Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos a Pats nyerni fog a Ravens ellen, de azért még bizakodjunk, hogy marad sansz a seed2-re jövő héten. 😊SmAsHha nyer a Pats akkor nem lehetünk másodikak.
több mint 12 éve
a Broncos-verés óta nem voltunk ennyire összeszedettek! végre nem izgulni kellett, hogy épp mit cseszünk el hanem élvezni lehetett a látványt, hogy jó formában játszanak többen is.kár, hogy a többi meccs nem úgy alakul(t), ami nekünk kedvez.
elnézve a Ravenst, lehet, hogy ebből Miami visszavágó lesz.
több mint 12 éve
Jól játszott a Colts! Gratulálok!Ugyanígy gondolom! Mi jól játszottunk ma, O és D egyaránt, a végére már érezhető volt, hogy nem élet-halál nektek, így nem is fogtok erőlködni.
Azzal nem értek egyet, hogy jó meccs volt, mert sztem unalmas is volt, a bírók is belenyúltak többször. Az utolsó negyedre a motiváció is eltűnt, az már borzalom gyenge volt. Persze érthető, hogy ott már kímélni akarta magát mindkét csapat.
Richardsont erőltették, hátha felpörög POra. Felesleges volt, és főleg nem működött, bár belefért az időbe. Kíváncsi leszek, hogy rájátszásban meddig teheti meg, hogy ilyen pocsékul fut.ulpianus
Richardson ma igazán rászolgált a negatív hangokra, igazán pocsék volt...
Sajnos a Pats nyerni fog a Ravens ellen, de azért még bizakodjunk, hogy marad sansz a seed2-re jövő héten. 😊
több mint 12 éve
Jól játszott a Colts! Gratulálok! Azzal nem értek egyet, hogy jó meccs volt, mert sztem unalmas is volt, a bírók is belenyúltak többször. Az utolsó negyedre a motiváció is eltűnt, az már borzalom gyenge volt. Persze érthető, hogy ott már kímélni akarta magát mindkét csapat.
Richardsont erőltették, hátha felpörög POra. Felesleges volt, és főleg nem működött, bár belefért az időbe. Kíváncsi leszek, hogy rájátszásban meddig teheti meg, hogy ilyen pocsékul fut.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Jó kis meccs volt Uraim, szép játék volt 😊Majd DHB kezd helyette.
És remélem Redding válla helyre hozható 2 hét alatt...Stev85
több mint 12 éve
Jó kis meccs volt Uraim, szép játék volt 😊És remélem Redding válla helyre hozható 2 hét alatt...
több mint 12 éve
Dilemma, Rogers, vagy Hilton kezdjen fantasy-ben?😀
több mint 12 éve
ma nyerünk, a Ravens megüti a Patset és ott vagyunk 2 lépésre a #2 seedtől :cool:HöriÁmen Atyám 8) :cool:
több mint 12 éve
ma nyerünk, a Ravens megüti a Patset és ott vagyunk 2 lépésre a #2 seedtől :cool:
több mint 12 éve
Közbe kiadták az időjárás jelentéseket:Eső, szél és hó is várható estére KC ben 😀
Csak hogy nőjenek az esélyeink 😀
:cool:
több mint 12 éve
A játék valóság szintje..Frank Gore overallja benne 85-86 körüli Richardson 94... No komment..
a szurkoló egy kegyetlen állatfaj...😀shady
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Az elektrosokk terápia bizonyítottan jobban segíti a tanulási folyamatot, plusz szórakoztatóbb is, mert nem kell annyit várni a következőig 😀Lehet Kinect is kéne DHb nek és csak egy játékot kell írni amelyikben ha elejti a labdát tökön rúgják... Hamar tanulna..😀Stev85szeretett vezetőnk mindenkit meglepett egy Xbox-al 😀shadyAccording to NFL_Network@nflnetwork, shortly after handing out the gifts, Darrius Heyward Bey has dropped his.peterk2005
több mint 12 éve
Lehet Kinect is kéne DHb nek és csak egy játékot kell írni amelyikben ha elejti a labdát tökön rúgják... Hamar tanulna..😀szeretett vezetőnk mindenkit meglepett egy Xbox-al 😀shadyAccording to NFL_Network@nflnetwork, shortly after handing out the gifts, Darrius Heyward Bey has dropped his.peterk2005
több mint 12 éve
szeretett vezetőnk mindenkit meglepett egy Xbox-al 😀shadyAccording to NFL_Network@nflnetwork, shortly after handing out the gifts, Darrius Heyward Bey has dropped his.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
ezt még olvasni is rossz, főleg ha meglátom őket a pályán is...OUT -- Jeff LInkenbach, Hugh Thornton, Joe Reitz, Sergio Brown, Ricky Jean Francois, Montori Hughesha Satele tud játszani akkor McGlynn majd beáll balra, Nixon meg lesz RG mint múlt héten.
