Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀
több mint 12 éve
Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriadmegyünk a 2. helyért, szóval nagy pofonnak lesztek kis gazdái.
remélem lerendezzük hamar, aztán a Hasselbeck parádé alatt már át lehet kapcsolni izgalmasabb végjátékra 😀
több mint 12 éve
McAfee most tag alatt játszik, nem? azért közel 3 milliót kicsnegetni a punternek nem a legjobb cap management miközben az év nagy részében ríttunk, hogy milyen elkapóink vannak.Akármennyire is #intézmény a csapaton belül Pat, én elengedném ha sokat akar, annyira azért nem jó.
De ezt már írtam korábban. Meskó csak madárijesztőnek volt itt gondolom.
több mint 12 éve
Adam Caplan @caplannfl 2óJaj ne, könyörgöm ne!
Former #Patriots P Zoltan Mesko worked out for the #Colts last week.
hmm ezek szerint Big Hitter Pat megy a D#-be? 😀Farky
több mint 12 éve
Ajha, ez érdekes. Mondjuk Pat probowl szezont nyom éppen, úgyhogy kizárt, hogy komolyan gondolnánk. Inkább csak ijeszgetjük, hogy ne legyenek nagy igényei tavasszal. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Adam Caplan @caplannfl 2óFormer #Patriots P Zoltan Mesko worked out for the #Colts last week.
hmm ezek szerint Big Hitter Pat megy a D#-be? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
www.stampedeblue.com/2013/12/23/5238936/dhb-helping-colts-on-special-teamsValahol jó hír ez na. Az FO kezdi megtalálni a megfelelő playbookot, és hozzá a játékosok megfelelő szerepköreit. Az offseasonban már csak a fizetéseket kell hozzá igazítani, és a játék mindhárom fázisában zúzunk jövőre mint annak a rendje. 😊
Jövőre jön a Millió dolláros bébi c. film folytatása, a Két és fél millió dolláros gunner, DHBval a főszerepbenJSanyo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.stampedeblue.com/2013/12/23/5238936/dhb-helping-colts-on-special-teamsJövőre jön a Millió dolláros bébi c. film folytatása, a Két és fél millió dolláros gunner, DHBval a főszerepben
több mint 12 éve
Nem feltétlenül véletlen műve.Nyilván nem gondoltam véresen komolyan. Tudom gyenge volt, de viccnek szántam. 😀 Ez a dolog egyébként is inkább a véletlen műve, mint a tudatos meccs felépítésé.dugo1993Miért tuti?Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriadNagyon remélem ti nyertek. Akkor tuti behúzzuk az első meccset a PO-ban.dugo1993
Azért, mert Luck eddig sosem kapott ki két egymást követő meccsén? Akkor most 15 éven át ez tutira így is lesz?
Bírom a statisztikákat, de lassan kezdetek egy kicsit túl nagy feneket keríteni nekik.
Én azt mondom verjük meg a Jaxet, aztán pedig verjük meg az összes csapatot, akivel játszunk, ez a legegyszerűbb, és számolgatni sem kell akkor. 😀Stez
Ez jelentheti azt is, hogy az edzői stáb nagyon jól kezeli a vesztes meccseket is és fejben megfelelően fel tudják készíteni és tüzelni a csapatot a következő hétre. Illetve, hogy a játékosaink is rendben vannak fejben, főleg Luck, és a vesztes meccs után még jobban hajt és bizonyítani meg javítani akar.
Ez pozitív, mert ez azt jelentheti, hogy olyan QB-nk és csapatunk van, akik a hullámvölgyből képesek kilábalni, nem pedig 3-4-5 meccses L sorozatokba beleszaladni.
Csak azért óvatosan kezelem ezt a statisztikát is, a PO-ban azért más a helyzet már nagyon is.
És mi fiatal, tapasztalatlan csapattal és QB-val megyünk neki a PO-nak, kíváncsi vagyok, hogy fejben mennyire tudnak topon maradni a srácok.
Főleg Luck, mennyire tud itt is vezére lenni az offensenek, bírja-e a stresszt és nem remek meg a keze.
több mint 12 éve
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!Köszi! Neked is!
Go Colts!!Stev85
több mint 12 éve
Nyilván nem gondoltam véresen komolyan. Tudom gyenge volt, de viccnek szántam. 😀 Ez a dolog egyébként is inkább a véletlen műve, mint a tudatos meccs felépítésé.Miért tuti?Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriadNagyon remélem ti nyertek. Akkor tuti behúzzuk az első meccset a PO-ban.dugo1993
Azért, mert Luck eddig sosem kapott ki két egymást követő meccsén? Akkor most 15 éven át ez tutira így is lesz?
Bírom a statisztikákat, de lassan kezdetek egy kicsit túl nagy feneket keríteni nekik.
Én azt mondom verjük meg a Jaxet, aztán pedig verjük meg az összes csapatot, akivel játszunk, ez a legegyszerűbb, és számolgatni sem kell akkor. 😀Stez
több mint 12 éve
Miért tuti?Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriadNagyon remélem ti nyertek. Akkor tuti behúzzuk az első meccset a PO-ban.dugo1993
Én azt mondom verjük meg a Jaxet, aztán pedig verjük meg az összes csapatot, akivel játszunk, ez a legegyszerűbb, és számolgatni sem kell akkor. 😀
több mint 12 éve
áááá thad lewis megcumiztatja a NE-t, mi nyerünk, aztán fogadjuk a 6. kiemeltet, elverjük, megyünk cinybey, ott is nyerünk, majd fogadjuk az AFC döntőben a NE-t mert nyernek denverben. ezt nem is kell mondjam milyen sima lesz.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriadNagyon remélem ti nyertek. Akkor tuti behúzzuk az első meccset a PO-ban.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ricky Jean Francois, Sergio Brown, Montori Hughes, Hugh Thornton, Jeff Linkenbach, Daniel Adongo, and Joe Reitz all might practice this week as well, as Pagano said they are all coming along and progressing. Reitz passed the concussion tests. MY TAKE: The Colts are getting healthy at the right time. That's great to see.www.stampedeblue.com/2013/12/23/5240284/colts-notes-monday-december-23-2013
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.Khm, Redding, és nem Reeding 😊 Persze gondolom mindenki sejtette kiről van szó, de azért mégiscsak, Reeding hiányát azért túléljük még a PO-ban.
A fal emberek elméletben a héten visszatérnek, RJF is jól halad, lehet hogy a héten már edzhet.
(Pagano Press Conf.)Stev85
több mint 12 éve
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!Go Colts!!
több mint 12 éve
Toler a meccset 8 playt fent volt...Kc ellen. Nyugi az én állam is leesett úgy mint a tied most 😀Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.Szeressem ezeket a bejelentéseket, Toler már 5 hete egészséges és edz Pagano press conference-e szerint. 😀Stez
A fal emberek elméletben a héten visszatérnek, RJF is jól halad, lehet hogy a héten már edzhet.
több mint 12 éve
Vasárnap egy régi ismerős nézhet veletek szembe a pályán - Jacques McClendon és Delone Carter után ma leigazoltuk Drake Nevist is. Lassan Lil' Polian minden itteni szemetét hozzánk söpri.... Donald Kacsa nem lesz véletlenül FA a szezon után? Kb még ő hiányzik (Jerry Hughest most úgy sem engedi el a Bills) meg Ijalana.Barátom, Donald Kacsa ligaelit jelenleg, szóval csak szeretnéd, hogy felétek söpörje a szél😀
Meg jött hozzánk egy Jabin Sambrano nevű WR is a gyakorlócsapatba ma, ő is töltött időt nálatok.
Ja és mit keres Jeris Pendelton a practice squadotokban?(Mondjuk örülök neki, hogy még az NFLben van).
Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriad
több mint 12 éve
Vasárnap egy régi ismerős nézhet veletek szembe a pályán - Jacques McClendon és Delone Carter után ma leigazoltuk Drake Nevist is. Lassan Lil' Polian minden itteni szemetét hozzánk söpri.... Donald Kacsa nem lesz véletlenül FA a szezon után? Kb még ő hiányzik (Jerry Hughest most úgy sem engedi el a Bills) meg Ijalana.Meg jött hozzánk egy Jabin Sambrano nevű WR is a gyakorlócsapatba ma, ő is töltött időt nálatok.
Ja és mit keres Jeris Pendelton a practice squadotokban?(Mondjuk örülök neki, hogy még az NFLben van).
Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?
több mint 12 éve
Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.Szeressem ezeket a bejelentéseket, Toler már 5 hete egészséges és edz Pagano press conference-e szerint. 😀
több mint 12 éve
Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.A fal emberek elméletben a héten visszatérnek, RJF is jól halad, lehet hogy a héten már edzhet.
(Pagano Press Conf.)
több mint 12 éve

