Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez hatalmas rejtély, addig gyorsan mezt cserélhetünk még. 😀Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊FViktor93Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊Stez
Ellenben abban biztos vagyok, hogy vagy a Colts, vagy a Pats nyeri a meccset!
több mint 12 éve
Csak nem azt mondod, hogy a kék-fehér csapat fog nyerni? 😊Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
több mint 12 éve
Kösz hogy válaszoltál :cool: Így nem nekem kellett..:A:Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
több mint 12 éve
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀FViktor93Szerintem meg az nyer, akinek a végén több pontja lesz.
De csak, mert Zomborinak hívnak, ezt azért tudom. 😊
több mint 12 éve
Változtatni kell a taktikán 😀Én bírom simán, ezzel nincs gond, de ő nem. 😀hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀JSanyo
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
több mint 12 éve
Sok sikert srácok, de inkább csak a következő szezonra. 😊 A meccsről annyit, hogy úgy is az a csapat fog nyerni, aki hátrányba kerül majd az elején. A másik csapat totál megzavarodik majd attól, hogy vezet. 😀
több mint 12 éve
Én bírom simán, ezzel nincs gond, de ő nem. 😀hazértek időre, az első negyedet végigcuccoljátok, utána lezuhanyzik, majd 5 perc alatt elalszik és lemarad a comebackről. tapasztalat 😀
Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀Stez
több mint 12 éve
Én bírom simán, ezzel nincs gond, de ő nem. 😀Régóta tervezem, hogy megnézetek vele egy meccset, de nem jött még össze, gondoltam most ez jó alkalom lenne, csak hát kizárt, hogy bírja hajnali 2-ig. 😀
Lehet elviszem inni addig, berúgunk és 2-re hazajövünk, az a legjobb. 😀
több mint 12 éve
A Pats győzelmére 1.24-et adnak.Erősen underdogok vagyunk.Eddig ez csak kedvezett nekünk!
több mint 12 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Szerinted amikor hajlani meccsünk volt, aznap előtte volt 2 edzésem is, plusz meló, plusz tanulnom kellett, akkor hogy maradtam ébren? CSAK A TÖMÉNY KOFFEIN 😀onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman😀 😀
szépen megfogalmaztad a dolgotshady
több mint 12 éve
onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀coltman😀 😀
szépen megfogalmaztad a dolgot
több mint 12 éve
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀StezÉs ez téged zavar? Én hálát adnék a sorsnak. 😊 Filmnél és meccsnél az a jó, ha csendben vannak, mint a babák polcon. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀StezNem kell rinyálni, csak simán koffeint kell itatni vele, és onnantól fogva pörög, mint grillcsirke a nyárson 😀
több mint 12 éve
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀Stezpapucs... 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Basszus, reméltem, hogy nem kell hajnalozni, nővel nézném, de ő meg fog halni addig. 😀
több mint 12 éve
Szombaton (vasárnap) 02:15kor a meccsünk. NájíííííszEgyébként őszintén: Mennyivel nívósabb már egy Colts @ Patriots mint egy Chiefs @ Patriots? (Nem a Chiefs fanokat akarom megbántani, csak úgy a liga szinten az egész...) 😊
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Pont az ellenkezője, akkor jó, ha nem az aktuális QB ellen készül. 😊 Úgyhogy én remélem ezúttal Manning fog egész héten a fejében járni. 😀
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊 Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azt tűri nehezen nem fekszek mellette 😀 A hang nem zavarja, csak a plazmára nem rakhatom fel a laptopról 😀 Bár hajnali 2 kor abba még én is belevakulnék 😀Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀coltmanÉn is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀Én is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
több mint 12 éve
Én is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Nézd, ha ez kell neki ahhoz, hogy összejöjjön a meccs, akkor tényleg inkább Breesből, Rogersből, vagy WIlsonból készüljön - egyszer már bevált, miért kéne változtatni egy működő módszeren? 😀
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Most nem volt valami karcos teljesítménye, szerintem beast be kapcsol (remélem...) Vagy ha gáz van Szóljatok Vaughnnak 😀
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.