Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
specteamben nem láttam különösebb gondot, se oda, se vissza (oké, nem volt nagy visszahordásunk; sosincs)wmitty
Azt a fumble-t azért hanyagolhatnánk a jövőben. 😊
peterk2005
Az a fumble is tipikus rookie mistake volt Brazilltól. Kell néhány hét, hogy a sok fiatal beleszokjon a közegbe. Legutóbb egy hasonló ordas baki után Hilton például TD-t szerzett, reméljük, hogy Brazill is folytatja a jó sorozatot. 😀

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
én nem értem h miért cutoltuk manninget amikor luck dobott 3 intit első meccsén, PM meg befűzte az oktatófilmetMiska84
Ez benne volt a pakliban. Ha felépül, akkor ő még mindig Peyton Freekin' Manning. Egy rookie, legyen akármilyen tehetséges, a közelében nem lehet.

Itt biztos többen emlékeztek, hogy tavaly én bizony amellett voltam, hogy Manning maradjon. De nem így lett, és ha már nem így lett, akkor nincs értelme ezen keseregni. Abból kell most már a legtöbbet kihozni, amink van.peterk2005
ezt csak Stez kommentje miatt írtam.
amúgy persze nagyon sajnáltam PM-et, de én inkább örültem mint sem. előbb utóbb ezt kellett tenni, mert lassan de biztosan süllyedt a hajó. és nem szívesen néztem volna, hogy mondjuk 5 év múlva a tennessee-t vagy jax-et bajnokká teszi..
imádtam már egyetemen is, nagyon jó lesz ha nem törik össze.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
specteamben nem láttam különösebb gondot, se oda, se vissza (oké, nem volt nagy visszahordásunk; sosincs)wmitty
Azt a fumble-t azért hanyagolhatnánk a jövőben. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is drukkolok PM-nek, de mivel mi verjük a Denvert a főcsoport döntőben, így ebből idén még nem lesz meg a második gyűrű. 😕Stez
Ez az egy kivétel belefér. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én is drukkolok PM-nek, de mivel mi verjük a Denvert a főcsoport döntőben, így ebből idén még nem lesz meg a második gyűrű. 😕

több mint 12 éve
én nem értem h miért cutoltuk manninget amikor luck dobott 3 intit első meccsén, PM meg befűzte az oktatófilmetMiska84
Ez benne volt a pakliban. Ha felépül, akkor ő még mindig Peyton Freekin' Manning. Egy rookie, legyen akármilyen tehetséges, a közelében nem lehet.

Itt biztos többen emlékeztek, hogy tavaly én bizony amellett voltam, hogy Manning maradjon. De nem így lett, és ha már nem így lett, akkor nincs értelme ezen keseregni. Abból kell most már a legtöbbet kihozni, amink van.

több mint 12 éve
Mint ahogy a Colts fanok nagy része sem szerintem.szf61
Jelentkezzen, aki úgy lett Colts-drukker (1999 előtt nem ér!), hogy nem került egyúttal PM múlhatatlan hatása alá!wmitty
Ilyen ember nincs, aki azt állítja magáról, hogy nem, az lódít 😊 PM csinált ebből a franchise-ból NFL csapatot. Őt nem a hype emeli oda ahol ma van - ahogy bizonyos játékosoknál - , hanem a legacy, amit elért. Méghozzá nálunk. 😀
Szóval én ugyanannyira szurkolok neki most is, hogy sikerüljön feltenni a koronát a pályafutására, mint amennyire a Coltsnak drukkolok, hogy bejöjjön a jövő felé fordulás, a rebuild.

több mint 12 éve
én nem értem h miért cutoltuk manninget amikor luck dobott 3 intit első meccsén, PM meg befűzte az oktatófilmet

több mint 12 éve
A fene, hát még nem is jött senki okoskodni a Steelers meccs után, hogy egy ilyen PM-et kivágtunk a 3 picket dobó Luckért.
Mi van? 😀
Komolyan meglepődtem. 😀

több mint 12 éve
csak összehoztunk 21 pontot az amúgy elég jó bears védelem ellen. shady
csak 14et 😛 😉

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
azért így visszagondolva ilyen fos támadófallal, újonc elkapókkal és irányítóval, új edzőkkel, éshát a védelem is még csak formálódik, csak összehoztunk 21 pontot az amúgy elég jó bears védelem ellen. Úgy h bőven lehetett volna még több is. Ez azért lehet bíztató.

PM meg idén behúzza a második gyűrűjét 😊
több mint 12 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nos úgy ahogy sikerült megnéznem a meccset. De csak nem bírtam meglátni az ócska streamen, hogy kin van zöld pötty. Látta valaki közületek? 😊

A csapat meg hát.... Az O# egész jó, a fiatalok jók lesznek, csak kell egy kis rutin. A fal a szokásos, mintha ott se lennének. Na de a D#... Nagyon karcsú, Bethea és Mathis hozta magát, nade a többiek. Régebben legalább sebességben jók voltunk, nade most a Bears ellen folyamatosan ilyen playeket nyaltunk be, a nem túl erős, de legalább gyors Forte és Marshall ellen.

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Mint ahogy a Colts fanok nagy része sem szerintem.szf61
Jelentkezzen, aki úgy lett Colts-drukker (1999 előtt nem ér!), hogy nem került egyúttal PM múlhatatlan hatása alá!

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
mert hát nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a Broncosban a Steelers ellen...wmitty
Mint ahogy a Colts fanok nagy része sem szerintem.
Nagyon jól játszott, simán playoffban lesznek.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
brutál amúgy, hogy már a gimiben ugyanígy nézett ki (csak kevesebb lett a haja)kristof
hát nem a divattal lett világhírű 😀

több mint 12 éve
mert hát nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a Broncosban a Steelers ellen...

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
brutál amúgy, hogy már a gimiben ugyanígy nézett ki (csak kevesebb lett a haja)
több mint 12 éve
félszemmel azért...

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Freeney abszolut nem csinált semmit se, nem kell belelátni többet a dolgokba azért.
Egyébként meg fölösleges egy playt megnevezni, ezzel az erővel még az első negyedbe, ha a zebrák nem dobnak flaget az egyébként kurvára nem jogos DPI-re, akkor alapból nem kapunk TD-t, hanem maximum 3 ponton tartjuk a Bearst.
De ezeken agyalni fölösleges. Ez a Bears simán jobb volt nálunk. És Powers annál a játékban így is kibaszott nagyot védekezett Marshallon.
És nincsen ha. Chapman nem egészséges, és idén egy edzésen sem volt ott, ha játszhatna, akkor sem erőltetnék ezek után annyira, Fokou meg egy kalap fos, depthbe hoztuk, nem pedig a kezdőbe. És szerintem nem is ízlik neki a 3-4. De Őt valahogy baromira nem akarom kezdő közelébe látni, ami azt illeti.
Egyébként meg Arians megmondta, hogy idén rettentően sok 3-4 WR-es játékot fogunk tolni, és kifejezetten sokat fogunk passzolni.

több mint 12 éve
Freeney 7 egész play volt fent. 😊 Én is szkeptikus vagyok, de ez alapján ne írjuk le teljesen...Escalade
na de ez alatt a 7 play alatt teljesen szét volt szedve a Bears fala
Ork
hát igen az elején a DL+mathis+freeney blitz egészen jól ült..

több mint 12 éve
én is most néztem meg game pass-en, mert társaságban nézzük és sajnos nem erre esett a legtöbb szavazat. egyetértek, én sem láttam borzasztó dolgokat, sőt az elején ha powers be tudja húzta marshall mellett az intit talán egészen más meccset látunk.
ha visszatérne angerer meg egészséges lenne chapman és a most érkezők (davis fokou) kicsit összeszoknak egész hatékony lehet a 3-4-es D.
Az a OL az katasztrófa. hogy csak 3szor sackelték az csak a saját tehetségének köszönhető. bár félek ha egyszer egy aljas front sevennel (PIT stb) találkozik megfájdul valamije nagyon 😕
szerintem idén lesz futójátékunk, mivel a PIT legendásan futós franchise, ezt támogatják majd paganoék is...
célpont van, egy top10-es OL mögött bármeddig juthatnánk. én is a 4-5 W-t tatom reálisnak. OL-ba viszonylag olcsón lehet találni közepes játékosokat, szerintem inkább kipróbáltakat kell húzni FA-ként mint rizikós korai pickeket a drafton...:S

több mint 12 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Freeney 7 egész play volt fent. 😊 Én is szkeptikus vagyok, de ez alapján ne írjuk le teljesen...Escalade
na de ez alatt a 7 play alatt teljesen szét volt szedve a Bears fala
több mint 12 éve
így egy nap elteltével és a higgad véleményeket konstatálva már el merem mondani, én mit láttam tegnap

kellemes csalódás volt minden, mindkét oldalon
ennyire offensive Chicagóval sem találkoztam még
a legendás védelmük (ahol pont a secondary tett ki különösen magáért) mellett döbbenetesen kinőtte magát a támadósor, Cutler a jól ismert képességeivel megtalálta a célpontjait egy már ismert és egy potenciális klasszis személyében
bárkinek gondot okozott volna a levédekezésük, nemhogy egy formálódó defense-nek

rólunk ugyanakkor nem volt elmondható, hogy "széfutottak" volna minket, ami mindig jó jel
CB-k konzisztens teljesítményén még van mit javítani, de erre meg is van minden esély
plusz pont, hogy azonnal defensive TD-vel indítottunk, ami sose volt nagy erősségünk

specteamben nem láttam különösebb gondot, se oda, se vissza (oké, nem volt nagy visszahordásunk; sosincs)

mi is futottunk TD-t, tehát van futójátékunk - ez erény egy olyan klubnál, amely elsőszámú RB-jét szó nélkül elküldte
irányítónk passzolt is TD-t - ennél jobban se lehetne kezdeni egy újonckarriert
Luck minimális védelem mellett alig szenvedett le nagyobb tragédiákat: többnyire szépen kimenekült, sőt, inkább azt mondom, előnyére fordította a kényszerhelyzeteket
jó volt látni, hogy van egy TUTI célpontja (Wayne minden várakozást felülmúlt, különösen azzal, mennyire KISEGÍTETTE újra meg újra fiatal játékostársát), és hogy mellé felsorakoznak második, harmadik, negyedik, stb. célpontok is (és még mindig van talonban további kettő!)

hogy AL-on nem látszott semmi megilletődöttsg vagy ilyesmi, azzal nem mondok semmit
dobott statisztikailag három INT-et (meg tán egy fumble), de ezek többsége (vagy mind?) kifejezetten peches szituációban került a Bearshez
(hozzátéve, hogy Tim Jennings mint egykori Colts-játékos übermotiváltan játszott most ellenünk!)
mi is szerezhettünk volna több labdát, de a mázli a mieinket e tekintetben elkerülte

egy szó mint száz: elkeseredésre alkalmas dolgokat nemigen láttam, biztatókat annál inkább

Otthonom MisColts
több mint 12 éve

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
jópárszor látszott az is, hogy még nincs a vérében az NFL védelmek sebessége, néha alulbecsülte, hogy milyen hamar odaérnek a védők.peterk2005
Ha a védőket nem tartja fel semmi és senki akkor általában kurva hamar odaérnek. (A Bears védők különösen hamar)
Szerintem ha lenne egy csak egy másodperccel több ideje (amire persze ez a Line nem képes) akkor csodákat láthatnánk.
Megnéztem én is még egyszer. Gyakorlatilag egész végig az életéért küzdött.szf61
Manning is ezt tette évekig, mégis naggyá tette azt a trágya OL-t évről-évre.
És Luck is ezt fogja tenni pár éven belül, de nem a rookie évében fog robbantani. Egyelőre ebből a szarból kell építkezni, de biztos vagyok benne, hogy a vezetőség látva az OL-t, ne hozzon jobb FA-kat a falba, vagy ne draftolna oda korai pickekkel.
Türelmesnek kell lenni, csak ismételni tudom magamat, ebben az offseasonban, ilyen cap spaceből, fullos takarítás és rebuilt után egyelőre még csak ennyire futotta.Stez
szerintem jövőre 1-2 embert hozni fogunk az OL-be. mondjuk egy NT is nagyon kellene. ezeket meg jobb megoldani, FA-ról. lóvé úgy is lesz. aztán meg ha van olyan ember akiért megéri, akkor mondjuk a 2. kört rááldozni a drafton valami tehetségesebb arcra.. hogy a jövő is meg legyen alapozvadugo1993
Biztos, hogy hozni fogunk. Brutál sok helyünk lesz a sapper alatt, várok 1-2 jobb OL-t a piacról. Paganoék sem hülyék, hogy majd hagyják a fenébe ezt az OL-t.
2. körben viszont Vontae Davist "draftoltuk", szóval azt másra már nem fogjuk ellőni. Reméljük, hogy rá legalább jól tettük, és faja lesz.