Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal?peterk2005már eldőlt a dolog, nem kell tovább reklámozni, győztünk.
több mint 12 éve
eleget szopott már a nép Luckért 😀Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.HöriNa ez az. 😊 Amúgy imádom ezeket a semmiből szenzációt csináló cikkeket. Mintha Polian valami titkot árult volna el azzal, hogy Hughest húztuk Gronk helyett. 😀
Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal? Csak azt ne mond, hogy RGIII-at akarod már te is. 😀 😀peterk2005
több mint 12 éve
Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.HöriNa ez az. 😊 Amúgy imádom ezeket a semmiből szenzációt csináló cikkeket. Mintha Polian valami titkot árult volna el azzal, hogy Hughest húztuk Gronk helyett. 😀
Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal? Csak azt ne mond, hogy RGIII-at akarod már te is. 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Persze, mert a Ravens kicsapta. De Ők barbárok, kit nem ütnek ki?Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.HöriPolian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.Büszke is lehet rá Bill fater. Az utóbbi években annyira remekül draftolt, hogy még rá is kell tennie egy lapáttal ezekkel a benyögéseivel. 😀
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/Höri
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.Stez
Nálunk ezt mindenki tudja, így Gronkowski minden Ravens elleni meccsen pihent volna és csókolom. 😀
Mondjuk a hátával idén pont nem volt gebasza tudtommal, csak most kettétörték a térdét. 😀
több mint 12 éve
Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.Polian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.Büszke is lehet rá Bill fater. Az utóbbi években annyira remekül draftolt, hogy még rá is kell tennie egy lapáttal ezekkel a benyögéseivel. 😀
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/Höri
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.Stez
több mint 12 éve
Polian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.Büszke is lehet rá Bill fater. Az utóbbi években annyira remekül draftolt, hogy még rá is kell tennie egy lapáttal ezekkel a benyögéseivel. 😀
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.
több mint 12 éve
Polian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Persze, egész éves gázsiját felrakta arra hogy 0-szor mutatják majd. 😛Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.wmittyA kisöcsi kétségtelenül beérett. Nem túlzott az év elején, az a játék amit idén produkált, tényleg a TOP5 irányítók közé tette a ligában. A főcsoport döntőben és tegnap a döntőben is kifogástalanul játszott.
Gondolom nektek is feltűnt, hogy Peytont sehol nem mutatták. Emlékszem 2007-re, akkor sokszor bevágták ahogy a páholyban szurkol, most viszont ha jól láttam ott se volt a családi páholyban.peterk2005
több mint 12 éve
Magamban én is így magyaráztam a feltűnő hiányt. Nem akarta véletlenül sem elvenni a fényt a testévére elől.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Imi1975
55
PM szerintem ki sem ült se a páholyba,se a lelátóra.Ott volt de szerintem olyan helyen ahol a kamerák nem látják.Ha a kamerák meglelik tuti mutatták volna,de amekkora hajcihő volt most körülötte,nem akarta(nagyon helyesen)hogy tényleg még ez is róla szóljon.Szerintem...Mert a médiából nem nézek ki olyat,hogy figyelj,most ne mutassuk már,mert szerepelt eleget mostanság...
több mint 12 éve
a Giantshez? David Carr tartja a mappát Elinak. Festő meg Carrnak? így gondolod? 😀Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.Höri
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀Stez
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀
több mint 12 éve
szaba
10 551
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.Győztes TD-nél pályán is volt. 😀
több mint 12 éve
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.
több mint 12 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.wmittyA kisöcsi kétségtelenül beérett. Nem túlzott az év elején, az a játék amit idén produkált, tényleg a TOP5 irányítók közé tette a ligában. A főcsoport döntőben és tegnap a döntőben is kifogástalanul játszott.
Gondolom nektek is feltűnt, hogy Peytont sehol nem mutatták. Emlékszem 2007-re, akkor sokszor bevágták ahogy a páholyban szurkol, most viszont ha jól láttam ott se volt a családi páholyban.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.vazeg: a kék-fehér szín is stimmelt pedig 😀
(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕wmitty
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Komoly.Akkor a visszavonulása tuti, bár ez kb. eddig is 100% volt.
Konz 2/2, bye-bye Fleener 😕
több mint 12 éve
Saturday-t próbálják beszervezni, hogy maradjon a csapatnál, mint a vezetőség tagja. Júniusban lesz 37 éves.
több mint 12 éve
dugo93
4 232
képtelen vagyok elszakadni a Colts topictólIstenem de ronda ez az ember 😀
JJ
több mint 12 éve
ez a zsírkoca egy nfl qb? ja nem 😀ez ki ez?briareosPainter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!Stez
több mint 12 éve
biztos megbízhatóan adogatja a mappákat Painternek, otthon Ő a mappatartó edzője
több mint 12 éve
ez ki ez?briareosPainter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!