Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Grat a Whez és sok sikert a playoffban! Képviseljétek becsülettel a divíziónkat!iktriad
Megnyertük a területi válogatót. 😀 Köszibobi0092
Jah, most jön a megyei döntő 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez és sok sikert a playoffban! Képviseljétek becsülettel a divíziónkat!iktriad
Kösz Ik. Nektek meg szurkolok egy jó QBért. 😊Stev85
Ideje lenne már. Egy(a Texanséval 2) jó QB a diviziónak is csak jót tenne.
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
Megnyertük a területi válogatót. 😀 Köszi
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Kösz Ik. Nektek meg szurkolok egy jó QBért. 😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez és sok sikert a playoffban! Képviseljétek becsülettel a divíziónkat!
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
általában ezek a pro bowlok barátságos szellemben zajlanak, semmi komoly kontakt, nem nehéz kitalálni miért nem megy Pat 😀 a végén még összetör valakitshady
Borbinho
na, erre mondják mifelénk, hogy házhoz ment lóf@szért 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Colts inactives
38 S. Brown
40 S. Price
56 D. Adongo
75 M. McGlynn
76 J. Reitz
90 C. Redding
99 R. Jean FrancoisFarky

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Colts inactives
38 S. Brown
40 S. Price
56 D. Adongo
75 M. McGlynn
76 J. Reitz
90 C. Redding
99 R. Jean Francois

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Na elérkeztünk az utolsó fordulóhoz 😊
Szerintetek félidőben elkezdünk pihentetni ha úgy állunk?😊
Vagy nyomja végig a komplett csapat a meccset?Stev85
Bár alaposan megfogyatkoztunk az elmúlt pár héten(főleg a védelemből dőltek ki kezdők), szerintem simán benne van egy szoros, végig kiélezett meccs lehetősége. Az elmúlt 7 lejátszott mérközésünkön 6on 7 pont vagy annál kevesebb volt a difi a végén, és idegben általában jobban megy mint otthon.iktriad
Megtennétek azt a szívességet hogy ma nem lesztek olyan jók? 😀
Tudod, csak a régi haverság miatt 😀😀:😀 (Mindemellett csak egy Baltimore W t kérnék.. 😊Stev85
Mi nem vagyunk olyan jók alapból, csak hajtunk az edzőért. De majd Donald kacsa úgyis elintézi a lényegi kérdéseket, mint ahogy mostanában mindig is szokta.
több mint 12 éve
Bár alaposan megfogyatkoztunk az elmúlt pár héten(főleg a védelemből dőltek ki kezdők), szerintem simán benne van egy szoros, végig kiélezett meccs lehetősége. Az elmúlt 7 lejátszott mérközésünkön 6on 7 pont vagy annál kevesebb volt a difi a végén, és idegben általában jobban megy mint otthon.iktriad
Megtennétek azt a szívességet hogy ma nem lesztek olyan jók? 😀
Tudod, csak a régi haverság miatt 😀😀:😀 (Mindemellett csak egy Baltimore W t kérnék.. 😊

több mint 12 éve
Bár alaposan megfogyatkoztunk az elmúlt pár héten(főleg a védelemből dőltek ki kezdők), szerintem simán benne van egy szoros, végig kiélezett meccs lehetősége. Az elmúlt 7 lejátszott mérközésünkön 6on 7 pont vagy annál kevesebb volt a difi a végén, és idegben általában jobban megy mint otthon.
több mint 12 éve
Vagy nyomja végig a komplett csapat a meccset?

