Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Na, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/WyattMinden infóra szükségünk van.
több mint 12 éve
Na, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/

több mint 12 éve
The Patriots have placed LB Brandon Spikes on injured reserve with a knee injury.
több mint 12 éve
Fáradok Bocs 😛😛Tegnap nem is játszott😀FearTomilehet ő pótolja Tolert, Brady meg majd neki passzol 😀shadyLehet több fogalma lenne a védekezésről mint tegnap Tolernek volt...Stev85
több mint 12 éve
Lehet Wayne unatkozik a pálya szélén, neki hoztuk beszélgető partnernek.Branch azért elég lol. Biztos kell a pénzHöriSzerintetek 5 nap alatt mennyit tud a playbookból beseggelni?
Vagy az NE meccs után úgyis waiveljük?😀Stev85
több mint 12 éve
huddleben ennyi lesz: "B 23 csillagpálya...azaz Deion neked 10 hook"Branch azért elég lol. Biztos kell a pénzHöriSzerintetek 5 nap alatt mennyit tud a playbookból beseggelni?
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
azt nem tudom waiveljük-e a továbbjutás után, de pályára biztos nem kerül. Akkor már inkább Lenz 😀Branch azért elég lol. Biztos kell a pénzHöriSzerintetek 5 nap alatt mennyit tud a playbookból beseggelni?
több mint 12 éve
lehet ő pótolja Tolert, Brady meg majd neki passzol 😀shadyLehet több fogalma lenne a védekezésről mint tegnap Tolernek volt...
több mint 12 éve
lehet ő pótolja Tolert, Brady meg majd neki passzol 😀
több mint 12 éve
Branch azért elég lol. Biztos kell a pénzHöriSzerintetek 5 nap alatt mennyit tud a playbookból beseggelni?
Vagy az NE meccs után úgyis waiveljük?😀
több mint 12 éve
Branch azért elég lol. Biztos kell a pénzHöriEléggé. Biztos így próbáljuk meg Brady érzelmeit összekavarni😀
több mint 12 éve
Branchnél asszem egyértelmű, sok hasznos dolgot tud az ellenfélről. ha el akarnám viccelni azt mondanám h felismerte pep luckyban a lehetőséget, és átállunk shotgun 5 elkapóra, mert az vagányToler IRMeg jinxeltem... Még PO előtt.. De nem biztos ez hátrány... Gordy nem volt annyira ergya KC ellen..(de jó sem..) Moala térdnél sejtettem...
kabaré 😀shady
De hogy miért 2 WRt hozztunk??? Jó kérdés...Stev85
több mint 12 éve
Toler IRMeg jinxeltem... Még PO előtt.. De nem biztos ez hátrány... Gordy nem volt annyira ergya KC ellen..(de jó sem..) Moala térdnél sejtettem...
kabaré 😀shady
De hogy miért 2 WRt hozztunk??? Jó kérdés...
több mint 12 éve
Toler IRKomolyan elhitted, hogy másképp fog történni?
kabaré 😀shady
több mint 12 éve
Toler IRMoala is IR.
kabaré 😀shady
Amúgy aktív rosterbe jött (Ex pats) Deion Branch kém, akarom mondani WR és Josh Lenz WR.
több mint 12 éve
Szerintem meg Riversre kéne most készülnie, jövő héten Bradyre, utána pedig Breesre 😊Szépen eloszlana SB-ig. 😀
több mint 12 éve
az a biztos ha Luckból készül, akkor biztosan könnyebb dolga lesz élesben
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Mikor Manning ellen jól játszott, akkor Bradyből készült. Brady ellen lehet pont az lesz a legjobb, ha Breesből készül! 😉
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
több mint 12 éve
remélem most manningre készülwww.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theaterJaja, ez is király volt😊
én meg ezen sírok 😀 ki az a cam newtonMiska84
Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊FearTomi
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Csak nehogy kiderüljön, hogy van egy másik Tom Brady, aki longsnapper egy egyetemi csapatban, és belőle készült 😊www.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theaterJaja, ez is király volt😊
Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊FearTomi
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theaterJaja, ez is király volt😊
Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theaterén meg ezen sírok 😀 ki az a cam newton