Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja és Toler is sérült..😀 Bírta egy meccset 😀
több mint 12 éve
Landry már azt írja, hogy minden rendben van, csak óvintézkedésből nem engedték vissza a pályára...FearTomiHálelujaaaa remélem Dhb is össze kapja magát, tegnap frankón blokkolt Brown elkapott TDjénél 😛 Kap 1 db piros pontot a 30.000 fekete mellé 😀
több mint 12 éve
Landry már azt írja, hogy minden rendben van, csak óvintézkedésből nem engedték vissza a pályára...
több mint 12 éve
A gond ott volt megstukkolta a térdét a támadónak, ahogy néztem idei első neki, látok esélyt...Sérültjeink: Dhb és Landry Dhb comb, Landry agyrázkódás..(Mivel első a szezonban szerintem oké lehet jövő hétre.Stev85meg Landry a sérülésnél óriásit olvasott és védekezett. nem azt mondom h megéri de így meg lehet sérülni egy SS-nek. nem a lépcsőn csúszott le bekokózvaMiska84
több mint 12 éve
Sérültjeink: Dhb és Landry Dhb comb, Landry agyrázkódás..(Mivel első a szezonban szerintem oké lehet jövő hétre.Stev85meg Landry a sérülésnél óriásit olvasott és védekezett. nem azt mondom h megéri de így meg lehet sérülni egy SS-nek. nem a lépcsőn csúszott le bekokózva
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
A D# első 40 perce tragédia volt... A Bowe elkapás utáni stopot kivéve.ez a Luck nem normális komolyan! Hát miket hibázott!? És le se szarja, olyat játszott utána amilyet még soha. Elképesztő. És ez csak a 2. éve, tele hasonlóan zöldfülű társakkal körülvéve.végre nem voltak dropok, talán egy volt brazillé. ami kritikán aluli az a CB-k teljesítménye. davis csak facemasknél mutja fogni az embert, toler borzalmas. de még a safetyk sem voltak a helyzet magaslatás. avery TD-jénél nagyon rossz embert választott bethea. ebben kell fejlődni mert a mostani brad/manning ellen ez kevés lesz. davis késüljön bradyre...úgy tuti jó leszMiska84
És akkor itt megragadnám az alkalmat hogy őket is megdicsérjem. TY, Fleener, Brazill, Griff, Da'Rick...fiatal "suhanc" az összes, de amikor nagyon kellett, mindegyik odatette magát, nem is akárhogy.
Ez kérem történelmi meccs volt!shady
Volt még egy Rogers drop is, de ő is a lényeges passzt elkapta, ami után úgy fostak tőle 3an álltak rá amint arra nézet Lucky, ezért volt Ty üres vagy 2 drive alatt 😀
Most néztem újra.. Klasszikus lesz a ez a meccs, vagy semmi..
Sérültjeink: Dhb és Landry Dhb comb, Landry agyrázkódás..(Mivel első a szezonban szerintem oké lehet jövő hétre.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ezt a dumát már kinti szakértők is kezdik fenntartással kezelni, amióta elkezdett erősen pass-heavy irányba tolódni az NFL, köszönhetően részben az új szabályoknak, amik egyre jobban segítik a passzjátékot, és védik az irányítót, elkapót, stb.Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.James007Gratulálok! Szünetben belealudtam, mert elég reménytelennek tűnt, de pont az utolsó td drive-ra keltem fel. Volt nagy meglepetés 😊A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is...
Ugye ilyenkor ti is úgy gondoljátok, hogy a védelem nyeri a bowlt? 😉James007
És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85
Én meg csak remélem, hogy O kell a rájátszásban, mert akkor van bármire is esélyünk 😉
több mint 12 éve
ez a Luck nem normális komolyan! Hát miket hibázott!? És le se szarja, olyat játszott utána amilyet még soha. Elképesztő. És ez csak a 2. éve, tele hasonlóan zöldfülű társakkal körülvéve.végre nem voltak dropok, talán egy volt brazillé. ami kritikán aluli az a CB-k teljesítménye. davis csak facemasknél mutja fogni az embert, toler borzalmas. de még a safetyk sem voltak a helyzet magaslatás. avery TD-jénél nagyon rossz embert választott bethea. ebben kell fejlődni mert a mostani brad/manning ellen ez kevés lesz. davis késüljön bradyre...úgy tuti jó lesz
És akkor itt megragadnám az alkalmat hogy őket is megdicsérjem. TY, Fleener, Brazill, Griff, Da'Rick...fiatal "suhanc" az összes, de amikor nagyon kellett, mindegyik odatette magát, nem is akárhogy.
Ez kérem történelmi meccs volt!shady
több mint 12 éve
Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.Gratulálok! Szünetben belealudtam, mert elég reménytelennek tűnt, de pont az utolsó td drive-ra keltem fel. Volt nagy meglepetés 😊A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is...
