Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
hazai pálya + időjárás

hazai pálya sztem anyira nem faktor, Bye weeken volt pats nincsenek játékba. Coltsnál ott momentum Hogy mindenki ezzerrel ég ilyen győzelem után. Elkapokra értem.

Hogy esik az eső. Az mit jelent? Hogy nem tud majd Passzolni Luck annyit hosszujátékok nem lesznek? És Patsnál meg igen?
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ez szerintem nagyon gyenge, csupa playoff roookie, Gronkowski és Walker nélkül. Dobson sincs. Nem tudom mitöl esélyesebb Pats??. max kicsitt jobban futnak. De hát csak ebben kéne javulnia Coltsnak., Védelem egyik oldalon se csodás-.

Bradynek Milyen Váll sérülése van?Gyuri34
röviden: GYÉPÉHAAAAAAAAAAAAARC!!!!!!!!!!!!!

Brady válla meg évek óta sérült, majd akkor műtik, ha már visszavonult, az nem meglepi

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
Ez szerintem nagyon gyenge, csupa playoff roookie, Gronkowski és Welker nélkül.
Gyuri34
Ellenben Bradynek van egy hatalmas adag tapasztalata...
T.Y Hilton, Rogers, Whalen, Fleener tele vagyunk veterán elkapókkal... ohh istenem, mennyire kellene ide ma Reggie Wayne... + Patsnek hazai pálya + időjárás
több mint 12 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Julian Edelman 105 1056 10.1 44 6
Danny Amendola 54 633 11.7 57 2
Shane Vereen 47 427 9.1 50 3
Rob Gronkowski 39 592 15.2 50 4
Aaron Dobson 37 519 14.0 81 4
Kenbrell Thompkins 32 466 14.6 49 4
Brandon Bolden 21 152 7.2 18 0
Michael Hoomanawanui 12 136 11.3 19 1
Stevan Ridley 10 62 6.2 24 0
Josh Boyce 9 121 13.4 30 0

Ez szerintem nagyon gyenge, csupa playoff roookie, Gronkowski és Walker nélkül. Dobson sincs. Nem tudom mitöl esélyesebb Pats??. max kicsitt jobban futnak. De hát csak ebben kéne javulnia Coltsnak., Védelem egyik oldalon se csodás-.

Injuries for Divisional Playoffs
Name Position Injury Practice Status Game Status
Danny Amendola WR Groin Full Participation in Practice Probable
Kyle Arrington CB Groin Limited Participation in Practice Probable
Tom Brady QB right Shoulder Full Participation in Practice Probable
Alfonzo Dennard CB Knee Limited Participation in Practice Questionable
Aaron Dobson WR Foot Did Not Participate In Practice Out
Dane Fletcher LB Groin Limited Participation in Practice Probable
Steve Gregory S Finger Limited Participation in Practice Probable
Logan Mankins G Ankle Limited Participation in Practice Probable
Devin McCourty S Concussion Limited Participation in Practice Probable
Will Svitek T Ankle Limited Participation in Practice Probable
Kenbrell Thompkins WR Hip Limited Participation in Practice Questionable
Shane Vereen RB Groin Limited Participation in Practice Probable

Bradynek Milyen Váll sérülése van?
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem is a KC elleni meccsen van a hangsúly, 28 pontos hátrányban még szép, hogy többet passzolunk.Stez
pontosan, amikor a defense fenn volt, kb annyi ennyit mondott Luck a pálya szélén:
- Jóvan T.Y. akkor most te szaladjál hosszút, Darikk utána te jössz, előreküldöm, oszt lesz valami.

hát lett.JSanyo
A defensenek a meccs elejen kene megraznia magat es nem td-t kapni az elso posessionbol,mint ahogy megszoktuk adni az elonyt a tobbi csapatnakcoltstrong18
Erre igen masszív esély van, nem vagyunk túl gyors kezdők, meg valszeg úgyis ti kezdtek, aztán jobban el leszünk azzal foglalva, hogy max fg-t kapjunk 😊

több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
Nem is a KC elleni meccsen van a hangsúly, 28 pontos hátrányban még szép, hogy többet passzolunk.Stez
pontosan, amikor a defense fenn volt, kb annyi ennyit mondott Luck a pálya szélén:
- Jóvan T.Y. akkor most te szaladjál hosszút, Darikk utána te jössz, előreküldöm, oszt lesz valami.

hát lett.JSanyo
A defensenek a meccs elejen kene megraznia magat es nem td-t kapni az elso posessionbol,mint ahogy megszoktuk adni az elonyt a tobbi csapatnak
több mint 12 éve

hát lett.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem is a KC elleni meccsen van a hangsúly, 28 pontos hátrányban még szép, hogy többet passzolunk.
De az utóbbi 4-5 meccsen valahogy agresszívabb, ahogy látom. És nekem ez tetszik. Jó kérdés lesz, esőben is marad-e az agresszívabb gameplannél, de ha sokat kell futnunk, attól nem várok túl nagy meccset. 😀
Meg hát a védelemtől is sok függ, ha megint átsztrájkolnak egy félidőt, ezúttal kevés lesz 30 percnyi jó játék.
Itt most végig a topon kell lennünk.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
már hetek óta javuló formát mutat. Igazából mióta DHB padra került, és jött Whalen és Rogers is, sok panaszom nem volt a play hívásokra.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Eső lesz a mai meccsen, ennek annyira nem örülök, futással és védelemmel kell megnyernünk ezt a meccset. Bár nem lepne meg, ha Pep még eső ellenére is folyton hívogatná a passzjátékokat, elég agresszívvá vált manapság, biztos meg akarja lepni a Patset. 😀
Csak a hosszú passzok ki lesznek lőve, ráadásul az elit WR-ünk, DHB sem játszik ma, nem lesz egyszerű menet. 😊Stez
Pep simán nyerőember lesz, 16 meccsen át játszotta a hülyét, múlt héten viszont végre nem fejjel lefelé fogta a gameplant.Höri
KC ellen nem nagyon tudtam szidni, nem volt hibátlan de nem is hívott orbitális ökörségeket..

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Eső lesz a mai meccsen, ennek annyira nem örülök, futással és védelemmel kell megnyernünk ezt a meccset. Bár nem lepne meg, ha Pep még eső ellenére is folyton hívogatná a passzjátékokat, elég agresszívvá vált manapság, biztos meg akarja lepni a Patset. 😀
Csak a hosszú passzok ki lesznek lőve, ráadásul az elit WR-ünk, DHB sem játszik ma, nem lesz egyszerű menet. 😊Stez
Pep simán nyerőember lesz, 16 meccsen át játszotta a hülyét, múlt héten viszont végre nem fejjel lefelé fogta a gameplant.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
ráadásul az elit WR-ünk, DHB sem játszik ma, nem lesz egyszerű menet. 😊Stez
Ez a mi nagy szerencsénk 😀

Nem lesz down pazarlás.dugo1993
Farky
Halleluja!!! Halleluja 88) :cool:

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
Farky
Az nem is "Vón-a" jó, ha ő se tudna játszani

több mint 12 éve

Farky
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!
IGEN!

És még egyszer:

IGEN!

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 704 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ez vidi nagyon beteg 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559

Nem lesz down pazarlás.

több mint 12 éve
Csak a hosszú passzok ki lesznek lőve, ráadásul az elit WR-ünk, DHB sem játszik ma, nem lesz egyszerű menet. 😊

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
nekem ilyen kell még mindig 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZSENIÁLIS! 😀
Főleg, hogy a Pat fotózkodás is benne van, szakadtam rajta. 😀Stez
erre is rá lehet ugrani, ha nagyon kell, de maradnék a Vaughn meznél 😊

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Egy szó jutott eszembe hirtelen a vidiről: ak**vaf*szba
ez mi a szent szar ?😀 omgBorbinho
minden nagyobb érdeklődésre számot tevő eseményről csinálnak ilyen videót a taiwaniak, több vígjátékban már hivatkozási pont lett az egyedi stílusuk 😊
 www.dailymotion.com/video/xnm0ne_as-seen-on-the-simpsons_news

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZSENIÁLIS! 😀
Főleg, hogy a Pat fotózkodás is benne van, szakadtam rajta. 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Egy szó jutott eszembe hirtelen a vidiről: ak**vaf*szba
ez mi a szent szar ?😀 omg

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Úristen ez de beteg 😀
több mint 12 éve