Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
nem szamitok sok pontos meccsre es szerintem hazai palyan a mi D-nk is feltudja magat spanolni annyira,hogy ne kelljen felni toluk ennyire
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
simán nyerünk, rég éreztem ilyet. amúgy a tippem a 7 végére: draw*draw*draw*draw*1000Ft=húszmillióhétszáharminchatezer 😀Miska84
Ha bejön a vendéged vagyok egy sörre :😀

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
simán nyerünk, rég éreztem ilyet. amúgy a tippem a 7 végére: draw*draw*draw*draw*1000Ft=húszmillióhétszáharminchatezer 😀

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
de úgy néz ki nálunk is teljes a keret 😊 Meg bízok a hazai pályában, azért általában sokat dob a csapaton.
több mint 12 éve
A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Stez
"Csak" ennyi? 😀aztec
Nem. Szerezzünk több pontot a KC-nál és akkor ezek sem kellenek a W-hez. 😊Stez
Hali a héten még nem edzett... Szerintem nem biztos az a játék.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Stez
"Csak" ennyi? 😀aztec
Nem. Szerezzünk több pontot a KC-nál és akkor ezek sem kellenek a W-hez. 😊

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
"Csak" ennyi? 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊
há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉Miska84
Teljesen fifty-fifty esélyek vannak szerintem, de utálom, amikor már előre lejátsszátok a meccset. Nekünk amúgy is az lenne jó, ha állandó underdogok lennénk, ebben a szerepkörben szeretünk és tudunk inkább játszani, lásd Broncos, Hawks, 49ers... Míg a papíron simán nekünk álló meccseket meg buktuk. Szóval ne jinxeljetek. 😊
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XDStez
Meglepően Underdogok vagyunk sok helyen... Talán ha 10 szakértőből 1 beszél rólunk.
De jó ez így 😊Stev85
Ezért is örülnék, ha továbbjutnánk, mert nem akarom, hogy beskatulyázzanak minket, mint a Cincyt, akik nem képesek továbbmenni az első körön. És ha nyernénk, ott már olyan csapattal kell játszanunk, ahol le leszünk nézve tutira, nekünk ez a szerep jól áll, Luckék rendre ilyenkor basznak oda az ellenfélnek. A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.

több mint 12 éve
3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊
há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉Miska84
Teljesen fifty-fifty esélyek vannak szerintem, de utálom, amikor már előre lejátsszátok a meccset. Nekünk amúgy is az lenne jó, ha állandó underdogok lennénk, ebben a szerepkörben szeretünk és tudunk inkább játszani, lásd Broncos, Hawks, 49ers... Míg a papíron simán nekünk álló meccseket meg buktuk. Szóval ne jinxeljetek. 😊
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XDStez
Meglepően Underdogok vagyunk sok helyen... Talán ha 10 szakértőből 1 beszél rólunk.
De jó ez így 😊

több mint 12 éve
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XD

több mint 12 éve
OKé, de ne vonjuk össze a dolgokat...
Ha Bl elődöntő lenne Münchenbe én is ott lennék, de nem 96.000 es jegyárért...
Nagyon sípolnak, hogy orbitálisan drága a jegy a PO ra...
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...Stev85
jó de MO-on a minimálbér 80eFt (kb) míg ott ennek többszöröse. ott 400 dollár nem akkor összeg. nézd azt, hogy egy jersey a shopban 100 dollár? akkor egy playoffmeccs 400ért? a két város nem ad ki 73ezer embert? nekem ez furcsa. de nyilván a számok meg az élet téged igazol. meg úgy vannak vele, hogy rohadt drága a SP jegy, arra spórolnak 😊Miska84
Lehet spórolnak a Bieber Goodbye turné jegyeire.. 😀
Igazából azért sokat számít beleesik a szilveszter, ami gondolom ott sem pár dolláros buli...
És ugye - 2 nap...
Ami főleg gázos...
Mondjuk a ticketmasteren egy darab jegy sincs már...

több mint 12 éve
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...Stev85
jó de MO-on a minimálbér 80eFt (kb) míg ott ennek többszöröse. ott 400 dollár nem akkor összeg. nézd azt, hogy egy jersey a shopban 100 dollár? akkor egy playoffmeccs 400ért? a két város nem ad ki 73ezer embert? nekem ez furcsa. de nyilván a számok meg az élet téged igazol. meg úgy vannak vele, hogy rohadt drága a SP jegy, arra spórolnak 😊

több mint 12 éve
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...

több mint 12 éve
há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉

több mint 12 éve
Közben Caldwell interjúzik Detroitban és Washingtonban 😀

több mint 12 éve
jól menedzselt játékidő, jó orvosi stáb, bő keret
😊 😊 😊 ennyiMiska84
KÖzben ha minden igaz el is fogytak a jegyek 😊Stev85
NEm igaz, most olvasom 3 meccsen is gondok vannak..
A Cincynek 7200 jegye van még a GB nek 5500 nekünk pedig 3000 jegyet kell még eladnunk...

több mint 12 éve
😊 😊 😊 ennyiMiska84
KÖzben ha minden igaz el is fogytak a jegyek 😊

több mint 12 éve
😊 😊 😊 ennyi

több mint 12 éve
Injury Update :
DNP - Moala
FP - Mindenki más😊FearTomi
Baszki, karácsony van még? 😀

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Injury Update :
DNP - Moala
FP - Mindenki más😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért Garcon Festővel meg Orlowskival is 1000 yardos szezont csinált. Most meg egy fél RGIII-al meg Cousins-al 1400 yardost. Szóval szerintem kb. ugyanaz a szint a kettő. Stílusban másak kicsit, Garcon deep threatben jobb, Decker meg jobb route runner. Ha azt mondjuk Hiltonban megvan a deep threat és hosszú távon Wayne utódját keressük, akkor Decker stílusa jobban passzolna. Ő 10 yardon belül is hasznos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én örülnék Tatenek is, bár jó volna valami magasabb elkapó Wayne és Hilton mellé, Tate meg tökmag.
De bőven örülnék neki is. Deckernek végképp, de szerintem 8-9 milláért esélytelen az elhozatala, ha kijön FA-ra. Garcon közel nem volt ekkora állat PM-el, és így is nevetséges pénzt adtak neki.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt a p*csfejet nehogy idehozzuk, mert sírva fakadok. 😀

Egyébként FA lesz. És az is lehet, hogy nem is kell majd a Seattle-nek. Nem ismerem az ottani cap helyzetet, de azt azért lehet tudni, hogy közeledik ott is a cap szorítás, meg kell nemsokára kötni a veterán contractokat a fontos fiatal játékosokkal. Emiatt lehet, hogy Tate kiesik a pixisből úgy, hogy ott lesz Harvin.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
kluivert930312 Indianapolis Colts 21
Tate nem lenne jó? Hozható egyébként?
több mint 12 éve
A reális a Garcon-i pénz, annyit megér. Meglátjuk, hogy adnak-e érte többet. Ha igen, menjen, ha nem, akkor viszont rá érdemes lenne ennyiért (10 alatt, egyszámjegyű millióért) rámozdulni.