Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Illetve nem rájátszásban kellene lelkinyugit biztosítani egyetlen játékosnak, aki közben hátráltatja a csapatot. Próbálgassák ezt pre seasonben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Persze, ezzel és is tisztában vagyok, de ha látványosan nem képes hozni azt amit tud, akkor fejben van a probléma. Ezt pedig az edzőknek kell kezelni. Akár egy pszihomókus beszéljen rendszeresen a fejével, akár Pagano szerezzen neki 3 cheerleader-t. Tökmindegy, jelenleg nem javul, hanem romlik a dolog, és ez nem csak 1 ember felelőssége.Richardson nem is nagyon kapott lehetőséget a javításra. A -28 miatt menni kellett előre, és csak elvétve volt érdemi futójátékunk, passprotection-ben meg nem volt rossz, és ez is kellett ahhoz, hogy Luck vissza tudja hozni a meccset.Ez oké, de egy 1/3 tól nem ezt várod...
Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.uatu
Hanem azt elinduljon és legalább meccsenként egyszer röhögve füstölő lábbal TD t csináljon hogy a védelem mögötte fekszik a földön..Stev85
több mint 12 éve
Richardson nem is nagyon kapott lehetőséget a javításra. A -28 miatt menni kellett előre, és csak elvétve volt érdemi futójátékunk, passprotection-ben meg nem volt rossz, és ez is kellett ahhoz, hogy Luck vissza tudja hozni a meccset.Ez oké, de egy 1/3 tól nem ezt várod...
Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.uatu
Hanem azt elinduljon és legalább meccsenként egyszer röhögve füstölő lábbal TD t csináljon hogy a védelem mögötte fekszik a földön..
több mint 12 éve
Richardson nem is nagyon kapott lehetőséget a javításra. A -28 miatt menni kellett előre, és csak elvétve volt érdemi futójátékunk, passprotection-ben meg nem volt rossz, és ez is kellett ahhoz, hogy Luck vissza tudja hozni a meccset. Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.
több mint 12 éve
Egye fene adjuk Hali nak 😛OK, de számold bele nem tudunk még egyszer ekkora comebacket lerakni... És csak az zavart a Fumblijánál, a védő közelbe nem volt... A saját balfaszsága miatt fumblizot...Védő ütötte ki a kezéből. Konkrétan Hali. Csak után még egyet dadogott a kezében, és ezért lehetett úgy látni, mintha nem értek volna hozzá. Erről volt szó eredménykövetőben, hogy odakapott valaki, csak elsőre nem látszott.
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...Stev85
www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000308989/Trent-Richardson-fumbles-on-his-first-carryulpianus
Megütötte a labdát de utána még lépet egyet Rich és utána jött a bohózat...
több mint 12 éve
OK, de számold bele nem tudunk még egyszer ekkora comebacket lerakni... És csak az zavart a Fumblijánál, a védő közelbe nem volt... A saját balfaszsága miatt fumblizot...Védő ütötte ki a kezéből. Konkrétan Hali. Csak után még egyet dadogott a kezében, és ezért lehetett úgy látni, mintha nem értek volna hozzá. Erről volt szó eredménykövetőben, hogy odakapott valaki, csak elsőre nem látszott.
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...Stev85
www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000308989/Trent-Richardson-fumbles-on-his-first-carry

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.uatuViszont nagyon durva módon motiválta az a két INT ami az ő hibája volt, szóval nem annyira negatív dolog...
több mint 12 éve
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.uatuAzárt mert utána 3 akkora bombát helyezett el a KC Endzoneban még most is cseng a fülük...
Míg T-Rich hiba után nem tud javítani.. Vagy csúnyán mondva "kárpótolni" Én sokáig adtam neki időt, de nálam lassan a Bust felé kezd húzni, ok megadom neki az esélyt TCben össze kapja magát, de eddig nem gyere be...
több mint 12 éve
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.
több mint 12 éve
OK, de számold bele nem tudunk még egyszer ekkora comebacket lerakni... És csak az zavart a Fumblijánál, a védő közelbe nem volt... A saját balfaszsága miatt fumblizot...Én vele kezdenék. A srácnál egyértelműen mentális problémák vannak. Ha megkapja a bizalmat, és elkapná a fonalat, akkor lenne 2 jó futónk, és lehetne váltogatni őket. (tudom, eddig is megkapta, és mi lett belőle) Ha nem tud élni vele, akkor pad, és csak passprotectionben tehermentesíteném Brown-t vele. Abban még most is jó. Ha esetleg el is fumblizza megint, akkor még inkább az elején, amíg van idő helyrehozni a dolgokat.uatuBocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...A kérdés az hogy a Pats Rb duója mit művel velünk.. Remélem Franklin és RJF végig bírják a meccset mert mind2 jó futások ellen...
