Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem meg kurvára nem úgy kéne idejönni, hogy itt power run lesz, hanem a kerethez kéne igazítani a gameplant.Pep ezt nem tette meg a szezon első felében, égett is sokszor. Ez az offense még mindig nem erre jó elsődlegesen. És remélem, hogy Pep tanul a hibájából és nem erőlteti ezt megint TC-től kezdve, hanem hajlandó változtatni.
Allen kb. két hete nyilatkozta, hogy az eredetileg 3-4 hónaposra saccolt rehabja most tart 6 hónapnál, és még mindig nincsen jól. Én nagyon parázom ezeknél, azért a csípő az rohadt mocsok egy sérülés. Nagyon remélem, hogy nem szedett be valami olyat Allen, ami akár az egész karrierjére kihat, akár mozgást tekintve, akár hatékonyságot, gyorsaságot.
több mint 12 éve
#vandy offered Pep Hamilton its HC job & had a private plane set to get him & his family this am but he passed to stay Colts OC, per sourcesHöriAzért srácok, csak egy Luck van itt 😀 A végén olyan hosszú OCskedése lesz mint Tom Moorenak 😀
több mint 12 éve
jó csak a futásra épülő gameplan/seasonplan alapja a blokkoló TE és a fal belseje. ja és a 2 TC-et végignyomó futó. az egész elképzelést át kellett gondolni. majd kiesett a playmaker WR. nyilván mindig vannak sérülések, csak nem mindegy h ki. mert egy ligaelit futás mellet mindegy h ki a WR, úgyis tisztára fogja sokszor játszani magát. persze nem mindegy túloztam de értitek. de ahol folyton 3.és10-re shotgut 5 elkapóval kell minden firstdownért vért izzadni na oda kell igazán WR corp. viszont így thortonnak van egy rookie 10 kezdő meccses rutinja ami nagyon jól jöhet még később. hiszek a csávóban, guardok ritkán lesznek ligaelitek első évben...Miska84Ezért írtam, hogy kell a megfelelő depth. A next man up nem közmondás, az napi gyakorlat. 😊 Számunkra sem Wayne kiesése volt a nagy baj, hanem az, hogy amukor kiesett, Hiltonon kívül nem volt értelmes célpont jó ideig. Allen kiesésének sem szabadna visszavetni súlyosan a futójátékot, ha a RB, a slot WR, a másik TE, stb. tud blokkolni. Természetesen Wayne, Allen, a #1, #2 RB kiválása egyszerre azért már pech, ennyire talán jövőre nem sújt az injury bug. De hogy lesz kieső alapember, az gyakorlatilag tuti.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
#vandy offered Pep Hamilton its HC job & had a private plane set to get him & his family this am but he passed to stay Colts OC, per sourcesHörihelyette Derek Mason lett a HC (a stanfordi DC) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
#vandy offered Pep Hamilton its HC job & had a private plane set to get him & his family this am but he passed to stay Colts OC, per sources
több mint 12 éve
jó csak a futásra épülő gameplan/seasonplan alapja a blokkoló TE és a fal belseje. ja és a 2 TC-et végignyomó futó. az egész elképzelést át kellett gondolni. majd kiesett a playmaker WR. nyilván mindig vannak sérülések, csak nem mindegy h ki. mert egy ligaelit futás mellet mindegy h ki a WR, úgyis tisztára fogja sokszor játszani magát. persze nem mindegy túloztam de értitek. de ahol folyton 3.és10-re shotgut 5 elkapóval kell minden firstdownért vért izzadni na oda kell igazán WR corp.most már tényleg annyit szapultuk pep-et, hogy örülnék ha maradna. 😀Az ilyenekkel teljesen kár számolni, ahogy peterk is írta. Ha visszajön Thomas lehet kiesik majd Castonzo, visszajön Wayne lehet lesérül Hilton. Az életben nem lesz olyan szezon, ahol minden kezdő bevethető lesz. Jövőre is hasonló módon lehet számolni a sérülésekkel és kell is.dugo1993
az év végére elkapta a fonalat, neki is kellett idő, és ha jövőre nem dől ki a legjobb interioir OL, a blokkoló TE, a két kezdő futó, akkor jó futójáték mellett sok yardja lesz szerintem luckyboynak is. azért ez a stratégia a sok sérülések ellenére is összehozott 11W-t és ami a legfontosabb a liga legkevesebb turnoverét. adnék neki még egy éves és egy fullos TC-et..Miska84
viszont így thortonnak van egy rookie 10 kezdő meccses rutinja ami nagyon jól jöhet még később. hiszek a csávóban, guardok ritkán lesznek ligaelitek első évben...
