Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
szerintem meg innentől elég, ha több pontot csinálunk, mint az ellenfél

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Innentől elit QB-k ellen kell helytállnunk.
Stez
namost amugy sztem ennel nagyobb bst mar eredmenykovetobe se irhattal vna. ez a teljesitmeny ugyanis siman elit volt kovacskatol. ennel jobb qb teljesitmenyt hova kaphatunk meg a pofankba ? amit nem tudott feltenni a kc a tablara az reid hivasai miatt volt.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért olyan nincs, hogy rááll a komplett defense egy futóra, játékosra. Ez médiában jól hangzik, de nyilván nevetséges volna. Még Megatront sem duplázzák annyit,mint hinnéd. És soha senkit nem tripláznak szándékosan.ulpianus
De a mellékelt ábra viszont pont nem azt mutatja, amit te mondasz, első 6 driveban semmit nem csinált a D-nk, csak asszisztált - tekintve a 2 héttel ezelőtti meccset, arra azért mégse hivatkozhatunk, hogy alapból szar a D, ami egy meccsen 7 ponton tartott titeket. De igazából én se tudom, hogy mi történt, viszont kvára érdekelne, mert rémisztő volt nézni.coltman
es gondolod, ha charles van, akkor nem csinalnak belolunk ugyanigy bohocot ? a strukturalis hiba arra vezetheto vissza h az ellenfel legjobb tamadojatekosa nem volt a palyan ? na ne.MMMS
Nem ezt állítottam, csak azt sem látom realitásnak, hogy két hét alatt ennyit romoljon egy védelem a semmitől - ez sem realitás, és próbálok valami racionális indokot találni, ami nem csak annyi, hogy szarok voltunk, és kész. De érdeklődve várom az okokat, mert alap hangon kíváncsi ember vagyok.coltman
Szerintem nincs ok. Ez a védelem hullámzó, az egész idényünk erről szól.
Hol benyalunk 35 pontot a Rams ellen, hol 7 ponton tartjuk a 49erst.
Nagyon el tudják kapni a fonalat néha, de azért az általános, hogy a mobilis QB-k ellen sokat szívunk a futásokkal. Nyilván a KC gameplanje Charlesra épült és Smith meg a futásai emiatt kerültek előtérbe, de azért egy def guru HC-nak ezzel az eshetőséggel is számolni kellene.
Mert amit Paganoék itt leműveltek az első 30 percben, az no comment. Reménykedtem benne, hogy a félidőben kicsit helyrerakják a védelmet, ami sikerült is, csak azért kérdés, hogy vajon Brady vagy Manning által vezetett csapatok engedni fogják, hogy ilyen hátrányból visszajöjjünk? Erre oda kellene figyelni, hogy ne kerüljünk már az elején ekkora hátrányokba. Innentől elit QB-k ellen kell helytállnunk.
Nagy szerencsénk, hogy Manninget Vontae már ismeri, míg Bradyre meg 18 hete készül. 😀 Ő lesz a nyerőember. 😀

több mint 12 éve
Nem ezt állítottam, csak azt sem látom realitásnak, hogy két hét alatt ennyit romoljon egy védelem a semmitől - ez sem realitás, és próbálok valami racionális indokot találni, ami nem csak annyi, hogy szarok voltunk, és kész. De érdeklődve várom az okokat, mert alap hangon kíváncsi ember vagyok.coltman
namost egyreszt nem erdemes a ket meccset osszehasonlitani. a chiefsnek az mar teljesen tet nelkuli volt. az elso scriptelt drivejukban meg ugy is tdt vittek, en inkabb erre hivnam fel a figyelmet.
masreszt a meccs elotti felkeszulesben hulyere szopattak minket. a meccs kepe charlesszal kb ugyanez lett vna. 3&9re hivtunk egy alomszep cover1et v 0at es avery elszaladt. most ez charleson mult szted ? vagy h bowe-on 3 mistackle van mikor 6x yardosat kapott el ? gyokerek voltunk az elso felidoben nem eloszor. ez kurvara az edzoi kar felelossege, mint az is h utana kitudjak altalaban javitani ezeket a hibakat. ennyi sztem az egesz.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Egyébként az h a KC-ből a legjobbak lesérültek az szomorú, de aki csak erre fognáa a W-t annak ennyit írok: Wayne, Allen, Ballard, Bradshaw, Angerer, Thomas, DHB (Hamstring)Farky
😀Stez
😀 ezt nem a KC oldalra kéne írni? 😀
több mint 12 éve
Egyébként az h a KC-ből a legjobbak lesérültek az szomorú, de aki csak erre fognáa a W-t annak ennyit írok: Wayne, Allen, Ballard, Bradshaw, Angerer, Thomas, DHB (Hamstring)Farky
😀Stez
de ő játszott és csinált is tacklet, szóval ő már ezzel is mutatta klasszisát

