Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
első meccs otthon van tuti, ez a mostani KC nagyon erősnek tűnik. nagyon jó coachinggal. az h passzoltak a futónak egy félidő alatt 3 TD-t az nagyon azt mutatja h szétkapták az ellenfél védelmét a videoszobában, üdv
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Furcsa, de én pont a Miamit gondolom olyannak, hogy nem játszanék velük. Lenézi őket most mindenki, meg papíron ellenük lehet esélyünk, de szerintem nem nyernénk ellenük.Felőlem mehetünk oda is csak Dhb ne kerüljön pályára 😀 Vicc mennyire behúzta az O a kéziféket amint pályára került...
Nekem a KC lenne ideális ellenfél, vagy akár a Gronk nélküli Pats.
Most az van, hogy bárki ellen játszunk, szerintem nem mi vagyunk az esélyesek, így meg azért talán nyugodtabban is mehetünk neki majd a meccsnek.
A Miami meccs is fifty-fifty, a többin meg underdogok vagyunk.
Szar dolog Bostonba menni a -20 fokba, talán hóba, de a Pats meccsnek örülnék. 😊Stez
több mint 12 éve
Furcsa, de én pont a Miamit gondolom olyannak, hogy nem játszanék velük. Lenézi őket most mindenki, meg papíron ellenük lehet esélyünk, de szerintem nem nyernénk ellenük.Nekem a KC lenne ideális ellenfél, vagy akár a Gronk nélküli Pats.
Most az van, hogy bárki ellen játszunk, szerintem nem mi vagyunk az esélyesek, így meg azért talán nyugodtabban is mehetünk neki majd a meccsnek.
A Miami meccs is fifty-fifty, a többin meg underdogok vagyunk.
Szar dolog Bostonba menni a -20 fokba, talán hóba, de a Pats meccsnek örülnék. 😊
több mint 12 éve
Főleg még kisebb lett a WR corpuk.. Ok hogy ott van Brady de lassan tényleg a labdaszedőnek kell passzolnia...Annyira kevés a WR ük... Én mondjuk személy szerint a Miamit kérném, de ez hiú ábránd...főleg annak fényében h velünk akarnak majd játszani a WC körben, nem a bengals-pats duó egyikével. én sem tartom lehetetlennek h nyerünk, 11-5 pedig szerintem garancia h feljebb jövünk. tegnap (mivel csapatban meccsnézünk) pats meccset választottunk, hát nem sok esélyt látok arra h a ravenst is és az óriási formában játszó bills is megverik.Miska84szerintem nem fog pihentetni arról meg ne is álmodjunk, hogy mondjuk Charles vagy Smith padozni fog.szampi#33brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.szampi#33Szerintem pedig simán pihentetni fog a KC, aztán kérdés, megpróbáljuk e a 3. seedet vagy elfogadjuk a 4.et és készülünk az otthoni Kc PO meccsre, mert ha igen tuti a power run egész meccsen ami nekünk halál.. Főleg ha Kacsa sérülése súlyos...Stev85
több mint 12 éve
főleg annak fényében h velünk akarnak majd játszani a WC körben, nem a bengals-pats duó egyikével. én sem tartom lehetetlennek h nyerünk, 11-5 pedig szerintem garancia h feljebb jövünk. tegnap (mivel csapatban meccsnézünk) pats meccset választottunk, hát nem sok esélyt látok arra h a ravenst is és az óriási formában játszó bills is megverik.szerintem nem fog pihentetni arról meg ne is álmodjunk, hogy mondjuk Charles vagy Smith padozni fog.szampi#33brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.szampi#33Szerintem pedig simán pihentetni fog a KC, aztán kérdés, megpróbáljuk e a 3. seedet vagy elfogadjuk a 4.et és készülünk az otthoni Kc PO meccsre, mert ha igen tuti a power run egész meccsen ami nekünk halál.. Főleg ha Kacsa sérülése súlyos...Stev85
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Majd meglátjuk 😊szerintem nem fog pihentetni arról meg ne is álmodjunk, hogy mondjuk Charles vagy Smith padozni fog.szampi#33brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.szampi#33Szerintem pedig simán pihentetni fog a KC, aztán kérdés, megpróbáljuk e a 3. seedet vagy elfogadjuk a 4.et és készülünk az otthoni Kc PO meccsre, mert ha igen tuti a power run egész meccsen ami nekünk halál.. Főleg ha Kacsa sérülése súlyos...Stev85
Viszont éppen újra nézem a meccset, és Butler első Pickjénél, Werner kicsit beleért a passzba azért tudta elkapni, Úgyhogy egy plusz pont Wernernek is jár. :cool:
több mint 12 éve
szerintem nem fog pihentetni arról meg ne is álmodjunk, hogy mondjuk Charles vagy Smith padozni fog.brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.szampi#33Szerintem pedig simán pihentetni fog a KC, aztán kérdés, megpróbáljuk e a 3. seedet vagy elfogadjuk a 4.et és készülünk az otthoni Kc PO meccsre, mert ha igen tuti a power run egész meccsen ami nekünk halál.. Főleg ha Kacsa sérülése súlyos...Stev85
több mint 12 éve
brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.szampi#33Szerintem pedig simán pihentetni fog a KC, aztán kérdés, megpróbáljuk e a 3. seedet vagy elfogadjuk a 4.et és készülünk az otthoni Kc PO meccsre, mert ha igen tuti a power run egész meccsen ami nekünk halál.. Főleg ha Kacsa sérülése súlyos...
több mint 12 éve
brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval és egy egészséges Wayne-el... simán esélyesei lennénk a KC meccsnek.. így én is sima vereséget várok.
több mint 12 éve
örültem a W-nek,de a 2. Félidő borzalom volt..😀
több mint 12 éve
hmm...lehet hogy mégse lesz olyan könnyű az a KC meccs? 😀 de várjunk még azzal a 4. seeddel, mert jelenleg úgy néz ki ha nem csinál csodát a Bengals, hogy a Cinci is 9-5-el áll, a Pats pedig csak egyel van előttünk
az esély kicsi, de hátha 😀
több mint 12 éve
az h 2x nem kapunk ki egymás után, az nem jelenti azt, h nem is nyerhetünk. Nyugodtan nyerjük csak meg az összes hátralévő meccsünk az SB-vel együtt 😀Vagy verjük meg a KC-t és kapjunk ki a Jax-től, így tuti h nyernünk kell a WC körben.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nyilvánvalóan ki fogunk kapni a KC-től... annyira adva van, hogy a Jaguars jön utána akit otthon verni fogunk, hiszen kétszer nem kapunk ki egymás után...
több mint 12 éve
továbbra is tartom hogy fel fogjuk adni a Kansas meccset, mert ők jönnek a Wildcard körben. Nem lepne meg, ha Luck padozna.
több mint 12 éve
megnyertük a Terrible Screen Pass Bowl-t, azt ennyi. legalább nem 8-8cal nyerjük a csoportot
több mint 12 éve
Nyertünk. 😀A meccs összefoglalója kb. ez lehetne. 😀
Amúgy védelem hatalmasat játszott, kár, hogy egy szétesett Texans offense volt az ellenfél, kíváncsi leszek, hogy mondjuk a KC ellen mit tudunk. Az o megint egy félidőt játszott. Oké, ennyi is bőven elég volt, de azért ez zavar, hogy rendre ez a maximum.
Pep meg ellfelejthetné a WR screenjeit, mert félelmetes, hogy mennyire szarul sültek el legtöbbször. 😀
Hiltonnak meg remélem meglesz az 1000 elkapott yard, megérdemelné, bár sajnos egyre inkább érzem, hogy ő egy top #2 vagy slot WR, nem több.
Igazából megnéznék egy Wayne-Rogers-Hilton hármast, de lassan Wayne helyére kelleni fog egy új #1 elkapó, tehát ezzel nem is számolok sokáig.
Butler lassan viszont tényleg a liga egyik legjobb nickel cornere lesz, jó látni, hogy a pálya közepén még a legjobb WR-eket is képes megfogni. Andrén mindkét pickje hatalmas volt, igaz, hogy az Keenum passza alapból rossz volt, de látszott, hogy Butler milyen szépen fogta Johnsont.
Mondom, én a KC meccsre vagyok nagyon kíváncsi. Ott elit védelem van, az offenseük sem rossz, számunkra azért egy jó erőfelmérő lesz, hogy melyik egység mire is képes, remélem nem vesszük félvállról majd. 😊
Maga a végeredmény nem fog érdekelni, inkább a mutatott játék. Viszont azt örömmel látom, hogy Pep tényleg próbálkozik és ma például elég agresszíven nyomatta a passzt. Kár, hogy vagy 10 WR screent nyomtunk közben és ezek legtöbbje halott ötlet volt, rossz pillanatokban. 😀
több mint 12 éve
Őt inkább a Seahawkshoz tedd be (1 play alatt csinál Safetyt)Breaking News: Painter játszott a Giantsben 4/4 30 yard 😀FarkyÉS még így sem csináltak pontot.. 😀 Oda már festő is kevés 😀 Talán Orlovszky 😀Stev85
több mint 12 éve
Breaking News: Painter játszott a Giantsben 4/4 30 yard 😀FarkyÉS még így sem csináltak pontot.. 😀 Oda már festő is kevés 😀 Talán Orlovszky 😀
több mint 12 éve
Breaking News: Painter játszott a Giantsben 4/4 30 yard 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Remélem még emlékeztek rám egyébként,mert bejelenteném,hogy fejlődésen mentem keresztül a Luck témával kapcsolatban, és bár még mindig nem a kedvencem (és valószinüleg nem is lesz),de igazatok volt abban,hogy jó a srác,és nem kéne padoztatni,mostmár belátom😀
több mint 12 éve
ezt nem a Jets topikba szántad?Nyerni kellene. 😀múlt héten kikaptunk -> biztos, hogy nyerünk.
Lehet annyira lebecsüljük a szétesett Texanst, hogy a kérdéses playákat automatikusan pihentetjük inkább. 😀Stez
kár nézniHöri
több mint 12 éve
Hát illene is nyerni ma, az a nagy helyzet. 😀Azt a meccset mind a 2 csapat le fogja adni. Érik a 0:0. Meg kéne tenni egy szép összeggel...
Épp ezért lesz necces. 😊 Remélem, hogy nem ma szakad meg a sorozat, hogy nem kapunk ki kétszer egymás után. A KC meccset leadhatjuk majd. 😀Stez
több mint 12 éve
Hát illene is nyerni ma, az a nagy helyzet. 😀Épp ezért lesz necces. 😊 Remélem, hogy nem ma szakad meg a sorozat, hogy nem kapunk ki kétszer egymás után. A KC meccset leadhatjuk majd. 😀
több mint 12 éve
Állítólag Whalen lesz a(z egyik?) returner, nem mintha sokat számítana ki hord vissza. Kivéve persze ReedetFarkyŐ már csak Rémáloommmm 😊 Szerencsére. Choicenak jobban őrülnék 😛 És egy KR TD nek is 😛
több mint 12 éve
Állítólag Whalen lesz a(z egyik?) returner, nem mintha sokat számítana ki hord vissza. Kivéve persze Reedet