NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez sem megoldás. A megoldás az hogy nincs megoldás. Illetve van, túl kell szárnyalni őket pontokban. Nincs az a secondary ami egy Tom Bradyt letud védekezni ha azt hagyják kávézni viszont blitz is elég hatástalan az ilyen rövid passzok és TB ellen. Jenkins nagyon kellene, vele még a 3man rush is odaér viszonylag gyorsan.Ami nagyon jó dolog, Brady-ék ellen nagyon kell ez. Welkerre mindig dupla cover kell majd, emellett így akàr extrém esetben egy másik ember is double coverage-ben lehet.Packers DE Jenkins says he might miss rest of seasonErős a gyanúm, hogy ezek után Capers elég sokat fogja elővenni a 2 DE-s variációkat. Itt lehet Shields nagy napja. Ő vagy Bush szinte állandóan fent lesznek.LN
Nagyon vidám lenne, ha elveszítenénk a 4.(Jollyval) DE-ünket a szezonban. :/
D-line: C.J.Wilson (R 7th), Wynn (cut-resign), Pickett, Raji, Green (PS). Na ebből gazdálkodj okosan! 😂Sanco
mondjuk ennek annyi hátránya lehet h Brady megkávézik + kimegy cigizni annyi ideje lesz a zsebben 😊kobalu91
több mint 13 éve
Ami nagyon jó dolog, Brady-ék ellen nagyon kell ez. Welkerre mindig dupla cover kell majd, emellett így akàr extrém esetben egy másik ember is double coverage-ben lehet.Packers DE Jenkins says he might miss rest of seasonErős a gyanúm, hogy ezek után Capers elég sokat fogja elővenni a 2 DE-s variációkat. Itt lehet Shields nagy napja. Ő vagy Bush szinte állandóan fent lesznek.LN
D-line: C.J.Wilson (R 7th), Wynn (cut-resign), Pickett, Raji, Green (PS). Na ebből gazdálkodj okosan! 😂Sanco
mondjuk ennek annyi hátránya lehet h Brady megkávézik + kimegy cigizni annyi ideje lesz a zsebben 😊
több mint 13 éve
Packers DE Jenkins says he might miss rest of seasonErős a gyanúm, hogy ezek után Capers elég sokat fogja elővenni a 2 DE-s variációkat. Itt lehet Shields nagy napja. Ő vagy Bush szinte állandóan fent lesznek.
több mint 13 éve
Packers DE Jenkins says he might miss rest of seasonNagyon vidám lenne, ha elveszítenénk a 4.(Jollyval) DE-ünket a szezonban. :/
D-line: C.J.Wilson (R 7th), Wynn (cut-resign), Pickett, Raji, Green (PS). Na ebből gazdálkodj okosan! 😂
több mint 13 éve
triangle
1 283
játsszon csak Rodgers, kell a komoly ellenfelekkel szembeni rutinszerzés a tejfelesszájú védelmünknek. BTW ha szarrá blicceli magát a packers, annak csúnya vége lehet, inkább hatásos 3-4 fős rush kell jó man2man kávridzzsal, úgy inkább lehet keresnivalótok.
több mint 13 éve
Épp akartam volt mondani, hogy talán fősuliban QB volt a lelkem, aztán lett CB, majd RB.😀Én csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayBén meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>HarrellKGB
Hát ez sommás vélemény!
Mindenesetre az említett Flynn futás után McCarthy az infarktus szélén állt, az biztos! Amúgy, ha Nelson is kap egyet, akkor majd jön Starks QB-nak. 😛Sanco
Sajnálom is, hogy nincs trükkös play a tarsolyban (vagy még nem láttuk?)
több mint 13 éve
Gondoltam 😀http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
na ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.kobalu91
több mint 13 éve
Ha az orvosok engedik Rodgerst játszani, én pályára küldeném. Ki tudja, mi lesz a csoportban, és már egy meccs pihenőtől egyszerűen berozsdásodnak az irányítók. Ezt lehet látni például a by week után, nem véletlen borul ennyiszer a papírforma.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
😀én meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>HarrellKGBhttp://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
na ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.kobalu91
Hát ez sommás vélemény!
