Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintetek Irsay és Manning még mindig tárgyalnak, vagy már megvan a döntés és csak húzzák-halasztják a bejelentést?aztec
amíg nem indul be a free agency, kár volna kitenni, mert napokig itt nyáladzana a sajtó összes munkatársa, mivel más esemény nincs.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem Irsay és Manning is már rég tudja, hogy mi a nagy helyzet. Ezen már csak valami nagy meglepetés változtathat. De valszeg nem lett kimondva, mert miért lenne kimondva? Még majdnem egy hónap van PM szerződésének hosszabbítási lehetőségéig, addig meg akármi negatív vagy pozitív beállhat mondjuk az egészségi állapotában. Majd március 6-7-8 körül lesz végleges tárgyalás szerintem, egy sor kivizsgálás, alkalmassági tesztek sokasága, addig nem is nagyon van miről beszélni.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
Szerintetek Irsay és Manning még mindig tárgyalnak, vagy már megvan a döntés és csak húzzák-halasztják a bejelentést?aztec
Szerintem még nem lett kimondva kettejük közt sem.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Szerintetek Irsay és Manning még mindig tárgyalnak, vagy már megvan a döntés és csak húzzák-halasztják a bejelentést?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Vajon a Colts megfigyelők elmennek a Baylor pro day-ére is? 😀aztec
Megnézik P. Blaket centernek, vagy K. Wrightot WRnek, beszélnek velük kicsit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Biztos.

több mint 12 éve
Vajon a Colts megfigyelők elmennek a Baylor pro day-ére is? 😀

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
ezen túl vagyunk.Höri
volt e valaha is egy játékosról ennyi oldalon keresztül szó, téma? 😀 😀Ventura
volt
kiégett BradyrőlStez
Favre köcsög vs Packers köcsög téma
több mint 12 éve
TT bármikor 4-5 oldal vitát tud generálni. 😀
Mondjuk az ő esetleges távozása Denverből lenne még ilyen horderejű, bár ő egyelőre még csak PR tekintetben jelentős tényező. 😀

több mint 12 éve
lehet, hogy egy évet pihennie kéne.Ventura
ezen túl vagyunk.Höri
volt e valaha is egy játékosról ennyi oldalon keresztül szó, téma? 😀 😀Ventura
volt
kiégett Bradyről

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
ezen túl vagyunk.Höri
volt e valaha is egy játékosról ennyi oldalon keresztül szó, téma? 😀 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Te már megint hová akarod, hogy beleverje a másik?
Mondjuk pár hét múlva meglátjuk a végleges Irsay-féle álláspontot, hogyan dönt, de ha ezek igazak, akkor eléggé kétlem, hogy bármi esély is van a maradására. A piacra meg feltételezem kimegy, de minden csapatnál átesik majd pár orvosin, illetve egészségi állapotától függően dobják majd meg offerekkel.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ezen túl vagyunk.

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Reméljük mondjuk ez nem igaz. 😛
De mondjuk már Arians is lenyilatkozta, hogy készen áll arra, hogy egy Manning nélküli offenset irányítson.Stez
Attól függetlenül, hogy nem szívlelem Manninget, remélem csak akkor tér vissza, hogyha minden rendben. Annyit nem ér ez a plusz 1-2 év, hogy súlyos kárt tegyen magába.FViktor93
meg annyit se, hogy egy csapat kifizessen neki pár kincstári bankjegyet , aztán két meccs múlva megsérül vagy nem is tud úgy teljesíteni, ahogy elvárható egy minden idők egyik legjobb irányítójától.

lehet, hogy egy évet pihennie kéne, mint channing crowdernek. igaz koros de 1-2 évet beleverhetne és 100% hogy lenne kérője. vagy 1 év után dönthetne ugy hogy inkább csak leteszi a fegyvert.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De mondjuk már Arians is lenyilatkozta, hogy készen áll arra, hogy egy Manning nélküli offenset irányítson.Stez
Attól függetlenül, hogy nem szívlelem Manninget, remélem csak akkor tér vissza, hogyha minden rendben. Annyit nem ér ez a plusz 1-2 év, hogy súlyos kárt tegyen magába.
több mint 12 éve
Egy indianapolisi újságíró szerint PM karja nem jó és nem is fog tudni lézereket dobálgatni vele.
Ugyebár PM-nek 35 milliót kellene kifizetnünk majd elméletileg, annyit ír, hogy Ő biztosan nem tenné meg. 😀 Ezek utdatában léegalábbis nem.
De mondjuk továbbra is pár másik helyen is említik, hogy PM valszeg még a karját sem érzi igazán, de erről már közvetlenül az alkalmasságija után is volt szó.
Lombardi egy idézete:
Add to that the latest from NFL Network’s Michael Lombardi, who reiterated Thursday during an interview on “The B.S. Report” what he has previously reported: Manning can’t effectively throw.

“I think it’s unrealistic to assume (he can return). He can’t throw the ball,” Lombardi said. “I’ve talked to people who’ve caught the ball for him. He can’t throw the ball to his left. He can’t throw the ball across his body, because he doesn’t feel it. People who catch the ball for him say he doesn’t really have velocity on the ball yet.”

