Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Mindenkinek Colts Győzelmekben, és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!! :cool:GO COLTS!!!!!
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Igen, láttam is, hogy lassabban írja, mert a fél keze a bilibe lóg 😀Nem, Cassiust a bili meg a kézben mondtad inkább. 😊StezDe én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛Stev85Áááá, csak előszilveszter 😀coltmanbili meg a kéz ...😀Borbinhoés mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
több mint 12 éve
Nem, Cassiust a bili meg a kézben mondtad inkább. 😊De én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛Stev85Áááá, csak előszilveszter 😀coltmanbili meg a kéz ...😀Borbinhoés mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
több mint 12 éve
De én Cassiust nem elő-szilveszteri hangulatban + alkohol gőzben mondtam 😛 Így lesz!!! Osszátok be 😛Áááá, csak előszilveszter 😀coltmanbili meg a kéz ...😀Borbinhoés mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Áááá, csak előszilveszter 😀bili meg a kéz ...😀Borbinhoés mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
több mint 12 éve
bili meg a kéz ...😀és mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀coltman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
deleted account
1 758
és mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyST TD-ről nem hallottál még? 😉 Chiefset két ilyen TD-vel fogjuk megverni a negyedik negyedben, egyikhez Demps hozzáér, elejti, DHB meg beviszi, a másiknál meg Pat leütközi McClustert, a fumble DHB-hez pattan, és szintén TD 😀
több mint 12 éve
és mi lesz a DHB touchdownokkal?shadyAzokat majd szerzi a Saskatchewan Roughriders-ben 😀
több mint 12 éve
és mi lesz a DHB touchdownokkal?
több mint 12 éve
Jó, legyen meg a SB, Vaughnnal vagy nélküle és felveszem a pólót. 😀
több mint 12 éve
Jön T-rich 1000 yardos PO ja és mindenki mehet a sunyiba 😀 Vaughn szedd vagy 10 picket és Ennyi 8)Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀Stezmindenkinek lenyomjuk a torkán a futójátékot, oszt fulladozzanak nyugodtan 😀JSanyo
több mint 12 éve
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀Stezmindenkinek lenyomjuk a torkán a futójátékot, oszt fulladozzanak nyugodtan 😀
több mint 12 éve
max annyi köze lesz h nem játszik, már az is hatalmas segítség 😀shadyMegvan a 2. póló tulajdonos 😛
több mint 12 éve
max annyi köze lesz h nem játszik, már az is hatalmas segítség 😀
több mint 12 éve
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀StezTéged pedig emlékeztetlek: Ha Vaughn-nak bármilyen köze lesz ahhoz hogy SBt nyerünk (Int, Védekezés, FF), nem lesz tőlem nyugtod míg nem veszel fel egy I love Cassius Vaughn pólót 😀
több mint 12 éve
Nem érdekelnek a Chiefs fanok minket, senkivel sem alkuszunk.. Szenvedjen mindenki, aki ellenünk játszik, mert kiütjük őket. 😀
több mint 12 éve
Én vallom az első lépcsőn hasaljanak el 😀Ne velem alkudjál, nekem tökéletesen megfelel az első lépcsőn elhasalás, ez ügyben inkább a Chiefs fanokkal kell kiegyezni. 😀
A jobb csapat (azaz MI) Menjünk tovább 8)
Áll az Alku? :cool:Stev85

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én vallom az első lépcsőn hasaljanak el 😀Sőt, ha netán SB-ig jutnak, akkor az esélyek alapján utánunk a Denveren majd a Pats-en keresztül vinne az útjuk. Az NFL-ben ennyire a történelem nem ismétli magát, de azért érdekes.peterk2005Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.És ők is velünk kezdenek...Stev85
Elégedett vagyok egyébként a szisztémával, mert a PR első 12 helyén egy kivétellel a playoff-ba jutó csapatok végeztek, kivétel a Arizona, akik viszont azt hiszem konszenzussal kijelenthető, hogy erősségben playoff csapat voltak az idén. Mi tavaly a 12. helyen csúsztunk be, idén viszont 7.-ként zártunk, ami igen tisztességes. Már csak a playoffban kell ennek megmutatkoznia majd. 😊
Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....peterk2005
A jobb csapat (azaz MI) Menjünk tovább 8)
Áll az Alku? :cool:
több mint 12 éve
Sőt, ha netán SB-ig jutnak, akkor az esélyek alapján utánunk a Denveren majd a Pats-en keresztül vinne az útjuk. Az NFL-ben ennyire a történelem nem ismétli magát, de azért érdekes.Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.És ők is velünk kezdenek...Stev85
Elégedett vagyok egyébként a szisztémával, mert a PR első 12 helyén egy kivétellel a playoff-ba jutó csapatok végeztek, kivétel a Arizona, akik viszont azt hiszem konszenzussal kijelenthető, hogy erősségben playoff csapat voltak az idén. Mi tavaly a 12. helyen csúsztunk be, idén viszont 7.-ként zártunk, ami igen tisztességes. Már csak a playoffban kell ennek megmutatkoznia majd. 😊
Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
remélem értékelik is majd az év végi szavazásoknál
több mint 12 éve
Most nézem, hogy Mathis nem csak a legtöbb sackket csinálta, de még 8FF-el is első lett. Azért az is brutális szám.
több mint 12 éve
Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.És ők is velünk kezdenek...
több mint 12 éve
Felraktam az alapszakaszt lezáró, 17. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005-t. Az elmaradt 16. hetit is pótoltam.Elégedett vagyok egyébként a szisztémával, mert a PR első 12 helyén egy kivétellel a playoff-ba jutó csapatok végeztek, kivétel a Arizona, akik viszont azt hiszem konszenzussal kijelenthető, hogy erősségben playoff csapat voltak az idén. Mi tavaly a 12. helyen csúsztunk be, idén viszont 7.-ként zártunk, ami igen tisztességes. Már csak a playoffban kell ennek megmutatkoznia majd. 😊
Még annyit, hogy tavaly a Baltimore 10. helyről indulva nyerte az SB-t, úgy, hogy az alapszakasz lezárása után az volt az általános vélemény, hogy már az is nagy szó lenne, ha 1 fordulót mennének. Idén a Chiefs a 10., és úgy gondolom hasonló a vélemény róluk....

több mint 12 éve
szóval akkor Franklin, Werner, Davis és RJF is outshadyRjf fix out szerintem, a többiek meg Q... De a P jobb lenne
több mint 12 éve
szóval akkor Franklin, Werner, Davis és RJF is out