Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem Donaldot is pont azért baszogattuk mint most Trentet.Az első kör végett.
Nyilván az nem az ő hibája, hogy mennyit adnak érte, de az elvárások igen jelentősek lesznek ha franchise playernek szánnak valakit.
És mivel sem Donald, sem Trent az utcáról esett be, hanem igen komoly értékért cserébe így azt várja az ember, hogy plug-and-play módon zúzzon előre. Főleg ha a liga többi csapatát megnézzük, hogy mekkora impaktot jelentenek azok a játékosok, akikre hasonló berúházást tett a klubja.
több mint 12 éve
Azt belátom, hogy túlzottak voltak az elvárásaim, de nem arról van szó, hogy az all-Pro szintet teljesíti alul, hanem az NFL átlagot sem éri el. Szóval innentől nehéz meggyőzni, hogy a jövője ígéretes. Te másképp vagy vele?Höriigen. en egy kompaktabb, elkapokent sem elveszett lynchet latok benne potencial alapjan meg mindig.
teszem hozza, ha emlekszel, en tavaly sem fikaztam brownt (ellentetben a tobbseggel), iden sem teszem richardsonnal.
h miert ?
brown tavaly kihozta a lehetosegekbol a legtobbet. bar talaltunk nala jobbat, ami nyilvan a kritikaja is, de sztem messze nem volt annyira szar, mint ahogy mondtatok. iden abban a tudatban keszult fel, h contract year jon, illetve bizonyos tekintetben a rosterhelyert is kaparnia kellett. hat, nem meglepo h elete idenyet futja.
t-richet meg agyatlanul egybol bedobtak a melyvizbe mindenfele akklimatizacio nelkul. rendben, h brown betor azokba a lyukakba, de o egyutt jatszik ezzel a fallal mar 2. eve legkevesebb. megbizik bennuk es most ez hulyen fog hangzani, de a gondolkodas nem lassitja le, mint r'sont.
ehhez jott meg, h pep csak mostanaban kezd raerezni, h kene hasznalnia ebben a tobbek kozott oaltala is elbaszott helyzetben. mismatch-eket kreal kore az alignmentek valtogatasaval, passzal tobbet probalja a kezebe rakni a labdat. nemtudom neztetek-e a hetvegen is pl (ok ez a texans egy nevetseges meccs volt, de a Djuk azert nem szar meg igy sem) amint nem total kiszamithatoan hivta a futast ( foleg a meccs elejen volt ez nagyon jol kiveheto - sok 3-4 wres set volt shotgunbol), amint jott a draw play vagy valami mas hulla egyszeru dolog, amihez csak a playcallnak kell helyrerazodnia, egybol voltak szep gainek is.
sztem jovore amint tud 1 teljes serules- es mutetmentes offseasont egyutt keszulni a tobbiekkel, egybol megfeleloen fog teljesiteni. es ezt meg akkoris igy gondolom, ha a line ugyanigy tragya lesz, pep meg ugyanekkora balfacan. persze 1. kort a futok kozul max ad erne, igy hulyeseg volt a trade mindenhogy, de errol o nem tehet, h a gmunk epp 5 napja volt fent ugy szetszivta az agyat es elhitte h o az isten, aki nem hibazhat.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ricsi lassú. Sebességben, robbanékonyságbanÉpp ez a baj. A sebességén egy TC sem fog segíteni. Ez egy olyan dolog, ami vagy megvan az emberben vagy nincs. Legalábbis ilyen korban látványosat már nem fog gyorsulni senki, pedig neki elég sokat kéne.
Stez
több mint 12 éve
Már az idehozatala óta ezt pofázom, hogy semmi robbanékonysága sincsen. Mire ő elindul a labdával, addigra nincs meg a lyuk. Amúgy meg a pályán sem lát jól. Tegnap is több lyukat megnyitottak neki, ahogy Donald kacsának is. Az egyik megtalálja és kíméletlenül be tud vágni, a másik meg lajhár és mire odaér, addigra késő. Ricsi lassú. Sebességben, robbanékonyságban és észjárásban is szerintem. Márpedig egy futónál azért utóbbi sem árt, vagy legalábbis a pályán való látás.
Egyre inkább értem a Browns FO nyilatkozatát a csere után, hogy mikor Trentet figyelték edzéseken, nem értették, miért lett topban kiválasztva a drafton. Láttak benne potenciált, néha villant, de ennyi, semmi több.
Sajna én sem látok benne semmi igazán jót. És amúgy az utóbbi hetekre már rendre leviszik első szerelésre is, nem pattannak le róla a védők sem.
több mint 12 éve
Annyira türelmes voltam vele fél szezonon át, és mivel semmi sikerélményt sem adott vissza így berágtam. Megtehetem mert Colts szurkoló vagyok.azert az kemeny h szeptemberben meg kepes voltal egy egyik iranyba maximalisan elfogult tobb oldalnyi faszverest kirakni a fooldalra a csererol, 8 meccs utan meg a vilagba uldozned a gyereket. ez am a szakerto mentalitas.Trenttel azért várjunk még, oké hogy sokszor ő is hibázik, de a játékai fele kb már akkor halálra van ítélve mikor még meg se kapta a labdát. shadynem ő az egyetlen futónk. ugyanazok blokkolnak Donaldnak is, mégse viszik le a LoS mögött mindig.
az a baj, hogy a kidobott első kör miatt nem fogjuk cutolni Trentet csak jóval azután, hogy érdemes lenne rá. előre izgulok, hogy hány labdát veszünk ki Ballard kezéből őfelésge miatt.Höri
megnyugodhatsz, semennyit. bradshaw es brown jovore mar ugysem lesz colts jatekos, ha esetleg a tenyek ennyire osszezavarnanak.MMMS
Azt belátom, hogy túlzottak voltak az elvárásaim, de nem arról van szó, hogy az all-Pro szintet teljesíti alul, hanem az NFL átlagot sem éri el. Szóval innentől nehéz meggyőzni, hogy a jövője ígéretes. Te másképp vagy vele?
több mint 12 éve
azert az kemeny h szeptemberben meg kepes voltal egy egyik iranyba maximalisan elfogult tobb oldalnyi faszverest kirakni a fooldalra a csererol, 8 meccs utan meg a vilagba uldozned a gyereket. ez am a szakerto mentalitas.Trenttel azért várjunk még, oké hogy sokszor ő is hibázik, de a játékai fele kb már akkor halálra van ítélve mikor még meg se kapta a labdát. shadynem ő az egyetlen futónk. ugyanazok blokkolnak Donaldnak is, mégse viszik le a LoS mögött mindig.
az a baj, hogy a kidobott első kör miatt nem fogjuk cutolni Trentet csak jóval azután, hogy érdemes lenne rá. előre izgulok, hogy hány labdát veszünk ki Ballard kezéből őfelésge miatt.Höri
megnyugodhatsz, semennyit. bradshaw es brown jovore mar ugysem lesz colts jatekos, ha esetleg a tenyek ennyire osszezavarnanak.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Azért az elején eléggé szívatva volt T-Rich, mert Pep olyan hatalmas kreativitással játszotta azt, hogy ha felmegy T-Rich a pályára akkor futunk, hogy ezt meglepő mód a túloldali DC nem oly soká kibökte, és onnantól élt az, amit shady írt, hogy már handoffkor max 2 yardra voltak tőle. Mostani meccseken ezt már nem figyeltem, hogy így van-e, de gyanítom, hogy azért még mindig van ebben valami. Pl kb egy kezemen meg tudom számolni az outside futás kísérletek számát, amire emlékszem, ami még ha rossz az emlékezetem is, akkor sem jelent sokkal többet.igen, igaz h ugyanazok blokkolnak Kacsának is, és a józan ész azt mondatja h egyenlő esélyekkel indulnak, mégis feltűnően többször gyalogolnak át a falon mikor Ricsi futna.nincs robbanékonysága.
Most ez azér van mer rá szar játékok vannak írva, vagy utálják a falemberek, vagy csak pech, azt nemtom
jópár olyan szitura emlékszem h Luck még csak nyújtja át a lasztit, de a falunk már darabokra hullott, és 2-3 nyáladzó hústorony várja hogy összecsomagolja Trentetshady
egy sebessége van, azzal döcög egész meccsen.
tegnap is volt mikor eljutott a 2nd levelig, de nem véletlen 15 yard a leghosszabb futása egész évben. Nem tud ritmustváltani.
mint a 2 ütemű trabant az autópályán.Höri
Az már megint egy más kérdés, hogy ha szerzünk egy futót, és a playbook nem éppen rá faragott játékokat tartalmaz, akkor miért nem lehet legalább pár playt szezon közben módosítani, hogy ne egy kukába dobott tradenek tűnjön az első körünk, vagy kb az előbb említett intentional groundingnak. De ezt betudom a sportban lerágott klisének, hogy a második év mindig a legnehezebb (itt Grigson, Paganora gondolok) - reméljük ez nálunk is így van, bár azért Stezzel egyetértve, Pepnek nem szeretném látni a második évét, ő szezon végén nyugodtan mehet a pi......
több mint 12 éve
Kacsa robbanékonyabb, ez tény. T-Rich meg erősebb, és jobb a passz blokkja, ez is tény. Kacsa úgy veszi fel a blitzet mint ha flagfoci lenne. Thomas visszajön, kellene egy jó RG (azért ezt lehet találni nem vészes áron) és akkor jó kis power-run anyag lesz ott. akkor jó lehet ricsi, ha nem akkor 2 év múlva mikor lejár az újonc szerződése irány a CFL 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
ez oké, de attól még a fal tehetné a dolgát, legalább az esélyt megadva
több mint 12 éve
igen, igaz h ugyanazok blokkolnak Kacsának is, és a józan ész azt mondatja h egyenlő esélyekkel indulnak, mégis feltűnően többször gyalogolnak át a falon mikor Ricsi futna.nincs robbanékonysága.
Most ez azér van mer rá szar játékok vannak írva, vagy utálják a falemberek, vagy csak pech, azt nemtom
jópár olyan szitura emlékszem h Luck még csak nyújtja át a lasztit, de a falunk már darabokra hullott, és 2-3 nyáladzó hústorony várja hogy összecsomagolja Trentetshady
egy sebessége van, azzal döcög egész meccsen.
tegnap is volt mikor eljutott a 2nd levelig, de nem véletlen 15 yard a leghosszabb futása egész évben. Nem tud ritmustváltani.
mint a 2 ütemű trabant az autópályán.
több mint 12 éve
igen, igaz h ugyanazok blokkolnak Kacsának is, és a józan ész azt mondatja h egyenlő esélyekkel indulnak, mégis feltűnően többször gyalogolnak át a falon mikor Ricsi futna. Most ez azér van mer rá szar játékok vannak írva, vagy utálják a falemberek, vagy csak pech, azt nemtom
jópár olyan szitura emlékszem h Luck még csak nyújtja át a lasztit, de a falunk már darabokra hullott, és 2-3 nyáladzó hústorony várja hogy összecsomagolja Trentet
több mint 12 éve
Trenttel azért várjunk még, oké hogy sokszor ő is hibázik, de a játékai fele kb már akkor halálra van ítélve mikor még meg se kapta a labdát. shadynem ő az egyetlen futónk. ugyanazok blokkolnak Donaldnak is, mégse viszik le a LoS mögött mindig.
az a baj, hogy a kidobott első kör miatt nem fogjuk cutolni Trentet csak jóval azután, hogy érdemes lenne rá. előre izgulok, hogy hány labdát veszünk ki Ballard kezéből őfelésge miatt.
több mint 12 éve
Ricsinek volt fumblija?Volt de egyből kipattant, a pálya széle felé a levegőben ütközték le, azt hiszem a 3. negyedben.
Nem rémlik nekem. 😊
Nem mint ha ez megdobná az átlagát. 😀 Elkapni jól kapott el, de azért nem volt nehéz dolga, elég rendesen takarítottak előtte screeneknél, meg a TD-knél is.Stez
több mint 12 éve
Ricsinek volt fumblija?Nem rémlik nekem. 😊
Nem mint ha ez megdobná az átlagát. 😀 Elkapni jól kapott el, de azért nem volt nehéz dolga, elég rendesen takarítottak előtte screeneknél, meg a TD-knél is.
több mint 12 éve
Trenttel azért várjunk még, oké hogy sokszor ő is hibázik, de a játékai fele kb már akkor halálra van ítélve mikor még meg se kapta a labdát. Szerintem a potenciál benne van, a kérdés h ki tudja e hozni. 1 évet még kap.Na, ez nagyon igaz, már akkor halálra van ítélve, amikor bárki kitalálja, hogy Richardson fog futni.
Viszont passzokkal kereshetnénk többször mostmár folyamatosan.
Amugy egy esetleges Pats, Bengals, Colts egyenlőségnél mi lenne a sorrend?shady
Szegény T-Rich olyan, mint egy intentional grounding büntetés, down-vesztéssel jár... 😊
több mint 12 éve
Trenttel azért várjunk még, oké hogy sokszor ő is hibázik, de a játékai fele kb már akkor halálra van ítélve mikor még meg se kapta a labdát. Szerintem a potenciál benne van, a kérdés h ki tudja e hozni. 1 évet még kap.Viszont passzokkal kereshetnénk többször mostmár folyamatosan.
Amugy egy esetleges Pats, Bengals, Colts egyenlőségnél mi lenne a sorrend?
több mint 12 éve
Pont néztem tegnap meccs közben, amíg még a relatíve érdemi része zajlott a meccsnek, ezek voltak a futásai hosszai yardban:brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval.szampi#33miiiiiiiiiiiiiii?!?!
nincs olyan running back a ligában, aki ne tudná Trent szintjét hozni.
Nézd meg a tegnapot. A Clevelandben Edwin Baker, Minnesotában Matt Asiata... Nagy nevű játékosok, mégis sikerül valahogy 2.0 yard/carry fölé menniük és/vagy TD-ket futni.Höri
1; 1; 0; 0; 2; 2; -2; 1; -1 (fumble), 1; 8; 1; aztán jött egy 14, egy 22 és egy 9 yardos futása a meccs vége felé, ami megdobta az átlagot. De az első 10 futás az összesen 5 yard + egy fumble volt, impozáns, miközben Donald Brown az elején 5 futásból hozott 38 yardot asszem.
több mint 12 éve
De tegnap T-Rich nagyon jól kapta el a labdákat.. Legalább nem hatott rá Dhb közelségebrutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval.szampi#33miiiiiiiiiiiiiii?!?!
Nézd meg a tegnapot. A Clevelandben Edwin Baker, Minnesotában Matt Asiata... Nagy nevű játékosok, mégis sikerül valahogy 2.0 yard/carry fölé menniük és/vagy TD-ket futni.Höri
több mint 12 éve
brutál csapatunk lenne egy Bradshaw -T-Rich duóval.szampi#33miiiiiiiiiiiiiii?!?!
Nézd meg a tegnapot. A Clevelandben Edwin Baker, Minnesotában Matt Asiata... Nagy nevű játékosok, mégis sikerül valahogy 2.0 yard/carry fölé menniük és/vagy TD-ket futni.
több mint 12 éve
Nem kell Bostonba jönnötök, mert mire ez összejöhetne, már mi se és ti se lesztek versenyben 😀HanSoloNincs vigaszág? o_o
több mint 12 éve
Furcsa, de én pont a Miamit gondolom olyannak, hogy nem játszanék velük. Lenézi őket most mindenki, meg papíron ellenük lehet esélyünk, de szerintem nem nyernénk ellenük.Nem kell Bostonba jönnötök, mert mire ez összejöhetne, már mi se és ti se lesztek versenyben 😀
Nekem a KC lenne ideális ellenfél, vagy akár a Gronk nélküli Pats.
Most az van, hogy bárki ellen játszunk, szerintem nem mi vagyunk az esélyesek, így meg azért talán nyugodtabban is mehetünk neki majd a meccsnek.
A Miami meccs is fifty-fifty, a többin meg underdogok vagyunk.
Szar dolog Bostonba menni a -20 fokba, talán hóba, de a Pats meccsnek örülnék. 😊Stez
több mint 12 éve
Vagy egyszerűen csak a régi Raiders fanok szokásaival kell élni, aztán azt mondani, hogy buzi. 😊
több mint 12 éve
Igazából rá a DA illene ami Dropper Asshole lenne, csak ugye ott kint is figyelnek a gyerekek fejlődésére, ezért éppen keresik a kevésbé csúnya formáját :cool:Felőlem mehetünk oda is csak Dhb ne kerüljön pályára 😀 Vicc mennyire behúzta az O a kéziféket amint pályára került...Stev85Igazából rossz szemszögből nézitek, DHB nem futballból retardált, csak egy új poszt kikísérletezésében vesz részt : Tovább fejlesztett WR : WD, mint Wide Dropper, vagy Wide Denier 😉coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Felőlem mehetünk oda is csak Dhb ne kerüljön pályára 😀 Vicc mennyire behúzta az O a kéziféket amint pályára került...Stev85Igazából rossz szemszögből nézitek, DHB nem futballból retardált, csak egy új poszt kikísérletezésében vesz részt : Tovább fejlesztett WR : WD, mint Wide Dropper, vagy Wide Denier 😉
több mint 12 éve
Viszont az is Fix Lechler nem nézet Pat meccseiből egyet sem.. Az a szerelési kísérlet..Szégyen volt 😀