Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Decker 8-9 millióért?Ezt nem hiszem. Majd nézd meg, amikor laza 10+ millát kipenget neki vagy a Broncos, vagy pedig a piacon valamelyik hülye GM.
Á'la Wallace.
több mint 12 éve
mánimánimánibleacherreport.com/articles/1907236-breaking-down-indianapolis-colts-salary-cap-situation-ahead-of-the-offseason
több mint 12 éve
Az a probléma, hogy a ligaelit WR corp elég relatív. Az akkor ligaelit, ha valaki képes is úgy foglalkoztatni. Az olyan ligaelit, mint Wayne - aki tényleg bárkinél bármikor clutch, minimum ezer yardos, és mindig számítani lehet rá - drága nagyon. DHB-t most vegyük ki a képletből, mert ő brutális bukás, de amúgy ha körülnézek, akkor azért ott, ahol megfelelő QB van, ott ha lesérül akár a teljes első sor, akkor nem áll le teljesen a passzjáték, akkor kiderül, hogy "névtelenek" is tudnak azért elkapni. Lásd. pl. a Green Bay-t, Boykinnal és a többivel.Szóval szerintem a mi átmeneti teljes passz-csődünk oka DHB mellett azért részben Luck is volt, aki amióta idekerült, ott volt neki Wayne. Emiatt nem is nagyon kellett erőltetnie a first checkdown után a második és harmadik target keresését, mert Wayne-nek akármikor odadobhatta. Na, ezt azért Hilton nem tudja, és senki más sem. Szerintem ez okozott neki némi "sokkot", ehhez kellett pár hét amíg alkalmazkodik. Az utóbbi hetekben egyre jobb, egyre több célpontot figyel, és meg is jött a passzjáték. Hosszú távon még az is lehet, hogy direkt jót tett neki, hogy Wayne kidőlt egy fél idényre.
Szóval, elkapó mindenképpen kell. Van is rá pénzünk. De a pénzt másra is el lehet költeni, van azért mit foltozni még a falon és a védelemben is. Szóval, ha úgy alakulna, hogy a pénz ez utóbbi megerősítésére menne, és a WR corpot meg draftról vagy olcsóbb FA igazolásokkal egészítenénk ki, akkor se lenne világ vége. Josh Gordon tavaly a supplemental drafton kelt csak el, szóval ha van szeme (és kis szerencséje) az FO-nak, akkor azért találni megfelelő utánpótlást olcsóbban is. Mi meg ráadásul évek óta kifejezetten jók voltunk WR-ek megtalálásában. Csak vissza kéne térni ahhoz a szinthez. 😊
Fitz király lenne, de amilyen contractja van, el nem tudom képzelni, hogy azt valaki átvegye, mert a cap value nagy része már nem signing bonus és egyéb, azaz az Arizona-nál nem maradna semmi. És ha az Arozonánál nem megy bele paycutba, akkor más csapatnál miért menne bele? Namost, akkor, amikor Wayne-nek 7.5 millát fizetünk, aki maga a franchise, akkor hogy nézne ki, hogy egy 31 éves Fitznek kétszer annyit fizetünk? Nonszensz. Még akkor is az lenne Wayne miatt, ha lenne rá zsé. Másrészt ennyit (16, majd következő évben 21 milliót) ellőni egy WR-re szerintem nekünk botorság, amikor egy Decker 8-9 körül biztos elhozható, aki sokkal fiatalabb, és ma már van is olyan jó (de legalábbis nagyon közel olyan jó), mint Fitz. Fizt-et max Oadlandben, stb. érdemes megfizetni, ahol 60 millás cap space van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én meg úgy vagyok vele, hogy ligaelit WR corp kellene, hogy ne történhessen meg az, ami Wayne kiesése után ment sok héten át. Hilton slotban igazán nagy király, Rogers meg azért egy meccsen kívül eddig DHB-nél jobb sokkal, de még javulnia kellene, bőven...A WR corp az, ahol sosem baj, ha vastagok vagyunk. Sokat keres Fitz, de mondjuk nekünk a szezon után valami 35 millás helyünk lesz, szóval kibírjuk, és azért valamilyen minőséget képvisel...
Az a baj, hogy ilyen Nicksekért nem kellene 8-10 milliót kifizetni évente... Decker meg nem fog kijönni FA-ra, ebben biztos vagyok, a Broncos nem fogja elengedni.
több mint 12 éve
én úgy vagyok vele h akár a mostani wr corp is ütős lehet ha Wayne visszatér. Ő még 60 évesen is biztos célpont lesz, TY egyre jobban kinövi magát, és a Rogers-Whalen duó is mutat biztató dolgokat, ha csak az egyik válik be akkor is bőven válogathat majd Luck ha visszatér Allen, és van még Fleener is. Nameg Brazill is bevethető közbe. Azért most is elég jól működik a dolog mióta nincs DHB, és ugye ehhez még hozzájön a két sérültünk majd. Persze ha a capbe belefér, jöhetne Fitz, draftról még úgyse hoznék senkit.
több mint 12 éve
Amúgy nem azért, de Fitz ilyen fizetéssel tutira nem marad a Cardsnál szerintem, ráadásul a hírek szerint paycutba sem megy bele. Ár alatt fogja elpasszolni a Cards a cap számaival és a sérüléseivel, Grigson helyében majd elkezdenék telefonálgatni, én baromira örülnék neki, hiába keres sokat, 3-4 év elit szinten bőven volna Fitzben, a Fitz-Wayne-Hilton-Rogers-Whalen WR corp meg nem kicsit lenne csábító. 😊 És Fitz az idei évet is sérülten nyomta végig, szóval azért nem punciskodik.Egy próbát mindenképp tennék rá majd.
több mint 12 éve
Azért némi vonatkozásunk van a dologhoz, én szakadni fogok, ha a Lions elviszi Caldwellt HC-nak a Ravensből. 😀Na majd biztos ő fogja kontrollálni azt a csapatot és Suhékat.. 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Mi van, kapunk egy jó kis újévi ajándékot, és ti már rögtön hitetlenkedtek? 😊itt vmi biztos nem stimmel, ezek nem lehetünk mishadyNyugi nekem is hihetetlen 😀Stev85
több mint 12 éve
Már várom mikor ad ki egy lemezt 😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
itt vmi biztos nem stimmel, ezek nem lehetünk mishadyNyugi nekem is hihetetlen 😀
több mint 12 éve
itt vmi biztos nem stimmel, ezek nem lehetünk mi
több mint 12 éve
Friss IR:PRACTICE REPORT – Did not participate: NT-Aubrayo Franklin (knee), DT-Fili Moala (knee); Limited: WR-Darrius Heyward-Bey (hamstring); Full: OG-Mike McGlynn (elbow), S-Sergio Brown (groin), DE-Cory Redding (shoulder), LB-Bjoern Werner (ankle), DT-Ricky Jean Francois (foot), DB-Darius Butler (quad), CB-Greg Toler (groin), CB-Vontae Davis (groin), LB-Robert Mathis (rest).
Tetszik, kimondottan tetszik 😊
több mint 12 éve
Tegnap már edzett Redding és RJF is.😊
Ennek is őrülök 😊
több mint 12 éve
Még 5500 jegy van a meccsre. Az Nfl kitolta erre a hétre a Blackout szabályt a "Holiday" miatt.Csüt 4.25 ig.
több mint 12 éve
Davis edzett ma, öröm és boldogságFarkyMondtam én hogy relax 😊
És amíg a ligaelit Cassius a padon van addig esélye sincs senkinek!! :cool:
több mint 12 éve
Davis edzett ma, öröm és boldogság
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az hagyján, de 0 jó passzal 39.6os asszem a ratinged. Ha pl 3ból 1 se jó kb. Painternek volt 8passza, ebből 3at elkaptak. Csak egyet a védők. 😀 az a nem semmiElkaptam egy szösszenetet az egyik blogon olvasgatva:0? Azért az már komoly teljesítmény, hogy egy jó passzt se tudjon adni 😀coltman
"Eli megsérült, reméljük, nem súlyos. A helyére beállt Curtis Painter 0-ás QB ratinggel hozta le a meccset"
És mi elengedtük.. 😀dugo1993
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Lehet akkora tehetség Coughlinék írnak egy levelet a Bill Gatesnek, törölje a Paint alkalmazást is a Windowsokból 😀Csoda nem - os a passer ratingje 😀 Bár Festő még arra is képes lenne 😀Stev85erre mondhatják a Giantsnél, hogy ne fesd az ördögöt a falra 😀shady
több mint 12 éve
Csoda nem - os a passer ratingje 😀 Bár Festő még arra is képes lenne 😀Stev85erre mondhatják a Giantsnél, hogy ne fesd az ördögöt a falra 😀
több mint 12 éve
Liga eit ennyi 😀 Csoda nem - os a passer ratingje 😀 Bár Festő még arra is képes lenne 😀Elkaptam egy szösszenetet az egyik blogon olvasgatva:0? Azért az már komoly teljesítmény, hogy egy jó passzt se tudjon adni 😀coltman
"Eli megsérült, reméljük, nem súlyos. A helyére beállt Curtis Painter 0-ás QB ratinggel hozta le a meccset"
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Elkaptam egy szösszenetet az egyik blogon olvasgatva:0? Azért az már komoly teljesítmény, hogy egy jó passzt se tudjon adni 😀
több mint 12 éve
Elkaptam egy szösszenetet az egyik blogon olvasgatva:"Eli megsérült, reméljük, nem súlyos. A helyére beállt Curtis Painter 0-ás QB ratinggel hozta le a meccset"
És mi elengedtük.. 😀
több mint 12 éve
Mike McGlynn, Cory Redding, Ricky Jean Francois, Sergio Brown edzettek ma, DHB, Werner, Davis és Butler nemFarkyNyugi, csak készültek a szilveszteri partyra 😀
több mint 12 éve
Yesss!!! Csak a fél kezdő fog hiányozni ezek szerint. 8-)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mike McGlynn, Cory Redding, Ricky Jean Francois, Sergio Brown edzettek ma, DHB, Werner, Davis és Butler nem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning