Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
A szezon magas fényei
 www.colts.com/photos/photo-gallery/Tuesdays-Top-100---2013-SEASON-HIGHLIGHTS/bf45c836-5aef-42df-a921-e68867072c7e?campaign=tw_pic__20140114_17056004JSanyo
Hilton Szuper Máriós hátizsákja kemény😀

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A szezon magas fényei
 www.colts.com/photos/photo-gallery/Tuesdays-Top-100---2013-SEASON-HIGHLIGHTS/bf45c836-5aef-42df-a921-e68867072c7e?campaign=tw_pic__20140114_17056004

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
OFF

Jerry Hughes olyan jó volt, hogy a fizetése felment 4 millió dollárra Buffalóban ^_^

több mint 12 éve
szerintem tolert megtartjuk, davist elengedjük és hozunk a piacról egy nagy nevetMiska84
miután odaadtuk a 2. körünket érte hagyjuk elsétálni 2 év után? nem tartom valószínűnek 😊
| mondjuk a mi pickünkkel húzott Jamar Taylorral jól járt a Fins, mert eddig semmit se csinált | .

több mint 12 éve
Caldwell a Lionsnál 😀

Nagy csend jön Detroitradugo1993
kár, hogy mire újra játszunk velük, már nem lesz ott 😀 bár a preszezon erős opció!

több mint 12 éve
Verner, C'mon man, annyira azért a Titansnél se hülyék, hogy az összesen 2 all-pro játékosuk közül elengedjék az egyiket. Franchise tag, 100% aztán aláír hozzájuk.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
És DL-be sem gondolkodom, mert szvsz egyáltalán nem volt rossz idén a DL-ünk. A sackeket és a folyamatos pass rusht nem is tőlük kell várni, szerintem jók voltak ehhez képest.Stez
Na és mán miért ne kéne? A QB-ra rakott nyomásban ugyanolyan fontos az interior nyomás, mint az edge rush. Márpedig 3-4-ben interior nyomás OLB-től nemigen jöhet.

(Az más kérdés, hogy kell-e DL-t erősíteni. Őszintén szólva nincs véleményem. A DL-ről ritkán tudom eldönteni, hogy egy játékos önmaga miatt szar, vagy azért mert nincs összhang.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 411 — Whoops, looks like something went wrong.
Kellene Pat, idén kb. volt 2-3 nagyon gyenge puntja, de amúgy rohadt jó volt. És úgy is vélem, a hülyeségeire szükség van az öltözőben, jó hangulatot teremt.
Van egy sanda gyanúm, hogy lazán meg akartuk tartani, de a fotózkodása miatt megorroltak rá a FO-ban, ez lesz a veszte.
Aztán majd elhozzuk Meskót, hogy Richárdék és az ország kedvence legyünk. 😀

több mint 12 éve
Caldwell a Lionsnál 😀

Nagy csend jön Detroitradugo1993
Hát én azért nem írnám le annyira. Első szezonja mint HC nálunk is király volt...mondjuk nyílván van jobb nála, de azért egy esélyt adhatnak neki.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 728
Caldwell a Lionsnál 😀

Nagy csend jön Detroitra

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 728
Bennem sem merült fel OLB need. Szerintem Werner egyáltalán nem volt rossz, vagy úgy mondom, hogy voltak jó megmozdulásai, jön a training camp, meg majd Mathis kalapál rajta még, aztán szerintem jó lesz.
FearTomi
Én is így látom. Volt 1-2 olyan megmozdulása amit csak lestünk, főleg a passz elleni védekezésnél. Lehet belőle egy jó kis sok oldalú OLB több szerepkörrel. Amolyan Connor Barwin szerű játékos.

több mint 12 éve
Én nem gondolkodok OLB-be. Miért is tenném, amikor Walden tavaly drágáért jött, Wernert meg első körben hoztuk? Azért őt nem írnám le, sérült is volt, limitált snapszámban is játszott. Majd ha főállásban nyomja, meglátjuk mit tud.
Az OLB szerintem most nem kérdéses. Kezdő, gyors, emberező ILB-t hoznék, Deckert és egy kezdő CB-t. De jó cornert, akkor pedig Toler repülne. S az Betheától függ, ha elengedjük, akkor elitet hoznék, aki pedig Byrd, ha Bethea marad, akkor ő azért minőség, szóval rosszul nem járunk vele.
És DL-be sem gondolkodom, mert szvsz egyáltalán nem volt rossz idén a DL-ünk. A sackeket és a folyamatos pass rusht nem is tőlük kell várni.Stez
Bennem sem merült fel OLB need. Szerintem Werner egyáltalán nem volt rossz, vagy úgy mondom, hogy voltak jó megmozdulásai, jön a training camp, meg majd Mathis kalapál rajta még, aztán szerintem jó lesz.

