Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ilyen formában talán még nem volt

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.undisputedly
Branchen nem lepődök meg. mondjuk ha Reggie sérülése után hoztuk volna több értelme lenne. de ha a PO-ban szeretnénk valamit mutatni, akkor nem ártana

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Ezt a tökéletes bandát 8)

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Ki az a Reeding ? 😐Borbinho
nem tudom, de biztos jól olvassa a playeket 😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Ki az a Reeding ? 😐Borbinho
Ed Reedding, a visszahordósafetydefensiveend

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ki az a Reeding ? 😐

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
OK, Vaughn ergya.. De ő legalább arra képes azt a rohadt labdát elkapja...Stev85
Megoldás : DHB és Vaughn helyet cserél, CB poszton úgyis kevésbé elvárás a labda elkapása. Oszt lehet, hogy kapunk két HoF játékost 😀😀😀😀😀

HoF=Hogy a Faszomba vannak ezek még itt.coltman
Lehet DHB helyére beraknánk Reedinget többet érnénk...
És ez nem éppen Redding lenézése... De lehet Vina is több labdaérzékkel rendelkezik mint Darrius úr.. Cassius meg világbajnok ennyi. 😀 Re-Sign!!!! AZONNAL :cool:Stev85
Szerintem még Pat bátyó is nagyobb labdaérzékkel bír, plusz ő tutira jobban blokkolna, mint DHB - erről azt hiszem Holiday tudna mesélni, már ha megmaradt neki valami abból az "élményből" 😀coltman
Szerintem azóta sem engedik be a Denveri öltözőbe.. 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
OK, Vaughn ergya.. De ő legalább arra képes azt a rohadt labdát elkapja...Stev85
Megoldás : DHB és Vaughn helyet cserél, CB poszton úgyis kevésbé elvárás a labda elkapása. Oszt lehet, hogy kapunk két HoF játékost 😀😀😀😀😀

És ez nem éppen Reeding lenézése... De lehet Vina is több labdaérzékkel rendelkezik mint Darrius úr.. Cassius meg világbajnok ennyi. 😀 Re-Sign!!!! AZONNAL :cool:Stev85
Szerintem még Pat bátyó is nagyobb labdaérzékkel bír, plusz ő tutira jobban blokkolna, mint DHB - erről azt hiszem Holiday tudna mesélni, már ha megmaradt neki valami abból az "élményből" 😀
több mint 12 éve

És ez nem éppen Redding lenézése... De lehet Vina is több labdaérzékkel rendelkezik mint Darrius úr.. Cassius meg világbajnok ennyi. 😀 Re-Sign!!!! AZONNAL :cool:

több mint 12 éve
deleted account 1 758

HoF=Hogy a Faszomba vannak ezek még itt.
több mint 12 éve
Én Vaughnt jobban rühellem, ő nagyobb kárt okozott már tavaly is a védelemben, mint ami hasznot hozott. Két éve nyomja ezt, DHB még csak az első évében jár. 😀Stez
Ez hülyeség... OK, Vaughn ergya.. De ő legalább arra képes azt a rohadt labdát elkapja...
És év elején rengetegszer normálisan védekezett mégis kisírta a támadó a DPI-t...
Azért tavaly is és idén a csapat INT jeinek a felét majdnem ő hozza...

több mint 12 éve
Én Vaughnt jobban rühellem, ő nagyobb kárt okozott már tavaly is a védelemben, mint ami hasznot hozott. Két éve nyomja ezt, DHB még csak az első évében jár. 😀Stez
Látom már nagyon várod a második DHB évet, hogy legyen összehasonlítási alapod Vaughnnal 😀coltman
Nem. Viszont DHB-nél 1 a magyar igazság, Vaughnnál 2, év végére meglesz náluk ez, takarodjon mindkettő a faszomba. 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Látom már nagyon várod a második DHB évet, hogy legyen összehasonlítási alapod Vaughnnal 😀
több mint 12 éve
Robert Meachem hez mit szólnátok?Stev85
Hánynék? 😀Stez
Értem 😀😀 :cool:

több mint 12 éve
Robert Meachem hez mit szólnátok?Stev85
Hánynék? 😀

több mint 12 éve
Én Vaughnt jobban rühellem, ő nagyobb kárt okozott már tavaly is a védelemben, mint ami hasznot hozott. Két éve nyomja ezt, DHB még csak az első évében jár. 😀

több mint 12 éve
Robert Meachem hez mit szólnátok?

több mint 12 éve
Én Tatenek is örülnék, bár ő sem egy EZ target. Maclin nem kell, Britt szintén. Jones sem a kedvencem. Decker, Tate, Boldin és Nicks jöhetne, bár Boldin öreg.
Tartsuk meg DHB-t inkább, aztán várjunk még egy évet, hátha robbant. 😀Stez
Komolyan egyszer összejövünk egy meccsnézésre valahol, Colt fanok kapsz egy DHB pólót, én meg felveszem a Vaughnt és megnézzük melyik ergyább 😀Stev85
Pedig pár hete azt hittem, hogy a Titans elleni meccsen láttot Colts meznél nincs rosszabb : Any name, 00. Pedig de, ha DHB vagy Vaughn van a hátulján 😀coltman
Dhb rosszabb sőőt, 😀😀 Ergya a köbön, Vaughn legalább szedett már 2 picket 😛
Dhb összesen nem szerzett 2 DPI t és TD t összesen...

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Én Tatenek is örülnék, bár ő sem egy EZ target. Maclin nem kell, Britt szintén. Jones sem a kedvencem. Decker, Tate, Boldin és Nicks jöhetne, bár Boldin öreg.
Komolyan egyszer összejövünk egy meccsnézésre valahol, Colt fanok kapsz egy DHB pólót, én meg felveszem a Vaughnt és megnézzük melyik ergyább 😀Stev85
Pedig pár hete azt hittem, hogy a Titans elleni meccsen láttot Colts meznél nincs rosszabb : Any name, 00. Pedig de, ha DHB vagy Vaughn van a hátulján 😀
több mint 12 éve
Komolyan egyszer összejövünk egy meccsnézésre valahol, Colt fanok kapsz egy DHB pólót, én meg felveszem a Vaughnt és megnézzük melyik ergyább 😀

több mint 12 éve
Tartsuk meg DHB-t inkább, aztán várjunk még egy évet, hátha robbant. 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
top FA elkapók 2014-ben:
Eric Decker, James Jones, Golden Tate, Anquan Boldin, Jeremy Maclin, Hakeem Nicks, Kenny Britt.

csak, hogy időben kezdjük az álmodozástHöri
Az álom az első 3 ból valamelyik.. Boldin nem vén 33 évesen??? Maclin is ok. De szerintem Deckert nem fogja elengedni a Broncos.Stev85
De, vén. Ő tuti nem jön, arra itt van Wayne.

Deckernek kelleni fog pénz. Annyi, amennyit nem tud kifizetni Elway ha megtartják Welkert. (Thomast nyilván megtartják). Ha Super Bowlt nyernek, akkor még könnyebb szívvel mondanak búcsút egymásnak.

több mint 12 éve
top FA elkapók 2014-ben:
Eric Decker, James Jones, Golden Tate, Anquan Boldin, Jeremy Maclin, Hakeem Nicks, Kenny Britt.

csak, hogy időben kezdjük az álmodozástHöri
Az álom az első 3 ból valamelyik.. Boldin nem vén 33 évesen??? Maclin is ok. De szerintem Deckert nem fogja elengedni a Broncos.

több mint 12 éve
Vagy Grigson meglepi a világot és gyorsan odapasszol egy 5 év/35 milliós contractot elé, mint amit anno Garconnak szántak. 😀Stez
Ha ez megtörténik, esküszöm megkereslek...😀