Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.Szeressem ezeket a bejelentéseket, Toler már 5 hete egészséges és edz Pagano press conference-e szerint. 😀
A fal emberek elméletben a héten visszatérnek, RJF is jól halad, lehet hogy a héten már edzhet.
(Pagano Press Conf.)Stev85
több mint 12 éve
Reeding MRI je negatív lett, csütrötöktől edzeni fog.A fal emberek elméletben a héten visszatérnek, RJF is jól halad, lehet hogy a héten már edzhet.
(Pagano Press Conf.)
több mint 12 éve

meccs legszebb hitje 😀

itt meg Brownt kell nagyon dicsérni, hogy pályán belül tudott maradni 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Na, hát ez az! Vontae egész évben a nagy meccsre készült.😀Amúgy meg a Brady féle jelenlegi Pats offense sok a mi védelmünknek, én ezt érzem.StezEzt mond Vontae Davis szemébe! ( | elsőre Vonat Davist írtam | ) 😀Höri
Luck is. 😊 Sőt, Brady is több meccsen volt szar, mint jó az utóbbi években.A Cincynél csak azt az esélyt érzem, hogy Dalton szar napot fog ki.peterk2005Dalton amúgy a playoffjainak eddigi 100%-ban volt szar formában csak mondom.Höri
De tényleg tök mindegy. Akárki jön, azt kell megverni. Csak van egy olyan érzésem, hogy a sors fintora fordított a kockán. A korábbi években rendszeresen szarul jöttünk ki a Pats ellen, de ez a Luck féle Colts jól jönne ki belőle. Ez a 9:0 ha nagyon kell és 1:5 ha tingli tangli van, szerintem több, mint jópofa poén, tényleg ilyen ez a csapat. Ha semmi esélyünk, akkor tuti a W. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jó Davis egy dolog, csak neki is annyi esze van, hogy egész évben Bradyre készül, de ha a Pats lenne az ellenfelünk, akkor Manningre kezdene el készülni. 😀
több mint 12 éve
Amúgy meg a Brady féle jelenlegi Pats offense sok a mi védelmünknek, én ezt érzem.StezEzt mond Vontae Davis szemébe! ( | elsőre Vonat Davist írtam | ) 😀
A Cincynél csak azt az esélyt érzem, hogy Dalton szar napot fog ki.peterk2005Dalton amúgy a playoffjainak eddigi 100%-ban volt szar formában csak mondom.
Jogos, a Jaguars ellen muszáj kikapni ha komolyan gondoljuk a továbbjutást 😛 amúgy már a mai SF győzelmet is beszámítottam 😀mondhatnánk úgy is:Az a tingli-tangli az ha jól számolom, akkor 1-5, vagy te már készülsz a PO-ra, hogy a JAXtől kikapunk - csakis a sorminta (és a boritékolható győzelem) miatt 😀coltman
rangadók: 9-0, 100%
tingli-tangli: 1-6 😀
és még mondják, hogy a playoff nem a mi terepünk 😊Höri
több mint 12 éve
Én annyit remélem utcsó meccstől, hogy Luck dob 300+ yardot, és TY-nak meglesz az első 1000 yardos szezonja 😊 (még 72 yard hiányzik)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Alapvetően szerintem kurvára mindegy kit kapunk, mert bárkit meg kell vernünk, ha SB-t akarunk.Szerintem meg a Bengals jobb nekünk. Bradyék most nagyon mennek, Gronk nélkül is aláznak.StezAláznak? Egy darabjaira hullott, önmaga árnyéka Ravens-t csépeltek el úgy, hogy ráadásul ami szerencsétlenül pattanhatott a Ravens számára az tegnap úgy is pattant. Szerintem abból a meccsből nem érdemes kiindulni, mert a tegnapi Ravens mindenkitől kapott volna egy negyvenest.
Bradyék előtte levő héten a Miami ellen kikaptak, és az azelőtti héten is tulajdonképpen, csak a Cleveland elchoke-olta a két TD-s előnyét az utolsó percben. Colts-osként én is utálok Brady-ék ellen játszani - pontosabban Belichick ellen, mert ott igazából ő a kulcs -, de szvsz idén sokkal több esélyünk lenne ellenük, mint a Cincy ellen. A Cincy azon kívül, hogy rosterben is sokkal erősebb, azon kívül fizikális is, nálunk is erősebb csapat. Náluk csak azt az esélyt érzem, hogy Dalton szar napot fog ki. A Pats kevésbé fizikális, őket a tegnapihoz hasonló erőszakos játékkal meg lehet fogni. Még a korábbi évek sokkal jobb csapatait is meg lehetett így fogni - ezt csinálta a Giants, a Ravens és a Jets is amikor megverték őket -, az ideit meg főleg.
Persze mindez feltételezi, hogy nem az utóbbi két hét volt véletlen fellángolás, hanem előtte volt egy hónapos "sokk" időszak, amikor nem tudtuk mit kezdjük Wayne kiesésével. Úgy érzem van esély rá, hogy az utóbbi történt, és hogy felfogtuk végre, hogy Wayne nélkül kell idén érvényesülni. És végre elkezdtünk ennek megfelelően játszani, kihasználni azt amink van. Ha a védelem marad ilyen formában, és a támadók tartják az elmúlt hetek stabilizálódó, bár nem csoda játékát, akkor mindenki ellen lehet esélyünk.peterk2005
Amúgy meg a Brady féle jelenlegi Pats offense sok a mi védelmünknek, én ezt érzem. Nagyon belejött a játékba, a mi pass rushunk pedig szvsz kevés lenne a semlegesítéséhez. A kulcs az, hogy amíg Dalton minden 3. hetében chokerkedik és a PO-ban is eddig mindig chokerkedett, addig Brady még mindig az elit QB-k közé tartozik.
A Pats védelme ellen lenne esélyünk, főleg ennyi sérültjük mellett, de ez megint egy adok-kapok meccs lenne, vélhetően -10 fokban vagy szarabb időben.
több mint 12 éve
a legjobb akkor is a bye lenne, aztán karba tett kézzel várhatnánk az ellenfelet, otthon bármelyik ellen van esélyünk. A sérülteink is felépülhetnek, Toler meg plusz 1 hetet pihenhet.shadyToler így is pihenni fog jövő év közepéig, ezen a plusz héten már nem múlik. 😀
Amúgy meg azért attól is félnék, hogy most 10 hetet pihent kb., de lehet többet, nincs játékban és rögtön bepakoljuk kezdőbe 70+ snapre? Hát nem tudom, sok jót nem sejtek ebből.
Vaughn egy kalap szar, lehet az ő szintét hozná így is, de passzolom, edzeni nem edzett egyáltalán tudtommal Greg barátunk, akkor meg nem tartom jó ötletnek ezt így.
A bye jó lenne, de nem látok esélyt rá, hogy meglegyen. Lehet jobb is, ennek a csapatnak nem biztos, hogy jól jön amúgy, most elkapták a fonalat, mint ahogy a szezon közben is a bye week előtt, nem kellene kibillenniük.
több mint 12 éve
Szerintem meg a Bengals jobb nekünk. Bradyék most nagyon mennek, Gronk nélkül is aláznak.StezAláznak? Egy darabjaira hullott, önmaga árnyéka Ravens-t csépeltek el úgy, hogy ráadásul ami szerencsétlenül pattanhatott a Ravens számára az tegnap úgy is pattant. Szerintem abból a meccsből nem érdemes kiindulni, mert a tegnapi Ravens mindenkitől kapott volna egy negyvenest.
Bradyék előtte levő héten a Miami ellen kikaptak, és az azelőtti héten is tulajdonképpen, csak a Cleveland elchoke-olta a két TD-s előnyét az utolsó percben. Colts-osként én is utálok Brady-ék ellen játszani - pontosabban Belichick ellen, mert ott igazából ő a kulcs -, de szvsz idén sokkal több esélyünk lenne ellenük, mint a Cincy ellen. A Cincy azon kívül, hogy rosterben is sokkal erősebb, azon kívül fizikális is, nálunk is erősebb csapat. Náluk csak azt az esélyt érzem, hogy Dalton szar napot fog ki. A Pats kevésbé fizikális, őket a tegnapihoz hasonló erőszakos játékkal meg lehet fogni. Még a korábbi évek sokkal jobb csapatait is meg lehetett így fogni - ezt csinálta a Giants, a Ravens és a Jets is amikor megverték őket -, az ideit meg főleg.
Persze mindez feltételezi, hogy nem az utóbbi két hét volt véletlen fellángolás, hanem előtte volt egy hónapos "sokk" időszak, amikor nem tudtuk mit kezdjük Wayne kiesésével. Úgy érzem van esély rá, hogy az utóbbi történt, és hogy felfogtuk végre, hogy Wayne nélkül kell idén érvényesülni. És végre elkezdtünk ennek megfelelően játszani, kihasználni azt amink van. Ha a védelem marad ilyen formában, és a támadók tartják az elmúlt hetek stabilizálódó, bár nem csoda játékát, akkor mindenki ellen lehet esélyünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Van közben valami hír már Redding válláról?
több mint 12 éve
a legjobb akkor is a bye lenne, aztán karba tett kézzel várhatnánk az ellenfelet, otthon bármelyik ellen van esélyünk. A sérülteink is felépülhetnek, Toler meg plusz 1 hetet pihenhet.
több mint 12 éve
Szerintem meg a Bengals jobb nekünk.Lehetünk, ha jövő héten kikapnak ők is és a Cincy is és mi nyerünk. De annyira nem kívánom ezt a scenario-t, mert akkor a Pats lenne a 4. és mi valószínűleg a Bengals-al játszanánk. Az egy hét pihenő jó lenne, de szerintem jobban járnánk Bradyékkel még akár Bostonban is, mint a Cincy-vel. Ők nagyon erősnek tűnnek... legalábbis, ha Dalton nem fog ki off napot. A legjobb lenne, ha a Pats nyerne, a Bengals kikapna és mi harmadik helyen mennénk tovább. Akkor a 6. wild card helyezett jönne az első körben, és ha ott nyerünk akkor Bostonba megyünk.peterk2005Sajnos a Pats nyerni fog a Ravens ellen, de azért még bizakodjunk, hogy marad sansz a seed2-re jövő héten. 😊SmAsHha nyer a Pats akkor nem lehetünk másodikak.Höri
Bradyék most nagyon mennek, Gronk nélkül is aláznak. Ha ellenük kell játszanunk, azt sem bánom, de azért én egy Cincy-Chiefs-Ravens triónak örülnék most inkább.
A legjobb a Ravens lenne, egy sérült Flaccot azért van esélyünk meglepni. Caldwell száját meg elkenhetnénk. 😀
több mint 12 éve
Lehetünk, ha jövő héten kikapnak ők is és a Cincy is és mi nyerünk. De annyira nem kívánom ezt a scenario-t, mert akkor a Pats lenne a 4. és mi valószínűleg a Bengals-al játszanánk. Az egy hét pihenő jó lenne, de szerintem jobban járnánk Bradyékkel még akár Bostonban is, mint a Cincy-vel. Ők nagyon erősnek tűnnek... legalábbis, ha Dalton nem fog ki off napot. A legjobb lenne, ha a Pats nyerne, a Bengals kikapna és mi harmadik helyen mennénk tovább. Akkor a 6. wild card helyezett jönne az első körben, és ha ott nyerünk akkor Bostonba megyünk.Sajnos a Pats nyerni fog a Ravens ellen, de azért még bizakodjunk, hogy marad sansz a seed2-re jövő héten. 😊SmAsHha nyer a Pats akkor nem lehetünk másodikak.Höri

több mint 12 éve
deleted account
1 758
néhány vicces fun fact:Az a tingli-tangli az ha jól számolom, akkor 1-5, vagy te már készülsz a PO-ra, hogy a JAXtől kikapunk - csakis a sorminta (és a boritékolható győzelem) miatt 😀
6 csapatnak jobb a mérlege a ligában mint nekünk; 4-et megvertünk, 2 ellen nem játszottunk.
10-5 a mérlegünk, ebből az AFC South 5-0.
Tehát azok közül, aki nem rivális és nem jobb a mérlege, egyedül az Oaklandet sikerül elintézni még az 1. héten.
mondhatnánk úgy is:
és még mondják, hogy a playoff nem a mi terepünk 😊Höri
több mint 12 éve
ha az erős csapatokat megverjük, az jó jel a PO-ra, ott rendszerint nem vác pandas szintűek vannak. szóval sima SB győzelem 😛
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
nálam DHB a backup player of the game 😀amugy nagyon jók voltunk, így lesimázni idegenben a KC-t, nem semmi. És ez nem lehet véletlen hogy a nagycsapatok ellen nyertünk mindig.
Whalen a végén még nagy kedvenc lesz, és az hogy ő és Da'Rick is plusz veszélyt jelent, sokkal kiszámíthatatlanabb a játékunk, sokáig tartott, de végre eljutottunk idáig. És mintha Pep is kezdene belejönni, bár nem akarom elkiabálni.
több mint 12 éve
Egyébként kb most év vége felé megtaláltuk a jackpot helyét, ST ben 😀Jó kis meccs volt Uraim, szép játék volt 😊Majd DHB kezd helyette.Stez
És remélem Redding válla helyre hozható 2 hét alatt...Stev85
Tegnap frankon aprított 😀 És el is kapott egy labdát 😀
több mint 12 éve
Őszintén a meccs elején megmondtam, hogy simán fogunk nyerni és töketlenkedik a Chiefs... miért? Azért mert egyértelmű volt, hogy a Chiefs fog nyerni ma papíron... Mikor volt ennyire egyértelmú? Oké, talán az Ramsnél kételkedhettünk... a Broncos - Seahawks - 49ers esetén is underdogok voltunk... egyébként a Bengals ellen is (de akkor nem fogadtam 😀). Szerintem semmi nem vonható le a mai meccsből. Kövezzetek meg... a Playoff egy új játék. Sok jó csapatot megvertünk aztán meg úgy játszottunk mint egy kalap sz*r., már bocsánat de tényleg. Remélem egyébként, a Chiefs-szel kerülünk össze először, mert az ő QB-jüket meg lehet fogni. Bengals, Ravens, Patriots, Broncos ellen nuku esély szvsz.bobi0092Remélem a Ravens csak azért került oda, mert félregépeltél valamit😊
több mint 12 éve
néhány vicces fun fact:6 csapatnak jobb a mérlege a ligában mint nekünk; 4-et megvertünk, 2 ellen nem játszottunk.
10-5 a mérlegünk, ebből az AFC South 5-0.
Tehát azok közül, aki nem rivális és nem jobb a mérlege, egyedül az Oaklandet sikerül elintézni még az 1. héten.
mondhatnánk úgy is:
és még mondják, hogy a playoff nem a mi terepünk 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Őszintén a meccs elején megmondtam, hogy simán fogunk nyerni és töketlenkedik a Chiefs... miért? Azért mert egyértelmű volt, hogy a Chiefs fog nyerni ma papíron... Mikor volt ennyire egyértelmú? Oké, talán az Ramsnél kételkedhettünk... a Broncos - Seahawks - 49ers esetén is underdogok voltunk... egyébként a Bengals ellen is (de akkor nem fogadtam 😀). Szerintem semmi nem vonható le a mai meccsből. Kövezzetek meg... a Playoff egy új játék. Sok jó csapatot megvertünk aztán meg úgy játszottunk mint egy kalap sz*r., már bocsánat de tényleg. Remélem egyébként, a Chiefs-szel kerülünk össze először, mert az ő QB-jüket meg lehet fogni. Bengals, Ravens, Patriots, Broncos ellen nuku esély szvsz.bobi0092Segíjj má tipszmikszűni!
több mint 12 éve
Szerintem semmi nem vonható le a mai meccsből.bobi0092annyiban állok melléd, hogy a KC jobb elemeznivalót kap belőlünk mint fordítva. de reméljük nem őket kapjuk hanem... hanem a többi közül valakit, nekem mind nagyon megfelelne.
Remélem egyébként, a Chiefs-szel kerülünk össze először, mert az ő QB-jüket meg lehet fogni. Bengals, Ravens, Patriots, Broncos ellen nuku esély szvsz.bobi0092a Ravens O még az egészséges Flaccóval is nagy nulla idén. Daltonról meg ismeritek a véleményem.
Remélem a Chargers kiesett már 😀 😀 😀
több mint 12 éve
röviden a matekSimplest #Colts playoff formulas:
No. 2 -- win & losses by NE & CIN.
No. 3 -- win & loss by NE or CIN.
Otherwise, No. 4.
több mint 12 éve
Őszintén a meccs elején megmondtam, hogy simán fogunk nyerni és töketlenkedik a Chiefs... miért? Azért mert egyértelmű volt, hogy a Chiefs fog nyerni ma papíron... Mikor volt ennyire egyértelmú? Oké, talán az Ramsnél kételkedhettünk... a Broncos - Seahawks - 49ers esetén is underdogok voltunk... egyébként a Bengals ellen is (de akkor nem fogadtam 😀). Szerintem semmi nem vonható le a mai meccsből. Kövezzetek meg... a Playoff egy új játék. Sok jó csapatot megvertünk aztán meg úgy játszottunk mint egy kalap sz*r., már bocsánat de tényleg. Remélem egyébként, a Chiefs-szel kerülünk össze először, mert az ő QB-jüket meg lehet fogni. Bengals, Ravens, Patriots, Broncos ellen nuku esély szvsz.bobi0092ahha értem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Őszintén a meccs elején megmondtam, hogy simán fogunk nyerni és töketlenkedik a Chiefs... miért? Azért mert egyértelmű volt, hogy a Chiefs fog nyerni ma papíron... Mikor volt ennyire egyértelmú? Oké, talán az Ramsnél kételkedhettünk... a Broncos - Seahawks - 49ers esetén is underdogok voltunk... egyébként a Bengals ellen is (de akkor nem fogadtam 😀). Szerintem semmi nem vonható le a mai meccsből. Kövezzetek meg... a Playoff egy új játék. Sok jó csapatot megvertünk aztán meg úgy játszottunk mint egy kalap sz*r., már bocsánat de tényleg. Remélem egyébként, a Chiefs-szel kerülünk össze először, mert az ő QB-jüket meg lehet fogni. Bengals, Ravens, Patriots, Broncos ellen nuku esély szvsz.