Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 553
Maddenben vinném 1.körben, az igaz. 😀miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀FakeLuck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristofNe nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristofNe nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 553
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristofNe nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem Stephen Hillnek 2/2-re örülni tudnék. Méretei jók, 4.30-as 40 yard és elkapással sincsenek gondjai.2/2re alshon jojjon. hill egyreszt nem er 2/2t masreszt kesobb is elerheto lesz szvsz.
WR meg hát kelleni fog nagyon Garcon távozása után.Stez
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.
több mint 12 éve
Azt hiszem Stephen Hillnek 2/2-re örülni tudnék. Méretei jók, 4.30-as 40 yard és elkapással sincsenek gondjai. WR meg hát kelleni fog nagyon Garcon távozása után.
több mint 12 éve
Mondtam már hogy gonosz vagy? 😊Nem fog.Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát.StezVolt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.iktriad
Évekig figyelte testközelbl a mestert (Bobzilla), hogyan kell játék nélkül pénzt kisajtolni egy csapatból.
Meg amúgy is, ne játsszon jól, nehogy már megérje nektek. 😀Stez
több mint 12 éve
Nem fog.Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát.StezVolt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.iktriad
Évekig figyelte testközelbl a mestert (Bobzilla), hogyan kell játék nélkül pénzt kisajtolni egy csapatból.
Meg amúgy is, ne játsszon jól, nehogy már megérje nektek. 😀
több mint 12 éve
Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát.StezVolt pár jó meccse előtte. Asszem 6 meccsel a vége előtt dőlt ki a sorból, addig nem volt vele gond. És még pár évig van ideje tovább bizonyítani.
több mint 12 éve
Ja, Session nálatok valóban kurva jó volt. Jól koptatta a sérültlistát. És jó drágán.
több mint 12 éve
Olyan gonoszak vagytok.Tök mindegy, vigye magával Paintert. 😂StezGarcon lesz az talán, bár a Jax biztosan rá fog menni.Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊Farky
De meg is érdemelnék.Stez
De emlékeztetnék mindenkit, hogy a kidobott Colts játékosok hajlamosak nálunk jól szerepelni - ezért is kukázunk rendszeresen tőletek mostanság. 😊 Mike Peterson, Session, John Chick, Colin Cloherty hogy csak pár nevet említsek, szóval vigyázzatok mit kívántok. Nehogy visszaüssön.
több mint 12 éve
akkor mázlink úgy sincs, mondjuk a festő úgyis csak neki akart passzolni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tök mindegy, vigye magával Paintert. 😂Garcon lesz az talán, bár a Jax biztosan rá fog menni.Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊Farky
több mint 12 éve
Garcon lesz az talán, bár a Jax biztosan rá fog menni.Ha PM passzait el tudta droppolni, akkor el tudom képzelni mit művelne Jaxonvilleben 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Garcon lesz az talán, bár a Jax biztosan rá fog menni.De meg is érdemelnék.
több mint 12 éve
Sok a WR needes csapat, szóval nem hiszem.Garconnak új, öt éves szerződést ajánlottak, de nem kell nekiHöriElegge ugyanarra a piaci szegmensre mennek Manninghammel. Valaki erzesem szerint koppanni fog.salander
több mint 12 éve
Garconnak új, öt éves szerződést ajánlottak, de nem kell nekiHöriElegge ugyanarra a piaci szegmensre mennek Manninghammel. Valaki erzesem szerint koppanni fog.
több mint 12 éve
Közben még annyi van, hogy Luck elmondta, amit már ezelőtt is. Hajlandó padozni PM mögött, ha úgy hozná a sors.
több mint 12 éve
Garconnak új, öt éves szerződést ajánlottak, de nem kell nekiHöriPénzt akar, tesztelni akarja a piacot, eddig is egyértelmű volt.
Mehet a Jaxbe zabothegyezni. Hülye nigga pofáját. Mondjuk az a vicc, hogy szerintem senki sem lesz annyira hülye, hogy valami brutális szerződést elé toljon, szóval akár vissza is találhat hozzánk egy piacozás után. 😀
Mondjuk kurvára nem azt mondom, hogy jó elkapó és szükségünk van rá, de ha Wayne is elmegy, akkor ki marad?
Az FA-ról akkor viszont jöhetne egy minőségibb WR akkor már és esetleg ha csúszik 1/25 körülig Jeffery, t berántani gyorsba. Bár nem fog csúszni, mert keményen edzett a combinera, szerintem visszatornázza magát top15-be is kb.
több mint 12 éve
dugo93
4 232
az aláírásod véletlen nem az ellenünk ELBUKOTT super bowlon keletkezett Sanyi és Ricsi üvöltése által? 😀 😛Goodell is biztos az AFC East-ért lobbizik. Dörzsölhetné a tenyerét a Brady-Manning bowlok új dimenziójára :cool:vandeminekNo comment 😊Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.FViktor93
szf61
több mint 12 éve
Goodell is biztos az AFC East-ért lobbizik. Dörzsölhetné a tenyerét a Brady-Manning bowlok új dimenziójára :cool:No comment 😊Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.FViktor93
szf61
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
No comment 😊Törvényszerű, hogy az AFC Eastbe jön? Elég volt belőle az elmúlt 10 év, menjen csak és keserítse meg az NFC-s csapatok életét.
szf61
több mint 12 éve
No comment 😊“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison