Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristof
Ne nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀Fake
Maddenben vinném 1.körben, az igaz. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristof
Ne nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Ne nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem Stephen Hillnek 2/2-re örülni tudnék. Méretei jók, 4.30-as 40 yard és elkapással sincsenek gondjai.
WR meg hát kelleni fog nagyon Garcon távozása után.Stez
2/2re alshon jojjon. hill egyreszt nem er 2/2t masreszt kesobb is elerheto lesz szvsz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt hiszem Stephen Hillnek 2/2-re örülni tudnék. Méretei jók, 4.30-as 40 yard és elkapással sincsenek gondjai.
WR meg hát kelleni fog nagyon Garcon távozása után.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát.Stez
Volt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.iktriad
Nem fog.
Évekig figyelte testközelbl a mestert (Bobzilla), hogyan kell játék nélkül pénzt kisajtolni egy csapatból.
Meg amúgy is, ne játsszon jól, nehogy már megérje nektek. 😀Stez
Mondtam már hogy gonosz vagy? 😊
több mint 12 éve
Volt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.iktriad
Nem fog.
Évekig figyelte testközelbl a mestert (Bobzilla), hogyan kell játék nélkül pénzt kisajtolni egy csapatból.
Meg amúgy is, ne játsszon jól, nehogy már megérje nektek. 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Volt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.
több mint 12 éve
Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát. És jó drágán.

több mint 12 éve
Garcon lesz az talán, bár a Jax biztosan rá fog menni.
De meg is érdemelnék.Stez
Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊Farky
Tök mindegy, vigye magával Paintert. 😂Stez
Olyan gonoszak vagytok.
De emlékeztetnék mindenkit, hogy a kidobott Colts játékosok hajlamosak nálunk jól szerepelni - ezért is kukázunk rendszeresen tőletek mostanság. 😊 Mike Peterson, Session, John Chick, Colin Cloherty hogy csak pár nevet említsek, szóval vigyázzatok mit kívántok. Nehogy visszaüssön.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
akkor mázlink úgy sincs, mondjuk a festő úgyis csak neki akart passzolni

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊Farky
Tök mindegy, vigye magával Paintert. 😂

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
De meg is érdemelnék.

több mint 12 éve
Garconnak új, öt éves szerződést ajánlottak, de nem kell nekiHöri
Elegge ugyanarra a piaci szegmensre mennek Manninghammel. Valaki erzesem szerint koppanni fog.salander
Sok a WR needes csapat, szóval nem hiszem.
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Elegge ugyanarra a piaci szegmensre mennek Manninghammel. Valaki erzesem szerint koppanni fog.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha Garcon elmegy akkor Wayne-t könnyebb megtartani.

több mint 12 éve
Közben még annyi van, hogy Luck elmondta, amit már ezelőtt is. Hajlandó padozni PM mögött, ha úgy hozná a sors.

több mint 12 éve
Pénzt akar, tesztelni akarja a piacot, eddig is egyértelmű volt.
Mehet a Jaxbe zabothegyezni. Hülye nigga pofáját. Mondjuk az a vicc, hogy szerintem senki sem lesz annyira hülye, hogy valami brutális szerződést elé toljon, szóval akár vissza is találhat hozzánk egy piacozás után. 😀
Mondjuk kurvára nem azt mondom, hogy jó elkapó és szükségünk van rá, de ha Wayne is elmegy, akkor ki marad?
Az FA-ról akkor viszont jöhetne egy minőségibb WR akkor már és esetleg ha csúszik 1/25 körülig Jeffery, t berántani gyorsba. Bár nem fog csúszni, mert keményen edzett a combinera, szerintem visszatornázza magát top15-be is kb.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Garconnak új, öt éves szerződést ajánlottak, de nem kell neki

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
No comment 😊
szf61
Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.FViktor93
Goodell is biztos az AFC East-ért lobbizik. Dörzsölhetné a tenyerét a Brady-Manning bowlok új dimenziójára :cool:vandeminek
az aláírásod véletlen nem az ellenünk ELBUKOTT super bowlon keletkezett Sanyi és Ricsi üvöltése által? 😀 😛

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
No comment 😊
szf61
Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.FViktor93
Goodell is biztos az AFC East-ért lobbizik. Dörzsölhetné a tenyerét a Brady-Manning bowlok új dimenziójára :cool:

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
No comment 😊
szf61
Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
No comment 😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison