Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Heti IR:
Out: JFR
Q: Bethea
Doubt.: S. Brown, Redding, McGlynn
Prob: Butler, Davis, Landry, Linkenbach, Mathis, Reitz, Thornton, Toler

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 797 — Whoops, looks like something went wrong.
Texansnak még mindig nincs QB-ja, Lockernek van 18 meccse kezdőként, 18 TD és 15 pick.
Texans jó lesz, de valszeg rookie QB-juk lesz, és valljuk be, nem lesz Luck szintű QB, de sztem még közelében sem a drafton. Remélem elhozzák Manzielt, aki befuccsol...😀Borbinho
A Texansnak új QB-ja lesz valszeg, plusz sok csapatnak új edzői stábja. és azért azt tudjuk, hogy az is képes teljesen átformálni az erősorrendet... Arra meg nem alapozok, hogy Luck szintű QB-ja legyen. Schaubbal is 12 W-ket hoztak össze az elmúlt 1-2 évben, Schaubnál meg könnyen lehet, hogy jobb QB érkezik majd hozzájuk egy friss coaching staffal. Jó a QB class, ne írd le őket, nem is kell nekik szerintem Luck szintű QB a sikerességhez.
De azért elég korai megállapítás, hogy a csoportot hozzuk, miután idén végigcsaptuk a riválisokat.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Texansnak még mindig nincs QB-ja, Lockernek van 18 meccse kezdőként, 18 TD és 15 pick.
Texans jó lesz, de valszeg rookie QB-juk lesz, és valljuk be, nem lesz Luck szintű QB, de sztem még közelében sem a drafton. Remélem elhozzák Manzielt, aki befuccsol...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
bizony, az a texans akiket szezon előtt sokan SB-ba vártak, simán jobb a mostani formájuknál, és mivel jó helyen is draftolhatnak, komoly ellenfél lesz. De én úgy látom a Jags is fejlődik. 1-2 éven belül a legnehezebb csoport lehet a miénk.
több mint 12 éve
Azért most arra alapozni, hogy a Titanst vertük oda-vissza és a Texans is fos, ezáltal nem gáz a jövő év... Vicces na.
A Texansból az IR-en lévő playák fele a posztján elit vagy top10-es játékos kb, új edzőt kapnak és 1/1-en húzhatnak valami állatot, aki lehet QB lesz, lehet más posztra jön. De a 2-3. körben is még simán kinéz egy-egy kezdőjátékos. Azért baromira nem becsülném le őket az idei év miatt.
A Titans sem egy rossz keret, Lockerrel szerintem wild cardért mennének. Nélküle azért nem fogok komoly tanulságokat levonni. Elfáradtak év végére, de azért tehetséges csapat ez sok jó fiatallal.
Alapvetően nem azért mondom a sorsolásra, hogy kemény, mert a legjobbakkal toljuk, hanem pont azért, mert rohadtul kétarcú csapatokkal játszunk, ahol mindig kétesélyes meccs lehet majd. Ilyen a Dallas, a Baltimore, a Steelers, a Bengals és az Eagles is. Meg mellettük azért ott a Pats, Broncos duó, ahol meg elit QB-k vannak alapból.
Azt nézem, hogy ismét könnyen lehet, hogy jó pár elit védelemmel nézhet majd szembe Luck. 😊
Az biztos, hogy azért ha visszatérnek a sérültjeink, jelentős javulás lehet egy jó playcallinggal, de azért kíváncsi leszek, például Allen hogy tér vissza majd egy csípőműtétből, ami elég komoly, illetve Reggie így 127 évesen mennyire tud regenerálódni egy ACL-ból.
Donald Thomasban bízom, bár ugye neki tricepsz szakadása van, na attól alapból félek Bobzilla óta. 😀
Ballard fiatal, egy ACL-ből vissza kell jönnie gond nélkül ennyi idő alatt, meg ő nem is lesz kezdő gondolom.
Bizakodom azért, de pickek hiányában azért remélem hozunk pár komoly playát FA-ról is.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha TRich összeszedi magát a TC-ben,akkor lehetne jó futójátékunk, Allen is visszatérhet, ami szintén passznál és futásnál is jó, , és pénzünk ugye van, ergó tudunk hozni jó OL-t piacról, vagy akár WR-t is, DL-t, LB sort, DB sort is mélyíthetjük, draftról remélem hozunk egy állat WR-t (6'2 magas min.), Da'Rick is beindul(t)....Szvsz én jövőre 12 győzelmet várok minimum 😊Borbinho
remélem azt kérted karira a jézuskától, hogy Mike Evans lecsúszik 2\32re 😊JSanyo
Igazából Gordon - 2/32 + DHB Trade-et kértem 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ha TRich összeszedi magát a TC-ben,akkor lehetne jó futójátékunk, Allen is visszatérhet, ami szintén passznál és futásnál is jó, , és pénzünk ugye van, ergó tudunk hozni jó OL-t piacról, vagy akár WR-t is, DL-t, LB sort, DB sort is mélyíthetjük, draftról remélem hozunk egy állat WR-t (6'2 magas min.), Da'Rick is beindul(t)....Szvsz én jövőre 12 győzelmet várok minimum 😊Borbinho
remélem azt kérted karira a jézuskától, hogy Mike Evans lecsúszik 2\32re 😊

