Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
én tudok olyan szöszit aki "tanult" mögötte, és lószart sem ér 😊lófasztMilyen szép lenne, ha PM tisztelné a Colts hagyományait és ő is nálunk folytatná a pályafutását. A lehető legjobb mentora lenne szöszinek, aki tanulhatna mögötte még 1-2 évig.
Peyton Manning - QB - Colts
Bob Kravitz of the Indianapolis Star reports Peyton Manning is working out in Florida and throwing "much, much better."
Manning bármilyen SB-t megnyerne most is, ez nem kétséges. És nem Elisha. 😛Stez
Na jó kiveszem a kezem a biliből, és abbahagyom az álmodozást.iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
lófasztMilyen szép lenne, ha PM tisztelné a Colts hagyományait és ő is nálunk folytatná a pályafutását. A lehető legjobb mentora lenne szöszinek, aki tanulhatna mögötte még 1-2 évig.
Peyton Manning - QB - Colts
Bob Kravitz of the Indianapolis Star reports Peyton Manning is working out in Florida and throwing "much, much better."
Manning bármilyen SB-t megnyerne most is, ez nem kétséges. És nem Elisha. 😛Stez
Na jó kiveszem a kezem a biliből, és abbahagyom az álmodozást.
több mint 12 éve
lófasztPeyton Manning - QB - Colts
Manning bármilyen SB-t megnyerne most is, ez nem kétséges. És nem Elisha. 😛
több mint 12 éve
Jobb elkapói lettek volna mint nálunk, szóval lehet.Gabberttel nyertünk volna, aszondod?Hörifőleg mert Orlovsky jobb, mint Gabbert.HöriAha, szóval ezért áll 2-0ra a Colts ellen, mint kezdő QB. 😛iktriad
több mint 12 éve
Gabberttel nyertünk volna, aszondod?Aha, szóval ezért áll 2-0ra a Colts ellen, mint kezdő QB. 😛iktriadAkkor viszont kihozná a Vikingst győztesnek, és Favrenak játszania kéne, mint kubé. Ezt még Orlovsky is tényleg megoldaná.iktriadfőleg mert Orlovsky jobb, mint Gabbert.Höri
több mint 12 éve
Aha, szóval ezért áll szöszi 2-0ra a Colts ellen, mint kezdő QB. 😛főleg mert Orlovsky jobb, mint Gabbert.HöriDöme leszimulálja két perc alatt, nem kicsinyeskedünk.HöriAkkor viszont kihozná a Vikingst győztesnek, és Favrenak játszania kéne, mint kubé. Ezt még Orlovsky is tényleg megoldaná.iktriad
több mint 12 éve
főleg mert Orlovsky jobb, mint Gabbert.Akkor viszont kihozná a Vikingst győztesnek, és Favrenak játszania kéne, mint kubé. Ezt még Orlovsky is tényleg megoldaná.iktriadNem újra kell játszani az egész NFC rájátszást, iktriadDöme leszimulálja két perc alatt, nem kicsinyeskedünk.Höri
több mint 12 éve
Akkor viszont kihozná a Vikingst győztesnek, és Favrenak játszania kéne, mint kubé. Ezt még Orlovsky is tényleg megoldaná.Döme leszimulálja két perc alatt, nem kicsinyeskedünk.Hörina fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀HöriNem újra kell játszani az egész NFC rájátszást, iktriad
több mint 12 éve
így még Orlovsky is behúzná 😀na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀HöriNem újra kell játszani az egész NFC rájátszást, és a győztesnek meg kell mérkőznie megint az akkori Coltssal. Szóval össze kell gereblyézni az akkori rostert Bobzillával, Sessionnel(bár Sanders akkor -is- már IRen volt, szóval őt nem kell elhozni a Chargerstől. 😊 ) + a remek egészségügyi állapotban lévő Manninggel. Remélem a rematch halftime showban már nem a The Who fog játszani, hanem kárpótlásként a mostaniért Kylie.iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Döme leszimulálja két perc alatt, nem kicsinyeskedünk.na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀HöriNem újra kell játszani az egész NFC rájátszást, iktriad
több mint 12 éve
na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀HöriNem újra kell játszani az egész NFC rájátszást, és a győztesnek meg kell mérkőznie megint az akkori Coltssal. Szóval össze kell gereblyézni az akkori rostert Bobzillával, Sessionnel(bár Sanders akkor -is- már IRen volt, szóval őt nem kell elhozni a Chargerstől. 😊 ) + a remek egészségügyi állapotban lévő Manninggel. Remélem a rematch halftime showban már nem a The Who fog játszani, hanem kárpótlásként a mostaniért Kylie.
több mint 12 éve
Mindig is tudtam. Az a döntő már akkor is bűzlött.De mire ideér az újabb gyűrű, már Luck is a csapat tagja lesz, így már neki is lesz. 😛
Igazi győztessel van dolgunk, nem vitás.
több mint 12 éve
na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀Höriakkor Peyton - Eli 2:2 😀
több mint 12 éve
na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀HöriNem. ez esetben akkor be sem jutottak a döntőbe. TEhát az újra kell játszani. De mivel törölni kell pár meccset, így a WC meccstől kezdik.
Aztán vissza kell ide igazolni Caldwellt ....
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
na fiúk, közel az újabb super bowl gyűrű, már csak ide kell szállítani louisianából 😀
több mint 12 éve
Én meg remélem, a fénykorában lévő Manninget fogja idézni.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Remélem Luck játékstílusa Aaron Rodgerst fogja idézni. 😊 Mondjuk ahhoz olyan elkapók is kellenek, na meg egy jó fal. 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Viszont ha mindenki elmegy, rengeteg needünk lesz akár O, akár D-ben. Ennyi kieső, és meghatározó játékost nem tudunk pótolni egy év alatt. Legalábbis szerintem. Nem hiszem hogy FA-ról és a draftról be tudunk tömni minden lyukat...Én nem tartanám meg őket. Túl drága lenne ez a hármas így együtt.WR nyali lesz, Wayne ugyanis menni akar PM után, akárhová is megy. Sőt, még Saturday visszavonulása is kérdésessé vált, lehet ugyanis Ő is menne a duóval.Az nem lehet, hogy így már elgondolkodnak Irsayék? Esetleg megtartanák őket? Luck, ha jól tudom, azt nyilatkozta, hogy nincs ellenére, ha nem lesz kezdő, plusz Manningtől tanulhat.... És így egy évvel később kell WR-t, C-t draftolni, lehet a védelemre koncentrálni idén... Túl naiv vagyok?Geyza
Nincs mese, WR-t kell draftolni korai pickkel, vagy piacról beszerezni egy minőségit, ez rémesen kevés lesz.Stez
Wayne maradásának örülnék, de PM-el karöltve akar játszani.Stez
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Én nem tartanám meg őket. Túl drága lenne ez a hármas így együtt.WR nyali lesz, Wayne ugyanis menni akar PM után, akárhová is megy. Sőt, még Saturday visszavonulása is kérdésessé vált, lehet ugyanis Ő is menne a duóval.Az nem lehet, hogy így már elgondolkodnak Irsayék? Esetleg megtartanák őket? Luck, ha jól tudom, azt nyilatkozta, hogy nincs ellenére, ha nem lesz kezdő, plusz Manningtől tanulhat.... És így egy évvel később kell WR-t, C-t draftolni, lehet a védelemre koncentrálni idén... Túl naiv vagyok?Geyza
Nincs mese, WR-t kell draftolni korai pickkel, vagy piacról beszerezni egy minőségit, ez rémesen kevés lesz.Stez
Wayne maradásának örülnék, de PM-el karöltve akar játszani.
több mint 12 éve
WR nyali lesz, Wayne ugyanis menni akar PM után, akárhová is megy. Sőt, még Saturday visszavonulása is kérdésessé vált, lehet ugyanis Ő is menne a duóval.Az nem lehet, hogy így már elgondolkodnak Irsayék? Esetleg megtartanák őket? Luck, ha jól tudom, azt nyilatkozta, hogy nincs ellenére, ha nem lesz kezdő, plusz Manningtől tanulhat.... És így egy évvel később kell WR-t, C-t draftolni, lehet a védelemre koncentrálni idén... Túl naiv vagyok?
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
WR nyali lesz, Wayne ugyanis menni akar PM után, akárhová is megy. Sőt, még Saturday visszavonulása is kérdésessé vált, lehet ugyanis Ő is menne a duóval.Nincs mese, WR-t kell draftolni korai pickkel, vagy piacról beszerezni egy minőségit, ez rémesen kevés lesz.
több mint 12 éve
A mi Andrew-nk San Diegoban készül a Pro Day-re, annak a Bob Whitfieldnek a társaságában aki korábban Roethlisberger és Newton személyi edzője is volt.
több mint 12 éve
Barron szerintem csúszni fog 2/2-ig, ha csak valamelyik több korai pickes csapat be nem rántja, de ha nem, akkor pedig be is kell rántani nekünkcsak ne legyen Bobzilla, SS poszton olyanok vagyunk, mint a Lions a futókkal
de ha Wayne sem kér keveset, akkor viszont Garcon+Wayne árából simán hoznék egy komolyabb elkapót piacról, akkor beleférne
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
állítólag 35 milliót kapott volna Garcon 5 évre.Höriaztakurva. halasak lehetunk utoljara a jo pierrenek h visszautasitotta 😀
igy sztem ala kene waynet iratni h meg egy 2-3 evre maradhasson aztan ugyis teljesen kioregszik.