Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azért Luck season-high 113-as ratingje mellett ne menjünk el szó nélkül. (sőt, azzal a megiramodással még árnyaltabb is a kép).

mivel az élő halott Houston ellen játszunk legközelebb, talán sikerül megtartani a jó formáját. Meg hát mi nem kapunk ki back2back sohasem. (-> utolsó héten le kell adni a meccset a Jaguarsnak)

egyébként ez a meccs megint nagyon anti-Pep volt, pont olyan mint a Rams és a Cardinals.
46 pass, Richardson 6 carry, Donald 4 carry.
Már megint a csoportmeccsre készítette a taktikát Hamilton, nem volt ideje a tegnapit összeírni.

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 740

[Tudom, hogy közhely a videó] de nekem ez ugrott be rögtön a bírói videózás után...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyetlen dologban reménykedem, hogy Pep repül a szezon után. Semmi más nem érdekel. Állandóan bebizonyosodik, hogy amint elhagyja a power run baromságát és elkezd agresszívabb passzjátékokat hívni, akkor meg tudjuk lepni az ellenfeleket.
...
És azért megint negatívkodásnak tűnik, de azért valljuk be, hogy a Rogers-Brazill első TD-k mind szaros 6-8 yardos passzokból születtek, ahol utána a WR-ek csinálták meg a big playt, egyébként ez megint egy csúnya égés lett volna O# oldalról. Most felraktunk 28 pontot a táblára és mindenki azt hiszi, hogy végre felszívta magát az offense, pedig sajnos még mindig nem, messze vagyunk ettől.Stez
Nem értek egyet. Egyikkel sem. 😊 Nem igaz, hogy állandóan bebizonyosodik, hogy az agresszív passzjáték működne. Egyszerűen olyan hamar hátrányba kerülünk, hogy az ellenfelek vagy preventet védekeznek, vagy már gyakorlatilag garbage time-ról van szó. Ez alapján nem lehet levonni következtetést. Úgy meg egyenesen vicces az állítás, hogy lényegében hetek óta Fleener az első számú elkapónk, mert még Hiltont is alig sikerül megjátszani. A többiről ne is beszéljünk. Így hova passzoljon Luck? DHB mellére? Nem fallabda ez. 😀

A mostani helyzetben nincs értelme számon kérni semmilyen játékstílust. Az első két futónk IR-en, a helyette hozott reménység nem találja a helyét egyelőre, Donald Kacsa meg nem első számú futó. Az elkapók közül a legjobb TE IR-en, a HOF várományos #1 WR IR-en, a legjobb olineman-ünk IR-en, az Avery helyett upgrade-nek hozott "vagy beválik vagy nem" #2 WR egy borzalom. És ez csak az offense, a védelem gondjait nem is sorolom. Mi a f***t várunk? De komolyan. Isten látja lelkem, óriási bravúr, hogy ilyen körülmények között 8-5-el állunk, és nyertük a csoportot.

Az más kérdés, hogy az FO ill. edzői kar felelőssége felvethető, hogy a sérülések hogy tudták ennyire leüríteni a rostert. De ez is korai. Egy komplett rebuild második évében vagyunk, tavaly év elején egy lenullázott rosterrel indultunk, mit várunk másfél év után? Honnan lenne itt mély roster? Már az is eredmény, ha a kezdők minőségiek. Ráadásul ennyi FA igazolásban, amennyire rákényszerültünk, a nagy számok törvénye alapján benne van, hogy a harmada kuka. Tulajdonképpen még így is egész jól állunk, ha figyelembe vesszük, hogy RJF, Thomas, Landry, Davis, és még jópár ember beválni látszik. Az egyedüli nagy bukó DHB és TRich meg kérdőjeles. Ennyi benne van sajnos, ennyi bukás miatt nincs értelme elővenni Grigson-t. Őszintén szólva vicces is lenne, ha elővennék az után, hogy Luck első két évében mindkét évben playoffba jutottunk.

Szóval ez van, kár szentségelni. Idénre ennyi futotta. Úgy indultunk neki az idénynek, hogy a reális valahol a 9-7, legjobb esetben 10-6. Teljes csapattal. Ez meg is lehet. Többre reális esélyünk idén nem lehetett.

(Az idei drafttal mindezzel együtt én se vagyok elégedett. Höri megfogalmazását használva, szürke. De adjunk már esélyt ennek az edzői karnak és FO-nak. Ezek már nem Manning idők, itt már nincs garantált csoportgyőzelem, Luck ide, Luck oda. Attól még Luck messze van, hogy ő Manning-i módon hozni tudjon "by default" tíz pluszos szezonokat. Marha jó a srác, a két kezünket összetehetjük, hogy őt kaptuk Manning után, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön Manning is lett belőle. Ahhoz még évek kellenek. Akkor meg kell az erős roster, amit nem lehet 1 év alatt felépíteni, akármennyire is elvárjuk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
A playoff végül is ma meglesz (aligha hiszem, hogy Mile Highban győzni tudna a Titans)...coltman
"A Titans 21-10 arányban vezet Denverben Shonn Greene touchdownja után."FearTomi
Aztán Manningék is kijöttek a pályára! 😉
Köszi Denver a csoportgyőzelmet! 😊

több mint 12 éve
pont olyan képet vágtam mikor megadták a szünet előtti TD-t mint Ciera az avatáromon.

| remélem már frissült mindenkinél | 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ezek a bírók remélem soha többet nem vezetnek meccset...
nevetséges h egyik se látta, vagy h meg se fordult a fejükbe h esetleg nem véletlenül botlott meg
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Farky
világ szégyene...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
nem tudunk futni. nincs fal. kész. több a sérültünk mint a NE-nek lassan.
off: prater 64 yardos FG. menj a pi...o_o

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Rogers nagy király volt, így volt értelme a meccsnek legalább.

PO szempontból tök mindegy volt, mert a Cincyvel úgy se kerülünk össze. A KC-től ma kicsit beszartam.Höri
Hát még Reggie sérülése előtt mondtam, hogy annyira nem kell nagyra tartani a KCt, mert Alex Smith elég középszerű irányító, és el lehet kapni őket. Erre már kevés esélyt látok, Luck szerintem elég sokszor fogja ellenük az eget nézni, és úgy nehéz lesz meccset nyerni :/
több mint 12 éve
Rogers nagy király volt, így volt értelme a meccsnek legalább.

PO szempontból tök mindegy volt, mert a Cincyvel úgy se kerülünk össze. A KC-től ma kicsit beszartam.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
A playoff végül is ma meglesz (aligha hiszem, hogy Mile Highban győzni tudna a Titans)...coltman
"A Titans 21-10 arányban vezet Denverben Shonn Greene touchdownja után."FearTomi
Már 21-17, és ott nem PH az OC - ami nagyban segíti, hogy tudjanak fordítani 😉
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Egyetlen dologban reménykedem, hogy Pep repül a szezon után. Semmi más nem érdekel. Állandóan bebizonyosodik, hogy amint elhagyja a power run baromságát és elkezd agresszívabb passzjátékokat hívni, akkor meg tudjuk lepni az ellenfeleket. Ma is így volt, pedig nem volt Wayne, nem volt Allen, DHB szar volt, mégis majdnem visszajöttünk végül. Most már elég egyértelmű lassan, hogy nála van a bibi. Stez
+1, bár sok esélyt nem adok a vágyunknak.

Az egyetlen pozitívum az volt, hogy DHB egyre kevesebbet, Rogers meg egyre többet játszott, illetve hogy Luck még most is bármikor képes villanni. Nem volt jó az utóbbi hetekben, de most is szerintem látszott, hogy a gond nem vele van főleg, amikor agresszív passzhívások vannak sok deep ballal, jobban érzi magát. Amúgy meg folyton, mint ha vissza lenne fogva.Stez
Szerintem rohadt frusztrált Luck. Tavaly rookie passzrekordot döntött, erre jön egy okostojás (PH), és tulajdonképp jelzi számára a playbookkal, hívásokkal, hogy ok, mindenki egy zseninek tart, tavaly kibaszott nagyot futottál a csapattal, de én akkor is inkább futok. És az elmúlt 5 hétben (amióta Reggie kiesett) kb az eddigi rossz offense (főleg a szar hívások miatt) még szarabb lett, tulajdonképp tavalyhoz képest -3 elkapó (Dwayne Allen sérülés, DHB alapból, és ugye Reggie sérülése), és Richardson folyamatos falba futtatása, csak tetézi ezt. Nem értem, hogy miért nem próbáljuk T-Richet néha kifele is futtatni, nem csak a darálóba bele.

Fun fact : Rodgers, Brazill 2-2TD, DHB 1TD. Kérdés : A 3 WR közül ki játszott egész évben? No comment. Remélem az idei fos draft és helyenként fos FA után idén visszatérünk a tavalyi kiválasztási módszerhez, az valahogy jobban bejött.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"A Titans 21-10 arányban vezet Denverben Shonn Greene touchdownja után."

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
A playoff végül is ma meglesz (aligha hiszem, hogy Mile Highban győzni tudna a Titans), utána meg lehet készülni a PO-ra, bár nem igazán látom azt, hogy a KC ellen bármi esélyünk is lenne majd ott. Összességében én már a jövő évre készülök, idén sok szépségben aligha lesz már részünk sajna 😕coltman
Még szerencse, hogy ők jönnek hozzánk és nem mi megyünk! 😉

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyetlen dologban reménykedem, hogy Pep repül a szezon után. Semmi más nem érdekel. Állandóan bebizonyosodik, hogy amint elhagyja a power run baromságát és elkezd agresszívabb passzjátékokat hívni, akkor meg tudjuk lepni az ellenfeleket. Ma is így volt, pedig nem volt Wayne, nem volt Allen, DHB szar volt, mégis majdnem visszajöttünk végül. Most már elég egyértelmű lassan, hogy nála van a bibi.
Sokadik meccs idén, ami az első félidei offense baromkodáson megy el, pedig ma aztán tényleg nem volt rossz a védelem a 3. negyed közepéig, arról nem tehetnek, hogy kivédekezik a támadást, erre a mocskos zebrák TD-t adnak.
És azért megint negatívkodásnak tűnik, de azért valljuk be, hogy a Rogers-Brazill első TD-k mind szaros 6-8 yardos passzokból születtek, ahol utána a WR-ek csinálták meg a big playt, egyébként ez megint egy csúnya égés lett volna O# oldalról. Most felraktunk 28 pontot a táblára és mindenki azt hiszi, hogy végre felszívta magát az offense, pedig sajnos még mindig nem, messze vagyunk ettől.
Az egyetlen pozitívum az volt, hogy DHB egyre kevesebbet, Rogers meg egyre többet játszott, illetve hogy Luck még most is bármikor képes villanni. Nem volt jó az utóbbi hetekben, de most is szerintem látszott, hogy a gond nem vele van főleg, amikor agresszív passzhívások vannak sok deep ballal, jobban érzi magát. Amúgy meg folyton, mint ha vissza lenne fogva.
Viszont most ezt a Rodgers-Brazill kezdőt kellene erőltetni szvsz, Hiltont meg slotba visszatolni, és hát nyilván sok 3-4 WR-es felállást nyomatni, én úgy vélem, ennek az offensenek ez megy a legjobban.

Na mindegy, remélhetőleg lesz ez még jobb is. 😊
A fiatalok legalább a jobb védelmek ellen is kipróbálhatják magukat, szokhatják a hideget, a profik elleni játékot, aztán a PO-ra remélhetőleg előkerül valaki, akiből stabil kezdő lehet már jövőre.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Nem tudom ki mondta idén, hogy azért jó, hogy nem Arians féle offenset játszunk, mert így végre szoros meccseket vívunk, és nincsenek blowout meccsek. Hát a mai nappal megvan a tavalyi három, ráadásul összességében gyengébb csapatoktól.

A mai meccsről annyit, hogy DHB ismét bebizonyította, hogy egy nulla, sőt mínusz - és tudom, hogy köcsög dolog játékos sérülésnek örülni, de remélem azért 1-2 hétig nem akarják nagyon erőltetni őt vissza a keretbe a mai sántítása után. Az még mindig homály számomra, hogy a második félidőbeli fellángolásokat az első félidőben miért nélkülöztük teljesen, de ez már csak amolyan költői kérdés.

A playoff végül is ma meglesz (aligha hiszem, hogy Mile Highban győzni tudna a Titans), utána meg lehet készülni a PO-ra, bár nem igazán látom azt, hogy a KC ellen bármi esélyünk is lenne majd ott. Összességében én már a jövő évre készülök, idén sok szépségben aligha lesz már részünk sajna 😕
több mint 12 éve
Adongo biztosan megmutatja mennyire király, főleg így, hogy egy hete látott életében először havat😀FearTomi
Kötelező a pick6 vagy a fumble return TD és a hóangyal. 😀

több mint 12 éve
Adongo biztosan megmutatja mennyire király, főleg így, hogy egy hete látott életében először havat😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Inactives :
21 J. Brown
28 G. Toler
53 K. Conner
59 C. Johnson
69 H. Thornton
72 J. Linkenbach
99 R. Jean FrancoisBorbinho
semmi meglepő

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Inactives :
21 J. Brown
28 G. Toler
53 K. Conner
59 C. Johnson
69 H. Thornton
72 J. Linkenbach
99 R. Jean Francois

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Nezem az instagramon a videokat, ahogy mennek a stadionba. Azert kivancsi vagyok, hogy DHB hanyszor ejti el a taskajat utkozben😊

több mint 12 éve
Viszont kifejezetten jol csinalja a folyamatos DPI-ert valo reklamalast, latszik, hogy edzesen komolyan gyakorolja, gondolom az elkapasok gyakorlasa helyett kerult be a napi programjaba. 😊
Nem lepne meg, ha a kovetkezo napokban/hetekben sok Barca meccsen latnank ot. 😊

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
a fumble esélytelen, ahhoz először el kéne kapni a lasztit
több mint 12 éve
olyan injury reportot miért nem lehet olvasni soha amin Vaughn és/vagy DHB is szerepel?shady
Mert Vaughn liga Elit Acél ember :cool:, Dhb volt rajta kb 2 hete ha jól emlékszem.
RJF nek olyan sérülése van mint volt Wernernek 2-4 hét, re remélik hamar felgyógyul, hamarabb mint Werner.
Sajna a rossz hír Bengals komplett csapattal jön... asszem 1 Questionable van és az nem A.J Green...Stev85
Nem baj az, kíváncsi vagyok, mit tudunk a Cincy ellen. Így is több kulcsemberük IR-en csücsül igazából.
De simán lehet, hogy a PO-ban is találkozunk velük, szóval egy kis erőfelmérőnek nem lesz rossz a hétvége. Ahogy majd a KC elleni meccs is emiatt lesz érdekes...
De most már remélem, hogy DHB összeszed valami 8-10 hetes sérülést, mert úgy látom, hogy egyébként lassan már semmit sem tud tenni, hogy padra vágják Paganoék.
Ennél rosszabb már nem lehet. 😀Stez
Még nem tolt fumble-t amit visszahordanak TD-re...szóval szerintem az lenne az utolsó szeg a koporsójában😀