Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az a biztos ha Luckból készül, akkor biztosan könnyebb dolga lesz élesben

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
Mikor Manning ellen jól játszott, akkor Bradyből készült. Brady ellen lehet pont az lesz a legjobb, ha Breesből készül! 😉

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
 www.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theater

én meg ezen sírok 😀 ki az a cam newtonMiska84
Jaja, ez is király volt😊

Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊FearTomi
remélem most manningre készül

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
deleted account 1 758
 www.facebook.com/photo.php?fbid=10151976643231263&set=a.131239636262.116181.68680511262&type=1&theater

Jaja, ez is király volt😊

Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊FearTomi
Csak nehogy kiderüljön, hogy van egy másik Tom Brady, aki longsnapper egy egyetemi csapatban, és belőle készült 😊
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

Jaja, ez is király volt😊

Amúgy semmi gáz srácok. Simán megfogjuk a New Englandet. Davis is már több hónapja készül rájuk, szóval simán meglesz az a W😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse

én meg ezen sírok 😀 ki az a cam newton

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Sírok😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 409 — Whoops, looks like something went wrong.
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93
Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊Stez
Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊FViktor93
Ez hatalmas rejtély, addig gyorsan mezt cserélhetünk még. 😀
Ellenben abban biztos vagyok, hogy vagy a Colts, vagy a Pats nyeri a meccset!

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93
Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Kösz hogy válaszoltál :cool: Így nem nekem kellett..:A:

több mint 12 éve
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Én bírom simán, ezzel nincs gond, de ő nem. 😀
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀JSanyo
Változtatni kell a taktikán 😀

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀

több mint 12 éve
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀

több mint 12 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
A Pats győzelmére 1.24-et adnak.Erősen underdogok vagyunk.Eddig ez csak kedvezett nekünk!
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
deleted account 1 758
onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman
😀 😀

szépen megfogalmaztad a dolgotshady
Szerinted amikor hajlani meccsünk volt, aznap előtte volt 2 edzésem is, plusz meló, plusz tanulnom kellett, akkor hogy maradtam ébren? CSAK A TÖMÉNY KOFFEIN 😀
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman
😀 😀

szépen megfogalmaztad a dolgot
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀Stez
És ez téged zavar? Én hálát adnék a sorsnak. 😊 Filmnél és meccsnél az a jó, ha csendben vannak, mint a babák polcon. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀Stez
Nem kell rinyálni, csak simán koffeint kell itatni vele, és onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
papucs... 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 863
Szombaton (vasárnap) 02:15kor a meccsünk. Nájííííísz

Egyébként őszintén: Mennyivel nívósabb már egy Colts @ Patriots mint egy Chiefs @ Patriots? (Nem a Chiefs fanokat akarom megbántani, csak úgy a liga szinten az egész...) 😊
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊 Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
Pont az ellenkezője, akkor jó, ha nem az aktuális QB ellen készül. 😊 Úgyhogy én remélem ezúttal Manning fog egész héten a fejében járni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)