Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
A munka elvette a gondolatait 😀 3szor persze. 😀A rohadt bányában leszek holnap, ezért nem látom a meccset. Nagyon remélem, hogy vannak olyan jófejek a srácok, hogy nyernek azért, hogy még kétszer lássam őket játszani idén😀FearTomiMármint még háromszor, ugye? 😀coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
A rohadt bányában leszek holnap, ezért nem látom a meccset. Nagyon remélem, hogy vannak olyan jófejek a srácok, hogy nyernek azért, hogy még kétszer lássam őket játszani idén😀FearTomiMármint még háromszor, ugye? 😀
több mint 12 éve
egy raklapra 😀simán nyerünk, rég éreztem ilyet. amúgy a tippem a 7 végére: draw*draw*draw*draw*1000Ft=húszmillióhétszáharminchatezer 😀Miska84Ha bejön a vendéged vagyok egy sörre :😀Stev85
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
A rohadt bányában leszek holnap, ezért nem látom a meccset. Nagyon remélem, hogy vannak olyan jófejek a srácok, hogy nyernek azért, hogy még kétszer lássam őket játszani idén😀
több mint 12 éve
Kcnél: Hali Q Fisher out. mindenki más P... Mondtam nem 100% Hali...
több mint 12 éve
És megvannak a sérültek:PRACTICE REPORT – Did not participate: DT-Fili Moala (knee); Full: NT-Aubrayo Franklin (knee), WR-Darrius Heyward-Bey (hamstring), OG-Mike McGlynn (elbow), S-Sergio Brown (groin), DE-Cory Redding(shoulder), LB-Bjoern Werner (ankle), DT-Ricky Jean Francois (foot), DB-Darius Butler (quad), CB-Greg Toler (groin), CB-Vontae Davis (groin), LB-Robert Mathis (rest).
INJURY REPORT – Questionable: Franklin, Moala; Probable: Werner, Heyward-Bey, Butler, Toler, Jean Francois, McGlynn, Brown, Redding, Mathis, Davis.
Nekem tetszik. Főőleg, (Ha lehet még Franklint kérném..)
több mint 12 éve
Sold out a meccs 😊A Meijer cég megvette a maradék 1200 jegyet és elküldi a katona családoknak a környéken.
több mint 12 éve
nem szamitok sok pontos meccsre es szerintem hazai palyan a mi D-nk is feltudja magat spanolni annyira,hogy ne kelljen felni toluk ennyire
több mint 12 éve
simán nyerünk, rég éreztem ilyet. amúgy a tippem a 7 végére: draw*draw*draw*draw*1000Ft=húszmillióhétszáharminchatezer 😀Miska84Ha bejön a vendéged vagyok egy sörre :😀
több mint 12 éve
simán nyerünk, rég éreztem ilyet. amúgy a tippem a 7 végére: draw*draw*draw*draw*1000Ft=húszmillióhétszáharminchatezer 😀
több mint 12 éve
de úgy néz ki nálunk is teljes a keret 😊 Meg bízok a hazai pályában, azért általában sokat dob a csapaton.
több mint 12 éve
Hali a héten még nem edzett... Szerintem nem biztos az a játék.Nem. Szerezzünk több pontot a KC-nál és akkor ezek sem kellenek a W-hez. 😊StezA KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Stez"Csak" ennyi? 😀aztec
több mint 12 éve
Nem. Szerezzünk több pontot a KC-nál és akkor ezek sem kellenek a W-hez. 😊A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Stez"Csak" ennyi? 😀aztec
több mint 12 éve
A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Stez"Csak" ennyi? 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Ezért is örülnék, ha továbbjutnánk, mert nem akarom, hogy beskatulyázzanak minket, mint a Cincyt, akik nem képesek továbbmenni az első körön. És ha nyernénk, ott már olyan csapattal kell játszanunk, ahol le leszünk nézve tutira, nekünk ez a szerep jól áll, Luckék rendre ilyenkor basznak oda az ellenfélnek. A KC--ban visszatér Houston és Hali is, szóval nem lesz könnyű meccs, egy teljesen más összecsapás lesz ez, mint a pár héttel ezelőtti volt. Csak nem szabad hagyni, hogy Reidék meglepjenek minket. A rövidpasszokat és Charlest ki kell szedni a játékból, meg a pass rusher duójukat is, akkor meglehet a meccs.Meglepően Underdogok vagyunk sok helyen... Talán ha 10 szakértőből 1 beszél rólunk.3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊Teljesen fifty-fifty esélyek vannak szerintem, de utálom, amikor már előre lejátsszátok a meccset. Nekünk amúgy is az lenne jó, ha állandó underdogok lennénk, ebben a szerepkörben szeretünk és tudunk inkább játszani, lásd Broncos, Hawks, 49ers... Míg a papíron simán nekünk álló meccseket meg buktuk. Szóval ne jinxeljetek. 😊
há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉Miska84
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XDStez
De jó ez így 😊Stev85
több mint 12 éve
Meglepően Underdogok vagyunk sok helyen... Talán ha 10 szakértőből 1 beszél rólunk.3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊Teljesen fifty-fifty esélyek vannak szerintem, de utálom, amikor már előre lejátsszátok a meccset. Nekünk amúgy is az lenne jó, ha állandó underdogok lennénk, ebben a szerepkörben szeretünk és tudunk inkább játszani, lásd Broncos, Hawks, 49ers... Míg a papíron simán nekünk álló meccseket meg buktuk. Szóval ne jinxeljetek. 😊
há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉Miska84
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XDStez
De jó ez így 😊
több mint 12 éve
3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊Teljesen fifty-fifty esélyek vannak szerintem, de utálom, amikor már előre lejátsszátok a meccset. Nekünk amúgy is az lenne jó, ha állandó underdogok lennénk, ebben a szerepkörben szeretünk és tudunk inkább játszani, lásd Broncos, Hawks, 49ers... Míg a papíron simán nekünk álló meccseket meg buktuk. Szóval ne jinxeljetek. 😊
És imádkozzunk, hogy valami oltári csoda folytán jövőre Mike Evans Colt lesz. XD
több mint 12 éve
Lehet spórolnak a Bieber Goodbye turné jegyeire.. 😀jó de MO-on a minimálbér 80eFt (kb) míg ott ennek többszöröse. ott 400 dollár nem akkor összeg. nézd azt, hogy egy jersey a shopban 100 dollár? akkor egy playoffmeccs 400ért? a két város nem ad ki 73ezer embert? nekem ez furcsa. de nyilván a számok meg az élet téged igazol. meg úgy vannak vele, hogy rohadt drága a SP jegy, arra spórolnak 😊Miska843000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊OKé, de ne vonjuk össze a dolgokat...
Ha Bl elődöntő lenne Münchenbe én is ott lennék, de nem 96.000 es jegyárért...
Nagyon sípolnak, hogy orbitálisan drága a jegy a PO ra...
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...Stev85
Igazából azért sokat számít beleesik a szilveszter, ami gondolom ott sem pár dolláros buli...
És ugye - 2 nap...
Ami főleg gázos...
Mondjuk a ticketmasteren egy darab jegy sincs már...
több mint 12 éve
jó de MO-on a minimálbér 80eFt (kb) míg ott ennek többszöröse. ott 400 dollár nem akkor összeg. nézd azt, hogy egy jersey a shopban 100 dollár? akkor egy playoffmeccs 400ért? a két város nem ad ki 73ezer embert? nekem ez furcsa. de nyilván a számok meg az élet téged igazol. meg úgy vannak vele, hogy rohadt drága a SP jegy, arra spórolnak 😊3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊OKé, de ne vonjuk össze a dolgokat...
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...Stev85
több mint 12 éve
3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊OKé, de ne vonjuk össze a dolgokat...
Kitolták a Deadlinet Szombat 4.30 ra, ha addigra sem adják el akkor a local csatornákon Blackout a meccs...
több mint 12 éve
3000 jegy? nincs 3e KC szurkoló aki elmenne még egy PO meccsre ami várhatóan idén az utolsó is nekik 😊há' de most komolyan: 480 mérföld megnéztem. ha a Fradi BL elődöntőt vívna Münchenben nem lenne gond a teltházzal 😉
több mint 12 éve
Közben Caldwell interjúzik Detroitban és Washingtonban 😀
több mint 12 éve
NEm igaz, most olvasom 3 meccsen is gondok vannak..jól menedzselt játékidő, jó orvosi stáb, bő keretKÖzben ha minden igaz el is fogytak a jegyek 😊Stev85
😊 😊 😊 ennyiMiska84
A Cincynek 7200 jegye van még a GB nek 5500 nekünk pedig 3000 jegyet kell még eladnunk...
több mint 12 éve
jól menedzselt játékidő, jó orvosi stáb, bő keretKÖzben ha minden igaz el is fogytak a jegyek 😊
😊 😊 😊 ennyiMiska84
több mint 12 éve
jól menedzselt játékidő, jó orvosi stáb, bő keret😊 😊 😊 ennyi