Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyetértve Tomival, taktikailag egyáltalán nem lenne scifi, de a jelenlegi szabályok között elég nehézkes, mert mindig be kell jelentgetni play előtt, hogy ki az eligible elkapó és ki nem az. A no huddle-t ez tönkreteszi, márpedig manapság ez a másik nagyon "divatos" - és egyébként eredményes is - taktika. 😊
Amúgy én szívesen megnéznék ilyen próbálkozásokat is. Vagy pl. egy két QB-s felállást, ahol van egy inkább scrambler meg egy inkább passer QB is a pályán. (Megjegyzem, szerintem ez tudna nagyon-nagyon eredményes is lenni, csak az a baj, hogy a salary cap alá nem férne be két olyan minőségű QB, akivel tényleg eredményes lenne. Csere QB-kal ez se menne.)peterk2005
Eltekintve attól, hogy a jelenlegi szabályok szerint 5 OL embernek (labdához első szándékból nem juthat) kell lennie, egyáltalán nem sci-fi. A Pats (már megint ők) tavaly nyomtak hasonlót, csak a 3. TE Solder volt - bár őt TE-ből képezték T-é. Idén jó esély van rá, hogy most már három valódi TE (Gronk, Hernandez és Hoomanawanui) álljon fel 2 WR-rel (Lloyd és Welker) és nyomják a no huddle-t.Innen akkor már igazán nem nagy lépés, hogy a WR-ek helyén is Tight End alkatú génmanipulált tenyésztett szuperatléták rohangáljanak 😊
tomi-tomi
Akkora sebességbeli különbség biztos nincs köztük, csak a fakezűekre ezután maximum a falember posztok felé kell majd kacsintsanak.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő, amikor 1 QB, 4 OL, 2 WR, és 4 szuperatléta TE-vel fog fölállni egy csapat....Egyetértve Tomival, taktikailag egyáltalán nem lenne scifi, de a jelenlegi szabályok között elég nehézkes, mert mindig be kell jelentgetni play előtt, hogy ki az eligible elkapó és ki nem az. A no huddle-t ez tönkreteszi, márpedig manapság ez a másik nagyon "divatos" - és egyébként eredményes is - taktika. 😊
Nos mit szóltok hozzá? Nagyon sci-fi? 😊 flzoli
Amúgy én szívesen megnéznék ilyen próbálkozásokat is. Vagy pl. egy két QB-s felállást, ahol van egy inkább scrambler meg egy inkább passer QB is a pályán. (Megjegyzem, szerintem ez tudna nagyon-nagyon eredményes is lenni, csak az a baj, hogy a salary cap alá nem férne be két olyan minőségű QB, akivel tényleg eredményes lenne. Csere QB-kal ez se menne.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő, amikor 1 QB, 4 OL, 2 WR, és 4 szuperatléta TE-vel fog fölállni egy csapat. Ha belegondoltok, nem tűnik akkora hülyeségnek. Hiszen manapság egy TE már mindent kell tudjon, és tudnak is. És ezzel, hogy 4-en lennének, brutális variációs lehetőség van bennük. Bármelyikük tud futni, blokkolni, passzituációban elkapni a bogyót.....Eltekintve attól, hogy a jelenlegi szabályok szerint 5 OL embernek (labdához első szándékból nem juthat) kell lennie, egyáltalán nem sci-fi. A Pats (már megint ők) tavaly nyomtak hasonlót, csak a 3. TE Solder volt - bár őt TE-ből képezték T-é. Idén jó esély van rá, hogy most már három valódi TE (Gronk, Hernandez és Hoomanawanui) álljon fel 2 WR-rel (Lloyd és Welker) és nyomják a no huddle-t.
Vagy csak egyszerűen beállnak erősíteni a zsebet egy mélységi passznál.
Nos mit szóltok hozzá? Nagyon sci-fi? 😊 flzoli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Leloptam a Colts.com-ról ezt a képet, ha esetleg valaki használni akarja.Van nagyobban is.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Persze értem én, de a Pats valahogy mindig is más utakon jár, és különcködik össze-vissza 😊Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát. flzoliNézd meg, hogy a - megint rájuk hivatkozom, le kéne szoknom róla 😊 - Pats-nél milyen kiválóan működik. Persze kell hozzá minőségi emberanyag a poszton. Mi betoltuk az elérhető legjobb "draft-anyagot", bízzunk bennek, hogy 1-2 éven belül a Gronkandez duóhoz hasonló minőségű tandemmé válnak.