McAfee-ről meg annyit, hogy hiányozni fog, de fölöslegesen nem kéne rá kidobni pénzt. A Pats majd elviszi😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Most néztem képeket amiken megköszönik a játékosok a támogatást.
Pat kiírása alapján úgy látszik biztos benne hogy nem fog maradni..
Pedig a Beast nagyon kellene...
OK, csak egy Punter, de ő a csapat szíve lelke... ÉS egy állat 8)

több mint 12 éve
Én nem gondolkodok OLB-be. Miért is tenném, amikor Walden tavaly drágáért jött, Wernert meg első körben hoztuk? Azért őt nem írnám le, sérült is volt, limitált snapszámban is játszott. Majd ha főállásban nyomja, meglátjuk mit tud.
Az OLB szerintem most nem kérdéses. Kezdő, gyors, emberező ILB-t hoznék, Deckert és egy kezdő CB-t. De jó cornert, akkor pedig Toler repülne. S az Betheától függ, ha elengedjük, akkor elitet hoznék, aki pedig Byrd, ha Bethea marad, akkor ő azért minőség, szóval rosszul nem járunk vele.
És DL-be sem gondolkodom, mert szvsz egyáltalán nem volt rossz idén a DL-ünk. A sackeket és a folyamatos pass rusht nem is tőlük kell várni, szerintem jók voltak ehhez képest. Csak RJF sokat volt sérült.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
jelenleg a legfontosabb hír:

András megborotválkozott 😀shady
ÉS ezzel millió Amish lelkét törte darabokra 😀
SB re milyen szakálla lett volna 😀 Annál fogva sackelték volna 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
jelenleg a legfontosabb hír:

András megborotválkozott 😀
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
érdekes olvasni a véleményeket 😊 nekem a CB poszt lenne fontossági sorrendben max a 3. vagy 4. helyen.Szerintem sokkal fontosabb lenne a Front7-t rendbe rakni és kemény passrush-t generálni és hirtelen arra kapnánk fel a fejünket, hogy még Vaugh is szedné le a homály passzokat.Alapvetően szerintem király a CB sor, de nem sok támogatást kap maximum Mathis-től.Viszont érdekes belegondolni abba, hogy Mathis ennyi idősen nem azért lett sack király mert vörös szőnyeget dobtak le elé, hogy "kérlek öld meg az irányítónkat" ,hanem mert olykor bivaly volt az emberezés.

Nálam ez lenne a fontossági sorrend:
1. OL befoltozása (akár komoly összeg egy-két komoly játékosra)
2.Front7 rendberakása (ahogy Stez is írta egy király akár lehet egy neves ILB Freeman mellé és talán egy OLB is,mert Walden-nel vegyesek az érzéseim, Wernertől meg úgy félek mint a tűztől, hogy beválik-e vagy nem...)
3.CB kérdés, hogy Toler-rel mi legyen..mennyink marad..kiket lenne érdemes idehozni...sok kérdés)
4.WR corp erősítése.Arra kaptam fel a fejem, hogy nálam és szerintem mindenkinél Wayne kiesésével ez a poszt volt az első helyen mint legfontosabb probléma.A PO-val nálam kiderült, hogy ha nem is oldódott meg tökéletesen a WR kérdés, de látszik, hogy tehetséges játékosaink vannak egytől egyig mindenkiben van potenciál.Komoly TC vár rájuk remélem kiemelt figyelmet kapnak.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Biztos nagyon boldog lennék, ha Harrist elhoznánk most, hogy elszakította az ACL-jét.
Maradnék Vernernél. 😊Stez
LOL, hát tényleg nem jó időzítés. 😀

Ettől függetlenül, szerintem ez neki rossz elsősorban, nem pedig annak a csapatnak aki elviszi. Így sokkal olcsóbb lesz, mint amúgy lett volna. És manapság egy ACL szinte rutin dolog, rengetegen sérülnek le így és a fiatalabbak legtöbbje simán visszatér és éveket játszik utána. Ebben rengeteget fejlődött az orvostudomány, akár öt-tíz évvel ezelőtthöz képest is. Reggie-ben is bízunk ugye, pedig ő 34 éves... Vagy Ballard - edzésen sérült le! -, hogy csak saját csapaton belüli példát mondjak. Ez van, gyakori sérülés lett az új szabályok miatt. Nem kell neki 5 éves szerződést adni és kész.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Biztos nagyon boldog lennék, ha Harrist elhoznánk most, hogy elszakította az ACL-jét.
Maradnék Vernernél. 😊Stez
Ja, errol meg nem olvastam tegnap ota nem volt idom a tegnapi meccsekkel kapcsolatban olvasni. Hat jo, akkor legyen Verner😀

