Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93
Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊Stez
Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊FViktor93
Ez hatalmas rejtély, addig gyorsan mezt cserélhetünk még. 😀
Ellenben abban biztos vagyok, hogy vagy a Colts, vagy a Pats nyeri a meccset!

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93
Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Kösz hogy válaszoltál :cool: Így nem nekem kellett..:A:

több mint 12 éve
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊

több mint 12 éve
Én bírom simán, ezzel nincs gond, de ő nem. 😀
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀JSanyo
Változtatni kell a taktikán 😀

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀

több mint 12 éve
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀

több mint 12 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
A Pats győzelmére 1.24-et adnak.Erősen underdogok vagyunk.Eddig ez csak kedvezett nekünk!
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
deleted account 1 758
onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman
😀 😀

szépen megfogalmaztad a dolgotshady
Szerinted amikor hajlani meccsünk volt, aznap előtte volt 2 edzésem is, plusz meló, plusz tanulnom kellett, akkor hogy maradtam ébren? CSAK A TÖMÉNY KOFFEIN 😀
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman
😀 😀

szépen megfogalmaztad a dolgot
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀Stez
És ez téged zavar? Én hálát adnék a sorsnak. 😊 Filmnél és meccsnél az a jó, ha csendben vannak, mint a babák polcon. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀Stez
Nem kell rinyálni, csak simán koffeint kell itatni vele, és onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
papucs... 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 760
Szombaton (vasárnap) 02:15kor a meccsünk. Nájííííísz

Egyébként őszintén: Mennyivel nívósabb már egy Colts @ Patriots mint egy Chiefs @ Patriots? (Nem a Chiefs fanokat akarom megbántani, csak úgy a liga szinten az egész...) 😊
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊 Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
Pont az ellenkezője, akkor jó, ha nem az aktuális QB ellen készül. 😊 Úgyhogy én remélem ezúttal Manning fog egész héten a fejében járni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltman
Ifjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltman
Én is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀coltman
Azt tűri nehezen nem fekszek mellette 😀 A hang nem zavarja, csak a plazmára nem rakhatom fel a laptopról 😀 Bár hajnali 2 kor abba még én is belevakulnék 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltman
Ifjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltman
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀
több mint 12 éve
De párom már nehezen tűri 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
Nézd, ha ez kell neki ahhoz, hogy összejöjjön a meccs, akkor tényleg inkább Breesből, Rogersből, vagy WIlsonból készüljön - egyszer már bevált, miért kéne változtatni egy működő módszeren? 😀
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀
több mint 12 éve
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
Most nem volt valami karcos teljesítménye, szerintem beast be kapcsol (remélem...) Vagy ha gáz van Szóljatok Vaughnnak 😀

több mint 12 éve
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.