több mint 12 éve
Ha TRich összeszedi magát a TC-ben,akkor lehetne jó futójátékunk, Allen is visszatérhet, ami szintén passznál és futásnál is jó, , és pénzünk ugye van, ergó tudunk hozni jó OL-t piacról, vagy akár WR-t is, DL-t, LB sort, DB sort is mélyíthetjük, draftról remélem hozunk egy állat WR-t (6'2 magas min.), Da'Rick is beindul(t)....Szvsz én jövőre 12 győzelmet várok minimum 😊

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Komoly schedule azért.Stez
Tény, bár azért szerintem még így se panaszkodhatunk, hisz a divízió maradt hasonlóan gyenge - nem hinném, hogy a Texans hirtelen feltámadna Schaubbal, ha meg cutolják, az 10+ misi, és így se marad sok helyük a capben, ha jól emlékszem, szóval nekik a jövő év akárhogy is nehéz lesz.
JAX nem hiszem hogy hirtelen odaérne, nekik még min 1-2 év kell, talán a Titans az, aki meglepetés lehet jövőre, de idén oda-vissza megvoltak (Reggie nélkül!!!), szóval azért ők sem azok a hatalmas ellenfelek idei kereteket nézve.

A Pats, Broncos az két kurva nagy meccs lesz (szerintem az már most SNF/MNF), és a Dallas az, akitől nagyon tartok, mert iszonyat hektikusak. A többi azért nem olyan húzós, feltéve hogy nem sérül le a fél offense a nyitányra, és Pep sem tér vissza a szezon eleji power faszkodáshoz.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Komoly schedule azért.Stez
Nem rossz ez. Csoportgyőztesként az AFC divízió győztesek adottak, az NFC-ből viszont talán a legjobb csoportot kaptuk. Persze előre általában marhára nem jön be a csoportok erőssége, de látva a többi divíziót, nem hiszem, hogy jövőre bármelyik másik jobb lenne az NFC-ből. (Mindegyik másik qva erős lesz jövőre is még.) És végre, hogy elment Manning, itthon játszunk a Pats-el. Manning-nak valahogy mindig a Gillette jut, jutott ha velük kellett játszani. A Denverrel is 3-szor egymás után mennie kell...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stellers és Pats
Stev85
csak megfejtettem 😀dugo1993
Tuti nehéz lehetett 😀

több mint 12 éve
Komoly schedule azért.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
Stellers és Pats
Stev85
csak megfejtettem 😀

több mint 12 éve
a jövő évi scheduleunk,ha valaki esetleg érdekel

Home Houston, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, Philadelphia, Washington, Patriots

Away Houston, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Dallas, NY Giants, Broncoscoltstrong18
Stellers és Pats 8)) :cool:
Jó lenne azért még sokáig nem kéne ezzel foglalkozni..😀
Majd csak SB győzelem után 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
16-0
több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
a jövő évi scheduleunk,ha valaki esetleg érdekel

Home Houston, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, Philadelphia, Washington, Patriots

Away Houston, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Dallas, NY Giants, Broncos
több mint 12 éve
Újabb világmegváltó igazolások:

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.Farky
ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.Höri
Reitz tegnap fullon nyomta, Link asszem Limitált volt.Stev85
Ma már mindhárman fullon nyomták, szóval még akár az egyik túl is élheti a meccsig - azért az egyik, mert nem vagyok mohó, meg a kezemet is kihúztam a biliből, szóval hogy mindhárman egészségesek legyenek az már túl sok lenne a jóból 😀

www.colts.com/team/injury-report.html

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előttFarky
Redding pihen szerintem, Bethea sérülten is játszik, mert egy állat, eddig szinte bármelyik évben, ha megsérült, játszott végig és leszarta. Ezt bírom benne nagyon.
Nekem úgy tűnik, hogy most pár kulcsember le fog ülni. 2-3 nem is játszik, sokan meg a nagyszünet környékén.Stez
Redding pihenjen csak, JAX ellen annyira felesleges őt a pályára küldeni, nélküle is hozni kell azt a meccset. ami viszont érdekesebb, az Toler ma már fullosat nyomott, ami azt is jelentheti, hogy már kezd 50%-ra nőni az esélye annak, hogy vagy játszik vagy nem 😉 mármint a hétvégén természetesen 😛coltman
Steznek írtam előző meccsen Paganoék berakták már Tolert de csak 7-8 snapre, őt mindenképpen játszatnám, Bethea úgyis eldönti, mint ahogy Redding is... Apró kérés lenne RJF felépülése.. Bár az lehet csak Po ra lesz meg...

több mint 12 éve

először néztem meg azóta...még most is nagyon fájó :\ Akkoriban Reggiet hibáztattam, hogy a picksixnél elcsúszott, és azért lett interception, meg hogy a végén 4&goalnál se tudta elkapni...valakit kellett hibáztatni akkor.
Durva, kik voltak abban a csapatban.Pl. Bullitt, Session, hol vannak mára a ligából? Shockey a Saintsben...😀

bocs a nosztalgiáért

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.Farky
Pendelton ismeri az O-lineunkat és MJDt is még tavalyról. Talán még Todmant is. Lehet, ebből is lesz némi előnyötök.

Geno Hayes se játszik nálunk, szóval Poz mellett 2 olyan LB kezd, akik összesen 3szor voltak a kezdőcsapat tagjai az NFLben, ebből 2t múlt héten kapartak össze. Nemhogy Donald kacsának lesz szokásosan brutális napja, de talán még T-Rich is nagyobb átlaggal fog futni, mint ahány hölggyel néha szorosabb kapcsolatot szokott létesíteni egyszerre(már ha forog a kamera).
több mint 12 éve
deleted account 1 758

ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.Höri
Reitz tegnap fullon nyomta, Link asszem Limitált volt.Stev85
Ma már mindhárman fullon nyomták, szóval még akár az egyik túl is élheti a meccsig - azért az egyik, mert nem vagyok mohó, meg a kezemet is kihúztam a biliből, szóval hogy mindhárman egészségesek legyenek az már túl sok lenne a jóból 😀

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előttFarky
Redding pihen szerintem, Bethea sérülten is játszik, mert egy állat, eddig szinte bármelyik évben, ha megsérült, játszott végig és leszarta. Ezt bírom benne nagyon.
Nekem úgy tűnik, hogy most pár kulcsember le fog ülni. 2-3 nem is játszik, sokan meg a nagyszünet környékén.Stez
Redding pihenjen csak, JAX ellen annyira felesleges őt a pályára küldeni, nélküle is hozni kell azt a meccset. ami viszont érdekesebb, az Toler ma már fullosat nyomott, ami azt is jelentheti, hogy már kezd 50%-ra nőni az esélye annak, hogy vagy játszik vagy nem 😉 mármint a hétvégén természetesen 😛
több mint 12 éve

Nekem úgy tűnik, hogy most pár kulcsember le fog ülni. 2-3 nem is játszik, sokan meg a nagyszünet környékén.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előtt

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve

Reitz tegnap fullon nyomta, Link asszem Limitált volt.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.

több mint 12 éve
Persze a hét eleji hír hogy Toler végre vissza tér 😀
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...Stev85
És az mennyivel jobb, ha tartalékoljuk a PO-ra, és ott sérül le 5 perc után?coltman
Mert akkor Stezék 5 perccel kevesebbet idegeskednének hogy Vaughn pályára kerül 😀