amúgy nekem még Gordy aki pozitívum volt a D-ből

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Azért olyan nincs, hogy rááll a komplett defense egy futóra, játékosra. Ez médiában jól hangzik, de nyilván nevetséges volna. Még Megatront sem duplázzák annyit,mint hinnéd. És soha senkit nem tripláznak szándékosan.ulpianus
De a mellékelt ábra viszont pont nem azt mutatja, amit te mondasz, első 6 driveban semmit nem csinált a D-nk, csak asszisztált - tekintve a 2 héttel ezelőtti meccset, arra azért mégse hivatkozhatunk, hogy alapból szar a D, ami egy meccsen 7 ponton tartott titeket. De igazából én se tudom, hogy mi történt, viszont kvára érdekelne, mert rémisztő volt nézni.coltman
es gondolod, ha charles van, akkor nem csinalnak belolunk ugyanigy bohocot ? a strukturalis hiba arra vezetheto vissza h az ellenfel legjobb tamadojatekosa nem volt a palyan ? na ne.MMMS
Nem ezt állítottam, csak azt sem látom realitásnak, hogy két hét alatt ennyit romoljon egy védelem a semmitől - ez sem realitás, és próbálok valami racionális indokot találni, ami nem csak annyi, hogy szarok voltunk, és kész. De érdeklődve várom az okokat, mert alap hangon kíváncsi ember vagyok.
több mint 12 éve
😀

több mint 12 éve
Egyébként az h a KC-ből a legjobbak lesérültek az szomorú, de aki csak erre fognáa a W-t annak ennyit írok: Wayne, Allen, Ballard, Bradshaw, Angerer, Thomas

több mint 12 éve
Mi ezekkel a mobilis QB-kkal láthatóan nem tudtunk mit kezdeni szinte egész évben. Alex is akkor kezdett el agyonszopatni minket, amikor állandóan megindult előre. Toler benyelt egy big playt, na puff, egy Bowe quick slantből TD-t szoptunk, na bumm, ezzel a fizikummal nem is védekezzük le ezt, szvsz nem ezekkel volt a fő probléma.

Mondjuk azért meg kell jegyezni, hogy amellett, hogy a védelem gyenge volt nagyon, hihetetlen balfasz turnovereket csináltunk. Két hatalmas hiba Lucktól, meg egy Hilton idiótaság, Richardson meg végképp no comment... Azért én abban bízom, hogy ennyire sokat nem hibázik majd egyik egység sem. De hát a védelemmel valamit most már kezdeni kell, mert kevés a 30 perces korrekt játék.

több mint 12 éve
es gondolod, ha charles van, akkor nem csinalnak belolunk ugyanigy bohocot ? a strukturalis hiba arra vezetheto vissza h az ellenfel legjobb tamadojatekosa nem volt a palyan ? na ne.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a playbook része. Igazából már egy ideje dobálja. Sőt Reid első naptól kérte, csak Alexet leszoktatták erről Friscoban, és nehezen állt át. Reid ezért baszta le keményen szezon közepén, és onnantól dobott, és látta hogy ez jó. Mindegy, csak azoknak mondom akit érdekelnek a tények.ulpianus
Itt nem mindenki nézi a meccseiteket, talán ezért volt meglepő. Nekem már a Denver második meccsen feltűnt a változás, már akkor is sokkal agresszívebb lett a Chiefs passzjáték, mint előtte volt. Jó ez a Kovács Sanyi, több van benne, mint amit a legtöbben gondolnak. Ma is nagyon jó volt, még az utolsó passzot is nagyon jól megdobta, hajszálon múlt az elkapás. Jövőre is jók lesztek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Luck 443 yard!!!
TY 224 yard!!!

ITT SZERETNÉM MEGDICSÉRNI PEPET!Farky
Credit to Pep, így van!!! Azt hiszem kezdi érezni, hogy hogy is kell ezt a játékot egy szinttel feljebb játszani, de azért inkább még ne bízza el magát.
több mint 12 éve

több mint 12 éve
deleted account 1 758
De a mellékelt ábra viszont pont nem azt mutatja, amit te mondasz, első 6 driveban semmit nem csinált a D-nk, csak asszisztált - tekintve a 2 héttel ezelőtti meccset, arra azért mégse hivatkozhatunk, hogy alapból szar a D, ami egy meccsen 7 ponton tartott titeket. De igazából én se tudom, hogy mi történt, viszont kvára érdekelne, mert rémisztő volt nézni.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azért olyan nincs, hogy rááll a komplett defense egy futóra, játékosra. Ez médiában jól hangzik, de nyilván nevetséges volna. Még Megatront sem duplázzák annyit,mint hinnéd. És soha senkit nem tripláznak szándékosan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Luck 443 yard!!!
TY 224 yard!!!

ITT SZERETNÉM MEGDICSÉRNI PEPET!

