Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Hengerer el is intézte magának, hogy FA-n ne kapjon jó pénzt.
több mint 12 éve
Fredo
205
Nem volt időm még megnézni a hétvégi meccset. Fleener koma játszott? Csak mert fantasyban beraktam és 0 pont, 0 yard, 0 elkapás volt a mérlege...
több mint 12 éve
És baszki Hengerer IR ne mááárr....The Indianapolis Colts today agreed to terms with running back Shaun Draughn and placed inside linebacker Pat Angerer on Injured Reserve.coltstrong18én is pont most olvastam. hát tényleg nem tudom mi jöhet még, ez egy újabban értelmezése a pats-colts örökös versenynek 😕Miska84
Contract yearben volt asszem... Félek ennyi volt belőle...
több mint 12 éve
hányadik RB-nk már idén? 😀
több mint 12 éve
The Indianapolis Colts today agreed to terms with running back Shaun Draughn and placed inside linebacker Pat Angerer on Injured Reserve.coltstrong18én is pont most olvastam. hát tényleg nem tudom mi jöhet még, ez egy újabban értelmezése a pats-colts örökös versenynek 😕
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
The Indianapolis Colts today agreed to terms with running back Shaun Draughn and placed inside linebacker Pat Angerer on Injured Reserve.
több mint 12 éve
Toler idén szerintem már nem játszik, akkora hazudozás folyik itt, hogy már kezd nevetségessé válni. Mint amikor Landry heteken át minden pénteken Pagano szerint tök jól volt és játékra alkalmas volt. 😀
több mint 12 éve
No players hurt yesterday are believed any worse than diagnosed originally. Day-to-day this week are: Joe Reitz (concussion), Donald Brown (stinger), Sergio Brown (strained groin), Daniel Adongo (hamstring), LaVon Brazill (foot), Stanley Havili (knee), Samson Satele (elbow), Jeff Linkenbach (quad). Griff Whalen had a strain behind his knee/upper calf, but Pagano said he is fine. Greg Toler (groin) should be ready to practice Wednesday. Ricky Jean Francois (foot) could be back for the season finale.Azért szép lista... RJF Jags ellen már jó lesz, Toler úgyis kihúzza PO ig pihenhessen 😀
több mint 12 éve
#Dolphins claimed CB Jalil Brown off waivers from the #Colts.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
leigazoltuk PS-be a korábbi NC State OG Zach Allen-t
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Hughes? Ő még játszik vhol? 😀shadyNem érzem, hogy ez cinikus megjegyzés volt-e, de egyre jobban fáj ez a csere.
Idén Dumervilen kívül a legjobb "pass rush productivity"-vel (PFF statisztika) rendelkezik. 10 sack, 8 hit, 35 QB hurry, 2 FF. Kelvin Sheppard yeee.
A Richardsonos témában pedig a pesszimistákat támogatom. Néhanapján vannak lyukak ebben a foltozott falban, csak a. nem látja, b. a nap lemegy, amire "berobban" rajtuk. Tegnap is volt 2-3 olyan kísérlete, amikor itthon fogtam a fejemet, hogy nem ért ki a szélére/hogy nem tudott 1st downt futni. Brownnal az volt a baj, hogy semmi érzéke nem volt a lyukakhoz, cserébe egyenesen mindig robbanékony volt. Minden szakértő -köztük Greg Cosell, aki imádta Trentet draft előtt- egyhangúan állítja (és áll érthetetlenül előtte), hogy minimum egy sebesség elszállt a váltóból.
Persze az Indy média teljesen más meccset nézett...

több mint 12 éve
Morenoval biztos nem hasonlítanám össze Trentet. Moreno mellett Manning dobál, ami alapból lehetetlenné teszi kb, hogy a boxot megtömje az ellenfél védelme. Ráadásul van 3-4 rohadt jó elkapója, amiből 2-t lazán duplázni lehet, vagy leginkább kellene. És akkor egy kurva jó fal, ami a ligaelit LT kiesését sem érezte meg szinte. Hát azért Morenonak van helye futkorászni. Kicsit más tészta ez így szerintem.StezUgyanarról beszélünk. AP-n kívül nincs a ligában még egy futó, amelyik képes lenne minden körülmények között teljesíteni. Talán még Jamaal Charles. És talán-talán Foster, de ő már csak nagyon talán. Aztán slussz. A többi futó teljesítménye mind erősen függ attól, hogy milyen package-ben fut. Moreno-é is. De nem csak az övé, hanem Lynch-é, McCoy-é, Reggie Bush-é, Matthews-é, Demarco Murray-é, hogy csak párat említsek akik most kurva jók, korábban meg vagy egyenesen f*sok voltak, vagy legalábbis messze nem ilyen jók. A fordítottjára is van bőven példa, pl. Spiller, Rice, CJ2K, stb. Rice pl. idén izmos 3.0-ás átlaggal fut. Ő felejtett volna el futni?
Szóval arról beszéltem amit Moreno-nál említesz: Egyelőre nem tudom, hogy valóban TRich ilyen rossz-e, vagy nem találta sem az előző csapate sem egyelőre mi nem találjuk a "package"-t, amiben jó lehet. A "package" lehet megfelelően blokkoló fal, lehet stílus, lehet bármi, ami eredményessé teszi, nem akarok találgatni.
Ulpi: Tudom, te Charles-hoz vagy szokva. 😊 De Moreno ettől még jó. Nem Charles szinten jó, de liga szinten az. Nem a 4.2 a lényeg, hanem az, hogy első és második downokra (amikor opció a futás, és yardot kell termelni) 5 fölött van az átlaga, a harmadik downokból meg 22-t futott meg és 3-at nem. És futott 10 TD-t, ebből 7-8-at goal line box ellen (ami goal line box a Denver ellen is). Ez a lényeg, nem az, hogy 4.2-vel vagy éppen 4.6-al átlagol. Frank Gore is 4.2-vel átlagol, Eddie Lacy meg 4.1-el. Ettől még mindketten nagyon jók. Annyira, hogy ha egy csapatban játszanának az 5.3-at átlagoló Donald Kacsával, akkor ha arról lenne szó, hogy egy 3&rövidet ők fussanak-e meg, vagy Donald, akkor gondolkodás nélkül rájuk tenném a voksot. De szerintem mindannyian rájuk tennénk. 😊
Egyébként a 3.1-et átlagoló Mendenhall-al Bruce Arians - őt szerettyük ugye 😊 - elégedett. Ő az RB1, pedig van mögötte egy 5.9-et átlagoló, elkapásban is jobb, és fiatalabb Arrington. Ilyen is van. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
én már írtam párszor, hogy örülök neki, hogy jól nyomja. Lehetett volna Mathis utódja...😕Jordan Todmant már meg sem említem.brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval.szampi#33miiiiiiiiiiiiiii?!?!
nincs olyan running back a ligában, aki ne tudná Trent szintjét hozni.
Nézd meg a tegnapot. A Clevelandben Edwin Baker, Minnesotában Matt Asiata... Nagy nevű játékosok, mégis sikerül valahogy 2.0 yard/carry fölé menniük és/vagy TD-ket futni.Höri
Tényleg senki nem morcos azért itt, mert Jerry Hughesnak lassan 2× annyi sackje lesz egy idényben Buffaloban, mint az itt töltött évei alatt összesen?iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Morenoval biztos nem hasonlítanám össze Trentet.Moreno mellett Manning dobál, ami alapból lehetetlenné teszi kb, hogy a boxot megtömje az ellenfél védelme. Ráadásul van 3-4 rohadt jó elkapója, amiből 2-t lazán duplázni lehet, vagy leginkább kellene. És akkor egy kurva jó fal, ami a ligaelit LT kiesését sem érezte meg szinte.
Hát azért Morenonak van helye futkorászni. Kicsit más tészta ez így szerintem.
De tény, hogy vannak futók, akik 3-4 év után javultak fel, ezzel alapvetően nem is lenne baj, csak a futó pont egy olyan poszt, ahol átlagban 5-7 éveket bír elit szinten játszani valaki kb. Nem egy LB poszt, ahol lazán 15 évig, full belassulva is a csapat sztárja tudsz lenni alapesetben.
A futónál azért ezek az elvesztegetett évek számítanak. Nyilván én sem dobtam kukába Trentet, mert full TC után azért jobb szezont várok tőle, ettől függetlenül azt sem látom benne, hogy ő lenne a következő 1000+ yardos sztár RB-nk. Mondjuk engem ez nem is érdekelne, de azért van különbség eközött, meg a 2,5-3 yard/carry között, meg a meccsenkénti 40 yardokat aztán végképp bárki hozza. Sajnos tényleg ez volt a gond, hogy Grigson elbaszta ezt és nagyon sok volt az első körös ellenérték.
Elsiette, hát ez van, ezen változtatni nem tudunk már, reméljük a legjobbakat. Idén már úgysem kapunk többet Richardsontól.
több mint 12 éve
Hughes? Ő még játszik vhol? 😀amúgy most így belegondolva, az utóbbi években nem nagyon váltak be az első körös draftjaink...
2005 óta
Marlin Jackson, Addai, Gonzo, Brown, Hughes, Castonzo, Luck, Werner
második körben:
Hayden, Jennings, Ugoh, Pollak, Moala, Angerer, Ijalana, és Coby
Bandit és remélhetőleg Fleenert leszámítva, hát nem túl veretes névsor visszagondolva
több mint 12 éve
Jordan Todmant már meg sem említem.brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval.szampi#33miiiiiiiiiiiiiii?!?!
nincs olyan running back a ligában, aki ne tudná Trent szintjét hozni.
Nézd meg a tegnapot. A Clevelandben Edwin Baker, Minnesotában Matt Asiata... Nagy nevű játékosok, mégis sikerül valahogy 2.0 yard/carry fölé menniük és/vagy TD-ket futni.Höri
Tényleg senki nem morcos azért itt, mert Jerry Hughesnak lassan 2× annyi sackje lesz egy idényben Buffaloban, mint az itt töltött évei alatt összesen?
több mint 12 éve
Amugy egy esetleges Pats, Bengals, Colts egyenlőségnél mi lenne a sorrend?shadyha mi nyerünk a KC és a JAX ellen,
a NE és a CIN kikap egyaránt a BAL ellen és a másik meccsüket megnyerik (MIN és BUF ellen)
akkor Colts-Pats-Bengals a sorrend tehát mi a #2 seedről folytatjuk. (de itt a Bengals mérlege rosszabb mint a mienk)
ha mind3 csapat 11-5-tel zár akkor a Bengals a #2, mi a #3
több mint 12 éve
bocs h így teszem be a képeket de valamiért nem tudom máshogy, meg azér is h kb 1 éves gyerek rajzol így 😀 Piros kérdőjellel a mi játékosaink akik éppen f.sz tudja mit csinálnak, sárgával meg az épp szerelni készülő védők. Lehangoló...www.kepfeltoltes.hu/view/131216/trent1_www.kepfeltoltes.hu_.png
www.kepfeltoltes.hu/view/131216/trent2_www.kepfeltoltes.hu_.png
www.kepfeltoltes.hu/view/131216/trent3_www.kepfeltoltes.hu_.png
több mint 12 éve
Knowshown Moreno is eszembe jut, akik meg Denverben küldtek volna a fenébe az első két évében. Most meg 1300 yardnál, 11TD-nél és kiváló ypc-nél tart, a liga egyik legmegbízhatóbb futója lett. peterk2005OFF!
Moreno idén is tol egy jó meccset (semmi nagy extra, bár én Jamaalhoz vagyok szokva, meg Larry Johnsonhoz. Én a QBkon szoktam csodálkozni, aztán szólnak, hogy az máshol megszokott 😀), és aztán játszik kettő igen gyengét (3 vagy az alatti futásátlaggal).
Mindezt Peyton Manyi mögött, akit itt nem mutatnék be, de odaát minden passzrekordot megdönt idén. Szóval, hogy a liga egyik legmegbízhatóbb futója lett, az nekem nem áll össze sehogy. De ilyen alapon Trent is, lehet úgy is nézni. (Egyébként Moreno futásátlaga szumma 4.2 a király garbage meccseivel együtt, ami a ligában alapelvárás, aki nem értene a számokhoz.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
sorold legyszi ezeket az eseteket.Az elmúlt 10 évből nem sok hasonló manőverre tudok visszaemlékezni (Faulkért 2+5. kört kértünk el mondjuk) de ott van Clinton Portis: 2. kör + Champ Bailey volt az értéke. Az közel azonos, mint amit mi adtunk, ha nem több. Chris Ivory-nak jobb éve van a Jetsben mint Richardsonnak, pedig ő csak 4. körért ment el. Ennél régebbieket nehéz mai szemmel párhuzamba vonni, meg nem is fair mondjuk Eric Dickersont belevonni a témába.
amugy tegnap nezted wernert ? hogy tetszett ?MMMS
De itt főleg arra gondoltam, hogy egy potenciális 1. körös alapembert áldoztunk be egy mellényúlásért.
Még ha azt is belevesszük, hogy az 1. körös cserék gyakran sülnek el balul (Palmer, Branch stb.) ezzel nekünk nem lesz jobb.
szerk: Wernert én nem tudtam feljegyezni addig míg néztem, a 3. negyed végén átnyomtam az izgalmasan alakuló végjátékokra. Utána láttam csak, hogy volt sackje is.
több mint 12 éve
most nézegetem Trent játékait, hát borzalmas ez a fal 😀
több mint 12 éve
Knowshown Moreno is eszembe jut, akik meg Denverben küldtek volna a fenébe az első két évében. Most meg 1300 yardnál, 11TD-nél és kiváló ypc-nél tart, a liga egyik legmegbízhatóbb futója lett. Ő lett ennyire jó vajon? Szerintem is-is. Ő is valószínűleg beért, de jó eséllyel emellett megtalálták azt is Denverben, hogy hogyan lehet eredményes.ez igy ebben a formaban nem igaz, mert rookie-kent is jo volt, csak az 1/12-hoz kepest nem volt annyira kiemelkedo.
peterk2005
amugy mokas, h szamon kered rajtunk a szocseplest, mikor ideirtal egy tobb bekezdesbol allo valamit, aminek annyi hozzaadott erteke volt, h pontosithattam a szokasosan "teny"szeru latasmododon.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Értem én a vitát TRichről, tényleg zűrös amit művel. Csak az értelmét nem látom. Rááldoztunk egy első kört, nem fogjuk ezután elküldeni, akármi is lesz. Akkor meg szócséplés az egész. Egyébként pedig tényleg, 8 meccset játszott szerencsétlen. Donald kacsával bezzegezünk, aki négy éve itt van, és évekig bénázott előtte. Most meg érdekes módon egyszer csak tud futni? Hogy is van ez?Knowshown Moreno is eszembe jut, akik meg Denverben küldtek volna a fenébe az első két évében. Most meg 1300 yardnál, 11TD-nél és kiváló ypc-nél tart, a liga egyik legmegbízhatóbb futója lett. Ő lett ennyire jó vajon? Szerintem is-is. Ő is valószínűleg beért, de jó eséllyel emellett megtalálták azt is Denverben, hogy hogyan lehet eredményes.
Úgyhogy vitázzatok csak, én érdeklődve olvasom. Aztán majd valaki 2 év múltva "énmegmondtamozhat", vagy azért mert akkor is szar lesz, vagy azért mert kiderül, hogy mégiscsak ász a gyerek. 😀 Elvégre ezért vagyunk szurkolók, nem?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
És mivel sem Donald, sem Trent az utcáról esett be, hanem igen komoly értékért cserébe így azt várja az ember, hogy plug-and-play módon zúzzon előre. Főleg ha a liga többi csapatát megnézzük, hogy mekkora impaktot jelentenek azok a játékosok, akikre hasonló berúházást tett a klubja.Hörisorold legyszi ezeket az eseteket.
amugy ennyi a kulcsszo: coaching. nem trent a szar, hanem az a gyoker, aki igy epiti fel a jatekat. legalabbis most meg ezt mondom, de ha jovore sem kepes egy tisztesseges teljesitmenyt lerakni az asztalra, akkor nem fogom visszafogni magam.
amugy tegnap nezted wernert ? hogy tetszett ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.