Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyettFarky
ennyit BrazillrólHöri
"LaVon Brazill's status for Sunday is in doubt" :/

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyettFarky
ennyit Brazillról

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
felőlem mindenkié lehetne ez 😀
több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
miután átküldted nagyobb felbontásban a profilképed, beszélgethetünk a témáról 😊JSanyo
😀 átküldöm,bár nem jó ötlet 2 ugyan olyan profilkép 1 fórumon😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyett

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Na srácok,most hogy megint itt vagyok,mi a véleményetek a 8-5 ről?😊klash44
miután átküldted nagyobb felbontásban a profilképed, beszélgethetünk a témáról 😊

több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Na srácok,most hogy megint itt vagyok,mi a véleményetek a 8-5 ről?😊

több mint 12 éve
Da'Rick time
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Brazill egész héten nem edzett. Q-ra van írva, viszont azok nem szoktak játszani, akik egész héten nem edzenek. DHB time? 😀

több mint 12 éve
Hamilton: "I got to do a better job of finding ways to create matchups that are in our favor."
több mint 12 éve
tenorx 14 113 — fő libsi
Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.undisputedly
így van, de nem szoktak. Utóbbi a lényeg.

tavaly a Pats vitte volna Antonio Brownt, de előtte tán Welker volt az utolsó aki klubot váltott. 6 vagy 7 éve.Höri
Sanderst akarta vinni, nem Brownt.
több mint 12 éve
Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.undisputedly
így van, de nem szoktak. Utóbbi a lényeg.

tavaly a Pats vitte volna Antonio Brownt, de előtte tán Welker volt az utolsó aki klubot váltott. 6 vagy 7 éve.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.undisputedly
és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :pHöri
Figyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛undisputedly
ja értem, az RFA tendert is megemelik egyedül Seattleben.Höri
Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.
Viszont egy esetleges deep-run a PO-ban (aka SuperBowl) azt eredményezné,hogy nehezebb lenne megegyezni a lejáró szerződésű játékosokkal, tehát nehezebben matchelünk bármilyen ajánlatot, mivel a cap-ra gondolni kell, és mivel Harvinba elég nagy capspace-t fektettünk, a WR valószínűleg nem lesz az aposzt, ahová költünk 😊

Anno amikor Irsay tweetelte,hogy hoz valami nagy nevű WR-t, akkor sokan mondták,hogy akár Baldwin is lehet, mivel most már itt van Pep meg Luck is ugye.
több mint 12 éve
Szevasztok! Ki a kezdő RB nálatok? Fantasy szempontból lenne jó tudnom. Donald Brown kap a héten 15+ carryt szerintetek?tomer
15 touchra van esélye. A Texans ellen nyerni akarunk ergo sokat fogunk futni.

több mint 12 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
ilyen formában talán még nem volt
JSanyo
több mint 12 éve
tomer 26 — L'instinct de mort
Szevasztok! Ki a kezdő RB nálatok? Fantasy szempontból lenne jó tudnom. Donald Brown kap a héten 15+ carryt szerintetek?

több mint 12 éve
Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.undisputedly
Figyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛undisputedly
ja értem, az RFA tendert is megemelik egyedül Seattleben.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Figyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
jegeljük a PO-ra, mi olyan furcsa ebben?shady
Hogy gyatra volt akkor is, amikor játszott.

több mint 12 éve
jegeljük a PO-ra, mi olyan furcsa ebben?
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
LaVon Brazill was watching practice with his right foot in a walking boot Thursday.

Gr8!

Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?Höri
Sok minden meglepő ezzel az idei Coltsszal kapcsolatban, de legalábbegy biztos pont van:
Saw CB Greg Toler (groin) walking around locker room during media portion. He was not moving like a player that's ready to play in a game

...eközben Jerraud Powers mind a 13 meccsen kezdő volt.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
LaVon Brazill was watching practice with his right foot in a walking boot Thursday.

Gr8!

Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?Höri
csimmma

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
boka és lábszár rögzítő csizma

csak így simán röviden 😀
több mint 12 éve

Gr8!

Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?

több mint 12 éve
és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :p