Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ifjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanNa go Foxborough. Rettegj Brady 8)Stev85És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀Na go Foxborough. Rettegj Brady 8)Stev85És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
Na go Foxborough. Rettegj Brady 8)És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
És vége, hivatalosan is 😀Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀
több mint 12 éve
tobbszor belopakodott a fb profilomra tom ratyi profilkepeket rakosgatni mert allatsagokat irogatni ala a nevemben ugyhogy van mit visszakapnia 😀MMMSEz bosszúért kiállt 😀
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.HöriEzt gondoltam én is októberig, aztán az lett a vége, hogy Manning bokája azon a meccsen lett bibis, Reggie meg ugye akkor esett ki... 😕 Szóval én fázom ettől a meccstől, ha összejönne...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tobbszor belopakodott a fb profilomra tom ratyi profilkepeket rakosgatni mert allatsagokat irogatni ala a nevemben ugyhogy van mit visszakapnia 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
amatorok. ti lehet igy jarnatok, de ne tevesszen meg titeket h nem rolatok van szo 😛Hát fordított esetben masszív büntetés vár rá.. Se vacsi, se ágyban alvás, Csak a mekis kaja meg a föld, és a hideg víz 😀Stev85a csajom kettos allampolgar, bostoni kotodesu (kommentart lesztek szivesek magatokban tartani, nem tehetek rola 😀).Hogy a túróba ne tehetnél róla??! Abban a pillanatban, hogy kiderült a "defektje", döntened kellett volna: Colts vagy ő.😊 Képzeld, mit fogsz kapni, ha netán kikap a Colts a Pats-től!😛tomi-tomi
eddig is ment a trash kemenyen, ha osszejon a meccs holy war lesz a lakasban 😀MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
😀 Sőt, alvás előtt/után semmi lepedő akrobatika!Hát fordított esetben masszív büntetés vár rá.. Se vacsi, se ágyban alvás, Csak a mekis kaja meg a föld, és a hideg víz 😀Stev85a csajom kettos allampolgar, bostoni kotodesu (kommentart lesztek szivesek magatokban tartani, nem tehetek rola 😀).Hogy a túróba ne tehetnél róla??! Abban a pillanatban, hogy kiderült a "defektje", döntened kellett volna: Colts vagy ő.😊 Képzeld, mit fogsz kapni, ha netán kikap a Colts a Pats-től!😛tomi-tomi
eddig is ment a trash kemenyen, ha osszejon a meccs holy war lesz a lakasban 😀MMMS
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nanemár 😀 Akkor lett volna ez válasz, ha egy jól támadó csapat üt ki egy jól védekezőt 😊Naugye. 😊peterk2005Milyen válasz? A Chiefsnek sem volt védelme 😊ender1112A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is... És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.James007
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.Hörigondolom PM miatt, én is így gondolkodok, persze a Coltsnak jobban szurkolnék azér
de a konf döntőbe jobban tetszene ez a win-win szitu
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.
több mint 12 éve
Naugye. 😊Milyen válasz? A Chiefsnek sem volt védelme 😊ender1112A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is... És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.James007

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Volt nemrég egy nagyon durva csípőműtéte, de azon kívül is van valami mozgásszervi problémája. Az ilyen borzasztóan tud fájni, szóval simán el tudom képzelni, hogy annyira kell fájdalomcsillapítózni, hogy beszívottnak tűnik miatta.Irsay még mindig nem iszik, csak folyamatosan gyógyszert szed a fájdalmai miatt.Én pl. azt nem tudtam nagyapja is piás volt...
Nem is kételkedem ebben, ő nem a fater. 😊Stez
Baszki.. Milyen fájdalmai lehetnek inkább ezt vállalja be mintsem a fájdalmat...Stev85

több mint 12 éve
Irsay még mindig nem iszik, csak folyamatosan gyógyszert szed a fájdalmai miatt.Én pl. azt nem tudtam nagyapja is piás volt...
Nem is kételkedem ebben, ő nem a fater. 😊Stez
Baszki.. Milyen fájdalmai lehetnek inkább ezt vállalja be mintsem a fájdalmat...
több mint 12 éve
Irsay még mindig nem iszik, csak folyamatosan gyógyszert szed a fájdalmai miatt. Nem is kételkedem ebben, ő nem a fater. 😊
több mint 12 éve
Feltradelnek jövőre Winstonért. 😀😀Egy Divbe Luck, Manzieli, Teddy... Apokalipszis évente 6szor 😀 Szegény Tennesse 😀Stev85Nem fogunk. Majd visszük Manzielt.iktriadCsak mondjuk ha Teddy a Texansba megy, akkor nem lesz olyan jó móka az nekem...iktriadÍrj egy szívhez szóló levelet a Gmednek tradeljenek fel... A Texansban úgy is van Franchise qb, Oh wait..😀Stev85
több mint 12 éve
Egy Divbe Luck, Manzieli, Teddy... Apokalipszis évente 6szor 😀 Szegény Tennesse 😀Nem fogunk. Majd visszük Manzielt.iktriadCsak mondjuk ha Teddy a Texansba megy, akkor nem lesz olyan jó móka az nekem...iktriadÍrj egy szívhez szóló levelet a Gmednek tradeljenek fel... A Texansban úgy is van Franchise qb, Oh wait..😀Stev85
több mint 12 éve
Srácok, ne csináljátok ezt a beidézés moebious-szalagot, lassan olvashatatlan a topic. Ráadásul fórum szabály is tiltja, még a végén idejön egy modi és nekiáll pucolni...peterk2005Mea Culpa
több mint 12 éve
Nem fogunk. Majd visszük Manzielt.Csak mondjuk ha Teddy a Texansba megy, akkor nem lesz olyan jó móka az nekem...iktriadÍrj egy szívhez szóló levelet a Gmednek tradeljenek fel... A Texansban úgy is van Franchise qb, Oh wait..😀Stev85
több mint 12 éve
Srácok, ne csináljátok ezt a beidézés moebious-szalagot, lassan olvashatatlan a topic. Ráadásul fórum szabály is tiltja, még a végén idejön egy modi és nekiáll pucolni...

több mint 12 éve
Írj egy szívhez szóló levelet a Gmednek tradeljenek fel... A Texansban úgy is van Franchise qb, Oh wait..😀Csak mondjuk ha Teddy a Texansba megy, akkor nem lesz olyan jó móka az nekem...iktriadSzerintem a következő legendás talán egy Luck-Bridgewater lehet (Ha tényleg olyan jó mint hallom és Ik marad a Bandwagonon) Vagy esetleg egy Luck-Wilson...Stev85Ez szvsz sosem lesz legendás párharc, nem fognak lehúzni együtt 10-15 évet, hogy kialakulhasson ez. 😊Peyton eligazolt a lokakihoz 😀Azt hittem a Peyton - Brady párbaj az NFL Fradi - Újpestje.Azt hiszem kihagynám 😀 A pats Colts az Nfl Fradi-Újpestje 😀Ha Pats - Colts lesz akkor minimum élőben kéne valahol Trash talkolni😀FearTomiÉn már előre örülök, hogy akár a Pats, akár a Broncos ellen kell játszanunk, mi leszünk az underdogot és hiába ez a hajnali brutál W, simán le leszünk nézve. Azért egy ilyen győzelem után mi már simán elégedettek lehetünk, rajtunk nincs nyomás, ellenben a Pats-Broncoson van, főleg utóbbin, hogy Manning mindent megdöntött, de igazából ezek akkor lesznek igazán értékes rekordok, ha a gyűrűt is bezsebeli a végén.Én csak a hidegtől tartok foxboroughban... Meg a Trash talktól ami lesz a meccs alatt az eredménykövetőben 😀
Én inkább a Patshez mennék először. Esélyesek ott sem leszünk, de sok a sérültjük, a WR gárda is lightosabb a Broncosénál, talán-talán foghatóak.
És tavaly az év legnagyobb pofonját tőlük kaptuk, sokakban ott van biztosan a bizonyítási vágy, hogy most odabasszanak. 😊 Úgyhogy én most ennek drukkolok.Stez
ÉS Paganonak egy jelzés: SOHA TÖBBET NEM INACTIVE VAUGHN!!!:cool:
Ha játszik szedd 2 picket ( vagy nem) 😛Stev85
Vagy a Fradi-újpest az Nb1 Colts-patse? 😀Stev85
Egyébként gratiula a Whez, köszi hogy megmentettétek a divízió becsületét!iktriad
Mostmár Luck-Brady.Stev85
De nem is érdekel, februárig most nyerjünk meg minden meccset, akkor boldog leszek. 😀Stez