Donald kacsa lubickolhat.uatu
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....Stev85
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...
több mint 12 éve
Én vele kezdenék. A srácnál egyértelműen mentális problémák vannak. Ha megkapja a bizalmat, és elkapná a fonalat, akkor lenne 2 jó futónk, és lehetne váltogatni őket. (tudom, eddig is megkapta, és mi lett belőle) Ha nem tud élni vele, akkor pad, és csak passprotectionben tehermentesíteném Brown-t vele. Abban még most is jó. Ha esetleg el is fumblizza megint, akkor még inkább az elején, amíg van idő helyrehozni a dolgokat.Bocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...A kérdés az hogy a Pats Rb duója mit művel velünk.. Remélem Franklin és RJF végig bírják a meccset mert mind2 jó futások ellen...
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....Stev85
több mint 12 éve
Bocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...A kérdés az hogy a Pats Rb duója mit művel velünk.. Remélem Franklin és RJF végig bírják a meccset mert mind2 jó futások ellen...
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....
több mint 12 éve
Bocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...Donald kacsa lubickolhat.
több mint 12 éve
Azért az a szél az kemény lesz, de voltunk már szeles helyen. 😊A weather.com szerint egész jó idő lesz vasárnap: -1°C, 14km/h szél váltakozó iránnyal, és 0% esély esőre.Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...aztecMost néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...FearTomi
Szóval egyelőre nem indulunk nagy hátrányból.uatu
több mint 12 éve
A weather.com szerint egész jó idő lesz vasárnap: -1°C, 14km/h szél váltakozó iránnyal, és 0% esély esőre.Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...aztecMost néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...FearTomi
Szóval egyelőre nem indulunk nagy hátrányból.
több mint 12 éve
Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...aztecMost néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...
több mint 12 éve
Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Szerintem meg van rá az esély! Minden elfogultság nélkül.Érrtem. Köszi a felhomályosítást 😊2 évig kell minimum szolgálni utána sportolhat.ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
Jelenleg asszem hárman vannak a ligában ha Chad Hallnak van csapata épp.Höri
Mert úgy tudom ha ott aláírsz bármelyik hadtesthez ott nincs visszavonás, letöltöd amit aláírsz.Stev85
illetve korábban is de akkor vissza kell fizetni a képzési költséget.
draftolni nem szokták őket, undfaként aláírnak és mennek a military reserve listára, így nem számítanak be a keretbe. kb olyan mint az NBA-ben az európaiak lefoglalt draftjoga.Höri
Reálisan megfoghatjuk szerintetek a Patset???
Mert most azt érzem Sb lesz...
Elfogultság nélkül...Stev85
több mint 12 éve
Érrtem. Köszi a felhomályosítást 😊2 évig kell minimum szolgálni utána sportolhat.ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
Mert úgy tudom ha ott aláírsz bármelyik hadtesthez ott nincs visszavonás, letöltöd amit aláírsz.Stev85
draftolni nem szokták őket, undfaként aláírnak és mennek a military reserve listára, így nem számítanak be a keretbe. kb olyan mint az NBA-ben az európaiak lefoglalt draftjoga.Höri
Reálisan megfoghatjuk szerintetek a Patset???
Mert most azt érzem Sb lesz...
Elfogultság nélkül...
több mint 12 éve
2 évig kell minimum szolgálni utána sportolhat.ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
draftolni nem szokták őket, undfaként aláírnak és mennek a military reserve listára, így nem számítanak be a keretbe. kb olyan mint az NBA-ben az európaiak lefoglalt draftjoga.
több mint 12 éve
McNary is szolgálat után jött, szóval sztem úgy.ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
több mint 12 éve
ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
Mert úgy tudom ha ott aláírsz bármelyik hadtesthez ott nincs visszavonás, letöltöd amit aláírsz.
több mint 12 éve
De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85+ Air Force.
Jelenleg asszem hárman vannak a ligában ha Chad Hallnak van csapata épp.
( espn.go.com/nfl/college )
több mint 12 éve
A benti hírek szerint Liga elit WR és Sbt nyer nekünk, És persze a benti hangok sosem hazudnak 😀😀Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Stev85a benti hírek szerint nem? 😛Höri
több mint 12 éve
De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)erre nagyon. mindig is imádtam az army-navy meccseket. legjobb x-boxon, olyan playek vannak, olyan húzások fake-ek és blokkolások h nem érted h ki kivel van 😊 ezért mindig is vágytam h ezek a srácok focizzanak. főleg nálunk.Miska84😀 Mikre nem figyelsz 😀Stev85meg legalább az összes army-s család nekünk szurkol, megy fel a franchise értékeMiska84Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.Stez
Heyward-Bey, Darrius WR Hamstring DNP
Holmes, Khaled C/G Calf FP
Landry, LaRon S Concussion FP
McNary, Josh LB Concussion FPStev85
McNary is remélem átmegy a teszten.
OK hogy csak rotáció része de nem volt rossz KC ellen sem.Stev85