzést közvetíteni.
Egyébként meg zseniális volt a mérkőzés. Nagyon durva védelmünk lett! És megint imádtam nézni Cutler idegeskedését, mert ez mindig azt jelenti, hogy jobbak vagyunk 😊Toomy
több mint 13 éve
Srácok!Olivért illetően is teljesen egyetértek Veled. Engem eddig teljesen hidegen hagytak a hülyeségei, de a mostaninál kiakasztott. Nagyon jól fogalmaztál, amikor azt írtad, hogy lekicsinylő volt.
Szerencsére (ha minden igaz) a jövő héten Sanyi lesz a meccsünkön, aki annak ellenére, hogy a legnagyobb riválisnak szorít teljesen korrekten fog "szakkommentálni". Ebben teljesen biztos vagyok.
@kobalu91: Walden nem újonc 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Srácok!Ez az Olivér gyerek nagyon kiborított engem. Csak én érzékeltem a rosszindulatot és a lekicsinylést a részéről?
Egyébként meg zseniális volt a mérkőzés. Nagyon durva védelmünk lett! És megint imádtam nézni Cutler idegeskedését, mert ez mindig azt jelenti, hogy jobbak vagyunk 😊
több mint 13 éve
Hát ellenünk Rodgers jobban ficánkolhat van sansz rá h simán tovább mentek.
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Én bízok benne, hogy nem lesz ennyire görcsös az O hétvégén. Nagyon szenvedtünk a győzelmi kényszer miatt, szerencsére a D# meg a ST odatette magát.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Nehezen kiszenvedett győzelem, a lényeg, hogy megvan. 😊 Remélem élesebben és jó gameplannel megyünk Phillybe.Osztom a véleményt.
Nem akarok ünneprontó lenni, meg aztán nem is kéne sokáig ünnepelni, de MEGINT ÉS FOLYAMATOSAN kurva sok a drop. Ez most ez ellen a medvetársulat ellen belefért, de ez vissza fog ütni még.Gergőbácsi
A packers.com-on a szavazás állása szerint Walden a meccs MVP-je. Teljesen jogos. Teljesen elképedtem, mennyire jól játszott újoncként...
Egy ilyen nagy téttel bíró meccsen ez nem semmi.
több mint 13 éve
Nehezen kiszenvedett győzelem, a lényeg, hogy megvan. 😊 Remélem élesebben és jó gameplannel megyünk Phillybe. Nem akarok ünneprontó lenni, meg aztán nem is kéne sokáig ünnepelni, de MEGINT ÉS FOLYAMATOSAN kurva sok a drop. Ez most ez ellen a medvetársulat ellen belefért, de ez vissza fog ütni még.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Megvan a meccsünk időpontja: Jan. 9. Vasárnap, 4:30 PM (ET), (FOX-TV)
több mint 13 éve
Ennek nem örülnék. 😕😀Node, hogy benne volt, milyen jó lett az ST? 😀LNAz év végi Packers.com-os top 5 ST play-ben tuti benne lesz Williams 41 yardos PR-je! Nem lett TD, nem lett 70+, 80+yardos, még csak meg sem közelítette a RZ-t, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIENK! 😂Sanco
Azért Masthay igen jól rúgott, Bush elkapása a 2 yardoson...
Slocum emiatt fog maradni, tuti 😀LN
De a ST ma tényleg gyilkos volt! Crosby még egy (kis segítséggel, de azt senki nem vette észre) TB-t is rúgott! 😀
több mint 13 éve
😀Az év végi Packers.com-os top 5 ST play-ben tuti benne lesz Williams 41 yardos PR-je! Nem lett TD, nem lett 70+, 80+yardos, még csak meg sem közelítette a RZ-t, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIENK! 😂SancoMégis többet futott mint B-Jax. Sőt még Rodgers is...kobalu91Node, hogy benne volt, milyen jó lett az ST? 😀LN
Azért Masthay igen jól rúgott, Bush elkapása a 2 yardoson...
Slocum emiatt fog maradni, tuti 😀
több mint 13 éve
Kampman
28 313
0-3-nál azt gondoltam, nem érdekel hány ponttal kapunk ki az Eagles ellen, csak jussunk be valahogy. Most már nyerjünk ott is, milyen lenne már három meccsel az SB előtt kiesni 😛
ui: vasárnap 22:30-tól játszunk
több mint 13 éve
Az év végi Packers.com-os top 5 ST play-ben tuti benne lesz Williams 41 yardos PR-je! Nem lett TD, nem lett 70+, 80+yardos, még csak meg sem közelítette a RZ-t, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIENK! 😂Node, hogy benne volt, milyen jó lett az ST? 😀LNA ST-ben. 😛Mégis többet futott mint B-Jax. Sőt még Rodgers is...kobalu91
"James Starks is expected to be active for the season finale against the Bears.
Don't get your hopes up. Starks isn't going to replace Brandon Jackons, and fullback John Kuhn is coming off the best two games of his career while starring at the goal line. Starks' biggest contribution is likely to come on special teams this week."Sanco
több mint 13 éve
Node, hogy benne volt, milyen jó lett az ST? 😀Mégis többet futott mint B-Jax. Sőt még Rodgers is...kobalu91Starks nincs az inaktívok között, reméljük sokat használjuk majd!gamerkrA ST-ben. 😛
"James Starks is expected to be active for the season finale against the Bears.
Don't get your hopes up. Starks isn't going to replace Brandon Jackons, and fullback John Kuhn is coming off the best two games of his career while starring at the goal line. Starks' biggest contribution is likely to come on special teams this week."Sanco
több mint 13 éve
meg ott a szmájli is 😊 mi a gond egészséges optimizmussal?, ráadásul tudjuk hogy a playoffban bármi megtörténhet (hozzáteszem szerintem NEM mi vagyunk a meccs esélyesei).most őszintén, miért fáj ez neked? senkit nem fikázott itt senki, hadd ünnepeljünk már. esküszöm nem értemSzobi22hey Philly, here we come 😊Istenem, kicsit vegyetek már vissza. Dallas, esetleg egy biciklitúrafüligjimmy
megvan a PO, katasztrofális meccsen, de megvan. ez a lényeg, akkor most helyre kell tenni a fejeket és underdogként menetelni Dallasig 😊
aztán meg Washingtonba Obamához 😀.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
ebben mi volt neked irreális? belátom h nem PO csapathoz méltó volt a mai játékunk, de ettől még bármi megtörténhet. jó ez a csapat, én meg bízom bennük.most helyre kell tenni a fejeket és underdogként menetelni Dallasig 😊.brkIstenem, kicsit vegyetek már vissza. Dallas, esetleg egy biciklitúrafüligjimmy
több mint 13 éve
Mit kell spoilerkedni? nem fradi-újpest eredménykövető ez...hey Philly, here we come 😊Istenem, kicsit vegyetek már vissza. Dallas, esetleg egy biciklitúrafüligjimmy
megvan a PO, katasztrofális meccsen, de megvan. ez a lényeg, akkor most helyre kell tenni a fejeket és underdogként menetelni Dallasig 😊
több mint 13 éve
most őszintén, miért fáj ez neked? senkit nem fikázott itt senki, hadd ünnepeljünk már. esküszöm nem értemhey Philly, here we come 😊Istenem, kicsit vegyetek már vissza. Dallas, esetleg egy biciklitúrafüligjimmy