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
most már tényleg annyit szapultuk pep-et, hogy örülnék ha maradna. 😀Az ilyenekkel teljesen kár számolni, ahogy peterk is írta. Ha visszajön Thomas lehet kiesik majd Castonzo, visszajön Wayne lehet lesérül Hilton. Az életben nem lesz olyan szezon, ahol minden kezdő bevethető lesz. Jövőre is hasonló módon lehet számolni a sérülésekkel és kell is.
az év végére elkapta a fonalat, neki is kellett idő, és ha jövőre nem dől ki a legjobb interioir OL, a blokkoló TE, a két kezdő futó, akkor jó futójáték mellett sok yardja lesz szerintem luckyboynak is. azért ez a stratégia a sok sérülések ellenére is összehozott 11W-t és ami a legfontosabb a liga legkevesebb turnoverét. adnék neki még egy éves és egy fullos TC-et..Miska84
több mint 12 éve
Jó, nem értem ezt a kiakadást.legyen úgy!
Grigson nyilván ezt mondta, ez a dolga, és? Nem fogja 13 hét után elismerni a kukába dobott első körét, Trent kap egy TC-t és meglátjuk, hogy mit alkot.
Azt meg, hog nélküle hány W-nk lenne, nem fogjuk soha megtudni.
De most komolyan egy ennyire semmitmondó, tökre papírforma nyilatkozatra szvsz tök fölösleges rögtön ráugrani.
Trent király, és jövőre 1800 yardot fut minimum, ami nem sok, de megdönti viszont Megatron tavalyi rekordját, az a lényeg.Stez
több mint 12 éve
Jó, nem értem ezt a kiakadást.Grigson nyilván ezt mondta, ez a dolga, és? Nem fogja 13 hét után elismerni a kukába dobott első körét, Trent kap egy TC-t és meglátjuk, hogy mit alkot.
Azt meg, hog nélküle hány W-nk lenne, nem fogjuk soha megtudni.
De most komolyan egy ennyire semmitmondó, tökre papírforma nyilatkozatra szvsz tök fölösleges rögtön ráugrani.
Trent király, és jövőre 1800 yardot fut minimum, ami nem sok, de megdönti viszont Megatron tavalyi rekordját, az a lényeg.
több mint 12 éve
Grigson beszélt, nem Pagano.Elírtam, késő volt. Így még rosszabb. Remélem akkor DHB-t is megtartjuk, mert ő is hozott nekünk 12 W-t...bár nem tudjuk hogy, de valahogy biztosan volt köze hozzá!
És nyilván védeni fogja az első körös befektetését.Stez
Nem tudom mennyit keres a Colts-nál OC-ként, de valószínűleg jóval kevesebbet* és jobban motiválja az az éves szinten 3+ millió dollár, amit a Vanderbiltnél felajánlhatnak neki.Pont ezt akartam írni még, hogy azért az egyetemeknél sem szarral gurigáznak, ha fizetésről szó és valszeg többet keresne...
* Pagano kap itt 4 millió körül a pletykák szerint, szóval kb. megtriplázhatná szerintem a fizetésétbaggio
több mint 12 éve
mivel van annak realitása, hogy pár éven belül egy gyűrűvel lehet gazdagabb, ha itt marad, ami azért szerintem még mindig minden NFLben dolgozó legfőbb álma.coltmanNem tudom mennyit keres a Colts-nál OC-ként, de valószínűleg jóval kevesebbet* és jobban motiválja az az éves szinten 3+ millió dollár, amit a Vanderbiltnél felajánlhatnak neki
* Pagano kap itt 4 millió körül a pletykák szerint, szóval kb. megtriplázhatná szerintem a fizetését

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
most már tényleg annyit szapultuk pep-et, hogy örülnék ha maradna. 😀12W-t. 😊
A sérülésekkel kapcsolatban én nem merek így számolni. Évről évre, különösebb pech széria nélkül is kiesik szinte minden csapatból O és D oldalon is 2-3 meghatározó ember. Arra kell felkészíteni a csapatot, hogy ugyan ameddig csak lehet mehessünk a legjobb összeállításban, de úgy se essünk vissza, ha kiesik az a néhány fontos ember. A rosternek a mostaninál jóval mélyebbnek kell lennie, nincs mese. Ez nem jelenti azt, hogy milliókba kerülő embereket szeretnék padozni látni bevetésre várva. Nem, továbbra is kukázásról, kiegészítő emberekről van szó, csak úgy, hogy az ide passzoló, megfelelő kiegészítő emberek kerüljenek a csapathoz, és utána olyan TC és olyan napi szakmai munka, ami fel is készíti őket arra, hogy képesek legyenek betömni azokat a lyukakat, amik keletkeznek. Amellett, hogy van egy minőségi gerinc a csapatban, ez utóbbi tesz egy csapatot igazán elitté szerintem.
A minőségi gerinc 1-2 hiányzó poszt kivételével nálunk adott, ahol meg nem, arra van pénzünk FA-ról pótolni. (És azért draftról is, azért azzal a 2., 3. és 5. körös pickkel lehet hasznos játékosokat találni. Sőt, a 2. és 3. pickkel el is várom ezt.) Amiben viszont még sokat kell javulnunk az az, hogy a többi poszton - ami a kezdő posztok nagyobbik része, és a rotational posztok egésze - képesek legyünk szolíd teljesítményre. Offensive line-től defense front sevenen át secondary-ig.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudhatjuk, Pep miről álmodik.Lehet, hogy Trent farkát akarja nyalogatni, mióta látta a kazettáját.
Lehet, számára a HC poszt többet jelent, hiába NCAA. Több csajt vagy pasit tud megfektetni HC titulussal, mint OC-val.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
most már tényleg annyit szapultuk pep-et, hogy örülnék ha maradna. 😀Hát ha az év végi formáját hozza Pep, akkor én jó sok TC-t és évet adnék neki, persze nem egyszerre, csak úgy fokozatosan 😉 Amúgy szerintem azért dumálnak/dumáltak vele Paganoék, és nem fog elmenni, mivel van annak realitása, hogy pár éven belül egy gyűrűvel lehet gazdagabb, ha itt marad, ami azért szerintem még mindig minden NFLben dolgozó legfőbb álma.
több mint 12 éve
most már tényleg annyit szapultuk pep-et, hogy örülnék ha maradna. 😀az év végére elkapta a fonalat, neki is kellett idő, és ha jövőre nem dől ki a legjobb interioir OL, a blokkoló TE, a két kezdő futó, akkor jó futójáték mellett sok yardja lesz szerintem luckyboynak is. azért ez a stratégia a sok sérülések ellenére is összehozott 11W-t és ami a legfontosabb a liga legkevesebb turnoverét. adnék neki még egy éves és egy fullos TC-et..
több mint 12 éve
Grigson beszélt, nem Pagano.És nyilván védeni fogja az első körös befektetését.
több mint 12 éve
az idegenbeli meccse nem volt rossz: 58 total yard 😀Szállingózik némi Colts hír, Grigson megtalálta a mikrofonját. 😊Ne bassz...és melyik meccseket hozta nekünk Trent, Pagano szerint? A Kansas City ellenit?FearTomi
- Vontae újraigazolása prioritás, mondjuk ez nem meglepő
- Wernernek egy kis izmot kéne pakolnia magára offseasonban, hogy erősebb legyen
- Grigson szerint ha Trent nincs, nem lett volna 12 W-nk a szezonban, ő továbbra is hisz ebben a tradeben, míg én már sok hete mondtam, hogy szerintem Brownt nem igazoljuk újra, ezt továbbra is tartomStez
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Végül is, ha úgy nézzük hozta, mert nem a végén ejtette el a labdát, hanem rögtön a legelején, volt még idő helyrehozni 😀Szállingózik némi Colts hír, Grigson megtalálta a mikrofonját. 😊Ne bassz...és melyik meccseket hozta nekünk Trent, Pagano szerint? A Kansas City ellenit?FearTomi
- Wernernek egy kis izmot kéne pakolnia magára offseasonban, hogy erősebb legyen
- Grigson szerint ha Trent nincs, nem lett volna 12 W-nk a szezonban, ő továbbra is hisz ebben a tradeben, míg én már sok hete mondtam, hogy szerintem Brownt nem igazoljuk újra, ezt továbbra is tartomStez
több mint 12 éve
Szállingózik némi Colts hír, Grigson megtalálta a mikrofonját. 😊Ne bassz...és melyik meccseket hozta nekünk Trent, Pagano szerint? A Kansas City ellenit?
több mint 12 éve
Szállingózik némi Colts hír, Grigson megtalálta a mikrofonját. 😊furcsa, én inkább pont, hogy fogyasztanám. nem kellően fürge pass rushnál. most 260 font nfl.com szerint
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Szállingózik némi Colts hír, Grigson megtalálta a mikrofonját. 😊- Vontae újraigazolása prioritás, mondjuk ez nem meglepő
- Grigson szerint ha Trent nincs, nem lett volna 12 W-nk a szezonban, ő továbbra is hisz ebben a tradeben, míg én már sok hete mondtam, hogy szerintem Brownt nem igazoljuk újra, ezt továbbra is tartom
több mint 12 éve
régi ismerősök rovat:Fordítva inkább el tudtam volna képzelni a dolgot😀
Lefeged nevet váltott és Joe Young néven aláírt a Jaguarsba 😀😀Höri
több mint 12 éve
Nocsak. Vajon miért? A twitter accountjától akart megszabadulni, vagy félt, hogy rákeresnek a statjaira a neten? 😀

több mint 12 éve
régi ismerősök rovat:Lefeged nevet váltott és Joe Young néven aláírt a Jaguarsba 😀😀
több mint 12 éve
Elég, ha csak ellátogat Indianapolisba. Szív egy kicsit Da'Rick-kel, elmegy egy swinger partyba Richardsonnal és úszik egyet bemarva a csatornában McAfee-vel.