Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz hír, egyenlőre a rossz felé hajlok.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin @Rand_GetlinI'm told QB Brock Osweiler has agreed to a deal in principle with the Houston #Texans.
több mint 9 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/707545920678723585Parnell nem is volt kezdő, amikor megkapta a magáét tavaly.
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/707545920678723585

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Osemele számait nézve szerintem örüljünk ha Brooksot meg tudjuk tartani.QB kérdés eléggé érdekes Osweilerért fogunk harcolni, de ahogy látom a Broncos is próbálja megtartani tegnap csináltak pár millió pluszt cutokkal. Osweiler ha nem jönne be más lehetőség nincs a piacon max Griffin de ő rá azt irják Texansba nem lenne fit. 22re nem hiszem hogy kezdő irányitót lehetne húzni, szóval vagy marad a feltrade aminek nagyon kemény ára lesz vagy megpróbáljuk túlfizetni Osweilert. És még akkor se biztos hogy bevállik...
több mint 9 éve
Új irányítóhoz új center is kell 😀 Sajnálom, mert Jones stabil játékos volt, de ha egyszer ott többet adnak...
több mint 9 éve
Ben Jones (C) átigazolt a csoportrivális Titanshez. Kiváncsi vagyok mennyit kapott, hogy csak így elengedtük.
több mint 9 éve
Travis Benjamintól tartok, így egy (nagyon) jó évvel a háta mögött, hogy az a teljesítmény környezet-függő lehetett, vagy csak one hit wonder, biztos nagy szerződést kell neki adni, annak aki akarja.
több mint 9 éve
3 játékos iránt élénken érdeklődünk a piacon.Brock Osweiler
Lamar Miller idei meccsen 200+ yardot hozott össze ellenünk.
Travis Benjamin
nem lenne rossz ez a 3 ember. Igy második körbe OB elhozhatná Hacket.Első körbe DT draft.
Brooks, Jones megtartása is fontos lenne de 10m összegről irnak Brooksról az elég sok....
több mint 9 éve
Én örülni fogok Osweilernek, ha sikerül leigazolni, legalább teszünk valamit, drafton úgyis esélyünk sincs olyan névre, aki 2 éven belül bármit is tehetne a csapattal. (Ugyanez áll RG3-re is, csak nála a sérülékenység, meg hogy milyen formában van az igazi kérdés.)
több mint 9 éve
DeMarco Murray a Titans-ben fog futkorászni. Mondjuk értelmes fal nélkül lehet kevés lesz, de akkor se örülök egy ekkora névnek a csoportban.
több mint 9 éve
4 játékossal hosszabítottunk 1 éves szerződést.Charles James, Shane Lechler, Nick Novak és Jeff Adams
több mint 9 éve
közben, ha minden igaz jöhet DeMarco MurrayEzt rossz topikba írtad 😊
Amadeus91
több mint 9 éve
közben, ha minden igaz jöhet DeMarco Murray
több mint 9 éve
15-16 millióról beszélnek évente. Egy kicsit erősnek érzem, úgy hogy sokat még azért nem mutatott.
több mint 9 éve
Innen már nem a Denver térfelén pattog a labda. Nem tettek rá tendert, így vélhetően az győz, aki többet ajánl neki.Állítólag Osweiler az első számú kiszemeltünk.Akit a Denver tuti nem enged el Peyton hiányában
LanceVance
samu09
több mint 9 éve
Állítólag Osweiler az első számú kiszemeltünk.Akit a Denver tuti nem enged el Peyton hiányában
LanceVance
több mint 9 éve
mérget vehetnél iktriadnak isPistike megy hazafelé, rugdossa a port és a kavicsot, és egyszercsak talál két cirkuszjegyet. Nagy örömmel meg haza:
Sixo
-Apa, apa, találtam két cirkuszjegyet, gyere velem cirkuszba!
-Nem lehet kisfiam, anyukád rosszul van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elinul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez. De Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere nincs otthon.
Pistike elmegy egyedül a cirkuszba. Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc. A bohóc kihívja Pistikét:
-Pistike, te vagy a szamár eleje?
-Nem
-Pistike, te vagy a szamár hátulja?
-Nem
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki röhög Pistikén, ő pedig sírva rohan haza. És ahogy rugdossa a port és a kavicsot, egyszercsak talál két cikruszjegyet. Rohan haza:
-Nem lehet kisfiam, anyukád korházban van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elinul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez. De Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere nincs otthon.
Pistike elmegy egyedül a cirkuszba. Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc. A bohóc kihívja Pistikét:
-Nem
-Nem
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki röhög Pistikén, ő pedig sírva rohan haza. És ahogy rugdossa a port és a kavicsot, egyszercsak talál két cikruszjegyet. Rohan haza:
-Nem lehet kisfiam, anyukád meghalt, gyászolom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elinul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez. És Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere OTTHON VAN.
Megy Pistike a cirkuszba Ede bácsival, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterével.
Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc. A bohóc kihívja Pistikét:
-Nem
-Nem
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki röhög, Pistike sír, de ekkor feláll Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere, majd megszólal:
-Tudod mit, bohóc? A k*rva any*dat!
több mint 9 éve
mérget vehetnél iktriadnak isegy 1 napos szerződésre mérget vennék 😀AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.Esélytelen
swatt99
samu09
Höri
több mint 9 éve
egy 1 napos szerződésre mérget vennék 😀AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.Esélytelen
swatt99
samu09
több mint 9 éve
Na ki is vágták, szerintem visszavonul, vagy megy Bostonba.AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.Esélytelen
swatt99
samu09
több mint 9 éve
AJ-t valószinüleg kirakja a Colts. Lehet esély rá hogy még visszatérjen? Nem benne van a jövö de ha elfogadja hogy már nem top akkor lehetne még limitaltan számolni vele szerintem.Esélytelen
swatt99