De mondjuk már Arians is lenyilatkozta, hogy készen áll arra, hogy egy Manning nélküli offenset irányítson.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez így csak részigazság. Az új CBA hivatalos veteran játékosok szerződésének újratárgyalására vonatkozó szakasza szerint (CBA Article 13, Section 8, (a) (ii)): 12 hónapon belül nem kerülhet sor olyan újratárgyalásra, amely megnövelné a játékosnak jutó összeget, azonban egy Veteran Player Contract újratárgyalására bármikor sor kerülhet.gsn
Köszi a pontosítást/korrekciót, ezt nem tudtam!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mondjuk szegény Rodgers a három padozott idény közben megtanulta, hogy hogyan ne játszon. Favre-nak egy értékelhető idénye volt abban a 3 évben, az első kettőben addigi karrierje 2 legrosszabb idényét produkálta.Talán épp azért, mert egy tehetséges irányítót draftoltak mögé.Ki tudja, lehet Manning se bírja el annak a súlyát, hogy mindennap látja kire fogják lecserélni, ha marad még.

több mint 12 éve
gsn 3 548
Nehéz kérdés ez, nem szívesen lennék Irsayék helyében. Én az átstrukturálásra szavazok, és arra, hogy olyan módon legyenek beállítva az új szerződés részletei, hogy Manning esetleges egészségügyi gondjaira tekintettel legyenek.gsn
Az átstruktúrálás tudomásom szerint nem opció, mert éven belül nem lehet szerződést újrastruktúrálni, márpedig a futó szerződés a 2011-es idényben köttetett, ezért csak a 2012-es idényben lehetne erről szó. De márc 8. még a 2011-es idény, azaz ki kéne fizetni a 28 milliót előbb.peterk2005
Ez így csak részigazság. Az új CBA hivatalos veteran játékosok szerződésének újratárgyalására vonatkozó szakasza szerint (CBA Article 13, Section 8, (a) (ii)): 12 hónapon belül nem kerülhet sor olyan újratárgyalásra, amely megnövelné a játékosnak jutó összeget, azonban egy Veteran Player Contract újratárgyalására bármikor sor kerülhet.

Esc: Ha eltekintünk attól, hogy a salary cap befolyásolja a folyamatokat, akkor egy éven át biztos megtartanám, egyrészt megnézni, hogy mit tud, másrészt mentorálási szempontból. Ha Rodgers tudott várni annyit Favre mögött, akkor Luck is tud mögötte egy évet. Viszont a cap nagyon diktál, így az átstrukturálás vagy a továbblépés racionálisabb. Gondoljunk bele, hogyha lehívja a Colts az opciót, akkor mire úgy-ahogy érdemes elküldeni Peytont, addigra Luck rookie szerződése szinte lejár. Abban is van igazság, amit írtál, a csapat körüli helyzet jelenleg tökéletes alkalmat adhat a Colts teljes megújulására, hiszen minden téren olyan sok a változás, vagy olyan sok változás várható.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nehéz kérdés ez, nem szívesen lennék Irsayék helyében. Én az átstrukturálásra szavazok, és arra, hogy olyan módon legyenek beállítva az új szerződés részletei, hogy Manning esetleges egészségügyi gondjaira tekintettel legyenek.gsn
Az átstruktúrálás tudomásom szerint nem opció, mert éven belül nem lehet szerződést újrastruktúrálni, márpedig a futó szerződés a 2011-es idényben köttetett, ezért csak a 2012-es idényben lehetne erről szó. De márc 8. még a 2011-es idény, azaz ki kéne fizetni a 28 milliót előbb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem olyannak ismertünk meg, mint aki "gyere cipó, megeszlek" módon írja a cikkeit. Már ha érted mire gondolok 😉 Jah, és köszönet a blogodért....

Érdekelne a véleményed, Szerinted mi a legvalószínűbb Manningel, és a Coltsal kapcsolatban? Mi fog történni?Geyza
Nehéz kérdés ez, nem szívesen lennék Irsayék helyében. Én az átstrukturálásra szavazok, és arra, hogy olyan módon legyenek beállítva az új szerződés részletei, hogy Manning esetleges egészségügyi gondjaira tekintettel legyenek. Sok roster bónusszal tarkított szerződésről lenne szó, amelynek alapbér része leginkább minimálbér lenne, és a roster bónuszok lennének jelentősebb tételek. Ebben az esetben megtartható lenne Luckkal együtt, és az elküldési költségek is megváltoznának.
Ha nem lesz átstrukturálás, akkor viszont szerintem nem kerül lehívásra az opció, és Manning máshol köt ki. Ezzel szemben viszont szerintem Irsay preferálná azt a helyzetet, ha Manning visszavonulna (ugyanolyan költség, de legalább nem jön szembe velük, és megmarad a Colts-szal azonosított legendának), de nyilván nem fog.gsn
És nem anyagi/cap szemszögből mi a véleményed? Mert elég valószínűtlen, hogy egészséges duó lennének. Egyiknek sincs szüksége karrierjének ezen szakaszán a folyamatos váll fölött visszanézés.
Nem sok észérv szól Manning maradása mellett véleményem szerint. Amennyiben 1 jó draftra lennénk a komoly bajnokesélyességtől, nekimennék a maradék 2-3 évnek egy egészséges Peytonnal, aztán ki tudja mit hoz akkor a jövő. Azonban a maradék hasznos veteránunk nagy részének kifelé áll a szénája, nagy valószínűséggel jön a 3-4 aminek a beérésére optimistán is 1-2 évet várni kell, teljesen új edzői stáb, stb.Escalade
Pagano már lenyilatkozta kb. egy hete, hogy az összes UFA veteránunkat szeretnénk megtartani. A 3-4 hát jó kérdés.. Most hoztunk egy OLB alkatú ürgét Kanadából, amit Höri is írt, valszeg próbálunk már most rögtön az elején kikukázni néhány embert, akik hátha nagyon bejöhetnek, amolyan Wake módra. De legalább legyen néhány használható játékosunk kezdésnek, így is teljesen sémaidegen játékosaink lesznek.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Andrew Brandt, korábbi Packers VP és cap manager a mai cikkében megerősítette azt, amit írtam az opció le nem hívása esetére, illetve mailváltást követően úgy tűnik, a cikk többi része is rendben van az ő információi szerint is. Így azért kicsit nyugodtabb vagyok, mert tartottam picit váratlan, szerződésben rögzített, de nem publikált tényezőktől, amikor írtam/számoltam.gsn
Nem olyannak ismertünk meg, mint aki "gyere cipó, megeszlek" módon írja a cikkeit. Már ha érted mire gondolok 😉 Jah, és köszönet a blogodért....

Érdekelne a véleményed, Szerinted mi a legvalószínűbb Manningel, és a Coltsal kapcsolatban? Mi fog történni?Geyza
Nehéz kérdés ez, nem szívesen lennék Irsayék helyében. Én az átstrukturálásra szavazok, és arra, hogy olyan módon legyenek beállítva az új szerződés részletei, hogy Manning esetleges egészségügyi gondjaira tekintettel legyenek. Sok roster bónusszal tarkított szerződésről lenne szó, amelynek alapbér része leginkább minimálbér lenne, és a roster bónuszok lennének jelentősebb tételek. Ebben az esetben megtartható lenne Luckkal együtt, és az elküldési költségek is megváltoznának.
Ha nem lesz átstrukturálás, akkor viszont szerintem nem kerül lehívásra az opció, és Manning máshol köt ki. Ezzel szemben viszont szerintem Irsay preferálná azt a helyzetet, ha Manning visszavonulna (ugyanolyan költség, de legalább nem jön szembe velük, és megmarad a Colts-szal azonosított legendának), de nyilván nem fog.gsn
És nem anyagi/cap szemszögből mi a véleményed? Mert elég valószínűtlen, hogy egészséges duó lennének. Egyiknek sincs szüksége karrierjének ezen szakaszán a folyamatos váll fölött visszanézés.
Nem sok észérv szól Manning maradása mellett véleményem szerint. Amennyiben 1 jó draftra lennénk a komoly bajnokesélyességtől, nekimennék a maradék 2-3 évnek egy egészséges Peytonnal, aztán ki tudja mit hoz akkor a jövő. Azonban a maradék hasznos veteránunk nagy részének kifelé áll a szénája, nagy valószínűséggel jön a 3-4 aminek a beérésére optimistán is 1-2 évet várni kell, teljesen új edzői stáb, stb.

több mint 12 éve
Áh, ez a visszavonulás ez kizárt. Manning folyton ismételgeti, hogy játszani szeretne és vissza fog térni 2012-re. Feltételezem, ha még a kezét sem tudná megemelni, akkor nem erősködne ennyire a témában. Egy átstrukturálásnak nagyon tudnék 9örülni, Luck baromi nagyot nyerhet belőle, ha legalább egy évig nap mint nap figyelheti PM-et és tanulhat a legnagyobbtól.

több mint 12 éve
gsn 3 548
Andrew Brandt, korábbi Packers VP és cap manager a mai cikkében megerősítette azt, amit írtam az opció le nem hívása esetére, illetve mailváltást követően úgy tűnik, a cikk többi része is rendben van az ő információi szerint is. Így azért kicsit nyugodtabb vagyok, mert tartottam picit váratlan, szerződésben rögzített, de nem publikált tényezőktől, amikor írtam/számoltam.gsn

Ha nem lesz átstrukturálás, akkor viszont szerintem nem kerül lehívásra az opció, és Manning máshol köt ki. Ezzel szemben viszont szerintem Irsay preferálná azt a helyzetet, ha Manning visszavonulna (ugyanolyan költség, de legalább nem jön szembe velük, és megmarad a Colts-szal azonosított legendának), de nyilván nem fog.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Erősítünk! 😀