tekintve, hogy kb nem marad hadra fogható OL, valszeg előrántjuk a read option package-t, és Bandi rommá szopatja Poe-ékat 😊JSanyo
fel is hoztuk Thomas Austint az aktív keretbe. Rajta kívül csak K.Holmes bevethető.Höri
több mint 12 éve
OUT -- Jeff LInkenbach, Hugh Thornton, Joe Reitz, Sergio Brown, Ricky Jean Francois, Montori Hughesha Satele tud játszani akkor McGlynn majd beáll balra, Nixon meg lesz RG mint múlt héten.
tekintve, hogy kb nem marad hadra fogható OL, valszeg előrántjuk a read option package-t, és Bandi rommá szopatja Poe-ékat 😊JSanyo
fel is hoztuk Thomas Austint az aktív keretbe. Rajta kívül csak K.Holmes bevethető.
több mint 12 éve
szeretett vezetőnk mindenkit meglepett egy Xbox-al 😀shadyMost értem haza, de nem látom sehol.
Tehát nem mindenkit, a rohadék!
több mint 12 éve
szeretett vezetőnk mindenkit meglepett egy Xbox-al 😀
több mint 12 éve
OUT -- Jeff LInkenbach, Hugh Thornton, Joe Reitz, Sergio Brown, Ricky Jean Francois, Montori Hughestekintve, hogy kb nem marad hadra fogható OL, valszeg előrántjuk a read option package-t, és Bandi rommá szopatja Poe-ékat 😊
több mint 12 éve
szerintem ez mind lustaság vagy koncentráció kérdése, nem hiszem h ezt nagyon tanulnia kéne bárkinek is aki az nfl-be van.ez egyaltalan nem igaz. nem veletlen h vannak jobb/rosszabb route futok, mert az csak az elso lepes h ne legyel lusta gyakorolni es megfeleloen koncentralt legy.
Sőt, valószínű itt is sokan meg tudnák futni úgy mint Whalen, csak lehet elkapni nem sikerülne 😀shady
wayne egyebkent marvintol tanulta ezt ennyire tokelyre feljesztve, mint az az eredeti cikk alatti kommentekben is szerepel. mindkettejuknel ha megfigyeled, olvashatatlan a mozgasuk mert az elso 3 lepes minden egyes alkalommal, barmilyen route eseteben pontosan ugyanugy nez ki. emiatt volt kulonleges peyton es marvin kapcsolata. mert, ha a separation nem is volt meg (ezt egy elit qb nem igenyli), de a timing mindig megvolt, illetve elit kezei voltak marvinnak is, ugyanugy, ahogy reggienek.
kedvenc videom arrol, h marvin mekkora isten volt ebben. oke tc video es szerencsetlen nick harpert alazza a porba, de szvsz ezt nincs db a foldon, aki ne enne meg annyira h megakadalyozza az elkapast. ime, ha meg nem latta vna vki
MMMS
1:00 Marvin oktat.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
ez megint egy olyan dolog, hogy egy playből kár megítélni. ilyen alapon szinte bárkiből lehetne szupersztár a ligában, és még egy PM-et is simán lehetne mondani gyenge QB-nek. ugyanis szinte mindenkinek volt már jó illetve rossz megmozdulása/playe
több mint 12 éve
azért gurulós fociba is sok ilyen mozgás van, főleg aki csatárt játszik, a bemozgásoknál elengedhetetlen hogy éles "routeokat" fusson. Én is rengeteget gyakoroltam már életem során az ilyeneket. Valamilyen szinten tanulhatóak az éles kitámasztások, hogy ne kanyarodj mint egy csuklósbusz, de aki már az nfl-ig eljutott, sztem már tudja amit kell. A különbséget a fizikai adottságok adják, a gyorsaság/gyorsulás, h vki mennyire darabos, illetve h télleg maximálisan koncentrálj a mozgásodra, és ne azon törd már az első lépésnél az agyad h hogy fogod ünnepelni a td-t. Azért ha megnézzük Marvint, a csávónak alapból is olyan higanymozgása volt, h sztem sokszor ő maga se tudta merre fut 😀 jó értelemben persze...nyilván vannak bonyolultabb routeok, amiket be kell gyakorolni, nem csak a kivitelezés részét, de a timingot is, de a szóban forgó route azért nem volt bonyolult, nem egy atomfizika h évekig tanulni kéne. Egyetlen gyors irányváltás, amit sztem 100 elkapóból 100 meg tud futni ha télleg odafigyel. Vki gyorsabban, ritmusosabban, de ezek nagyban adottság kérdései is. Whalen megcsinálta amit előírtak neki, Da'Rick meg baszott rá és buszt játszott, amiért már 6 éves korban egy sima edzésen is büntetés járna. Ez egyszerű hanyagság volt, semmi több.
több mint 12 éve
szerintem ez mind lustaság vagy koncentráció kérdése, nem hiszem h ezt nagyon tanulnia kéne bárkinek is aki az nfl-be van.ez egyaltalan nem igaz. nem veletlen h vannak jobb/rosszabb route futok, mert az csak az elso lepes h ne legyel lusta gyakorolni es megfeleloen koncentralt legy.
Sőt, valószínű itt is sokan meg tudnák futni úgy mint Whalen, csak lehet elkapni nem sikerülne 😀shady
wayne egyebkent marvintol tanulta ezt ennyire tokelyre feljesztve, mint az az eredeti cikk alatti kommentekben is szerepel. mindkettejuknel ha megfigyeled, olvashatatlan a mozgasuk mert az elso 3 lepes minden egyes alkalommal, barmilyen route eseteben pontosan ugyanugy nez ki. emiatt volt kulonleges peyton es marvin kapcsolata. mert, ha a separation nem is volt meg (ezt egy elit qb nem igenyli), de a timing mindig megvolt, illetve elit kezei voltak marvinnak is, ugyanugy, ahogy reggienek.
kedvenc videom arrol, h marvin mekkora isten volt ebben. oke tc video es szerencsetlen nick harpert alazza a porba, de szvsz ezt nincs db a foldon, aki ne enne meg annyira h megakadalyozza az elkapast. ime, ha meg nem latta vna vki
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
pontosan, de azért shady okosságát is tegyük bele, írtad Hiltont, hogy mennyire szorgalmasan gyakorol, lehet Da'Rick annyira nem... a koncentráció is simán lehet faktor, van aki clutch, van aki kevésbé, vagy egyszerűen a meccs végére elfárad fejben, azért rookieknél az még elő szokott fordulni.. mondjuk nem akarom mentegetni a srácot, mert ezt kb a nagyanyám is leolvasta volna szemüveg nélkül 😀szerintem ez mind lustaság vagy koncentráció kérdése, nem hiszem h ezt nagyon tanulnia kéne bárkinek is aki az nfl-be van.Amennyire meg tudom ítélni, ez nem így van. Az éles route futás kritikus kérdés az egész ligában (ilyen sémák, intelligens és gyorsan reagáló DBk mellett), például Hiltonnak is komoly gondjai voltak/vannak vele. Az idei évre rengeteg energiát fektetett bele (Wayne is segített ebben), és érezhető a fejlődés.
Vannak jobb és rosszabb route runnerek, azonban egy bizonyos szintre el kell jutnia mindenkinek, aki a ligában akar tartósan maradni. Egy fokig tanulható, onnantól már adottság, felépítés, sport IQ kérdése.Escalade