Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nyerni kellene. 😀múlt héten kikaptunk -> biztos, hogy nyerünk.
Lehet annyira lebecsüljük a szétesett Texanst, hogy a kérdéses playákat automatikusan pihentetjük inkább. 😀Stez
kár nézni
több mint 12 éve
Nyerni kellene. 😀Lehet annyira lebecsüljük a szétesett Texanst, hogy a kérdéses playákat automatikusan pihentetjük inkább. 😀
több mint 12 éve
McNary Time!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
#Texans inactives: Yates, Starling, Kupper, Gardner, White, Graham, Jamison."Sheppard for Angerer."
#Colts O-line shuffle means McGlynn at C, Reitz at RG, Thornton at LG. Butler starts at CB, Moala for Jean Francois, Sheppard for Angerer.
megint fasza lesz az OLFarky
Sejted ki így a backup???
több mint 12 éve
De egy idő lekerült nem? Most meg megint? Ez már komolyan vicc.klash44dehogy került. GB meccs után (asszem) ment sérült listára
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
De egy idő lekerült nem? Most meg megint? Ez már komolyan vicc.klash44Nem került le, csak annyi volt hogy nem tudták műtét vagy megoldják a nélkül. De aztán mégis, és az = az IR rel...
több mint 12 éve
De egy idő lekerült nem? Most meg megint? Ez már komolyan vicc.
több mint 12 éve
#Texans inactives: Yates, Starling, Kupper, Gardner, White, Graham, Jamison.#Colts O-line shuffle means McGlynn at C, Reitz at RG, Thornton at LG. Butler starts at CB, Moala for Jean Francois, Sheppard for Angerer.
megint fasza lesz az OL
több mint 12 éve
túl vizuális tipus vagyok... Bradshaw épp gyertyában egy darab papíron... 😀Most egészen pontosan Bradshaw-val mi van? Kicsit megint elveszítettem a fonalat!😊klash44Nyakkal IR enStev85
több mint 12 éve
Most egészen pontosan Bradshaw-val mi van? Kicsit megint elveszítettem a fonalat!😊klash44Nyakkal IR en
több mint 12 éve
Most egészen pontosan Bradshaw-val mi van? Kicsit megint elveszítettem a fonalat!😊klash44IR-en van már elég rég
több mint 12 éve
Most egészen pontosan Bradshaw-val mi van? Kicsit megint elveszítettem a fonalat!😊
több mint 12 éve
Majd jön Vaughn és a 2 pick. :cool:Colts Inactives: 15 L. Brazill, 28 G. Toler, 39 S. Havili, 51 P. Angerer, 64 S. Satele, 72 J. Linkenbach, 99 R. J. Francois
érdekes, állítólag pénteken még nem volt sérült AngererFarky
Mindenki nyugodjon le a p*csába! Majd hozunk egy két RB-t!FearTomi
több mint 12 éve
Colts Inactives: 15 L. Brazill, 28 G. Toler, 39 S. Havili, 51 P. Angerer, 64 S. Satele, 72 J. Linkenbach, 99 R. J. Francois
érdekes, állítólag pénteken még nem volt sérült AngererFarky
Mindenki nyugodjon le a p*csába! Majd hozunk egy két RB-t!
több mint 12 éve
biztos otthon belerugott az ágy sarkába... nem lenne meglepő nálunk
több mint 12 éve
Colts Inactives: 15 L. Brazill, 28 G. Toler, 39 S. Havili, 51 P. Angerer, 64 S. Satele, 72 J. Linkenbach, 99 R. J. Francoisérdekes, állítólag pénteken még nem volt sérült Angerer
több mint 12 éve
be hát27,2 pont nem mindig elég
152 yard 2 TD 😉shady
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
még gondolkodom h da'rickot be kellene raknom a megatron helyett a perfect challengebe..😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
én úgy tankolok mint a JaguarsIlyeneket tankolhatnál a közvetítésekre is. 😀peterk2005DHB viszont sérthetetlen, nincs olyan, ami miatt ő ne játszana. 😀Stezmár megpróbálták megfertőzni maláriával és ebolával, de képtelen elkapni.Höri
több mint 12 éve
Ilyeneket tankolhatnál a közvetítésekre is. 😀DHB viszont sérthetetlen, nincs olyan, ami miatt ő ne játszana. 😀Stezmár megpróbálták megfertőzni maláriával és ebolával, de képtelen elkapni.Höri

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
DHB viszont sérthetetlen, nincs olyan, ami miatt ő ne játszana. 😀Stezmár megpróbálták megfertőzni maláriával és ebolával, de képtelen elkapni.
több mint 12 éve
DHB viszont sérthetetlen, nincs olyan, ami miatt ő ne játszana. 😀