Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Mindenkinek Colts Győzelmekben, és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!! :cool:
GO COLTS!!!!!

több mint 12 éve
deleted account 1 758
és mi lesz a DHB touchdownokkal?shady
ST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
bili meg a kéz ...😀Borbinho
Áááá, csak előszilveszter 😀coltman
De én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛Stev85
Nem, Cassiust a bili meg a kézben mondtad inkább. 😊Stez
Igen, láttam is, hogy lassabban írja, mert a fél keze a bilibe lóg 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
ST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
De én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛Stev85
Nem, Cassiust a bili meg a kézben mondtad inkább. 😊

több mint 12 éve
De én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Áááá, csak előszilveszter 😀
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
bili meg a kéz ...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
deleted account 1 758
ST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀
több mint 12 éve
Azokat majd szerzi a Saskatchewan Roughriders-ben 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
és mi lesz a DHB touchdownokkal?
több mint 12 éve
Jó, legyen meg a SB, Vaughnnal vagy nélküle és felveszem a pólót. 😀

több mint 12 éve
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀Stez
mindenkinek lenyomjuk a torkán a futójátékot, oszt fulladozzanak nyugodtan 😀JSanyo
Jön T-rich 1000 yardos PO ja és mindenki mehet a sunyiba 😀 Vaughn szedd vagy 10 picket és Ennyi 8)

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀Stez
mindenkinek lenyomjuk a torkán a futójátékot, oszt fulladozzanak nyugodtan 😀

több mint 12 éve
max annyi köze lesz h nem játszik, már az is hatalmas segítség 😀shady
Megvan a 2. póló tulajdonos 😛

több mint 12 éve
max annyi köze lesz h nem játszik, már az is hatalmas segítség 😀
több mint 12 éve
Téged pedig emlékeztetlek: Ha Vaughn-nak bármilyen köze lesz ahhoz hogy SBt nyerünk (Int, Védekezés, FF), nem lesz tőlem nyugtod míg nem veszel fel egy I love Cassius Vaughn pólót 😀

több mint 12 éve
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én vallom az első lépcsőn hasaljanak el 😀
A jobb csapat (azaz MI) Menjünk tovább 8)
Áll az Alku? :cool:Stev85
Ne velem alkudjál, nekem tökéletesen megfelel az első lépcsőn elhasalás, ez ügyben inkább a Chiefs fanokkal kell kiegyezni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.

Elégedett vagyok egyébként a szisztémával, mert a PR első 12 helyén egy kivétellel a playoff-ba jutó csapatok végeztek, kivétel a Arizona, akik viszont azt hiszem konszenzussal kijelenthető, hogy erősségben playoff csapat voltak az idén. Mi tavaly a 12. helyen csúsztunk be, idén viszont 7.-ként zártunk, ami igen tisztességes. Már csak a playoffban kell ennek megmutatkoznia majd. 😊

Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....peterk2005
És ők is velünk kezdenek...Stev85
Sőt, ha netán SB-ig jutnak, akkor az esélyek alapján utánunk a Denveren majd a Pats-en keresztül vinne az útjuk. Az NFL-ben ennyire a történelem nem ismétli magát, de azért érdekes.peterk2005
Én vallom az első lépcsőn hasaljanak el 😀
A jobb csapat (azaz MI) Menjünk tovább 8)
Áll az Alku? :cool:

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.

Elégedett vagyok egyébként a szisztémával, mert a PR első 12 helyén egy kivétellel a playoff-ba jutó csapatok végeztek, kivétel a Arizona, akik viszont azt hiszem konszenzussal kijelenthető, hogy erősségben playoff csapat voltak az idén. Mi tavaly a 12. helyen csúsztunk be, idén viszont 7.-ként zártunk, ami igen tisztességes. Már csak a playoffban kell ennek megmutatkoznia majd. 😊

Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....peterk2005
És ők is velünk kezdenek...Stev85
Sőt, ha netán SB-ig jutnak, akkor az esélyek alapján utánunk a Denveren majd a Pats-en keresztül vinne az útjuk. Az NFL-ben ennyire a történelem nem ismétli magát, de azért érdekes.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
remélem értékelik is majd az év végi szavazásoknál
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
Most nézem, hogy Mathis nem csak a legtöbb sackket csinálta, de még 8FF-el is első lett. Azért az is brutális szám.

több mint 12 éve

És ők is velünk kezdenek...

több mint 12 éve

Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....

több mint 12 éve
szóval akkor Franklin, Werner, Davis és RJF is outshady
Rjf fix out szerintem, a többiek meg Q... De a P jobb lenne

több mint 12 éve
szóval akkor Franklin, Werner, Davis és RJF is out