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Nem viccnek szántam.
Egyrészt Ballard komoly sérülésből tér vissza, másrészt pedig Ricsi egy fullos TC után lesz már. Nincs mese, ezek után már ILLENE standard kezdővé avanzsálnia. Alapvetően nem örülök az érte kidobott ellenértéknek, de ezen már nem tudunk változtatni, bízom benne, hogy egy nyár alatt sokat segíthet, hogy megismeri az OL-t, a fullos playbookot, gyakorolhat eleget a társakkal és ez javítani fog a játékán.
Ha nem, akkor ez van, megszoptuk. De azért ezek tudatában jelenleg én úgy számolok, hogy papíron ő lesz a kezdő.
Stez
Sokáig én is bizakodtam ebben, de amióta idekerült azóta nem fejlődik, hanem romlik, már a 2-3 tacklet se rázza le magáról, hanem lemegy az elsőnél. Értem én, hogy érték miatt úgy kell készülni, hogy ő az első számú, de egyelőre közelében sem látom azt az alázatosságot, ami ehhez kéne. És lehet, hogy Ballard nem akkora ász, de amikor első évben megcsinálta a Titans elleni OT TD-t, na valahol arra tudom azt mondani, hogy valaki odateszi magát, T-Richre egyelőre abszolút nem, és ez független a playbooktól, a TC-től, vagy attól, hogy év közben érkezett.

A Texans ha QB mellett dönt, biztosan draftról teszi, még nem tudni kik jönnek ki pontosan, de elég sok remek rookie van. Szvsz alapból egy Boyd már sokat dobna a csapaton. És ott elit OL van azért, elit futóval, remek védelemmel, egy elit elkapóval, azért ezek sokban levehetik a terhet egy rookie QB válláról. André öregszik... És? Reggie is öregszik. 😊 Erre nem alapozom.
Nem érdekel engem, milyen szezont nyomott a Texans most, egy dolog számít nekem, mégpedig az, hogy ha ránézel a Texans keretére, az egészséges keretre, ami mondjuk kiegészül egy jó drafttal és egy jó coaching staffal, na ez simán egy playoff contender csapat.
Hogy az lesz-e? Tudja a frász, mert bármi közbeszólhat, így azon sem lepődünk meg, ha hoznak 6W-t jövőre, de azon sem, hogy ha 12-t. Ezért nem írom le a Texanst. Kurva fos szezonjuk van, de azért ott nem kell teljes rebuiltet nyomni, mint ahogy a Jax szenved már sok éve. Oda meg kéne találni azt a néhány hiányzó láncszemet, köztük egy franchise QB-t, kibírni kulcssérülések nélkül a szezont, és megfelelő HC-t hozni, és ismét simán ott lehetnének a legjobbak között, a keret adott erre, egy Schaubbal is megmutatták.Stez
Nem hinném, bármekkora ászt is hoznak Draftról, hogy azért olyan szezont tudna futni, ahol ne dobná meg a szokásos mennyiségű INT-et, még Big Ben is megdobálta, pedig neki aztán ott volt Bettis meg Staley - ami nem sok újoncnak adatik meg, de Matt Ryan se villantot oltárit, mint ahogy Luck első évét is láttuk, pedig tudjuk mire képes a gyerek. Ettől még nem állítom azt, hogy kizárt hogy összejöjjön a Texansnak, csak szimplán annyit állítok, hogy erre kicsi az esély szerintem, ennyi. Mint ahogy a 2-14 után is kicsi volt az esély a 11-5-re, oszt mégis összejött, mint ahogy a görögök is nyertek EB-t 2004-ben, de ettől még előtte nem volt ez realitás.

Alapból a Titansnek sincs rossz kerete, de pár éve ők nem tudnak átlépni a saját árnyékukon... Lockert IR-re teszi még a digitális sárga 1st down vonal is, CJ2K már a cut szélén van, annyira gyenge mióta megkapta a zsozsót, backup QB-k pedig nem tudják évi 8-10 meccsen kiemelkedően hozni a jó játékot.
Plusz az edzői stáb sem valami acélos.

De azért mindkét csapat olyan, amelyikben bőven ott van, hogy elver minket. Egy nagy szerencsénk van, hogy ez a Luck nevezetű gyerek ez fejben is annyira ott van már szaros 24 éves korában, mint valaki olyan, aki 7-8. szezonját tapossa, és még akkor is meg tud villanni a semmiből, amikor épp azt hinnéd, hogy élete legszarabb meccsét látod tőle. Baromira ott van és nagy örömmel tölt el, hogy vele azért szinte sosem mondhatjuk azt, hogy na ez eldőlt, kikaptunk, mert két perc alatt fordít a semmiből, akkora clutch.
Stez
És itt a lényeg, Luck nálunk van, és emiatt mertem azokat leírni, amiket. Plusz ha az az ima, hogy Pep esetleg folytatja a szezon vége felé megtalált passz orientált offenset, akkor még esetleg komoly esélyünk is lehet arra, hogy tovább jutunk mint idén (bár tudom, sokan beszélnek már 2/32-ről 😀). És azt se felejtsük, idén a 4 legnagyobb csapatot elvertük, és csak nekünk van ennyi nagy győzelmünk a PO csapatok közül, ráadásul tettük ezt több alapember nélkül.
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ha az ellenünk vívott meccseket levesszük, akkor is az 10 W.
shady
Egyszer megvertük őket akkor is. Reggie a végén elkapta Orlovsky passzát.

Schaubbal is 12 W-ket hoztak ja, Painter/Orlowsky/Collins + Luck rookie évében ,amikor fél offense rookie volt Borbinho
Teljesen mindegy, hogy milyen csapatunk volt akkor. Az hogy az ellenfélnek milyen mérlege van, nem egy olyan csapattól függ akivel egy évben 2x játszanak. Ráadásul nem is nyerték meg ugye mindkettőt.dugo1993
Az egy dolog, de így, hogy mi jók vagyunk, lehetnek ők is jók, 2. helyre lesznek csak elegek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
általában ezek a pro bowlok barátságos szellemben zajlanak, semmi komoly kontakt, nem nehéz kitalálni miért nem megy Pat 😀 a végén még összetör valakitshady

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
shady
Egyszer megvertük őket akkor is. Reggie a végén elkapta Orlovsky passzát.dugo1993
biza, asszem az volt Orlovsky első győzelme 😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 797 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért most arra alapozni, hogy a Titanst vertük oda-vissza és a Texans is fos, ezáltal nem gáz a jövő év... Vicces na.
A Texansból az IR-en lévő playák fele a posztján elit vagy top10-es játékos kb, új edzőt kapnak és 1/1-en húzhatnak valami állatot, aki lehet QB lesz, lehet más posztra jön. De a 2-3. körben is még simán kinéz egy-egy kezdőjátékos. Azért baromira nem becsülném le őket az idei év miatt.
A Titans sem egy rossz keret, Lockerrel szerintem wild cardért mennének. Nélküle azért nem fogok komoly tanulságokat levonni. Elfáradtak év végére, de azért tehetséges csapat ez sok jó fiatallal.
Alapvetően nem azért mondom a sorsolásra, hogy kemény, mert a legjobbakkal toljuk, hanem pont azért, mert rohadtul kétarcú csapatokkal játszunk, ahol mindig kétesélyes meccs lehet majd. Ilyen a Dallas, a Baltimore, a Steelers, a Bengals és az Eagles is. Meg mellettük azért ott a Pats, Broncos duó, ahol meg elit QB-k vannak alapból.
Azt nézem, hogy ismét könnyen lehet, hogy jó pár elit védelemmel nézhet majd szembe Luck. 😊
Az biztos, hogy azért ha visszatérnek a sérültjeink, jelentős javulás lehet egy jó playcallinggal, de azért kíváncsi leszek, például Allen hogy tér vissza majd egy csípőműtétből, ami elég komoly, illetve Reggie így 127 évesen mennyire tud regenerálódni egy ACL-ból.
Donald Thomasban bízom, bár ugye neki tricepsz szakadása van, na attól alapból félek Bobzilla óta. 😀
Ballard fiatal, egy ACL-ből vissza kell jönnie gond nélkül ennyi idő alatt, meg ő nem is lesz kezdő gondolom.
Bizakodom azért, de pickek hiányában azért remélem hozunk pár komoly playát FA-ról is.Stez
Nem a Titans oda-visszára alapoztam, de ezzel az erővel bárkitől fosni kell jövőre, mert mi van, ha ugyanazt csinálják, mint mi 2012-ben - azért az sem realitás, ebben azért megegyezhetünk, ugye? 😊

Texans pedig azért elég érdekes helyzetben van, mert 118 misi most a jövő évi fizetésük, ugye ehhez még jön a draft, és 126 körül lesz a cap jövőre, ha ehhez még hozzádobom azt a 3 misit, amit átvihetnek majd idénről, akkor is kb 10 misi maradt, ami barátok közt szólva is karcsú, tehát QB-t vagy draftról hoznak - azzal azért elsőre nem hiszem hogy ütőképesek lesznek, UFAról meg csak akkor tudnak hozni, ha 1-2 kulcsjátékosuktól búcsút vesznek - itt ugye jópár rögtön kihúzva, mert 7-en is 3 misi felett ennének a capben dead moneyt. Szóval én még mindig tartom, hogy a Texanstól jövőre nem tartok, hogy megelőznének minket, csak ha mi húzzuk be nagyon a kéziféket.

Remélem a Ballardos dolgot meg viccnek szántad, és nem arra gondoltál, hogy T-Richy lesz a kezdő, mert akkor egyből idegrángást kapok. Értem én, hogy magasabban draftolt, de csak ez azért ne legyen már meghatározó, lásd DHB - Rogers összevetés - ott is elvileg DHB a jóval értékesebb, mégis Rogers hoz több hasznot a csapatnak.coltman
Nem viccnek szántam.
Egyrészt Ballard komoly sérülésből tér vissza, másrészt pedig Ricsi egy fullos TC után lesz már. Nincs mese, ezek után már ILLENE standard kezdővé avanzsálnia. Alapvetően nem örülök az érte kidobott ellenértéknek, de ezen már nem tudunk változtatni, bízom benne, hogy egy nyár alatt sokat segíthet, hogy megismeri az OL-t, a fullos playbookot, gyakorolhat eleget a társakkal és ez javítani fog a játékán.
Ha nem, akkor ez van, megszoptuk. De azért ezek tudatában jelenleg én úgy számolok, hogy papíron ő lesz a kezdő.
A Texans ha QB mellett dönt, biztosan draftról teszi, még nem tudni kik jönnek ki pontosan, de elég sok remek rookie van. Szvsz alapból egy Boyd már sokat dobna a csapaton. És ott elit OL van azért, elit futóval, remek védelemmel, egy elit elkapóval, azért ezek sokban levehetik a terhet egy rookie QB válláról. André öregszik... És? Reggie is öregszik. 😊 Erre nem alapozom.
Nem érdekel engem, milyen szezont nyomott a Texans most, egy dolog számít nekem, mégpedig az, hogy ha ránézel a Texans keretére, az egészséges keretre, ami mondjuk kiegészül egy jó drafttal és egy jó coaching staffal, na ez simán egy playoff contender csapat.
Hogy az lesz-e? Tudja a frász, mert bármi közbeszólhat, így azon sem lepődünk meg, ha hoznak 6W-t jövőre, de azon sem, hogy ha 12-t. Ezért nem írom le a Texanst. Kurva fos szezonjuk van, de azért ott nem kell teljes rebuiltet nyomni, mint ahogy a Jax szenved már sok éve. Oda meg kéne találni azt a néhány hiányzó láncszemet, köztük egy franchise QB-t, kibírni kulcssérülések nélkül a szezont, és megfelelő HC-t hozni, és ismét simán ott lehetnének a legjobbak között, a keret adott erre, egy Schaubbal is megmutatták.

Alapból a Titansnek sincs rossz kerete, de pár éve ők nem tudnak átlépni a saját árnyékukon... Lockert IR-re teszi még a digitális sárga 1st down vonal is, CJ2K már a cut szélén van, annyira gyenge mióta megkapta a zsozsót, backup QB-k pedig nem tudják évi 8-10 meccsen kiemelkedően hozni a jó játékot.
Plusz az edzői stáb sem valami acélos.

De azért mindkét csapat olyan, amelyikben bőven ott van, hogy elver minket. Egy nagy szerencsénk van, hogy ez a Luck nevezetű gyerek ez fejben is annyira ott van már szaros 24 éves korában, mint valaki olyan, aki 7-8. szezonját tapossa, és még akkor is meg tud villanni a semmiből, amikor épp azt hinnéd, hogy élete legszarabb meccsét látod tőle. Baromira ott van és nagy örömmel tölt el, hogy vele azért szinte sosem mondhatjuk azt, hogy na ez eldőlt, kikaptunk, mert két perc alatt fordít a semmiből, akkora clutch.
Egyedül ez nyugtat, egyelőre nem látom azt, hogy olyan mumusai lennének, mint Manningnek voltak. nyilván ez nem két év után fog kiderülni, de Luckban én azt látom, hogy fejben jobban ott lesz, mint Manning volt. 😊 És hasonlóan szorgalmas is, mint az elődje volt. 😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
shady
Egyszer megvertük őket akkor is. Reggie a végén elkapta Orlovsky passzát.

Schaubbal is 12 W-ket hoztak ja, Painter/Orlowsky/Collins + Luck rookie évében ,amikor fél offense rookie volt Borbinho
Teljesen mindegy, hogy milyen csapatunk volt akkor. Az hogy az ellenfélnek milyen mérlege van, nem egy olyan csapattól függ akivel egy évben 2x játszanak. Ráadásul nem is nyerték meg ugye mindkettőt.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
általában ezek a pro bowlok barátságos szellemben zajlanak, semmi komoly kontakt, nem nehéz kitalálni miért nem megy Pat 😀 a végén még összetör valakit
több mint 12 éve
Grat Mathisnek a Pro Bowlhoz!!!
Én hiányolom a Beast Pat et, de mind1....

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Remélem a Ballardos dolgot meg viccnek szántad, és nem arra gondoltál, hogy T-Richy lesz a kezdő, mert akkor egyből idegrángást kapok. Értem én, hogy magasabban draftolt, de csak ez azért ne legyen már meghatározó, lásd DHB - Rogers összevetés - ott is elvileg DHB a jóval értékesebb, mégis Rogers hoz több hasznot a csapatnak.coltman
Ha TRich jövőre nem lesz kezdő, akkor egyértelmű bust. Amennyire te bizakodsz abban, hogy pl. a Texans nem javul nagyot, ugyanúgy abban is lehet bizakodni, hogy TRich viszont fog. Egyik sem valószínűtlenebb a másiknál. (Nekünk meg nagyon kéne egy jó TRich, szóval inkább legyen jó a Texans és Ricsi is, minthogy mindkettő szar.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Azért most arra alapozni, hogy a Titanst vertük oda-vissza és a Texans is fos, ezáltal nem gáz a jövő év... Vicces na.
A Texansból az IR-en lévő playák fele a posztján elit vagy top10-es játékos kb, új edzőt kapnak és 1/1-en húzhatnak valami állatot, aki lehet QB lesz, lehet más posztra jön. De a 2-3. körben is még simán kinéz egy-egy kezdőjátékos. Azért baromira nem becsülném le őket az idei év miatt.
A Titans sem egy rossz keret, Lockerrel szerintem wild cardért mennének. Nélküle azért nem fogok komoly tanulságokat levonni. Elfáradtak év végére, de azért tehetséges csapat ez sok jó fiatallal.
Alapvetően nem azért mondom a sorsolásra, hogy kemény, mert a legjobbakkal toljuk, hanem pont azért, mert rohadtul kétarcú csapatokkal játszunk, ahol mindig kétesélyes meccs lehet majd. Ilyen a Dallas, a Baltimore, a Steelers, a Bengals és az Eagles is. Meg mellettük azért ott a Pats, Broncos duó, ahol meg elit QB-k vannak alapból.
Azt nézem, hogy ismét könnyen lehet, hogy jó pár elit védelemmel nézhet majd szembe Luck. 😊
Az biztos, hogy azért ha visszatérnek a sérültjeink, jelentős javulás lehet egy jó playcallinggal, de azért kíváncsi leszek, például Allen hogy tér vissza majd egy csípőműtétből, ami elég komoly, illetve Reggie így 127 évesen mennyire tud regenerálódni egy ACL-ból.
Donald Thomasban bízom, bár ugye neki tricepsz szakadása van, na attól alapból félek Bobzilla óta. 😀
Ballard fiatal, egy ACL-ből vissza kell jönnie gond nélkül ennyi idő alatt, meg ő nem is lesz kezdő gondolom.
Bizakodom azért, de pickek hiányában azért remélem hozunk pár komoly playát FA-ról is.Stez
Nem a Titans oda-visszára alapoztam, de ezzel az erővel bárkitől fosni kell jövőre, mert mi van, ha ugyanazt csinálják, mint mi 2012-ben - azért az sem realitás, ebben azért megegyezhetünk, ugye? 😊

Texans pedig azért elég érdekes helyzetben van, mert 118 misi most a jövő évi fizetésük, ugye ehhez még jön a draft, és 126 körül lesz a cap jövőre, ha ehhez még hozzádobom azt a 3 misit, amit átvihetnek majd idénről, akkor is kb 10 misi maradt, ami barátok közt szólva is karcsú, tehát QB-t vagy draftról hoznak - azzal azért elsőre nem hiszem hogy ütőképesek lesznek, UFAról meg csak akkor tudnak hozni, ha 1-2 kulcsjátékosuktól búcsút vesznek - itt ugye jópár rögtön kihúzva, mert 7-en is 3 misi felett ennének a capben dead moneyt. Szóval én még mindig tartom, hogy a Texanstól jövőre nem tartok, hogy megelőznének minket, csak ha mi húzzuk be nagyon a kéziféket.

Remélem a Ballardos dolgot meg viccnek szántad, és nem arra gondoltál, hogy T-Richy lesz a kezdő, mert akkor egyből idegrángást kapok. Értem én, hogy magasabban draftolt, de csak ez azért ne legyen már meghatározó, lásd DHB - Rogers összevetés - ott is elvileg DHB a jóval értékesebb, mégis Rogers hoz több hasznot a csapatnak.
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Az a csapat egy biztos kezű irányítóval simán versenyben lehet a legjobb helyekért. A biztos kezű alatt azt értem h nem szórja el ész nélkül a labdákat, de ha első körben QB-t húznak, ennél még jobb is lehet nekik.shady
Én azt mondanám, hogy az volt nagy teljesítmény a Texanstól, hogy Schaubbal is tudtak PO helyre beérni. Idén kijött Schaub tényleges tudása, amit persze jópár egyéb szerencsétlenség is megfejelt, szóval nem 2-14-es csapat ez, de nem is 12-4-es, ahogy tavaly voltak, Schaub nagyon középszerű, és vele szerintem sosem fognak SB-t nyerni, de még bejutni sem.
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Az a csapat egy biztos kezű irányítóval simán versenyben lehet a legjobb helyekért. A biztos kezű alatt azt értem h nem szórja el ész nélkül a labdákat, de ha első körben QB-t húznak, ennél még jobb is lehet nekik.
több mint 12 éve
Texansnak még mindig nincs QB-ja, Lockernek van 18 meccse kezdőként, 18 TD és 15 pick.
Texans jó lesz, de valszeg rookie QB-juk lesz, és valljuk be, nem lesz Luck szintű QB, de sztem még közelében sem a drafton. Remélem elhozzák Manzielt, aki befuccsol...😀Borbinho
A Texansnak új QB-ja lesz valszeg, plusz sok csapatnak új edzői stábja. és azért azt tudjuk, hogy az is képes teljesen átformálni az erősorrendet... Arra meg nem alapozok, hogy Luck szintű QB-ja legyen. Schaubbal is 12 W-ket hoztak össze az elmúlt 1-2 évben, Schaubnál meg könnyen lehet, hogy jobb QB érkezik majd hozzájuk egy friss coaching staffal. Jó a QB class, ne írd le őket, nem is kell nekik szerintem Luck szintű QB a sikerességhez.
De azért elég korai megállapítás, hogy a csoportot hozzuk, miután idén végigcsaptuk a riválisokat.Stez
Schaubbal is 12 W-ket hoztak ja, Painter/Orlowsky/Collins + Luck rookie évében ,amikor fél offense rookie volt 😀...Andre kezd kiöregedni, a védelmük baszott kemény, ezt aláírom, de szerintem újra mi leszünk a csoport élén pár évig. (remélem legalábbis 😊 )