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a meccs meg a kollekcióba, kiemelt helyre. 😀
Annyi mázlink volt, hogy nálunk jó előre lesérültek a kulcsemberek, így már hozzászoktunk, szegény KC meg egy meccsre betankolta az idény adagot. 😊

Akárhogy is, mentünk egy kört, megvan Luck első, nem is akármilyen playoff W-je. A defense a meccs zömében csak kóválygott a pályán, mint gólyafos a levegőben, ha jól olvastam az első hat Chiefs támadás ponttal ért véget, ami playoff rekord. Igazából 3 momentumunk volt D oldalon összesen, de az pont elég volt mára. 😊 Az volt a szerencse, hogy a Chiefs D is "csak" a turnovereket hozta, de amúgy nem nagyon volt ott a pályán. Nyalták a yardokat, playeket és TD-ket is rendesen. Flowers kiesése érezhetően visszavetette őket, de előtte se mondanám, hogy jók lettek volna. Ez a mai meccs offensive battle volt. Még jó, hogy két napja azt jósoltam, hogy a Colts D kezd úgy összeállni, hogy a Chiefs D-vel versenyben lehet akár a legjobb AFC playoff D címért. 😀 Na majd a következő meccsen talán. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Amúgy csak nekem tűnt úgy, mintha JC korai kiválása minket sokkal jobban megzavart, mint a KC-t, mintha erre az eshetőségre nem lett volna forgatókönyvünk.coltman
Ezt én is így látom. Alex tuti nem dobált vna 60 yardosvTD-két.dugo1993
Ez a playbook része. Igazából már egy ideje dobálja. Sőt Reid első naptól kérte, csak Alexet leszoktatták erről Friscoban, és nehezen állt át. Reid ezért baszta le keményen szezon közepén, és onnantól dobott, és látta hogy ez jó. Mindegy, csak azoknak mondom akit érdekelnek a tények.ulpianus
Én igazából azt láttam, hogy agyban fagytunk le, nincs JC, és nem tudtuk, hogy kire álljunk, milyen játékra készüljünk, az első 6 driveban a védelem nem is tudott semmi értelmeset csinálni, lazán végigjöttetek rajtunk, nem volt kivédekezés konkrétan első félidőben - azért ez a 2 héttel ezelőtti meccshez képest elég erős meglepetés volt számomra. És ez azért a coaching staff erős kritikája. Mint ahogy a második félidő meg a dicsérete, ott szépen megjött az, aminek az első félidőben kellett volna.
több mint 12 éve
Amúgy csak nekem tűnt úgy, mintha JC korai kiválása minket sokkal jobban megzavart, mint a KC-t, mintha erre az eshetőségre nem lett volna forgatókönyvünk.coltman
akit erdekelnek, azok tudjak ezt pontosan 😉
akartam valamit irni nektek, de tudom h ienkor csak a kest lehet forgatni a szurkoloban ... koszi a meccset, remelhetoleg semmi maradandoan sulyos nem tortent egyik serultetekkel sem.

több mint 12 éve
és pont ezért nem értem h a mi védelmünknek h nem sikerült erre rájönnie. Várható volt h JC kiesése után változtatni fog/kell a KC + Smith a földön is szopatott rendesen

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez a playbook része. Igazából már egy ideje dobálja. Sőt Reid első naptól kérte, csak Alexet leszoktatták erről Friscoban, és nehezen állt át. Reid ezért baszta le keményen szezon közepén, és onnantól dobott, és látta hogy ez jó. Mindegy, csak azoknak mondom akit érdekelnek a tények.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
Gratulálok nem kell ide Arians 😛. A sérüléseknek ehhez semmi köze nem volt, ezt ti csináltátok meg, jó ez a Lucky gyerek 😀dande
A legjobban fogalmaztad meg a dolgokat!Persze közrejátszott ez is,de nélkülük is termelte a kansas a pontokat.38-10nél már érzelemmentesen néztem,de az agyamban motoszkált az elmúlt 2 év meccsei,mikor,ha nem most..😀
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
Ezt én is így látom. Alex tuti nem dobált vna 60 yardosvTD-két.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Hirtelenjében OMG!!!! 38-10-nél erősen úgy voltam, hogy ha jön a negyedik negyed, és nem leszünk lőtávolban megyek aludni. örülök, hogy nem így alakult 😊

A hibákat meg remélem majd kielemzik, akár Conner 2 durva elnézését, akár Toler, T-Rich, vagy Luck marhaságait. De nem tudom, hogy Luck hány pontos hátrányban törne meg mentálisan, mert most 28-ból jött vissza, és azért még mindig másodéves bameg.

Amúgy csak nekem tűnt úgy, mintha JC korai kiválása minket sokkal jobban megzavart, mint a KC-t, mintha erre az eshetőségre nem lett volna forgatókönyvünk.