Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb világmegváltó igazolások:

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.Farky
Pendelton ismeri az O-lineunkat és MJDt is még tavalyról. Talán még Todmant is. Lehet, ebből is lesz némi előnyötök.

Geno Hayes se játszik nálunk, szóval Poz mellett 2 olyan LB kezd, akik összesen 3szor voltak a kezdőcsapat tagjai az NFLben, ebből 2t múlt héten kapartak össze. Nemhogy Donald kacsának lesz szokásosan brutális napja, de talán még T-Rich is nagyobb átlaggal fog futni, mint ahány hölggyel néha szorosabb kapcsolatot szokott létesíteni egyszerre(már ha forog a kamera).
több mint 12 éve
deleted account 1 758

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.Farky
ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.Höri
Reitz tegnap fullon nyomta, Link asszem Limitált volt.Stev85
Ma már mindhárman fullon nyomták, szóval még akár az egyik túl is élheti a meccsig - azért az egyik, mert nem vagyok mohó, meg a kezemet is kihúztam a biliből, szóval hogy mindhárman egészségesek legyenek az már túl sok lenne a jóból 😀

www.colts.com/team/injury-report.html

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előttFarky
Redding pihen szerintem, Bethea sérülten is játszik, mert egy állat, eddig szinte bármelyik évben, ha megsérült, játszott végig és leszarta. Ezt bírom benne nagyon.
Nekem úgy tűnik, hogy most pár kulcsember le fog ülni. 2-3 nem is játszik, sokan meg a nagyszünet környékén.Stez
Redding pihenjen csak, JAX ellen annyira felesleges őt a pályára küldeni, nélküle is hozni kell azt a meccset. ami viszont érdekesebb, az Toler ma már fullosat nyomott, ami azt is jelentheti, hogy már kezd 50%-ra nőni az esélye annak, hogy vagy játszik vagy nem 😉 mármint a hétvégén természetesen 😛
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 399 — Whoops, looks like something went wrong.

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előttFarky
Redding pihen szerintem, Bethea sérülten is játszik, mert egy állat, eddig szinte bármelyik évben, ha megsérült, játszott végig és leszarta. Ezt bírom benne nagyon.
Nekem úgy tűnik, hogy most pár kulcsember le fog ülni. 2-3 nem is játszik, sokan meg a nagyszünet környékén.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧

Ebből Redding és Bethea aggaszt, bár lehet csak pihentetni akarják őket a PO előtt

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.Höri
Reitz tegnap fullon nyomta, Link asszem Limitált volt.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ez jó hír. ha Austin nem kell az aktív keretbe, akkor meggyógyult valaki a Linky-Reitz-Thonrton trióból.

több mint 12 éve
Persze a hét eleji hír hogy Toler végre vissza tér 😀
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...Stev85
És az mennyivel jobb, ha tartalékoljuk a PO-ra, és ott sérül le 5 perc után?coltman
Mert akkor Stezék 5 perccel kevesebbet idegeskednének hogy Vaughn pályára kerül 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...Stev85
És az mennyivel jobb, ha tartalékoljuk a PO-ra, és ott sérül le 5 perc után?
több mint 12 éve
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...

több mint 12 éve

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Irsayt eskü ha nem tudnám, hogy kicsoda, előbb tudnám elképzelni a Blaha aluljárón fröccsre valóért kéregetni, mint hogy egy csapat tulaja legyen.
érdekesség, miket ajánl a google 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Ez kész, amit ez a két ember művelt, az zseniális 😀
több mint 12 éve
shady
itt is látszik h Irsay nem iszik

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Chiefs magasan a legjobb a ligában Tight Endek ellen (587 yard,4 TD, utánuk a Lions jön majd 800 yarddal), a Texans ellen meg elég hamar eldőlt a meccs, és össz 180 yardot dobált Luck (tény,hogy ott picit eltűnt Fleener).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.dugo1993
Jegeljük PO-ra😊FearTomi
DHB-t jegeljük PO-ra.
Fleener még konstansan sajnos hajlamos erre, hogy eltűnjön. A szezon elején is erre panaszkodtam nála, ez továbbra is él. Mondjuk érdekes, hogy pont most tűnik el, amikor több passzjátékot hívunk és ahogy nézem, őt nem hagyja többet a falba blokkolni Pep, szóval fene tudja.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.dugo1993
Jegeljük PO-ra😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja, túlfizetni nincs értelme, azért őt lehet pótolni. Persze az is igaz, hogy nincs értelme garasoskodni sem, mert még a két Colquitt is (ha jól tudom ők a két legjobban fizetett punterek a ligában) 3-3.5 körül kap, ami a capben nálunk még évekig nem lesz tétel. Elég komoly a mozgástér a frontloaded contractok, a lejáró dead cap, stb. miatt, úgyhogy akármennyit is fizetnénk neki, bőven tudnánk a többiekkel is újraszerződni, ha akarunk (Bethea, Vontae Davis, Donald kacsa, Vina, Bradshaw, Angerer, Conner, és a sok 1 éves ember) és még utána/helyettük is jócskán marad FA-ra is pénz valamit alkotni tavasszal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
shady
mekkora stricikirály ez a két ember 😀

több mint 12 éve
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀shady
de azt nem mondta hol.Höri
😀 Amúgy annyira nem kell elsőre szerintem izgulni, mivel még tagelés előtt ha jól emlékszem egy Pat interjú során mondta el, hogy ő ameddig lehetséges szeretne csikó maradni, szóval szerintem azért ez nem arról fog szólni, hogy irreálisan magas zsét akar majd magának kitaposni. Megtartani meg mindenképp jó lenne, mivel azért elég jól rugdossa 20-ason belülre a labdákat, és idén 3-4 alkalommal már TD-t is mentett, amiben szerintem toronymagasan vezet a punterek között 😀coltman
Minden játékos azt nyilatkozza új szerződés előtt, hogy mennyire imádja a csapatot, a közeget és az aktuális csapatban akar megöregedni, innen akar visszavonulni. Sablonszöveg. Pénz beszél, ennyi.
Patnek már tavaly is az orra alá toltak egy szerződést, nem tudom miért nem írta alá, de gondolom nem poénból, és aztán tageltük.
Én remélem marad, nekem nagy kedvencem, de irreális pénzért azért ne.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
több mint 12 éve
deleted account 1 758
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀shady
de azt nem mondta hol.Höri
😀 Amúgy annyira nem kell elsőre szerintem izgulni, mivel még tagelés előtt ha jól emlékszem egy Pat interjú során mondta el, hogy ő ameddig lehetséges szeretne csikó maradni, szóval szerintem azért ez nem arról fog szólni, hogy irreálisan magas zsét akar majd magának kitaposni. Megtartani meg mindenképp jó lenne, mivel azért elég jól rugdossa 20-ason belülre a labdákat, és idén 3-4 alkalommal már TD-t is mentett, amiben szerintem toronymagasan vezet a punterek között 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de azt nem mondta hol.

több mint 12 éve
Montori Hughes IR hurrá-hurrá és érkezett Alan Baxter LB

több mint 12 éve
Mondjuk azt sem mondhatja, hogy "öregem, készülj, hogy mész a piacra, mert én nem fogok neked fizetni" 😀