Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Olvasgatva a fórumot, megfogalmazódott bennem 1-2 kérdés.
Volt itt, hogy mi a garancia Manning jó játékára... mi a garancia Luck jó játékára? Semmi, mert a sportban ilyen nincs.
Ki az aki tudja, hogy milyen Manning karja, csak ő.
Megértek minden hsz-t, de egy ilyen embert, aki ennyit letett az asztalra, csak úgy "vonuljon inkább" vissza, csak hogy jöhessen egy még nfl-ben semmit se bizonyító gyerek... főleg ilyen fórumhangokkal, hogy "nem lenne kedve Lucknak padozni..." . Vagy én vagyok túl naiv, vagy nem tudom, de szerintem itt nem a játékosok kedve dönt, legalábbis nem így kellene lennie.Lecso4
Honnan tudod, hogy Manning karja rendben lesz? Honnan tudod, hogy Luck nem fog beválni? Persze van ebben a cserében kockázat is, de még mindig ez az ésszerű döntés a Colts FO-tól. Ilyen lehetőség nem adódik minden franchise életében. Hány olyan volt a történelemben, hogy egy egyértelmű HOF QB-t, az elmúlt 15 év legjobb prospectje váltson? Sztem nem sok.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
és ne legyen Brett apó 2.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
csak úgy "vonuljon inkább" vissza, csak hogy jöhessen egy még nfl-ben semmit se bizonyító gyerekLecso4
azért vonuljon vissza, hogy ne a pályán rokkanjon meg.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Olvasgatva a fórumot, megfogalmazódott bennem 1-2 kérdés.
Volt itt, hogy mi a garancia Manning jó játékára... mi a garancia Luck jó játékára? Semmi, mert a sportban ilyen nincs.
Ki az aki tudja, hogy milyen Manning karja, csak ő.
Megértek minden hsz-t, de egy ilyen embert, aki ennyit letett az asztalra, csak úgy "vonuljon inkább" vissza, csak hogy jöhessen egy még nfl-ben semmit se bizonyító gyerek... főleg ilyen fórumhangokkal, hogy "nem lenne kedve Lucknak padozni..." . Vagy én vagyok túl naiv, vagy nem tudom, de szerintem itt nem a játékosok kedve dönt, legalábbis nem így kellene lennie.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
szerintem sem. van annyi need, hogy nem most akarják megoldani azt a problémát ami pár évig nem fog fennállni.
Clarkkal kétlem, hogy gond lenne jövőredugo1993
szerintem meg Clark szar lesz
de ne legyen igazam

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
szerintem sem. van annyi need, hogy nem most akarják megoldani azt a problémát ami pár évig nem fog fennállni.
Clarkkal kétlem, hogy gond lenne jövőre

több mint 12 éve
szerintem Irsayéknek igazából eszébe sem jutott a TE draft, főleg korai pickkel

több mint 12 éve
Ha összejönne a Luck/Fleener draft, akkor láttok esélyt néhány dupla TE-es felállásra?? Mert a Clark/Fleener duó azért ligaszinten elég jó lenne, még ha most Clarknak elég szar szezonja is volt...Gaba93
nyilván

több mint 12 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Ha összejönne a Luck/Fleener draft, akkor láttok esélyt néhány dupla TE-es felállásra?? Mert a Clark/Fleener duó azért ligaszinten elég jó lenne, még ha most Clarknak elég szar szezonja is volt...
több mint 12 éve
Egy év alatt túl nagy falat lenne az átállás szerintem

több mint 12 éve
Mondjuk még arról se volt szó, hogy átállunk-e 3-4-re, vagy mi a pöcs lesz, főleg, mert Pagano azt mondta, hogy az FA-kat meg akarják tartani, így Waynet és Mathist is. Ezt sem ártana megtudni lassan. Ha meg 3-4, Jerryt ki lehet próbálni OLB-nek, de az akkor is lószar, ahogy Höri is írta.

több mint 12 éve
ja igen, pass rusher se nagyon van olyan, aki tetszetős. abból is rutinos kéne

szerk BÁR ITT VAN JERRY!

több mint 12 éve
safetyt hozzunk a piacról, lesz kint pár használható, csak mondjuk a zsebünkbe is kell majd nyúlni értük
jöjjön CB és S piacról, Luck és Fleener meg draftról 😀
így alaphangon 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Jelen állás szerint ti melyik needet honnan pótolnátok? Draft vagy FA?
Esetleg vannak ötletek is?dugo1993
az lenne egészséges, hogy minden needre FA, és ahová nem jut, oda lehet draftolni 😀
Höri
Mintha az este Plótinoszt olvasgattad volna - Te kis emanácionanista, csak úgy kiáramlik a tökéletesség?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Esetleg vannak ötletek is?dugo1993
az lenne egészséges, hogy minden needre FA, és ahová nem jut, oda lehet draftolni 😀
remélem Grigson is így gondolkodik.

a safety class gyenge a drafton, ezt megszívhatjuk.

több mint 12 éve
Esetleg vannak ötletek is?

több mint 12 éve
Irsay papa azt mondta, csütörtökön leült beszélni PM-el az új szerződésről és a jövőről, és megkezdték a tárgyalásokat.
De egyelőre semmi extra, csak a közhelyek, mint hogy nagyszerű a barátság és Irsay szeretné a jövőben is Colts mezben látni PM-et.
blabla
De legalább megkezdték az alkudozást, ezek után már ez is jó.

több mint 12 éve
http://www.facebook.com/photo.php?pid=132750&l=7eae854f44&id=100003363096802ulpianus
egyik rondább, mint a másik...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
http://www.facebook.com/photo.php?pid=132750&l=7eae854f44&id=100003363096802

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Peyton Manning 133. részhez:
Nekem végképp elegem van ebből a folyamatos szardobálásból, média háborúból, twitter üzengetésből, orvosi nyilatkozatokból, ki a faszább gyerek beállításból...stb.
PM-nek vissza kellene vonulnia addig amíg nem tud rendesen dobálni. (Hogy ez mikor lesz azt csak a Jóisten tudja)
A Colts-nak vissza kell vonultatni a mezt az első hazai meccsen.
Koncentrálni kéne Luck-ra meg a tök új 3-4 rendszerre.
Minket meg hagyni kéne újra szurkolni egy csapatért, amelyik ha nem is ugyanaz ami PM-el volt, de legalább egyértelmű.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
És Bart Starr szurkolói sem gondolták volna, hogy valaha ezt mondják Bart Starra, de aztán amikor tényleg nem látták soha más csapat mezében, gondolom, mindenki örült, hogy igaza lett.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt gondolom, hogy sosem fogom ezt mondani.wmitty
a bulls szurkolok sem gondoltak vna h valaha ezt mondjak jordanre
de aztan amikor wizards mezben lattak gondolom egy paran megis inkabb efele hajlottak.
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Azt gondolom, hogy sosem fogom ezt mondani.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de tényleg az lenne a legjobb, ha visszavonulna :/

több mint 12 éve
Ideje békességben visszavonulni, kibékülni Irsay-vel, aztán a hazai szezonnyitón már vonultatjuk is vissza a mezt.

Még egy menet szardobálást már nem érzek indokoltnak.