Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szeretnétek idegesek lenni? olvassatok bostonglobe-ot 😀
 www.bostonglobe.com/sports/2014/01/07/dan-shaughnessy-patriots-must-like-their-path/RpB9NbUrV6PNiu5F4bBqsM/story.html
sikerült a Coltsot a Tebow-féle Denverhez hasonlítani, elismerésem.

mondjuk a nagy része a helyieknek is értelmesen áll a meccshez, de ilyen szintű fellengzést ritkán láttam.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Stanfordnál Pep regnálása alatt alapból futottak, mint állat és első passzra mindig a TE-t keresték, szerintem most ez akár be is válhataztec
Jó ehhez az is kell Fleener ne essen vissza, az elmúlt meccseken kimondottan szépen játszott kevés droppal, ami meg volt nem mind az ő hibája volt.
Ha vissza esik szarban leszünk. Főleg ha Saunderst megint Out olja Pagano....

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Stanfordnál Pep regnálása alatt alapból futottak, mint állat és első passzra mindig a TE-t keresték, szerintem most ez akár be is válhat

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
ma lenyilatkozta T-Rich reméli rengeteg carryt kap és bomba formában van. ez most vagy a kötelező része vagy rendben van az önbizalma. remélem utóbbi. én imádom a passzolós focit, de esőben a kilóban gyenge pats D ellen nagyon remélem h elővesszük a power footballt. pep most kiélheti magát. ezt a csapatot szét kell futni. félek hiltont kiveszi talib, nem lesz lucknak 350+os meccse. kell a power fociMiska84
Akkor ott van Whalen, Brazil (tuti lesz 2 dropja is de reméljük belefér) és Rogers. Nem tudom de az utóbbi 3 meccsen úgy védekeznek rajt mintha Wayne mezében játszana...
A KC a beszívott hosszú passz után 3 emberrel fogta (valószínű rosszul voltak elosztva)
De amikor Hiltonnak volt a sok elkapásos driveja végig leglaább duplázták Rogerst.
Úgyhogy szerintem ő is Beast lesz, és remélem Collie nem szívat meg minket...

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
ma lenyilatkozta T-Rich reméli rengeteg carryt kap és bomba formában van. ez most vagy a kötelező része vagy rendben van az önbizalma. remélem utóbbi. én imádom a passzolós focit, de esőben a kilóban gyenge pats D ellen nagyon remélem h elővesszük a power footballt. pep most kiélheti magát. ezt a csapatot szét kell futni. félek hiltont kiveszi talib, nem lesz lucknak 350+os meccse. kell a power foci

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Illetve nem rájátszásban kellene lelkinyugit biztosítani egyetlen játékosnak, aki közben hátráltatja a csapatot. Próbálgassák ezt pre seasonben.ulpianus
Hosszabb távon mindenképp a TC és a Pre Season dönti el a jövőjét, deez nem jelenti azt, hogy most nem lehet foglalkozni a problémával.
több mint 12 éve
Richardson nem is nagyon kapott lehetőséget a javításra. A -28 miatt menni kellett előre, és csak elvétve volt érdemi futójátékunk, passprotection-ben meg nem volt rossz, és ez is kellett ahhoz, hogy Luck vissza tudja hozni a meccset.
Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.uatu
Ez oké, de egy 1/3 tól nem ezt várod...
Hanem azt elinduljon és legalább meccsenként egyszer röhögve füstölő lábbal TD t csináljon hogy a védelem mögötte fekszik a földön..Stev85
Persze, ezzel és is tisztában vagyok, de ha látványosan nem képes hozni azt amit tud, akkor fejben van a probléma. Ezt pedig az edzőknek kell kezelni. Akár egy pszihomókus beszéljen rendszeresen a fejével, akár Pagano szerezzen neki 3 cheerleader-t. Tökmindegy, jelenleg nem javul, hanem romlik a dolog, és ez nem csak 1 ember felelőssége.uatu
Nem tudom mit csináltak az alapszakasz végén (még futott Tdje is volt) Lehet a Kc alapszakasz végén, vagy a Jags ellen. Akkor megkapta a 3 cheerleadert..

Lehet most új motiváció kéne...
Ha nem fut 100 yardot meg kapja a zuhanyzóba a Chino 3 legnagyobb rabját és 1 csuszós szappant..😀

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Illetve nem rájátszásban kellene lelkinyugit biztosítani egyetlen játékosnak, aki közben hátráltatja a csapatot. Próbálgassák ezt pre seasonben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Richardson nem is nagyon kapott lehetőséget a javításra. A -28 miatt menni kellett előre, és csak elvétve volt érdemi futójátékunk, passprotection-ben meg nem volt rossz, és ez is kellett ahhoz, hogy Luck vissza tudja hozni a meccset.
Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.uatu
Hanem azt elinduljon és legalább meccsenként egyszer röhögve füstölő lábbal TD t csináljon hogy a védelem mögötte fekszik a földön..Stev85
Persze, ezzel és is tisztában vagyok, de ha látványosan nem képes hozni azt amit tud, akkor fejben van a probléma. Ezt pedig az edzőknek kell kezelni. Akár egy pszihomókus beszéljen rendszeresen a fejével, akár Pagano szerezzen neki 3 cheerleader-t. Tökmindegy, jelenleg nem javul, hanem romlik a dolog, és ez nem csak 1 ember felelőssége.
több mint 12 éve
Hanem azt elinduljon és legalább meccsenként egyszer röhögve füstölő lábbal TD t csináljon hogy a védelem mögötte fekszik a földön..

több mint 12 éve
Amúgy nekem pont az jött le az oldalvonal melletti képekből, hogy ő is motivált, csak görcsöl. Egyre jobban. Tipikusan az az eset, hogy ha egyszer átszakad nála ez a gát, akkor látványosan magára talál. Ha nem, akkor ennyi. Ez edzői feladat is egyébként.
több mint 12 éve
OK, de számold bele nem tudunk még egyszer ekkora comebacket lerakni... És csak az zavart a Fumblijánál, a védő közelbe nem volt... A saját balfaszsága miatt fumblizot...
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...Stev85
Védő ütötte ki a kezéből. Konkrétan Hali. Csak után még egyet dadogott a kezében, és ezért lehetett úgy látni, mintha nem értek volna hozzá. Erről volt szó eredménykövetőben, hogy odakapott valaki, csak elsőre nem látszott.
 www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000308989/Trent-Richardson-fumbles-on-his-first-carryulpianus
Egye fene adjuk Hali nak 😛
Megütötte a labdát de utána még lépet egyet Rich és utána jött a bohózat...

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
OK, de számold bele nem tudunk még egyszer ekkora comebacket lerakni... És csak az zavart a Fumblijánál, a védő közelbe nem volt... A saját balfaszsága miatt fumblizot...
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...Stev85
Védő ütötte ki a kezéből. Konkrétan Hali. Csak után még egyet dadogott a kezében, és ezért lehetett úgy látni, mintha nem értek volna hozzá. Erről volt szó eredménykövetőben, hogy odakapott valaki, csak elsőre nem látszott.
https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.uatu
Viszont nagyon durva módon motiválta az a két INT ami az ő hibája volt, szóval nem annyira negatív dolog...

több mint 12 éve
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.uatu
Azárt mert utána 3 akkora bombát helyezett el a KC Endzoneban még most is cseng a fülük...
Míg T-Rich hiba után nem tud javítani.. Vagy csúnyán mondva "kárpótolni" Én sokáig adtam neki időt, de nálam lassan a Bust felé kezd húzni, ok megadom neki az esélyt TCben össze kapja magát, de eddig nem gyere be...

több mint 12 éve
Tudom, láttam... Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan van baj. Persze nem 28 pontos come backre gondoltam. Akkor se csak abból a fumbliból jött ez össze. A 3 int-ből legalább 2-ben Luck volt a hunyó. Mégis istenítjük.
több mint 12 éve
Bocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...
Donald kacsa lubickolhat.uatu
A kérdés az hogy a Pats Rb duója mit művel velünk.. Remélem Franklin és RJF végig bírják a meccset mert mind2 jó futások ellen...
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....Stev85
Én vele kezdenék. A srácnál egyértelműen mentális problémák vannak. Ha megkapja a bizalmat, és elkapná a fonalat, akkor lenne 2 jó futónk, és lehetne váltogatni őket. (tudom, eddig is megkapta, és mi lett belőle) Ha nem tud élni vele, akkor pad, és csak passprotectionben tehermentesíteném Brown-t vele. Abban még most is jó. Ha esetleg el is fumblizza megint, akkor még inkább az elején, amíg van idő helyrehozni a dolgokat.uatu
Mert ha a védő kiüti egye kavics, de senki nem volt a közelében...

több mint 12 éve
Bocs, benéztem. Még mindig abban a tudatban vagyok, hogy vasárnap játszunk... szóval szombaton kicsit melegebb (6°C), kicsit erősebb szél, és eső várható...
A kérdés az hogy a Pats Rb duója mit művel velünk.. Remélem Franklin és RJF végig bírják a meccset mert mind2 jó futások ellen...
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....Stev85
Én vele kezdenék. A srácnál egyértelműen mentális problémák vannak. Ha megkapja a bizalmat, és elkapná a fonalat, akkor lenne 2 jó futónk, és lehetne váltogatni őket. (tudom, eddig is megkapta, és mi lett belőle) Ha nem tud élni vele, akkor pad, és csak passprotectionben tehermentesíteném Brown-t vele. Abban még most is jó. Ha esetleg el is fumblizza megint, akkor még inkább az elején, amíg van idő helyrehozni a dolgokat.
több mint 12 éve
Igazából azon gondolkodok felengedném e Richardsont a pályára vagy sem....

több mint 12 éve
Donald kacsa lubickolhat.
több mint 12 éve
Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...aztec
Most néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...FearTomi
A weather.com szerint egész jó idő lesz vasárnap: -1°C, 14km/h szél váltakozó iránnyal, és 0% esély esőre.
Szóval egyelőre nem indulunk nagy hátrányból.uatu
Azért az a szél az kemény lesz, de voltunk már szeles helyen. 😊

több mint 12 éve
Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...aztec
Most néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...FearTomi
A weather.com szerint egész jó idő lesz vasárnap: -1°C, 14km/h szél váltakozó iránnyal, és 0% esély esőre.
Szóval egyelőre nem indulunk nagy hátrányból.
több mint 12 éve
Most néztem, sajnos fedett pályán gyakorolnak, de 0 fokban. Nem hiszem, hogy sokat ér, mivel nem kapják a jeges szelet az arcukba...

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Én olyan 30% esélyt adok a csapatnak, hogy elkapja a Patset idegenben. Úgy bírom, hogy mindenki azt írja, hogy majd megfázik a csapat a Gillette Stadiumban, mert a Colts fedett pályán játszik. Ha kimennek Indianapolisban szabadtérre edzeni hirtelen -8-10 fokban kell gyakorolni. Az se piskóta azért...

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
De azért nem sok Armys jut el az Nflig, nem?? Mert ugye nekik első a haza szolgálata. (Ugyanez igaz a Navyre is)Stev85
+ Air Force.

Jelenleg asszem hárman vannak a ligában ha Chad Hallnak van csapata épp.Höri
ÉS ők hogy jönnek a ligába? Draftról elhozzák őket, vagy szerződésük letelte után vagy hogy???
Mert úgy tudom ha ott aláírsz bármelyik hadtesthez ott nincs visszavonás, letöltöd amit aláírsz.Stev85
2 évig kell minimum szolgálni utána sportolhat.
illetve korábban is de akkor vissza kell fizetni a képzési költséget.
draftolni nem szokták őket, undfaként aláírnak és mennek a military reserve listára, így nem számítanak be a keretbe. kb olyan mint az NBA-ben az európaiak lefoglalt draftjoga.Höri
Érrtem. Köszi a felhomályosítást 😊
Reálisan megfoghatjuk szerintetek a Patset???
Mert most azt érzem Sb lesz...
Elfogultság nélkül...Stev85
Szerintem meg van rá az esély! Minden elfogultság nélkül.