meccs legszebb hitje 😀

itt meg Brownt kell nagyon dicsérni, hogy pályán belül tudott maradni 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Na, hát ez az! Vontae egész évben a nagy meccsre készült.😀Amúgy meg a Brady féle jelenlegi Pats offense sok a mi védelmünknek, én ezt érzem.StezEzt mond Vontae Davis szemébe! ( | elsőre Vonat Davist írtam | ) 😀Höri
Luck is. 😊 Sőt, Brady is több meccsen volt szar, mint jó az utóbbi években.A Cincynél csak azt az esélyt érzem, hogy Dalton szar napot fog ki.peterk2005Dalton amúgy a playoffjainak eddigi 100%-ban volt szar formában csak mondom.Höri
De tényleg tök mindegy. Akárki jön, azt kell megverni. Csak van egy olyan érzésem, hogy a sors fintora fordított a kockán. A korábbi években rendszeresen szarul jöttünk ki a Pats ellen, de ez a Luck féle Colts jól jönne ki belőle. Ez a 9:0 ha nagyon kell és 1:5 ha tingli tangli van, szerintem több, mint jópofa poén, tényleg ilyen ez a csapat. Ha semmi esélyünk, akkor tuti a W. 😀

több mint 12 éve
Jó Davis egy dolog, csak neki is annyi esze van, hogy egész évben Bradyre készül, de ha a Pats lenne az ellenfelünk, akkor Manningre kezdene el készülni. 😀