több mint 12 éve
Maradnék Vernernél. 😊

több mint 12 éve
Nekem Talib lenne a favorit, a méretei miatt. Manapság kell a méretes, fizikális corner. Ő sem olcsó, te Toler számaira "csak" kb. 3-5 millát kéne rádobni, annyiért elhozhatnánk szerintem. Vagy akár Davis helyett. Az a helyzet, hogy idén annyi jó CB jön ki a piacra - Verner, Chris Harris, Munderlyn, Davis, DRC -, hogy lenne bőven választék. Chis Harris is pl. nagy erősítés lenne, talán a legjobb #3 corner a ligában, aki képes #1, #2-t is jól játszani. (Tegnap amíg pályán volt, nulla yardra vette le Allent. Lesérült, és Allen csinált 140 yardot és 2 TD-t. Ennyire jó a srác.)peterk2005
Talibot én a sérülései miatt skippelném inkább, volt idén is jó pár játékos, akiről tudtuk, hogy nem tud egészséges maradni és mégis elhoztuk, aztán jól le is sérültek, kicsit uncsi már. Én Davis-t mindenképpen megtartanám, Toler 2 meccsenként lesérül, szóval sztem kuka és Vernert hoznám, vagy Harris-t.

Uuuu Deckernek nagyon örülnék, bár nem tartom olyan fontosnak, hogy most WR-re dobáljuk ki a pénzt. Wayne-Hilton-Brazill-Whalen/Rogers kezdő nekem eléggé tetszik + vissza jön Allen is ugye, aki kikupálja FLeener-t, aki nem zárt szörnyű szezont szerintem és lesz célpont.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szerintem tolert megtartjuk, davist elengedjük és hozunk a piacról egy nagy nevet, nem lepődnék meg ha talib lenne. mondjuk sérülékeny. nem adnék neki hosszú szerződést, inkább rövid nagyot. mert az idén láttuk borzasztóan motiválja, hogy lejárt a szerződése. 2 év 16M max kb, de hát nem vagyok én grigson. mellett toler is jobb lenne. jobban ki tudná segíteni a safety. sherman a vicces, a safety nem is néz arra, úgyis megoldja. 😀 ilyen cb kellene. (meg egy ötöslottó nyertes szelvény)

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nekem Talib lenne a favorit, a méretei miatt. Manapság kell a méretes, fizikális corner. Ő sem olcsó, te Toler számaira "csak" kb. 3-5 millát kéne rádobni, annyiért elhozhatnánk szerintem. Vagy akár Davis helyett. Az a helyzet, hogy idén annyi jó CB jön ki a piacra - Verner, Chris Harris, Munderlyn, Davis, DRC -, hogy lenne bőven választék. Chis Harris is pl. nagy erősítés lenne, talán a legjobb #3 corner a ligában, aki képes #1, #2-t is jól játszani. (Tegnap amíg pályán volt, nulla yardra vette le Allent. Lesérült, és Allen csinált 140 yardot és 2 TD-t. Ennyire jó a srác.)

több mint 12 éve
Én meg annak örülnék a legjobban, ha Davis maradna és Vernert is elhoznánk mondjuk, Tolert meg kiraknánk a fenébe.
Brutális secondarynk lenne. És a vicc az, hogy most néztem csak meg, ha Tolert kirakjuk, 666K DM-et nyelünk be, jövőre meg 333K-t.
Na ez az, ami nem sok. De felszabadulna majdnem 4 millányi hely. Verner remek szezont zárt, ennyiből tutira nem fogjuk tudni elhozni, de még rápakolunk kicsit, aztán nem lenne nagy probléma. 😊
De ha meg Davist is megdobjuk új szerződéssel, ha mondjuk 15 milliót elvinne két cornerünk a capből, az talán egy kicsit luxus. Bár tényleg olyan jól állunk a cappel, hogy megtehetnénk, mire a fiatal, jobb játékosaink szerződése kifut, úgy kell kiokoskodni, hogy addigra nagy büntiket már ne szedjünk be velük. Ahogy Toler szerződését is okosan csinálták, hogy akár már most, egy év után apró büntiért repülhet.
Össze lehet ezt hozni, de kétlem, hogy Grigsonék ennyire agresszíven rámennének a secondaryre, Betheát és Davist megtartjuk szvsz, ha Toler megy, hozunk valami hasonló, középszer CB-t, azt csókolom. De jó lenne, ha Grigson nem csak a tradeknél agresszívkodna, hanem piacon is bemutatkozna végre. 😀 Byrd-Verner-Decker trió, na ez lenne az álom. 😀

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
[quote=Stez

Davis nem 5 millió alatti játékos, inkább 6-9 közötti. És félek, hogy nem a 6-os lesz a mi számunk.[/quote]szerintem meg nagyon messze van a 6-tól. de még az öttől is. mondjuk lesz olyan hülye GM aki megadja neki, mert nincs sok jó FA cb a piacon, fel lesz verve az ára. szerintem mehet, lehet kevesebből megúsznánk talibot vagy vernert, ráadásul riválist gyengítenénk
 bleacherreport.com/articles/1908126-2014-nfl-free-agency-a-primer-for-this-years-free-agent-crop/page/12

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick