Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Manninggel hosszabbítunk, majd eltradeljük Kerriganért és Orakpoért. 😛
juhuu
Mondjuk én imádom a 3-4-et, ezért nem mondanám, hogy nem örülnék neki, de ilyen emberanyagból elég vicces lesz 3-4-es védelmet faragni.Stez
😀 😀 😀
több mint 12 éve
gsn 3 548
Az ESPN szerint Peyton átment a teszteken, hivatalosan nincs semmi akadálya innentől a játékának.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Grigson leült beszélni PM-mel, hát csoda történt, ideje volt már. 😀
Azt mondta, jó beszélgetés volt, 20 percig vagy többig tartott. 😀 Egyébként továbbra sincs semmi új, annyit mondott, hogy a PM döntés egyelőre még várat magára, semmit biztos sincs.
Irsay meg annyit mondott, hogy a témával csak a Super Bowl után foglalkoznak majd.
Közben ugye Manusky jött, legfőképpen a futás elleni védelem feljavulását remélik tőle, valamint valamelyik maki még azt is lenyilatkozta, hogy a Wayne-Mathis-Garcon trió mindhárom tagját szeretnék megtartani. Ennek mondjuk nem örülnék, mert ezzel alig maradna helyünk piacozni, meg úgy rendberakni a csapatot, főként a védelmet. Ha meg Mathis marad, akkor a 3-4-re való átállást sem nagyon hiszem.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Colts hired Greg Manusky as defensive coordinator.
Ez jó,vagy rossz hír?Tony Adams
Jövőre kiderül. 😀

Na jó. A 49ers-es múlt nem rossz pedigré, még Singletary periódusban sem. Az viszont furcsa, hogy a Chargerstől 1 év után kirúgták. Annyira nem volt rossz az a védelem. Ki tudja, lehet, hogy személyes okai voltak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Manninggel hosszabbítunk, majd eltradeljük Kerriganért és Orakpoért. 😛
juhuu
Mondjuk én imádom a 3-4-et, ezért nem mondanám, hogy nem örülnék neki, de ilyen emberanyagból elég vicces lesz 3-4-es védelmet faragni.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante

Ez jó,vagy rossz hír?Tony Adams
3-4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan

Ez jó,vagy rossz hír?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ja. Mondjuk tudtommal nem a Steelers OL-jével foglalkozott, ez egy jó pont legalább.
DC jelöltekkel hogy állunk? Butler óta egy új nevet sem olvastam, mint jelölt. Irsay biztos magába roskadt és sír, nem bírja feldolgozni a visszautasítást. 😊Stez
sztem egy giantses lenne a celpont azert van kuss a butler-terv megbukasa ota.
több mint 12 éve
Na ja. Mondjuk tudtommal nem a Steelers OL-jével foglalkozott, ez egy jó pont legalább.
DC jelöltekkel hogy állunk? Butler óta egy új nevet sem olvastam, mint jelölt. Irsay biztos magába roskadt és sír, nem bírja feldolgozni a visszautasítást. 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az már megvan, hogy Harold Goodwin az új OL coach?
Én csak most olvastam.Stez
Ez most jó hír vagy rossz? 😊aztec
Jövőre kiderül. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ez most jó hír vagy rossz? 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Hogy is idézte Esc még Grigsonnal kapcsolatban?
"elsődleges dolog a rátermettség" :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Én csak most olvastam.

több mint 12 éve
A Colst-nak nem hiányzott, hogy a nem rózsás viszonyok mellett az SB miatt megjelenjen az országos sajtó színe-java a városban és kis túlzással legalább annyit foglalkozzanak most velük, mint a másik két csapattal.atapapa
Irsay zseni, tudja, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a média rajtunk lovagoljon. 😛
Aztán majd jön a sok divatfan 😂
Ja nem mégsem, mivel Ricsi majd tesz róla szerintem már a SB közvetítésen is, hogy jól lefikázzon minket. 😊
Vicces lesz, amikor a nagydöntőn már 10 perce a Colts lesz a téma 😀Stez
azért annyira nem kell félni, mert hétvégén még teljes a keretünk létszáma.Höri
Ez Ricsit sosem zavarta, most hogy már a hülye is tudja, hogy a Manning-éra véget ér, neki meg pont elegek lesznek a jelenlegi pletykák egy hosszas szakmázgatásra. 😀

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
A Colst-nak nem hiányzott, hogy a nem rózsás viszonyok mellett az SB miatt megjelenjen az országos sajtó színe-java a városban és kis túlzással legalább annyit foglalkozzanak most velük, mint a másik két csapattal.atapapa
Irsay zseni, tudja, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a média rajtunk lovagoljon. 😛
Ja nem mégsem, mivel Ricsi majd tesz róla szerintem már a SB közvetítésen is, hogy jól lefikázzon minket. 😊
És legalább 5x elmondja majd, hogy Manning milyen jó lenne a KC-ben, mert ugye Montanat is anno elküldték, és ő a Chiefsbe ment. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azért annyira nem kell félni, mert hétvégén még teljes a keretünk létszáma.

több mint 12 éve
Vicces lesz, amikor a nagydöntőn már 10 perce a Colts lesz a téma 😀

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A Colst-nak nem hiányzott, hogy a nem rózsás viszonyok mellett az SB miatt megjelenjen az országos sajtó színe-java a városban és kis túlzással legalább annyit foglalkozzanak most velük, mint a másik két csapattal.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Én ma reggelt ezt találtam. Nagyon sajnálom, ha tényleg úgy lesz, ahogy leírják. Minden tiszteletem a 18.-asnak.
Nagy fájdalom, ha nem látjuk többet játszani.

http://sport.hir24.hu/nfl/2012/01/31/peyton-manning-nek-annyi(1)/
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Kár volt beszélni a családdal, Eli elfumblizta az igazságot.Höri
"Akkor most legalább vasárnapig Cooper lesz megint Archie második kedvenc fia." Copyright - Ork. :]
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
A legfrissebb Peyton interjú:

Link

Minden "Politically Correct", csak egy kurva mondat nem hangzik el:
"Javul van a kezem és visszatérek"
Még csak utalás sincs arra hogy játszani fog valamikor.
Nagyon sajnálom... más vége kéne hogy legyen.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"And we'll look back on the fact that playing a Super Bowl in Peyton's … in the town where he played his NFL … uhhhh, you know plays for the Colts. So we'll look on that later." - Eli Manning a Media Dayen.salander
Kár volt beszélni a családdal, Eli elfumblizta az igazságot.

több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
"And we'll look back on the fact that playing a Super Bowl in Peyton's … in the town where he played his NFL … uhhhh, you know plays for the Colts. So we'll look on that later." - Eli Manning a Media Dayen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Annak mondjuk nem örülök.
Kíváncsi vagyok, ezek után ki kerül képbe, mint DC.Stez
sztem majd egy eros FAval megoldjuk azt is 😀
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear