Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt tűri nehezen nem fekszek mellette 😀 A hang nem zavarja, csak a plazmára nem rakhatom fel a laptopról 😀 Bár hajnali 2 kor abba még én is belevakulnék 😀Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀coltmanÉn is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Látod, van még mit tanulni MMMS-től 😀 Amúgy ha fejhallgatóval csinálod, akkor lehet hogy jobban tűri 😀Én is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀Stev85
több mint 12 éve
Én is megszoktam, Nhl, Nba, Mlb, és Nfl fan ként 😀Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀coltmanMár csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
De párom már nehezen tűri 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Nézd, ha ez kell neki ahhoz, hogy összejöjjön a meccs, akkor tényleg inkább Breesből, Rogersből, vagy WIlsonból készüljön - egyszer már bevált, miért kéne változtatni egy működő módszeren? 😀
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Költői kérdés volt, annyira azért nem vagyok ifjú (de a feltételezés hízelgő 😉). A 2.15-ös kelés meg már megy csípőből, én MNF/SNF/TNF-eket is úgy nézek, hogy aznap meló - még az elején (sok sok évvel ezelőtt) meredek volt, mostanra már olyan, mint a nyári/téli időszámításra való átállás, csak kicsivel nagyobb az eltérés 😀Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanIfjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Stev85
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Most nem volt valami karcos teljesítménye, szerintem beast be kapcsol (remélem...) Vagy ha gáz van Szóljatok Vaughnnak 😀
Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.Stez
több mint 12 éve
Azért remélem Vontae nem találja ki a héten, hogy akkor Breesből fog készülni.Végre egyszer eltalálhatná a QB-t, hátha sikerül Brady ellen jó napot kifognia. 😊
Amúgy Edelmant nagyon le kellene szednie a pályáról, félelmetesen jó volt az elmúlt hetekben, Brady fő célpontja lesz.
több mint 12 éve
Ifjú Colt fan vagy haver 😀 A csapat elintézi ezeket a dolgokat 😀 Qrva jó lesz kelni 2.15kor és aznap melózni menni 😀Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀coltmanNa go Foxborough. Rettegj Brady 8)Stev85És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Már csak az a kérdés, hogy dönthetem magamba a koffeint, hogy ébren maradjak, vagy a csapat ismét gondoskodik, hogy erre ne legyen szükség 😀Na go Foxborough. Rettegj Brady 8)Stev85És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
Na go Foxborough. Rettegj Brady 8)És vége, hivatalosan is 😀coltmanÉrik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
deleted account
1 758
És vége, hivatalosan is 😀Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀Stev85
több mint 12 éve
Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀coltmanSzerintem már 100% a Pats... 8) Trash talk rulz lesz máár érzem... És Vaughnt aktív keretbe. Meskót QB nak a Bengalsba, daltont punternek 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Érik a Foxborough-s látogatás, ahogy nézem. Végre beérik Davis szezonja 😀
több mint 12 éve
tobbszor belopakodott a fb profilomra tom ratyi profilkepeket rakosgatni mert allatsagokat irogatni ala a nevemben ugyhogy van mit visszakapnia 😀MMMSEz bosszúért kiállt 😀
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.HöriEzt gondoltam én is októberig, aztán az lett a vége, hogy Manning bokája azon a meccsen lett bibis, Reggie meg ugye akkor esett ki... 😕 Szóval én fázom ettől a meccstől, ha összejönne...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tobbszor belopakodott a fb profilomra tom ratyi profilkepeket rakosgatni mert allatsagokat irogatni ala a nevemben ugyhogy van mit visszakapnia 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
amatorok. ti lehet igy jarnatok, de ne tevesszen meg titeket h nem rolatok van szo 😛Hát fordított esetben masszív büntetés vár rá.. Se vacsi, se ágyban alvás, Csak a mekis kaja meg a föld, és a hideg víz 😀Stev85a csajom kettos allampolgar, bostoni kotodesu (kommentart lesztek szivesek magatokban tartani, nem tehetek rola 😀).Hogy a túróba ne tehetnél róla??! Abban a pillanatban, hogy kiderült a "defektje", döntened kellett volna: Colts vagy ő.😊 Képzeld, mit fogsz kapni, ha netán kikap a Colts a Pats-től!😛tomi-tomi
eddig is ment a trash kemenyen, ha osszejon a meccs holy war lesz a lakasban 😀MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
😀 Sőt, alvás előtt/után semmi lepedő akrobatika!Hát fordított esetben masszív büntetés vár rá.. Se vacsi, se ágyban alvás, Csak a mekis kaja meg a föld, és a hideg víz 😀Stev85a csajom kettos allampolgar, bostoni kotodesu (kommentart lesztek szivesek magatokban tartani, nem tehetek rola 😀).Hogy a túróba ne tehetnél róla??! Abban a pillanatban, hogy kiderült a "defektje", döntened kellett volna: Colts vagy ő.😊 Képzeld, mit fogsz kapni, ha netán kikap a Colts a Pats-től!😛tomi-tomi
eddig is ment a trash kemenyen, ha osszejon a meccs holy war lesz a lakasban 😀MMMS
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nanemár 😀 Akkor lett volna ez válasz, ha egy jól támadó csapat üt ki egy jól védekezőt 😊Naugye. 😊peterk2005Milyen válasz? A Chiefsnek sem volt védelme 😊ender1112A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is... És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.James007
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.Hörigondolom PM miatt, én is így gondolkodok, persze a Coltsnak jobban szurkolnék azér
de a konf döntőbe jobban tetszene ez a win-win szitu
több mint 12 éve
én jobban örülnék ha a Denverrel kerülnénk össze mert az win-win.
több mint 12 éve
Naugye. 😊Milyen válasz? A Chiefsnek sem volt védelme 😊ender1112A védelem az első 40 percben elég ergya volt... Az utolsó 20 percben egész jó. De Luck nélkül kuka lett volna az egész, és a Támadó sor nélkül is... És a védelmet dicsőíteni 44 kapott pontnál, erős lenne, szerintem 😊Stev85Pont ezért írtam. Mindenki leírja a Coltsot, a Packerst, meg a Chargerst, mondván, hogy a védelem nyeri a bowl. Erre itt az első igazi válasz.James007

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Volt nemrég egy nagyon durva csípőműtéte, de azon kívül is van valami mozgásszervi problémája. Az ilyen borzasztóan tud fájni, szóval simán el tudom képzelni, hogy annyira kell fájdalomcsillapítózni, hogy beszívottnak tűnik miatta.Irsay még mindig nem iszik, csak folyamatosan gyógyszert szed a fájdalmai miatt.Én pl. azt nem tudtam nagyapja is piás volt...
Nem is kételkedem ebben, ő nem a fater. 😊Stez
Baszki.. Milyen fájdalmai lehetnek inkább ezt vállalja be mintsem a fájdalmat...Stev85

több mint 12 éve
Irsay még mindig nem iszik, csak folyamatosan gyógyszert szed a fájdalmai miatt.Én pl. azt nem tudtam nagyapja is piás volt...
Nem is kételkedem ebben, ő nem a fater. 😊Stez
Baszki.. Milyen fájdalmai lehetnek inkább ezt vállalja be mintsem a fájdalmat...