Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Lucktól kérdezném hogy mi az őszinte véleménye DHB-ról 😀shady
Edzésen kiváló palánknak. Faszán, messzire visszapattan róla a labda.peterk2005
meg jó kutya, ha eldobod a labdát, akkor visszahozza #racismalert

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Ricsi jó volt?
Vat da fákk? 😀 Hát ha ez a jó, akkor egy 3. kört sem kellett volna adnunk érte. 😀
Ugyanúgy lassú, amikből szép playeket csinált, ott olyan helye is volt...Stez
ha 3&1-nél nem vág ki oldalra hanem megcsinálja az nem azért van mert nem szeretne besztárosodni hanem mert ez van neki kiadva. szinte kivétel nélkül ezeket megcsináltaMiska84
ajánlom nézd vissza az elmúlt 5-6 héten lévő összes futását
én védtem Trentet sokáig, de a szar agilitást és sebességet, rossz pályán való olvasást nem lehet letagadni, ahogy másra fogni sem
max reménykedni, hogy egy fullos Tc után feljavul

több mint 12 éve
Fredo 205
Nem volt időm még megnézni a hétvégi meccset. Fleener koma játszott? Csak mert fantasyban beraktam és 0 pont, 0 yard, 0 elkapás volt a mérlege...Fredo
Játszott. Az ő feladata vasárnap az elrettentés volt. 😀peterk2005
Ja. akkor bocs én kérek elnézést 😊 Azt hittem kap 4-5 labdát...
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ricsi jó volt?
Vat da fákk? 😀 Hát ha ez a jó, akkor egy 3. kört sem kellett volna adnunk érte. 😀
Ugyanúgy lassú, amikből szép playeket csinált, ott olyan helye is volt...Stez
ha 3&1-nél nem vág ki oldalra hanem megcsinálja az nem azért van mert nem szeretne besztárosodni hanem mert ez van neki kiadva. szinte kivétel nélkül ezeket megcsinálta

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Paganot megkérdezném miért van még Rosteren DHB vagy miért nem futball kapu ha már Rosteren van....Stev85
Az utóbbi meccseken már csak blokkolni van fent jellemzően. Blokkolni jól tud. Felesleges kirakni, ha úgyse tudunk már jobbat hozni. Legalább blokkoljon a pénzéért....peterk2005
Kirakni nem kell, csak játszatni sem kellett volna kezdőként. Jól blokkol ez tény, de ha már semmit sem tud, legalább ezt csinálja jól. 😀
Amúgy meg akkor mi van, ha Rogers sem blokkol szarul? Hetekig vártak a játszatásával, ő mg ráadásul legalább valamit el is kap.
Még mindig ott a baj, hogy heteket basztunk el azzal, hogy kipróbáljunk valamit, amivel veszteni nem veszthetünk volna, mert DHB-nél szarabb játékosunk jelenleg kb. nincs.
Csak leht most jöttek rá, hogy DHB úgy is megy év végén, hiába keres sokat, a jövő csapatát építjük, így a fiatal Rogers legalább gyűjti a meccstapasztalatot. Aztán talán valami hasznot is hoz.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
jah, jól tud blokkolni, sokszor Luck passzát is sikerül neki
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem volt időm még megnézni a hétvégi meccset. Fleener koma játszott? Csak mert fantasyban beraktam és 0 pont, 0 yard, 0 elkapás volt a mérlege...Fredo
Játszott. Az ő feladata vasárnap az elrettentés volt. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Paganot megkérdezném miért van még Rosteren DHB vagy miért nem futball kapu ha már Rosteren van....Stev85
Az utóbbi meccseken már csak blokkolni van fent jellemzően. Blokkolni jól tud. Felesleges kirakni, ha úgyse tudunk már jobbat hozni. Legalább blokkoljon a pénzéért....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Lucktól kérdezném hogy mi az őszinte véleménye DHB-ról 😀shady
Edzésen kiváló palánknak. Faszán, messzire visszapattan róla a labda.

több mint 12 éve
a Chargers ellen nem is akartunk nyerni, ezzel biztosítottuk h következő héten a Denver ellen tuti a siker

bejött? be
mondom hogy mágusok ezek
több mint 12 éve
deleted account 1 758
azért kezdő mert megtévesztjük az ellenfeleket, a PO-ba meg majd pislognak, hogy ők nem erre készültek 😀

nagy mágusok vannak a staffbashady
Jah, Harveyval is jól megijesztettük a Chargerst, teljes káosz volt, és elbaszták elveszíteni a meccset 😉
több mint 12 éve
azért kezdő mert megtévesztjük az ellenfeleket, a PO-ba meg majd pislognak, hogy ők nem erre készültek 😀

nagy mágusok vannak a staffba
több mint 12 éve
Paganotól egyet lehetne kérdezni:
Ennyire jól szopik DHB, hogy nem kerül ki a kezdőből sosem?

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Paganot megkérdezném miért van még Rosteren DHB vagy miért nem futball kapu ha már Rosteren van....

több mint 12 éve
deleted account 1 758
2 kérdés, 2 DHB - azt hiszem ez félig össze is foglalja a szezonunkat 😀
több mint 12 éve
Néztem most a Coltsos srácokat Children Hospitalba mentek gyerekeket látogatni, szép gesztus (mondjuk, hogy pont sör reklám jön be előtte az kicsit groteszk):

www.colts.com/videos/videos/Colts-sing-Carols-at-Riley-Hospital-for-Children/91025199-1757-4a14-bf76-f14c54aa6f3e

Ahogy néztem a videót eszembe jutott egy kérdés, amit feldobok ide a fórumba:

Ha kérdezhetnél valamit a Colts bármely tagjától, legyen az személyes, szakmai, bármi: Kitől és mit kérdeznél?bobi0092
DHB-től:

Buzi-e vagy?

több mint 12 éve
ezt úgy is lehet nézni h amikből nem, ott helye se volt...😊shady
Akkor Donald kacsa, meg még 25 névtelen futó szellemként suhan az "ott sincs" lyukakon. 😊

több mint 12 éve
Lucktól kérdezném hogy mi az őszinte véleménye DHB-ról 😀
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 741
Néztem most a Coltsos srácokat Children Hospitalba mentek gyerekeket látogatni, szép gesztus (mondjuk, hogy pont sör reklám jön be előtte az kicsit groteszk):

www.colts.com/videos/videos/Colts-sing-Carols-at-Riley-Hospital-for-Children/91025199-1757-4a14-bf76-f14c54aa6f3e

Ahogy néztem a videót eszembe jutott egy kérdés, amit feldobok ide a fórumba:

Ha kérdezhetnél valamit a Colts bármely tagjától, legyen az személyes, szakmai, bármi: Kitől és mit kérdeznél?
több mint 12 éve
ezt úgy is lehet nézni h amikből nem, ott helye se volt...😊
több mint 12 éve
Ricsi jó volt?
Ugyanúgy lassú, amikből szép playeket csinált, ott olyan helye is volt...

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
és Xavier Nixon volt az RG a meccs nagy részébenHöri
ÉS nem is mozgott annyira rosszul.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és Xavier Nixon volt az RG a meccs nagy részében

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
megnéztem az elejétől a végig a meccset, HD-ben, meg-megállítva, visszatekerve,
1. Richardson jó volt, idén először, persze minden playben a feladatát nem tudom, de agilis volt, jól pörgött, megcsinálta azt a mennyiségű yardot amit kellett illetve lehetett.
2. Werner továbbra is vak, a zsákja igazi érintés nélküli volt, öreganyám is megcsinálta volna
3. Davis idei 2. jó meccs is megvolt
4. Sajnos a futásaik 6-8 yardosak voltak, ez egy KC elleni WC meccs előtt elég meleg.
5. Whalen jó, szerintem a 13-16-17 ez a három WR akivel tudunk boldogulni idén.
6. Nem tudom ki írta a WR srceent, hát úgy szopattuk őket vele, az első 5 mind 5+ yardos volt.
7. Pep jó meccse volt, jól sültek a playek nagy arányban.
8. Manusky is képben volt, jók voltak a blitzek, nem volt gond. csak remélni tudom h ez nem a texans ismeretéből ered, hanem elkapták a fonalat.
9. Luck magabiztosabb volt, bízott a célpontjaiban!
10. Passz blokkban jó volt az OL, futni még mindig nem tudunk

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Legújabb, 15. heti NFL Power Ranking(s) by Peterk2005. Bréking nyúz: A Seattle átvette a vezetést. A top 10-ben 1-2 fel-le mozgás történt a vasárnapi eredmények után, de a társaság ugyanaz. A Miami ugyan erősen kopogtat az ajtón, de mi határozott kézzel tartjuk a kilincset a 10. helyen. 😊 Jó böngészgetést.