És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85
több mint 12 éve
Bár én nem vagyok nagy guru, de azt láttam, hogy amellett, hogy a Kansas teljesen más motiváltsági szinttel játszott, a deffense-ünket nagyon zavarta hogy a tegnapi meccsen szinte semmire nem dobtak zászlót. És nagyon mentek a holdingok az offense falakban. Félreértés ne essék, nem akarok bírózni. Nem voltak nagy tévedések egyik vagy másik oldalra, csupán nehezen tudtunk alkalmazkodni ehhez a felfogáshoz.Nem ezt állítottam, csak azt sem látom realitásnak, hogy két hét alatt ennyit romoljon egy védelem a semmitől - ez sem realitás, és próbálok valami racionális indokot találni, ami nem csak annyi, hogy szarok voltunk, és kész. De érdeklődve várom az okokat, mert alap hangon kíváncsi ember vagyok.coltmanes gondolod, ha charles van, akkor nem csinalnak belolunk ugyanigy bohocot ? a strukturalis hiba arra vezetheto vissza h az ellenfel legjobb tamadojatekosa nem volt a palyan ? na ne.MMMSAzért olyan nincs, hogy rááll a komplett defense egy futóra, játékosra. Ez médiában jól hangzik, de nyilván nevetséges volna. Még Megatront sem duplázzák annyit,mint hinnéd. És soha senkit nem tripláznak szándékosan.ulpianusDe a mellékelt ábra viszont pont nem azt mutatja, amit te mondasz, első 6 driveban semmit nem csinált a D-nk, csak asszisztált - tekintve a 2 héttel ezelőtti meccset, arra azért mégse hivatkozhatunk, hogy alapból szar a D, ami egy meccsen 7 ponton tartott titeket. De igazából én se tudom, hogy mi történt, viszont kvára érdekelne, mert rémisztő volt nézni.coltman
több mint 12 éve
ez a Luck nem normális komolyan! Hát miket hibázott!? És le se szarja, olyat játszott utána amilyet még soha. Elképesztő. És ez csak a 2. éve, tele hasonlóan zöldfülű társakkal körülvéve. És akkor itt megragadnám az alkalmat hogy őket is megdicsérjem. TY, Fleener, Brazill, Griff, Da'Rick...fiatal "suhanc" az összes, de amikor nagyon kellett, mindegyik odatette magát, nem is akárhogy.
Ez kérem történelmi meccs volt!
több mint 12 éve
"This team has never panicked since I have been part of this club," said Luck.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Gratulálok! Szünetben belealudtam, mert elég reménytelennek tűnt, de pont az utolsó td drive-ra keltem fel. Volt nagy meglepetés 😊A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is...
És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊
több mint 12 éve
Gratulálok! Szünetben belealudtam, mert elég reménytelennek tűnt, de pont az utolsó td drive-ra keltem fel. Volt nagy meglepetés 😊Ugye ilyenkor ti is úgy gondoljátok, hogy a védelem nyeri a bowlt? 😉
több mint 12 éve
Én inkább leraktam a laptopot mert féltem kárt teszek benne 😀szar érzés lehet nem Colts drukkernek lenni.HöriMondja az, aki pityergett félidőben mint egy kislány, hogy nem is fogja nézni a meccset tovább. 😛ulpianus
És én is el akartam menni a félidőben aludni, de valahogy a TV előtt ragadtam. :cool:
Hatalmas meccs volt, és ehhez Ti is kellettetek..
A sérültjeiteknek jobbulást!
több mint 12 éve
Gratulálok a csapatnak, és külön tisztelet Luck-nak! Megmondom őszintén, nem sok esélyt adtam a Colts-nak a második félidőre ( ezzel azthiszem voltunk páran ), de amit műveltetek, az tiszteletet érdemel! A hibák ellenére Luck nem adta fel, vitte a csapatot, és a többiek is odatették magukat. Ezt hívják csapatjátéknak, és ez a hozzállás kell minden meccshez! Gratulálok!
több mint 12 éve
szar érzés lehet nem Colts drukkernek lenni.HöriMondja az, aki pityergett félidőben mint egy kislány, hogy nem is fogja nézni a meccset tovább. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
www.colts.com/videos/videos/Pagano-Postgame-Speech-Chiefs-vs-Colts/04ff5a64-66d5-456c-8f66-6545e1ceb777Pagano arca világbajnok!!!
TYt már fent ncoreon még nincs.
több mint 12 éve
Egy szó, zseniális. Luck párszor visszament rookie-ba, de aztán hála istennek gyorsan elfelejtette a hülyeséget. Szerintem Richardsonon kívül nagyjából senkire sem lehet panasz, mondjuk Landry sem volt a toppon. Külön kiemelném viszont az OL teljesítményét😊 Rogers-t meg rá kéne venni, hogy továbbra is észnél legyen és akkor nagyon druva WR-t lehet nevelni belőle.
több mint 12 éve
ja és playoffchallengeben misk84 pickjei millióért:luck...vezet
hilton--vezet
succop..vezet
graham és mccoy megszopat. tök reális
több mint 12 éve
1. sosem mennék aludni, végig azt számoltam hogy jövünk vissza és sikerült is2. lucké volt mindhárom pick hilton mögé dobta.
3. amúgy imádom a csávót, eric deckert ide neki
4. őszintén: ha van JC megyünk a levesbe. 2 hét alatt felépített gameplane ment a kukába. azt rendben van h faszák vagyunk de ezt bajusz bukta el......
5. iirány a SB
több mint 12 éve
deleted account
1 758
szerintem meg innentől elég, ha több pontot csinálunk, mint az ellenfélFarkyEz szerintem eddig is elég volt/lett volna 😊
több mint 12 éve
Ebben igazad van.Innentől elit QB-k ellen kell helytállnunk.namost amugy sztem ennel nagyobb bst mar eredmenykovetobe se irhattal vna. ez a teljesitmeny ugyanis siman elit volt kovacskatol. ennel jobb qb teljesitmenyt hova kaphatunk meg a pofankba ? amit nem tudott feltenni a kc a tablara az reid hivasai miatt volt.MMMS
Stez
Viszont nálam az elit QB azért elit, mert fejben is a topon van és nem ereszt le, amikor kell, akkor pedig villanni tud.
Smith nem ezt csinálta. Ő 40 percig alázott, majd alukált. Utána kicsit be is rozsdásodott, az mindegy, hogy mi vagy ki miatt.
Szóval én nem arra gondoltam, hogy azért lesz elit QB az ellenfelünk, mert oda tudja dobni a target kezébe a labdát, Brady és manning ennél sokkal több.
És Reid meg ezeket hívta, tény. De Brady-Manningnél ezzel nem lehet számolni, hogy majd főszerepbe kerülnek az OC-k, vagy a HC-k.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ha Charles egészséges marad, akkor a playek egy jelentős része szerintem az ő kezében kötött volna ki, főleg ha elkezdenek komolyabban vezetni - akkor lehet folyamatosan őt duplázni, és vsz Smith is őt kereste volna alapból. Azzal hogy ő kikerült, nekem úgy tűnt, hogy nem tudjuk, mi fog jönni, ennyi. De ez csak az én érzésem, nem állítottam, hogy így volt.Nem ezt állítottam, csak azt sem látom realitásnak, hogy két hét alatt ennyit romoljon egy védelem a semmitől - ez sem realitás, és próbálok valami racionális indokot találni, ami nem csak annyi, hogy szarok voltunk, és kész. De érdeklődve várom az okokat, mert alap hangon kíváncsi ember vagyok.coltmannamost egyreszt nem erdemes a ket meccset osszehasonlitani. a chiefsnek az mar teljesen tet nelkuli volt. az elso scriptelt drivejukban meg ugy is tdt vittek, en inkabb erre hivnam fel a figyelmet.
masreszt a meccs elotti felkeszulesben hulyere szopattak minket. a meccs kepe charlesszal kb ugyanez lett vna. 3&9re hivtunk egy alomszep cover1et v 0at es avery elszaladt. most ez charleson mult szted ? vagy h bowe-on 3 mistackle van mikor 6x yardosat kapott el ? gyokerek voltunk az elso felidoben nem eloszor. ez kurvara az edzoi kar felelossege, mint az is h utana kitudjak altalaban javitani ezeket a hibakat. ennyi sztem az egesz.MMMS
De ahogy Stez is írta, hullámzó védelem, szóval betudom annak, hogy szimplán tényleg szarok voltunk - csináltunk már ilyet (Miami, Chargers, Cards, Rams).
Reménykedtem benne, hogy a félidőben kicsit helyrerakják a védelmet, ami sikerült is, csak azért kérdés, hogy vajon Brady vagy Manning által vezetett csapatok engedni fogják, hogy ilyen hátrányból visszajöjjünk? Erre oda kellene figyelni, hogy ne kerüljünk már az elején ekkora hátrányokba. Innentől elit QB-k ellen kell helytállnunk.StezHát erre szerintem egyszerű a válasz : nem. Mindkettő ha ennyire vezet, és nem egymás ellen játszanak, akkor behúzzák a meccset.
Nagy szerencsénk, hogy Manninget Vontae már ismeri, míg Bradyre meg 18 hete készül. 😀 Ő lesz a nyerőember. 😀StezHát majd holnap meglátjuk, hogy melyik Bradyvel találkozik, a csikóssal, vagy a patriótával 😉