Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Persze a hét eleji hír hogy Toler végre vissza tér 😀
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...Stev85
És az mennyivel jobb, ha tartalékoljuk a PO-ra, és ott sérül le 5 perc után?
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Persze a hét eleji hír hogy Toler végre vissza tér 😀
Remélem nem csak 1 meccsre ami után IR lesz... Mert akkor inkább tartalékolnám a PO ra...

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Újabb világmegváltó igazolások:

The Indianapolis Colts today elevated defensive tackle Jeris Pendleton and cornerback Sheldon Price from the practice squad to the active roster. The team also signed center Thomas Austin, defensive end Jake McDonough and running back Tauren Poole to the practice squad.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Irsayt eskü ha nem tudnám, hogy kicsoda, előbb tudnám elképzelni a Blaha aluljárón fröccsre valóért kéregetni, mint hogy egy csapat tulaja legyen.
érdekesség, miket ajánl a google 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Ez kész, amit ez a két ember művelt, az zseniális 😀
több mint 12 éve
shady
itt is látszik h Irsay nem iszik

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Chiefs magasan a legjobb a ligában Tight Endek ellen (587 yard,4 TD, utánuk a Lions jön majd 800 yarddal), a Texans ellen meg elég hamar eldőlt a meccs, és össz 180 yardot dobált Luck (tény,hogy ott picit eltűnt Fleener).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 796 — Whoops, looks like something went wrong.
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.dugo1993
Jegeljük PO-ra😊FearTomi
DHB-t jegeljük PO-ra.
Fleener még konstansan sajnos hajlamos erre, hogy eltűnjön. A szezon elején is erre panaszkodtam nála, ez továbbra is él. Mondjuk érdekes, hogy pont most tűnik el, amikor több passzjátékot hívunk és ahogy nézem, őt nem hagyja többet a falba blokkolni Pep, szóval fene tudja.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.dugo1993
Jegeljük PO-ra😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
BTW Fleener tűnt el nagyon az elmúlt két meccsen. Mondjuk pont mióta Rogers berobbant. Remélem nem lesz totál elfelejtve a PO-ban.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja, túlfizetni nincs értelme, azért őt lehet pótolni. Persze az is igaz, hogy nincs értelme garasoskodni sem, mert még a két Colquitt is (ha jól tudom ők a két legjobban fizetett punterek a ligában) 3-3.5 körül kap, ami a capben nálunk még évekig nem lesz tétel. Elég komoly a mozgástér a frontloaded contractok, a lejáró dead cap, stb. miatt, úgyhogy akármennyit is fizetnénk neki, bőven tudnánk a többiekkel is újraszerződni, ha akarunk (Bethea, Vontae Davis, Donald kacsa, Vina, Bradshaw, Angerer, Conner, és a sok 1 éves ember) és még utána/helyettük is jócskán marad FA-ra is pénz valamit alkotni tavasszal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 559
shady
mekkora stricikirály ez a két ember 😀

több mint 12 éve
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀shady
de azt nem mondta hol.Höri
😀 Amúgy annyira nem kell elsőre szerintem izgulni, mivel még tagelés előtt ha jól emlékszem egy Pat interjú során mondta el, hogy ő ameddig lehetséges szeretne csikó maradni, szóval szerintem azért ez nem arról fog szólni, hogy irreálisan magas zsét akar majd magának kitaposni. Megtartani meg mindenképp jó lenne, mivel azért elég jól rugdossa 20-ason belülre a labdákat, és idén 3-4 alkalommal már TD-t is mentett, amiben szerintem toronymagasan vezet a punterek között 😀coltman
Minden játékos azt nyilatkozza új szerződés előtt, hogy mennyire imádja a csapatot, a közeget és az aktuális csapatban akar megöregedni, innen akar visszavonulni. Sablonszöveg. Pénz beszél, ennyi.
Patnek már tavaly is az orra alá toltak egy szerződést, nem tudom miért nem írta alá, de gondolom nem poénból, és aztán tageltük.
Én remélem marad, nekem nagy kedvencem, de irreális pénzért azért ne.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
több mint 12 éve
deleted account 1 758
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀shady
de azt nem mondta hol.Höri
😀 Amúgy annyira nem kell elsőre szerintem izgulni, mivel még tagelés előtt ha jól emlékszem egy Pat interjú során mondta el, hogy ő ameddig lehetséges szeretne csikó maradni, szóval szerintem azért ez nem arról fog szólni, hogy irreálisan magas zsét akar majd magának kitaposni. Megtartani meg mindenképp jó lenne, mivel azért elég jól rugdossa 20-ason belülre a labdákat, és idén 3-4 alkalommal már TD-t is mentett, amiben szerintem toronymagasan vezet a punterek között 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de azt nem mondta hol.

több mint 12 éve
Montori Hughes IR hurrá-hurrá és érkezett Alan Baxter LB

több mint 12 éve
Mondjuk azt sem mondhatja, hogy "öregem, készülj, hogy mész a piacra, mert én nem fogok neked fizetni" 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
a McAfee showban Irsay mondta h új szerződése lesz, csak nem csinál hülyét magából 😀
több mint 12 éve
Egyébként ki mit vár vasárnaptól? Sima hazai W lesz, vagy szeretnétek, ha nem lenne Top 3as pickünk jövő tavasszal?iktriad
megyünk a 2. helyért, szóval nagy pofonnak lesztek kis gazdái.

remélem lerendezzük hamar, aztán a Hasselbeck parádé alatt már át lehet kapcsolni izgalmasabb végjátékra 😀

több mint 12 éve
McAfee most tag alatt játszik, nem? azért közel 3 milliót kicsnegetni a punternek nem a legjobb cap management miközben az év nagy részében ríttunk, hogy milyen elkapóink vannak.

Akármennyire is #intézmény a csapaton belül Pat, én elengedném ha sokat akar, annyira azért nem jó.
De ezt már írtam korábban. Meskó csak madárijesztőnek volt itt gondolom.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Adam Caplan ‏@caplannfl 2ó
Former #Patriots P Zoltan Mesko worked out for the #Colts last week.

hmm ezek szerint Big Hitter Pat megy a D#-be? 😀Farky
Jaj ne, könyörgöm ne!

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ajha, ez érdekes. Mondjuk Pat probowl szezont nyom éppen, úgyhogy kizárt, hogy komolyan gondolnánk. Inkább csak ijeszgetjük, hogy ne legyenek nagy igényei tavasszal. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl 2ó
Former #Patriots P Zoltan Mesko worked out for the #Colts last week.

hmm ezek szerint Big Hitter Pat megy a D#-be? 😀

több mint 12 éve
 www.stampedeblue.com/2013/12/23/5238936/dhb-helping-colts-on-special-teams
Jövőre jön a Millió dolláros bébi c. film folytatása, a Két és fél millió dolláros gunner, DHBval a főszerepbenJSanyo
Valahol jó hír ez na. Az FO kezdi megtalálni a megfelelő playbookot, és hozzá a játékosok megfelelő szerepköreit. Az offseasonban már csak a fizetéseket kell hozzá igazítani, és a játék mindhárom fázisában zúzunk jövőre mint annak a rendje. 😊