Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
jópárszor látszott az is, hogy még nincs a vérében az NFL védelmek sebessége, néha alulbecsülte, hogy milyen hamar odaérnek a védők.peterk2005
Ha a védőket nem tartja fel semmi és senki akkor általában kurva hamar odaérnek. (A Bears védők különösen hamar)
Szerintem ha lenne egy csak egy másodperccel több ideje (amire persze ez a Line nem képes) akkor csodákat láthatnánk.
Megnéztem én is még egyszer. Gyakorlatilag egész végig az életéért küzdött.szf61
Manning is ezt tette évekig, mégis naggyá tette azt a trágya OL-t évről-évre.
És Luck is ezt fogja tenni pár éven belül, de nem a rookie évében fog robbantani. Egyelőre ebből a szarból kell építkezni, de biztos vagyok benne, hogy a vezetőség látva az OL-t, ne hozzon jobb FA-kat a falba, vagy ne draftolna oda korai pickekkel.
Türelmesnek kell lenni, csak ismételni tudom magamat, ebben az offseasonban, ilyen cap spaceből, fullos takarítás és rebuilt után egyelőre még csak ennyire futotta.Stez
szerintem jövőre 1-2 embert hozni fogunk az OL-be. mondjuk egy NT is nagyon kellene. ezeket meg jobb megoldani, FA-ról. lóvé úgy is lesz. aztán meg ha van olyan ember akiért megéri, akkor mondjuk a 2. kört rááldozni a drafton valami tehetségesebb arcra.. hogy a jövő is meg legyen alapozva

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
jópárszor látszott az is, hogy még nincs a vérében az NFL védelmek sebessége, néha alulbecsülte, hogy milyen hamar odaérnek a védők.peterk2005
Ha a védőket nem tartja fel semmi és senki akkor általában kurva hamar odaérnek. (A Bears védők különösen hamar)
Szerintem ha lenne egy csak egy másodperccel több ideje (amire persze ez a Line nem képes) akkor csodákat láthatnánk.
Megnéztem én is még egyszer. Gyakorlatilag egész végig az életéért küzdött.szf61
Manning is ezt tette évekig, mégis naggyá tette azt a trágya OL-t évről-évre.
És Luck is ezt fogja tenni pár éven belül, de nem a rookie évében fog robbantani. Egyelőre ebből a szarból kell építkezni, de biztos vagyok benne, hogy a vezetőség látva az OL-t, ne hozzon jobb FA-kat a falba, vagy ne draftolna oda korai pickekkel.
Türelmesnek kell lenni, csak ismételni tudom magamat, ebben az offseasonban, ilyen cap spaceből, fullos takarítás és rebuilt után egyelőre még csak ennyire futotta.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Freeney 7 egész play volt fent. 😊 Én is szkeptikus vagyok, de ez alapján ne írjuk le teljesen...

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Megnéztem én is még egyszer. Gyakorlatilag egész végig az életéért küzdött.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megnéztem a meccs rövidített (kb. 80%-os) verzióját az ESPN-en, és azért nem olyan rossz a helyzet, mint a számok alapján tűnt.

Lucky egyszerre hozta magát, és el is követte azokat a hibákat, ami a rookie-kra jellemzőek. Néhány elég csúnyán mellé/fölé dobott passz is volt, és jópárszor látszott az is, hogy még nincs a vérében az NFL védelmek sebessége, néha alulbecsülte, hogy milyen hamar odaérnek a védők. De összességében jól küzdött, nem veszítette el a fejét, és azért látszik, hogy nagyon egyben lesz ő, csak idő kell neki.

Reggie pedig überállat. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
jaaa és egyébként annyit azért még meg kell jegyezni, hogy Reggie azért nagyon nagyot játszott

több mint 12 éve
Freeney ma megy MRI-re egyébként, de sajnálattal konstatálom, hogy kis túlzással kurvára mindegy, hogy Ő vagy Hughes játszik-e, mert mindkettő totál homály.

több mint 12 éve
Allen blokkolásra van használva javarészt, ez most is így volt.
Brown felé viszont a két laszti az rá is volt kijátszva, ráadásul az első dropjánál is tök üresen volt, a másodiknál is, senki sem zavarta. Amit viszont észrevettem, hogy nekem kurvára bejöttek Arians playhívásai, mondjuk akkor lett volna tényleg csúcs, ha ezek a dropok nincsenek, illetve Luck első pickje eljut Averyhez, ami akkor TD. Mondjuk azt nem tudom, hogy mekkora volt a szél, és az mennyire zavarta Luckot a dobásoknál, de mondjuk domeban szerintem bőven felszívja magát, és pontosabbak lesznek a dobásai, ráadásul azért így is csak dobott 300+ yardot. Sajnos idén még nem lesz meg az 51 TD, de a 4500 yard meglesz. 😀Stez
a szél tuti erős volt, mert a kickoffokknál mindig meg kellett tartania valakinek a labdát.

egyébként, azért ezen a meccsen azt tuti ki lehet jelenteni, hogy még az ág is húzott minket..minden a bearsnek jött inkább ki. na de egy gyengébb ellenfél ellen simán ott lehetünk

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Freeney első félidőben lement sérülten
addig meg észre se vettem

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem láttam még a meccset, így látatlanban a számok alapján ítélve, hogy lehet Lucknak az első meccsén 45 passzkísérlete, összesen 13 futás kísérlet mellett? Ezzel gyak. csak passzra fog készülni a védelem, még inkább megnehezítve Lucky dolgát.

A 300 yard szép, de ezt középtávon majd 30-35 kísérletből kéne hozni, különben nem sokat ér. 😊

Freeney milyen volt?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Allen blokkolásra van használva javarészt, ez most is így volt.
Brown felé viszont a két laszti az rá is volt kijátszva, ráadásul az első dropjánál is tök üresen volt, a másodiknál is, senki sem zavarta. Amit viszont észrevettem, hogy nekem kurvára bejöttek Arians playhívásai, mondjuk akkor lett volna tényleg csúcs, ha ezek a dropok nincsenek, illetve Luck első pickje eljut Averyhez, ami akkor TD. Mondjuk azt nem tudom, hogy mekkora volt a szél, és az mennyire zavarta Luckot a dobásoknál, de mondjuk domeban szerintem bőven felszívja magát, és pontosabbak lesznek a dobásai, ráadásul azért így is csak dobott 300+ yardot. Sajnos idén még nem lesz meg az 51 TD, de a 4500 yard meglesz. 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Allennel mi volt a gond?Semmit nem dobott felé Luck, pedig ő biztos jobb kezű, mint a dropkirály Brownaztec
de, ment egy passz felé az end zone-ban a 2. félidőben Avery TD-je előtt 😀

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Allennel mi volt a gond?Semmit nem dobott felé Luck, pedig ő biztos jobb kezű, mint a dropkirály Brown

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Álmodozz Höri, álmodozz...😊Go Vikings!
Kerry Collins leigazolása óta mást se csinálok 😊

több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Álmodozz Höri, álmodozz...😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
a 307 yard azért eléggé reménykeltő ismerve a körülményeket. Jó hogy az első TD is összejött.

a Minnesotát verni kell, és akkor már a Jacksonvillet is.

több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Néztem ma a Colts meccset, meg a tv-ben a packers - 49 ers meccset. A Colts meccsen azt vettem észre, hogy Luck nem nagyon kap védelmet. Próbál kimozogni, sokszor bele is kapnak a kezébe, ami nem valami jó. Aztán az is baj, hogy nem nagyon van célpontja, nem kellett volna mindenkit elküldeni. Amúgy az tetszett, mikor Fleenert 3 Bears játékos sem tudta megfogni 😀 😀!
több mint 12 éve
Johnny Firpo 125
Jobb csapat a Bears jelenleg, de ettől függetlenül ennél sokkal több kell ha 50% körüli mérleget akarunk. Voltak felvillanásai minden csapatrésznek, de ezzel még az NFL-ben nem fogsz sok meccset nyerni. Andrew mutatott néhány szép dolgot, de ennek ellenére nehéz még akár közepesnek is értékelni a teljesítményét. Nem volt persze egyszerű dolga, üldözték egész meccsen. Lesz ez jobb is.
több mint 12 éve
Nem csak Brownnak voltak dropjai.
Csak az a tré, hogy nem csak a fiatalok hibáztak, hanem a Brown féle, sokadik évüket a ligában taposó playák is.
Mondjuk az biztos, hogy valami bivaly nose és RE kéne a falba, de ezek maradnak az offseasonra.
Avery egyébként egész normálisan játszott, bár azért több fog kelleni, hogy ne Waynenek kelljen mindent csinálnia.
De ha Luck az első pickjénél nem dobja simán alul, akkor könnyedén két TD-vel is zárhatta volna a meccset, az nem rajta múlott. De ha nem sérül, akkor azért láttuk, hogy veszélyes lehet, főleg slotban. Fleener is többet mutatott, mint amit vártam, bár neki is volt emlékeim szerint elkapható labdája, ami végül nem lett meg. De azért ne feledjük el, hogy egy elit defense ellen játszott ez a fiatal offense. És Castonzo meg jól megfogta Pepperst, Ő legalább talán jó Polian pick lesz.
Jó lesz ez,meglesz a 15-1 simán.

több mint 12 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Luck legalább már most annyiban jobb Painternél, hogy ő legalább Wayne-t eltalálja 😊
több mint 12 éve
AZ OL azért a végén se volt a helyzet magaslatán.Brown két dropja azért fájdalmas, mert first downok lehettek volna.Sajna tényleg a pontosság volt a gond főleg Lucknál, több lehetett volna ebben a meccsben, nem győzelem, de közte 10 azért kinézett nekünk.Pozitívum azért, hogy 2/2 a 4 down.

több mint 12 éve
Srácok, az eredménykövetést legközelebb ne itt toljátok, megvan erre a megfelelő topik.

Hát nem vagyok boldog így az első meccs után.
Luck sokat hibázott, és nem egyszer nem is kicsit. Rendre magas lasztikat tolt az elkapóknak, a hosszú passzainál meg kétszer is aluldobta a WR-jét, az első esetnél pedig Avery megverte a cornerét, míg a másodiknál, az utolsó driveban is rossz volt a passz, amiből pick lett.
Jól mozog ki viszont a zsebből, amire szükség is lesz nagyon, mert a meccs elején siralmas volt az OL, aztán úgy ahogy összeszedték magukat, viszont Linkenbach valami siralmas volt. Nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de inkább legyen ott Justice, mint Ő.
A védelem hamar elfáradt, nem is csoda, emrt az elején végig a pályán voltak. Zbiko jól mozgott, Bethea ismét isten volt, viszont a run D# továbbra is elég kaka. És Cutleren több sacket is hibáztak el a védők, amikért eléggé kár, mert kulcs pillanatokban lehettek volna meg a sackek. Vontae eddig nagyon trágya, remélem, hogy hamar összeszedi magát. Azért elképesztő volt nézni, hogy Marshallt semelyik védőnk se tudja megfogni, és azt csinál, amit csak akar.
Hát kibaszott kegyetlen lesz ez a sorsolás, ilyen erős csapatok ellen játszani, de szerintem azért lesznek meglepetések, és 2-3-4 meccs után belejönnek a fiatalok is a játékba. EGyelőre rohadt sok rookie mistake jellemezte a játékot, ezeket el kell felejteni, és tiszta lappal indulni. Főleg Lucknak.

több mint 12 éve
Reménykedjünk

több mint 12 éve
trezeguet20 3
Remélem azért nem súlyosak a sérülések, és a viks ellen szoros meccset lehet játszani
több mint 12 éve
Elfáradt a D