Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Stev85a benti hírek szerint nem? 😛
több mint 12 éve
erre nagyon. mindig is imádtam az army-navy meccseket. legjobb x-boxon, olyan playek vannak, olyan húzások fake-ek és blokkolások h nem érted h ki kivel van 😊 ezért mindig is vágytam h ezek a srácok focizzanak. főleg nálunk.😀 Mikre nem figyelsz 😀Stev85meg legalább az összes army-s család nekünk szurkol, megy fel a franchise értékeMiska84Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.Stez
Heyward-Bey, Darrius WR Hamstring DNP
Holmes, Khaled C/G Calf FP
Landry, LaRon S Concussion FP
McNary, Josh LB Concussion FPStev85
McNary is remélem átmegy a teszten.
OK hogy csak rotáció része de nem volt rossz KC ellen sem.Stev85
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
😀 Mikre nem figyelsz 😀meg legalább az összes army-s család nekünk szurkol, megy fel a franchise értékeMiska84Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.Stez
több mint 12 éve
meg legalább az összes army-s család nekünk szurkol, megy fel a franchise értékeKinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.Stez
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Kinti hírek szerint DHb szinte 100% hogy Out.Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.Stez
OK hogy csak rotáció része de nem volt rossz KC ellen sem.
több mint 12 éve
Franklin, Aubrayo NT Rest DNPLandry ma már átment a liga agyrázkódás protokollján, szóval reméljük nem lesz gáz nála.
több mint 12 éve
Franklin, Aubrayo NT Rest DNP Heyward-Bey, Darrius WR Hamstring DNP
McNary, Josh LB Concussion FP
több mint 12 éve
Inkább úgy fest mint egy ótestamentumi pátriátka 😊Luck szakálláról komolyan mondom, már a Family Guy rész jut eszembe, amikor Peter olyan szakállat növesztett, hogy beleköltözött egy madárcsalád, aztán abban nevelték a fiókákat. 😀Egy kalap kéne rá és gyakorlatilag teljesen amish kinézete lenne.zinedine5
Elképesztő. 😀 Szerintem fogadott valakivel, hogy amíg PO-ban vagyunk, nem vágja le. 😀 De komolyan, mint egy homeless. 😀Stez
több mint 12 éve
Luck szakálláról komolyan mondom, már a Family Guy rész jut eszembe, amikor Peter olyan szakállat növesztett, hogy beleköltözött egy madárcsalád, aztán abban nevelték a fiókákat. 😀Egy kalap kéne rá és gyakorlatilag teljesen amish kinézete lenne.
Elképesztő. 😀 Szerintem fogadott valakivel, hogy amíg PO-ban vagyunk, nem vágja le. 😀 De komolyan, mint egy homeless. 😀Stez
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Luck szakálláról komolyan mondom, már a Family Guy rész jut eszembe, amikor Peter olyan szakállat növesztett, hogy beleköltözött egy madárcsalád, aztán abban nevelték a fiókákat. 😀Elliot Harisonnak volt nagy írása nfl.com-on, hogy úgy néz ki Luck, mint Abe Lincoln, és olyan vezér is. Szerintem nagyon találó hasonlat 😉
több mint 12 éve
Luck szakálláról komolyan mondom, már a Family Guy rész jut eszembe, amikor Peter olyan szakállat növesztett, hogy beleköltözött egy madárcsalád, aztán abban nevelték a fiókákat. 😀Komolyan mondom szerintem keni valamivel így nő neki 😀 Bár ha az Sb be jutunk akkor már húzza a pályán a végét 😀
több mint 12 éve
Luck szakálláról komolyan mondom, már a Family Guy rész jut eszembe, amikor Peter olyan szakállat növesztett, hogy beleköltözött egy madárcsalád, aztán abban nevelték a fiókákat. 😀Elképesztő. 😀 Szerintem fogadott valakivel, hogy amíg PO-ban vagyunk, nem vágja le. 😀 De komolyan, mint egy homeless. 😀
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-2013-elite-performers/0ap2000000308396/2013-Best-of-Andrew-Luck?campaign=Facebook_videos_luck
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Azért nem olyan egyszerű az odds-képzés, mert ugye azt is belekalkulálják, hogy várhatóan melyik csapatra mennyi fogadás érkezhet, és ez is befolyásolja az oddsokat - tudom hogy ez hülyén hangzik, de így van 😊coltmanEgyáltalán nem hangzik hülyén, tökéletesen igazad van. Igazából az odds-ok kialakítása addig "szakmai feladat", amíg a kezdő oddsokat kirakják. Onnantól már egyszerű számtan, a beérkező fogadások mozgatják úgy a számokat, hogy az a fogadóirodának meghozza a szabály szerinti hasznot. Ha ezek nyitó oddsok, akkor azt jelentik, hogy az odds makerek így becslik a majdani beérkező fogadásokat, ha már fogadható oddsok, akkor már benne vannak a megtett tétek is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
The Indianapolis Colts today signed cornerback Marcus Burley and defensive tackle Kurt Taufa’asau to the practice squad.Mai Roster... Sérült lista még nincs..
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Azért nem olyan egyszerű az odds-képzés, mert ugye azt is belekalkulálják, hogy várhatóan melyik csapatra mennyi fogadás érkezhet, és ez is befolyásolja az oddsokat - tudom hogy ez hülyén hangzik, de így van 😊Jó ez így, valakik kurva sokat tudnak nyerni 😀Stev85Most nézegettem az oddsokat a végső győztesre bet365-ön.Nyílván, mivel szétszedtek bennünket...sztem ez annyira nem meglepőFearTomi
Azért szerintem kicsit túlzás minket mondani a legesélytelenebbnek, még az SD is beelőz minket:
NO-21
SD-21
Colts-23dugo1993
több mint 12 éve
Jó ez így, valakik kurva sokat tudnak nyerni 😀Most nézegettem az oddsokat a végső győztesre bet365-ön.Nyílván, mivel szétszedtek bennünket...sztem ez annyira nem meglepőFearTomi
Azért szerintem kicsit túlzás minket mondani a legesélytelenebbnek, még az SD is beelőz minket:
NO-21
SD-21
Colts-23dugo1993
több mint 12 éve
Most nézegettem az oddsokat a végső győztesre bet365-ön.Nyílván, mivel szétszedtek bennünket...sztem ez annyira nem meglepő
NO-21
SD-21
Colts-23dugo1993
több mint 12 éve
Most nézegettem az oddsokat a végső győztesre bet365-ön.Azért szerintem kicsit túlzás minket mondani a legesélytelenebbnek, még az SD is beelőz minket:
NO-21
SD-21
Colts-23
több mint 12 éve
Bocs akkor rosszul értettem.
több mint 12 éve
Jaa, így értem😊Gondolom Branch bátyóra gondol 😉coltmanHe?FearTomiNa, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/WyattMinden infóra szükségünk van.Lewiskecs
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Gondolom Branch bátyóra gondol 😉He?FearTomiNa, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/WyattMinden infóra szükségünk van.Lewiskecs
több mint 12 éve
Szerintem Branchre gondolt, én mondjuk nem 😊He?FearTomiNa, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/WyattMinden infóra szükségünk van.Lewiskecs

több mint 12 éve
He?Na, ahogy nézem, ti is próbálkoztok az IR-válogatott erősítésével rendesen :/WyattMinden infóra szükségünk van.Lewiskecs