Mindenesetre az említett Flynn futás után McCarthy az infarktus szélén állt, az biztos! Amúgy, ha Nelson is kap egyet, akkor majd jön Starks QB-nak. 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
GRAHAMén meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>HarrellKGBhttp://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
több mint 13 éve
KGB
79
én meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>Harrellhttp://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛
több mint 13 éve
http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comna ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
De persze én mint szurkoló kalkulálhatom biztos vereségnek 😛 Kibaszott idegesítő a pats ellen játszani, ezek a rövid passzok amiket senki nemtud lekövetni időben és amivel mindig pont megvan a kívánt yardmennyiség valami elképesztően idegörlő. Egy közepes formában lévő Patset biztos nem kapunk el, viszont nekünk élet-halál meccs ők meg már biztos továbbjutók, talán itt van egy kis szikrányi reménység.
több mint 13 éve
Ha kiütjük Brady-t akkor biztos. 😀Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.JayBNa Jayb kifejtette részletesebben amit mondani akartam.
Közhely, de minden meccsen meg lehet halni. Szerintem sincs olyan hogy bekalkulált vereség az NFL-ben, de a Packersnél szinte fix hogy nincs.
És ki tudja, talán nem lesz hó... 😊
Az offenset meg alsógatyában rohangáltatni, aztán hóágyúval lődözni közben őket. A D-nek is kemény edzést, corporal punishment, baby. Rodgers fejecskéjét se cuki masszőzök simogassák.
Adott esetben mi lehetünk az a Patsnek, ami nekünk a Lions volt.Gergőbácsi
Tom Barátunk amúgy se szeret szaladgálni, ha Capers előhúz különböző változatos blitzsémákat akkor megizzaszthatjuk őt passzjáték közben.
Csak nehogy ez a futás elleni védelem kárára menjen. Ben-Jarvustól kicsit félek, jó formában van.
több mint 13 éve
Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.JayBNa Jayb kifejtette részletesebben amit mondani akartam.
Közhely, de minden meccsen meg lehet halni. Szerintem sincs olyan hogy bekalkulált vereség az NFL-ben, de a Packersnél szinte fix hogy nincs.
És ki tudja, talán nem lesz hó... 😊
Az offenset meg alsógatyában rohangáltatni, aztán hóágyúval lődözni közben őket. A D-nek is kemény edzést, corporal punishment, baby. Rodgers fejecskéjét se cuki masszőzök simogassák.
Adott esetben mi lehetünk az a Patsnek, ami nekünk a Lions volt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.
több mint 13 éve
Jól érted.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊tüsi91
A Maciknak a MIN elleni meccs lesz a fontos. ha ott kikapnak, és ellenünk sem nyernek, akkor lesz számolgatás.
Akkor mindenkinek 10-6 (optimális esetben, ha elkapjuk a Giants-Bears párost). Ha nem, akkor meg figyelni kell a Giants, Bucs páros eredményeit.
De előbb legyünk túl a mai meccsen.
Többet se mondok ilyet, de hajrá Vikes! 😀
több mint 13 éve
...és még a jövőhéten is 😀Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22
Rodgersre rátérve, azért 2 agyrázkódás 2 hónapon belül nem játék. Ezzel játszatni egy olyan meccsen, ahol tényleg mind az offense és mind a defense extra teljesítménye kell a győzelemhez számomra több, mint kétséges. Nyílván a tegnapi vereség és a főcsoport többi rivális csapatának eredményei nehéz helyzetbe hozták a csapatot (főleg, ha a Giants is nyer) és hihetetlenül kellene Rodgers játéka, de vajon meg éri-e kockáztatni. Ha behúzzátok a Giants és Bears kombót, azzal még mindig belehet surrani WCre minimum.
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.tüsi91
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22Szerintem meg nem.Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.
A Pats elleni kalkulált vereség, úgy gondolom, látva a formájukat. A Giants és a Bears legyőzése fontosabb.
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.LN
Rodgersre rátérve, azért 2 agyrázkódás 2 hónapon belül nem játék. Ezzel játszatni egy olyan meccsen, ahol tényleg mind az offense és mind a defense extra teljesítménye kell a győzelemhez számomra több, mint kétséges. Nyílván a tegnapi vereség és a főcsoport többi rivális csapatának eredményei nehéz helyzetbe hozták a csapatot (főleg, ha a Giants is nyer) és hihetetlenül kellene Rodgers játéka, de vajon meg éri-e kockáztatni. Ha behúzzátok a Giants és Bears kombót, azzal még mindig belehet surrani WCre minimum.
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.tüsi91
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊
több mint 13 éve
LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.GergőbácsiSzerintem meg nem.
A Pats elleni kalkulált vereség, úgy gondolom, látva a formájukat. A Giants és a Bears legyőzése fontosabb.
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.LN
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.Szerintem meg nem.Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.
több mint 13 éve
Szerintem meg nem.Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.
több mint 13 éve
és ez miért nincs így?! 😛 😀Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
Szerintem is felkülditek ha az orvosok megengedik, más kérdés hogy a jövőre nézve lehet hogy nagyobb veszéllyel járhat...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.