Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
"LaVon Brazill's status for Sunday is in doubt" :/Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyettFarkyennyit BrazillrólHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyettFarkyennyit Brazillról
több mint 12 éve
felőlem mindenkié lehetne ez 😀
több mint 12 éve
miután átküldted nagyobb felbontásban a profilképed, beszélgethetünk a témáról 😊JSanyo😀 átküldöm,bár nem jó ötlet 2 ugyan olyan profilkép 1 fórumon😀
több mint 12 éve
Whalen újra az aktív keretben Jalil Brown helyett
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Na srácok,most hogy megint itt vagyok,mi a véleményetek a 8-5 ről?😊klash44miután átküldted nagyobb felbontásban a profilképed, beszélgethetünk a témáról 😊
több mint 12 éve
Na srácok,most hogy megint itt vagyok,mi a véleményetek a 8-5 ről?😊
több mint 12 éve
Da'Rick time
több mint 12 éve
Brazill egész héten nem edzett. Q-ra van írva, viszont azok nem szoktak játszani, akik egész héten nem edzenek. DHB time? 😀
több mint 12 éve
Hamilton: "I got to do a better job of finding ways to create matchups that are in our favor."
több mint 12 éve
Sanderst akarta vinni, nem Brownt.Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.undisputedlyígy van, de nem szoktak. Utóbbi a lényeg.
tavaly a Pats vitte volna Antonio Brownt, de előtte tán Welker volt az utolsó aki klubot váltott. 6 vagy 7 éve.Höri
több mint 12 éve
Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.undisputedlyígy van, de nem szoktak. Utóbbi a lényeg.
tavaly a Pats vitte volna Antonio Brownt, de előtte tán Welker volt az utolsó aki klubot váltott. 6 vagy 7 éve.
több mint 12 éve
Úgy tudtam,hogy attól,hogy RFA, még tehettek érte ajánlatot, és nekünk csak az első visszautasítás joga van meg, ha adunk neki jobbat akkor marad.ja értem, az RFA tendert is megemelik egyedül Seattleben.HöriFigyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛undisputedlyDeion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :pHöri
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.undisputedly
Viszont egy esetleges deep-run a PO-ban (aka SuperBowl) azt eredményezné,hogy nehezebb lenne megegyezni a lejáró szerződésű játékosokkal, tehát nehezebben matchelünk bármilyen ajánlatot, mivel a cap-ra gondolni kell, és mivel Harvinba elég nagy capspace-t fektettünk, a WR valószínűleg nem lesz az aposzt, ahová költünk 😊
Anno amikor Irsay tweetelte,hogy hoz valami nagy nevű WR-t, akkor sokan mondták,hogy akár Baldwin is lehet, mivel most már itt van Pep meg Luck is ugye.
több mint 12 éve
Szevasztok! Ki a kezdő RB nálatok? Fantasy szempontból lenne jó tudnom. Donald Brown kap a héten 15+ carryt szerintetek?tomer15 touchra van esélye. A Texans ellen nyerni akarunk ergo sokat fogunk futni.
több mint 12 éve
Szevasztok! Ki a kezdő RB nálatok? Fantasy szempontból lenne jó tudnom. Donald Brown kap a héten 15+ carryt szerintetek?

több mint 12 éve
ja értem, az RFA tendert is megemelik egyedül Seattleben.Figyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛undisputedlyDeion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :pHöri
AMúgy Doug Baldwin RFA lesz év végén. Remek elkapó, és ugye Luck pajtása volt.undisputedly
több mint 12 éve
Figyelj, ha megnyerjük a SuperBowlt, felmegy mindenkinek az ára, nem fogunk tudni mindenkit megtartani 😛Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :pHöri
több mint 12 éve
jegeljük a PO-ra, mi olyan furcsa ebben?shadyHogy gyatra volt akkor is, amikor játszott.

több mint 12 éve
jegeljük a PO-ra, mi olyan furcsa ebben?
több mint 12 éve
LaVon Brazill was watching practice with his right foot in a walking boot Thursday.Sok minden meglepő ezzel az idei Coltsszal kapcsolatban, de legalábbegy biztos pont van:
Gr8!
Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?Höri
Saw CB Greg Toler (groin) walking around locker room during media portion. He was not moving like a player that's ready to play in a game
...eközben Jerraud Powers mind a 13 meccsen kezdő volt.

több mint 12 éve
LaVon Brazill was watching practice with his right foot in a walking boot Thursday.csimmma
Gr8!
Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?Höri

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
LaVon Brazill was watching practice with his right foot in a walking boot Thursday.Gr8!
Mi ennek a szarnak a magyar neve egyébként?
több mint 12 éve
Deion Branch járt nálatok próbajátékon. Ahogy visszaolvastam nem láttam még posztolva 😀és a tenderezett RFA milyen gyakran vált klubot? 10 évben egyszer :p
JSanyo