Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 9 éve
AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.Esélytelen
swatt99
több mint 9 éve
AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.
több mint 9 éve
Lehet jobban figyelne az ellenfél Luckra.RG3 és Keapernick is szóba jöhet. Amúgy aki eddig elment a csapattól AJ kivételével mind nagyot alakított a következő szezonban. Így Foster minimum egy 2ezer yardos szezont fog hozni 😀Nana. Ha ő is nálunk kötne ki, inkább egy 500 yardos szezont jósolnék neki 😀
samu09
dugo93
több mint 9 éve
RG3 és Keapernick is szóba jöhet. Amúgy aki eddig elment a csapattól AJ kivételével mind nagyot alakított a következő szezonban. Így Foster minimum egy 2ezer yardos szezont fog hozni 😀Nana. Ha ő is nálunk kötne ki, inkább egy 500 yardos szezont jósolnék neki 😀
samu09
több mint 9 éve
Barwin, Eagles 14.5 sack 😕RG3 és Keapernick is szóba jöhet. Amúgy aki eddig elment a csapattól AJ kivételével mind nagyot alakított a következő szezonban. Így Foster minimum egy 2ezer yardos szezont fog hozni 😀Brooks Reedet gyötrelem volt nézni mikor pályára került, igaz ő védekezik...
samu09
peach
több mint 9 éve
RG3 és Keapernick is szóba jöhet. Amúgy aki eddig elment a csapattól AJ kivételével mind nagyot alakított a következő szezonban. Így Foster minimum egy 2ezer yardos szezont fog hozni 😀Brooks Reedet gyötrelem volt nézni mikor pályára került, igaz ő védekezik...
samu09
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
RG3 és Keapernick is szóba jöhet. Amúgy aki eddig elment a csapattól AJ kivételével mind nagyot alakított a következő szezonban. Így Foster minimum egy 2ezer yardos szezont fog hozni 😀
több mint 9 éve
Max Riverst tudom elképzelni.TradeValami nagy igazolásra készülhetnek, lehet egy nagyobb iranyitora pályáznak.Nincs a piacon nagy irányító, max Oswi, akiért csengetni kell. De ő sem "nagy".
samu09
Amadeus91
gordon
több mint 9 éve
Egyébként nagyon sajnálom, hogy Fostert elküldtük, de sajnos ésszerű döntés volt ami a pénzügyi részét illeti. Sok sikert Arian a következő állomáshelyeden. Remélem, hogy nem valamelyik csoport riválishoz megy.
több mint 9 éve
TradeValami nagy igazolásra készülhetnek, lehet egy nagyobb iranyitora pályáznak.Nincs a piacon nagy irányító, max Oswi, akiért csengetni kell. De ő sem "nagy".
samu09
Amadeus91
több mint 9 éve
Valami nagy igazolásra készülhetnek, lehet egy nagyobb iranyitora pályáznak.Nincs a piacon nagy irányító, max Oswi, akiért csengetni kell. De ő sem "nagy".
samu09
több mint 9 éve
Valami nagy igazolásra készülhetnek, lehet egy nagyobb iranyitora pályáznak.
több mint 9 éve
Rahim Moore is elküldve. kb 45 millió szabad cap lesz.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=_PfR6hofDu4Ami engem illet, hiányozni fog Foster, nagyon szerettem a 11-12-es csapatot 😊
LanceVance
És végre egy highlights amiben nincs benne minden 3 yardnál hosszabb játéka az illetőnek...
több mint 9 éve
Szerintem ha esetleg úgy alakul a draft hogy nem marad bent Elliott + akit kinézett OB magának QB aki ér is mondjuk első kört akkor a 3. lehetőség DT választás sok mock is azt jósolja Billings,Butler akkor lehet Wilfork is távozik egyébként nem igy se valami jól állunk évek óta ezzel a posztal...Garrett Graham a következő. Előbb olvastam hogy még ő és Rahim Moore van soron hamarosan.Big Vince? Nem sok szart mutatott tavaly...
swatt99
LanceVance
több mint 9 éve
Garrett Graham a következő. Előbb olvastam hogy még ő és Rahim Moore van soron hamarosan.Big Vince? Nem sok szart mutatott tavaly...
swatt99
több mint 9 éve
Garrett Graham a következő. Előbb olvastam hogy még ő és Rahim Moore van soron hamarosan.
több mint 9 éve
Érdekes hogy tegnap előtt Rick még arról beszélt nem küldik el 😀 Mindegy, Ezekiel Elliot felkészülFostert elküldték. Sokat volt sérült érthető de én szerettem a játékát remélem sikerül megtalálni az utódját.Pont most láttam én is, nagyon sajnálom szegényt de ilyen ez a showbusiness, a legjobbakat neki!
swatt99
LanceVance
több mint 9 éve
Fostert elküldték. Sokat volt sérült érthető de én szerettem a játékát remélem sikerül megtalálni az utódját.Pont most láttam én is, nagyon sajnálom szegényt de ilyen ez a showbusiness, a legjobbakat neki!
swatt99
több mint 9 éve
Fostert elküldték. Sokat volt sérült érthető de én szerettem a játékát remélem sikerül megtalálni az utódját.
több mint 9 éve
Strong jó hülye volt, de nyilván 3 cigi miatt nem fogjuk kirakni (bár sok húzása már nincs)Nagymarceee, köszi az összefoglalót. Sok benne a jó meglátás, amivel nem értek egyet az az, amit seva is leírt (Ben Jones vs Cris Myers), és az hogy Blue gáz. Nem egy szuper sztár, de kb. egyedül ő ér valamit a futók közül (3 db. 100 yard fölötti meccse volt 3.8 -as éves átlaggal). A többiek tölteléknek (sem) jók. Shorts (és Washington) helyett meg keresni kell valakit. Állandóan sérült, akár csak a Jacksben volt