Teljesen egyetértek egyébként Stez-el, szerintem is kimondottan tudatos lépés volt ez az irány. A passzjáték előtérbe kerülésével a TE poszt is eléggé átalakult, a jelentősége megnőtt. Manapság értékesebb lehet egy magas, jó kezű elkapó TE, mint egy harmadik WR, merttöbb irányban is mismatchet jelent a mai védelmet számára, ezért nehéz levédekezni. Majd ennek is meglelik az ellenszerét nyilván, de egyelőre ez az út látszik nyerőnek.peterk2005
Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő, amikor 1 QB, 4 OL, 2 WR, és 4 szuperatléta TE-vel fog fölállni egy csapat. Ha belegondoltok, nem tűnik akkora hülyeségnek. Hiszen manapság egy TE már mindent kell tudjon, és tudnak is. És ezzel, hogy 4-en lennének, brutális variációs lehetőség van bennük. Bármelyikük tud futni, blokkolni, passzituációban elkapni a bogyót.....
Vagy csak egyszerűen beállnak erősíteni a zsebet egy mélységi passznál.
Nos mit szóltok hozzá? Nagyon sci-fi? 😊
több mint 12 éve
Viszont az utolsó 3 hétben kétszer játsszunk a Texanssal, ami addigra már bőven csoportgyőztes lesz, ott összeszedhetünk 1-2 W-t. 😀Ezen kívül szerintem behúzzuk a Vikings, egyszer a Jax ellen, a Titans és a Dolphins elleni meccset is.
5-6 W lenne a "reális", ezen felül minden W ajándék. De nyilván egyébként 12-4-el fogunk végezni, de csak wild card lesz, mert a Texans beelőz.
több mint 12 éve
Szerintem az NFC-ből egyértelműen a West lenne a legkellemesebb, aztán a South, s csak a legvégén jönne az East és a North. Az AFC-ből az East elég jó számotokra, talán-talán a West lenne egy picit könnyebb(?). A North-ot elkerülni mindenkinek öröm. A Chiefs erős 4. kétségtelen, de az egy nagyon kiegyenlített csoportAz idei sorsolás úgy ahogy van, fos. Brutális offensekkel találkozik a gyenge védelem, és brutális védelmekkel kell szembenéznie, elég sok esetben Lucknak és az offensenek. De viszont szerintem ez pont, hogy jól is elsülhet, mert nagyon sokat tanulhatnak belőle a fiatalok, és komoly próbákat kell majd leküzdeniük. De Luck például nem az az arc, akit két pick, vagy rossz meccs összetörne egy életre, a hibáiból tanulni fog, és ezért lesz kibaszottul jó QB. 😊 Én azt mondom, hogy fölösleges a sorsoláson agyalni, fognak itt még kellemes meglepetéseket okozni szerintem a fiúk.StezÉn azt gondoltam-gondolom hogy ez jó sorsolás. Erre (többen is) nem így látjátok. Akkor milyen ellenfél- csoport lenne jó ha ez nem kafa?Fredo
Btw valaki írta nemrég, hogy idén nem a w-k száma a fontos. Én is így gondolom, sokkal fontosabb, hogy minél több éles, téttel bíró helyzetben szerezzen tapasztalatot a csapat. A lehető legtöbb időt kell eltölteni a közte 8-10 pontos sávban, s legyen sok több 1st down-os drive-ja az Off-nek.
(Érdemes abba is belegondolni, hogy (szinte) az összes ellenfeletek a Colts ellen esélyesnek fogja magát érezni, valamint az 1/1-et legyalulni minden Def-nek élvezetes célja lesz. Úgy vélem, hogy extramotivált csapatokkal fogtok találkozni.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Fredo
205
Az idei sorsolás úgy ahogy van, fos. Brutális offensekkel találkozik a gyenge védelem, és brutális védelmekkel kell szembenéznie, elég sok esetben Lucknak és az offensenek. De viszont szerintem ez pont, hogy jól is elsülhet, mert nagyon sokat tanulhatnak belőle a fiatalok, és komoly próbákat kell majd leküzdeniük. De Luck például nem az az arc, akit két pick, vagy rossz meccs összetörne egy életre, a hibáiból tanulni fog, és ezért lesz kibaszottul jó QB. 😊 Én azt mondom, hogy fölösleges a sorsoláson agyalni, fognak itt még kellemes meglepetéseket okozni szerintem a fiúk.StezÉn azt gondoltam-gondolom hogy ez jó sorsolás. Erre (többen is) nem így látjátok. Akkor milyen ellenfél- csoport lenne jó ha ez nem kafa?
több mint 12 éve
Akkor már nyugodtan lehet igen is a válasz! November közepén még legyen nem! 😀Egy kérdés van a Ti felállásotokkal kapcsolatban. AZ Y TE-etek képes-e valós, folyamatos veszélyt jelenteni elkapásban. (Plusz egy fél kérdés, hogy Fleener mennyire tud Hernandez-hez hasonlóan HB-et játszani.)tomi-tomiMajd december vége felé már talán tudunk erre válaszolni. 😊
peterk2005
több mint 12 éve
Egy kérdés van a Ti felállásotokkal kapcsolatban. AZ Y TE-etek képes-e valós, folyamatos veszélyt jelenteni elkapásban. (Plusz egy fél kérdés, hogy Fleener mennyire tud Hernandez-hez hasonlóan HB-et játszani.)tomi-tomiMajd december vége felé már talán tudunk erre válaszolni. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem ivott volna... 😊A Colts a 12. legértékesebb klub az NFL-ben, 1,15 milliárdot ér a klub. Biztos ezért piál folyton annyit Balfasz kapitány.StezVajon milyen értékes lenne a klub, ha nem itt volna már el milliókat? 😊aztec
több mint 12 éve
aztec
1 360
A Colts a 12. legértékesebb klub az NFL-ben, 1,15 milliárdot ér a klub. Biztos ezért piál folyton annyit Balfasz kapitány.StezVajon milyen értékes lenne a klub, ha nem ivott volna már el milliókat? 😊
szerk.bocsi 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
A Colts a 12. legértékesebb klub az NFL-ben, 1,15 milliárdot ér a klub. Biztos ezért piál folyton annyit Balfasz kapitány.Steza 12. az még pont playoffos.
köszi hello
több mint 12 éve
A Colts a 12. legértékesebb klub az NFL-ben, 1,15 milliárdot ér a klub. Biztos ezért piál folyton annyit Balfasz kapitány.
több mint 12 éve
Az etalon már csak ilyen, nem szokás kérdése, kénytelen vagy rá hivatkozni.😀Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát. flzoliNézd meg, hogy a - megint rájuk hivatkozom, le kéne szoknom róla 😊 - Pats-nél milyen kiválóan működik. Persze kell hozzá minőségi emberanyag a poszton. Mi betoltuk az elérhető legjobb "draft-anyagot", bízzunk bennek, hogy 1-2 éven belül a Gronkandez duóhoz hasonló minőségű tandemmé válnak.
Teljesen egyetértek egyébként Stez-el, szerintem is kimondottan tudatos lépés volt ez az irány. A passzjáték előtérbe kerülésével a TE poszt is eléggé átalakult, a jelentősége megnőtt. Manapság értékesebb lehet egy magas, jó kezű elkapó TE, mint egy harmadik WR, merttöbb irányban is mismatchet jelent a mai védelmet számára, ezért nehéz levédekezni. Majd ennek is meglelik az ellenszerét nyilván, de egyelőre ez az út látszik nyerőnek.peterk2005
Egy kérdés van a Ti felállásotokkal kapcsolatban. AZ Y TE-etek képes-e valós, folyamatos veszélyt jelenteni elkapásban. (Plusz egy fél kérdés, hogy Fleener mennyire tud Hernandez-hez hasonlóan HB-et játszani.) Annyi előnyötök viszont van, hogy Wayne nagyságrenddel nagyobb mélységi veszélyt jelent, mint a Pats-nél Welker; a Colts ellen kevésbé lesz nyerő megtömni a pálya közepét.
több mint 12 éve
Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát. flzoliNézd meg, hogy a - megint rájuk hivatkozom, le kéne szoknom róla 😊 - Pats-nél milyen kiválóan működik. Persze kell hozzá minőségi emberanyag a poszton. Mi betoltuk az elérhető legjobb "draft-anyagot", bízzunk bennek, hogy 1-2 éven belül a Gronkandez duóhoz hasonló minőségű tandemmé válnak.
Teljesen egyetértek egyébként Stez-el, szerintem is kimondottan tudatos lépés volt ez az irány. A passzjáték előtérbe kerülésével a TE poszt is eléggé átalakult, a jelentősége megnőtt. Manapság értékesebb lehet egy magas, jó kezű elkapó TE, mint egy harmadik WR, merttöbb irányban is mismatchet jelent a mai védelmet számára, ezért nehéz levédekezni. Majd ennek is meglelik az ellenszerét nyilván, de egyelőre ez az út látszik nyerőnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mármint az, hogy adott egy szuperklasszis, aztán ahelyett, hogy szétobálnának mindenkit, kilencen állnak a pálya közepén.HöriAz volt a legfaszabb, amikor no huddle goal lineban nyomattak. 5 fal + 3 te + fb + hb aztan hadd szoljon.
vagy ami meg betegebb 6 ol no huddleben 😀
több mint 12 éve
Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát. flzoliha eddig Colts-élményeimre gondolok, nekem is nehezen megy, de Luckéknál pont ez volt ami szemetszúrt azonnal minden nézőnek aki odakapcsolt a Stanfordra, hogy a leendő 1/1-est nézze.
Mármint az, hogy adott egy szuperklasszis, aztán ahelyett, hogy szétobálnának mindenkit, kilencen állnak a pálya közepén.
több mint 12 éve
Kicsit más téma:Akinek elkerülte volna figyelmét a jobboldali "Rövid hírek" blokkban a Game Over - I. rész című link az kattintson rá.
Nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik és elolvasván az eredeti cikket igen kiváló fordítás.
több mint 12 éve
edes istenem, draft kozben lettel volna ennyire kozlekeny 😕Fakerészeg voltam, ott annyira nem volt nagy trashtalk emiatt 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
edes istenem, draft kozben lettel volna ennyire kozlekeny 😕
több mint 12 éve
Jó ez a két TE-s felállás. Allen faszán blokkol, ilyen fos fal mellett ez nem kis plusz lehet a futójátékot tekintve. Az előző években ki blokkolt? Majd Clark, akihez ha hozzáértek, IR-re került? Blokkolni sosem tudott. És azért Allen elkapni is tud. A másik oldalon meg ott van a gyenge blokkoló, de kurva veszélyes elkapó Fleener, akinek azért elkapókat megszégyenítő sebessége van, évek óta együtt játszik Luckkal. Ez minden, csak nem rossz. Ráadásul Arians azért nem hülye, kifejezetten tudatosnak érzem eddig a csapatépítést, főleg a draftot. De azért azonnal nem lehet a szarból várat építeni. Most az OL egy fos, de a szezon után ott lesz a draft/piac, hogy azt is elkezdjük ujjáépíteni. Az offense engem nem aggaszt. inkább a defense, és a key playerek folyamatos sérülése, a fos Freeney, Zbiko javulása.
Davis meg szerintem pár héten belül azért jó lesz, szerintem jót fog tenni neki a környezetváltozás, és az új közeg. Powerssel jók lesznek.
Az idei sorsolás úgy ahogy van, fos. Brutális offensekkel találkozik a gyenge védelem, és brutális védelmekkel kell szembenéznie, elég sok esetben Lucknak és az offensenek. De viszont szerintem ez pont, hogy jól is elsülhet, mert nagyon sokat tanulhatnak belőle a fiatalok, és komoly próbákat kell majd leküzdeniük. De Luck például nem az az arc, akit két pick, vagy rossz meccs összetörne egy életre, a hibáiból tanulni fog, és ezért lesz kibaszottul jó QB. 😊 Én azt mondom, hogy fölösleges a sorsoláson agyalni, fognak itt még kellemes meglepetéseket okozni szerintem a fiúk.
több mint 12 éve
dugo93
4 234
Nos én nem vagyok túl optimista nézve a sorsolásunk. Főleg egy ilyen ifjonc O-t, és egy formációváltáson átesett D-t látva. Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát. flzoliépp ezért lehet jó a dupla TE. jól széthúzzuk a pályát, mert mindenhol minőségi célpontok vannak. nem beszélve arról, hogy így akár a mély átadások is sikeresebbek lehetnek, ha beválik a két srác
több mint 12 éve
Nos én nem vagyok túl optimista nézve a sorsolásunk. Főleg egy ilyen ifjonc O-t, és egy formációváltáson átesett D-t látva. Főleg, hogy én ezt a dupla TE-s felállást nem igazán tudom elképzelni, főleg ha egy Wayne (és Colie) várja mélyen a labdát.
több mint 12 éve
[ez érdekes
Bizony, mondjuk, amikor a két Northot kaptuk, a Coltsot és a Chargerst, valahogy senki nem sipákoltWyatt
és miért nem?
Otthonom MisColts