Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk az biztos, hogy ha elmegy tuti olyan csapathoz fog, akiket esélyesnek érez a SB győzelemre.Gaba93
szerintem tökmindegy hová megy, az a csapat egyszerre bajnokesélyes lesz... 😊Geyza
Hát ja. A fenti mondat lehet, hogy úgy igaz, hogy "akikkel esélyesnek érzi az SB győzelmet". 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Geyza 109 — Colts fan
Mondjuk az biztos, hogy ha elmegy tuti olyan csapathoz fog, akiket esélyesnek érez a SB győzelemre.Gaba93
szerintem tökmindegy hová megy, az a csapat egyszerre bajnokesélyes lesz... 😊

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Menjen a Bullsba.Stez
Nem hallottam jól, Bills? 😛 😂
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Menjen a Bullsba.

több mint 12 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
HA elmegy másik csapathoz, akkor én a Cardinals-nak tudnék kicsit örülni! Kurt Warner szerepét pont betölthetné!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegyük fel, hogy Manning egy másik csapathoz távozik.Mit kaphat érte a csapat azon túl, hogy nem kellene fizetnie a hatalmas fizetését?Esetleg valamilyen draftcetlit is mellékelnének PM ellenértékeként?aztec
hat max kompenzacios pick ha nem ervenyesitjuk a rosterbonuszt rajta. de amugy sztem total ingyen menne el
es abban sem vagyok biztos h ienkor kaphatnank-e erte kompenzaciot. mindenesetre az 1000 % h mas csapattol ezert semmit nem fogunk kapni.
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Tegyük fel, hogy Manning egy másik csapathoz távozik.Mit kaphat érte a csapat azon túl, hogy nem kellene fizetnie a hatalmas fizetését?Esetleg valamilyen draftcetlit is mellékelnének PM ellenértékeként?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Mondjuk ha elmenne Manning a 49ershez,(amire nagyon kevés esélyt látok) akkor azt hiszem meg is lenne a jövő évi bajnok.dugo1993
Hát igen, az elég sportszerűtlen húzás lenne 😊
Mondjuk én attól félek, h a Redskinsbe megy..Szesze
én örülnék, ha a Skinsbe menne

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Mondjuk ha elmenne Manning a 49ershez,(amire nagyon kevés esélyt látok) akkor azt hiszem meg is lenne a jövő évi bajnok.dugo1993
Hát igen, az elég sportszerűtlen húzás lenne 😊
Mondjuk én attól félek, h a Redskinsbe megy..
több mint 12 éve
Még Crabtreeről is kiderülne, hogy jó elkapó.

több mint 12 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Mondjuk az biztos, hogy ha elmegy tuti olyan csapathoz fog, akiket esélyesnek érez a SB győzelemre.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
Mondjuk ha elmenne Manning a 49ershez,(amire nagyon kevés esélyt látok) akkor azt hiszem meg is lenne a jövő évi bajnok.

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Oddsok Manning jövőjét illetően
http://larrybrownsports.com/football/peyton-manning-favored-dolphins-retire/115096

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
a 2003-as Buccaneers-meccswmitty
Mindig is tudtam, hogy jókor kezdtem el NFL-t nézni, de hogy ennyire?? XD Amiatt a meccs miatt lettem Colts fan 😀Gaba93
Wow, szerencsés vagy!
Én évekkel később kezdtem, és azt a mérkőzést csak már az nfl.hu-s cikkben olvasottak miatt kerestem vissza a neten. (Aki írta, annak elismerésem, mert szövegesen is nagyszerűen visszaadta az izgalmakat, egyszersmind a főszereplő zsenialitását!)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha belegondolsz abba, hogy mondjuk elmehetne San Fanciscoba, akkor nem tudom mi tartaná itt azon kívül, hogy imád itt lenni...peterk2005
én jobban örülnék ha egy bajnokesélyes csapatban fejezné be a pályáját, márpedig a Colts a mostani állapotában igen messze van ettől, ha pedig marad Manning, akkor megint tolódik az ujjáépítés. Ebből sem ő sem pedig a klub nem profitál.

több mint 12 éve
Lehetek a klub-ban takarító vagy ruhatáros?? XDGaba93
Akár elnök és takarító egy személyben. (Itt a kettős posztok dívnak.)

Felvételi feltétel: a Manning-kisoltár előtt térdelve el kell mesélni a 2003-as Buccaneers-meccs utolsó 6 percének történéseit.wmitty
Mindig is tudtam, hogy jókor kezdtem el NFL-t nézni, de hogy ennyire?? XD Amiatt a meccs miatt lettem Colts fan 😀
több mint 12 éve
Lehetek a klub-ban takarító vagy ruhatáros?? XDGaba93
Akár elnök és takarító egy személyben. (Itt a kettős posztok dívnak.)

Felvételi feltétel: a Manning-kisoltár előtt térdelve el kell mesélni a 2003-as Buccaneers-meccs utolsó 6 percének történéseit.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem kell Manning, köcsögök vagyunk. Na jó, de kell. 😀 2 évig veterán minimumért. 😀
Ennek mondjuk pont tudnék örülni, azért Luck nagyon sokat tanulhatna tőle. Két év múlva meg visszavonulna Manning, majd meggondolná magát és elmenne a Jaxbe. :cool: Aztán meg a Patsbe.Stez
Az a helyzet, hogy ha Manning tényleg egészséges lesz június környékére, akkor lehet, hogy nekünk kell küzdenünk azért, hogy itt maradjon. Ha belegondolsz abba, hogy mondjuk elmehetne San Fanciscoba, akkor nem tudom mi tartaná itt azon kívül, hogy imád itt lenni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Egy évet akár még simán padozna Luck, kettő viszont sok lenne szerintem. Nem hiszem, hogy a második évében tudna olyat tanulni Manningtől, amit az elsőben ne tanult volna már meg tőle padozva.

több mint 12 éve
Azért kiugranék a bőrömből 1 ilyen megoldás láttán!! 😀

Életünket és vérünket érte!

("Mindent Manningért Klub", szóvivő és szertáros)wmitty
Lehetek a klub-ban takarító vagy ruhatáros?? XD
több mint 12 éve
Életünket és vérünket érte!

("Mindent Manningért Klub", szóvivő és szertáros)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Nem kell Manning, köcsögök vagyunk.
Na jó, de kell. 😀 2 évig veterán minimumért. 😀
Ennek mondjuk pont tudnék örülni, azért Luck nagyon sokat tanulhatna tőle. Két év múlva meg visszavonulna Manning, majd meggondolná magát és elmenne a Jaxbe. :cool: Aztán meg a Patsbe.

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Mesterlövész állások Super Bowl-ról

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Én bírnám ezt a megoldást.

("Mindent Manningért Klub", szóvivő és szertáros)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Na, akkor egy kis adalék a győzelemhez: Peyton Manning flexible on demands.
Manning zöld lámpát kapott az őt kezelő és a Colts hivatalos idegsebészétől, és hajlandó lenne olyan szerződést aláírni, amiben minimális garantált pénz van. Kvázi game-enkénti fizetés féle.

Az év sztorija lenne, ha márciusban cutolnánk, aztán az FA szezonban szépen visszaszerződnénk vele meccs-alapon, úgy, hogy az első évben minimális pézt kap. 😊 Egy ilyen konstrukcióban simán elférne Luck és ő is a rosteren. És vagy bírja Manning és vele megyünk, vagy ha nem, Luck beszállna.