Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal?peterk2005
már eldőlt a dolog, nem kell tovább reklámozni, győztünk.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.Höri
Na ez az. 😊 Amúgy imádom ezeket a semmiből szenzációt csináló cikkeket. Mintha Polian valami titkot árult volna el azzal, hogy Hughest húztuk Gronk helyett. 😀

Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal? Csak azt ne mond, hogy RGIII-at akarod már te is. 😀 😀peterk2005
eleget szopott már a nép Luckért 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na ez az. 😊 Amúgy imádom ezeket a semmiből szenzációt csináló cikkeket. Mintha Polian valami titkot árult volna el azzal, hogy Hughest húztuk Gronk helyett. 😀

Mi lett a szopjunkluckért aláírásoddal? Csak azt ne mond, hogy RGIII-at akarod már te is. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Polian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/Höri
Büszke is lehet rá Bill fater. Az utóbbi években annyira remekül draftolt, hogy még rá is kell tennie egy lapáttal ezekkel a benyögéseivel. 😀
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.Stez
Persze, mert a Ravens kicsapta. De Ők barbárok, kit nem ütnek ki?
Nálunk ezt mindenki tudja, így Gronkowski minden Ravens elleni meccsen pihent volna és csókolom. 😀
Mondjuk a hátával idén pont nem volt gebasza tudtommal, csak most kettétörték a térdét. 😀

több mint 12 éve
Polian beszélt erről-arról mert már ráér, és az is kiderült, hogy 2 éve Rob Gronkowski járt nálunk a draft előtt, de a sérült háta miatt nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért nem őt draftoltuk hanem Jerry Hughest.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/Höri
Büszke is lehet rá Bill fater. Az utóbbi években annyira remekül draftolt, hogy még rá is kell tennie egy lapáttal ezekkel a benyögéseivel. 😀
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.Stez
Egészséges volt a super bowlon vagy nem? Naugye.

több mint 12 éve
Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy nekünk valami zseni orvosi stábunk van, érdekes dolgokat tudnak mindig találni.

több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/07/polian-says-gronkowski-failed-colts-physical/

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.wmitty
A kisöcsi kétségtelenül beérett. Nem túlzott az év elején, az a játék amit idén produkált, tényleg a TOP5 irányítók közé tette a ligában. A főcsoport döntőben és tegnap a döntőben is kifogástalanul játszott.

Gondolom nektek is feltűnt, hogy Peytont sehol nem mutatták. Emlékszem 2007-re, akkor sokszor bevágták ahogy a páholyban szurkol, most viszont ha jól láttam ott se volt a családi páholyban.peterk2005
Persze, egész éves gázsiját felrakta arra hogy 0-szor mutatják majd. 😛
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Magamban én is így magyaráztam a feltűnő hiányt. Nem akarta véletlenül sem elvenni a fényt a testévére elől.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
PM szerintem ki sem ült se a páholyba,se a lelátóra.Ott volt de szerintem olyan helyen ahol a kamerák nem látják.Ha a kamerák meglelik tuti mutatták volna,de amekkora hajcihő volt most körülötte,nem akarta(nagyon helyesen)hogy tényleg még ez is róla szóljon.Szerintem...Mert a médiából nem nézek ki olyat,hogy figyelj,most ne mutassuk már,mert szerepelt eleget mostanság...
több mint 12 éve
Geyza 109 — Colts fan
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.

Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.Höri
azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀Stez
a Giantshez? David Carr tartja a mappát Elinak. Festő meg Carrnak? így gondolod? 😀

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve

azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551

Győztes TD-nél pályán is volt. 😀
több mint 12 éve

Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.wmitty
A kisöcsi kétségtelenül beérett. Nem túlzott az év elején, az a játék amit idén produkált, tényleg a TOP5 irányítók közé tette a ligában. A főcsoport döntőben és tegnap a döntőben is kifogástalanul játszott.

Gondolom nektek is feltűnt, hogy Peytont sehol nem mutatták. Emlékszem 2007-re, akkor sokszor bevágták ahogy a páholyban szurkol, most viszont ha jól láttam ott se volt a családi páholyban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Geyza 109 — Colts fan
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.

(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕wmitty
vazeg: a kék-fehér szín is stimmelt pedig 😀

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.

(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Komoly.
Akkor a visszavonulása tuti, bár ez kb. eddig is 100% volt.
Konz 2/2, bye-bye Fleener 😕

több mint 12 éve
Saturday-t próbálják beszervezni, hogy maradjon a csapatnál, mint a vezetőség tagja. Júniusban lesz 37 éves.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
képtelen vagyok elszakadni a Colts topictól

JJ
Istenem de ronda ez az ember 😀

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
ez ki ez?briareos
Painter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!Stez
ez a zsírkoca egy nfl qb? ja nem 😀

több mint 12 éve
biztos megbízhatóan adogatja a mappákat Painternek, otthon Ő a mappatartó edzője

több mint 12 éve
az ok, de a nő mit tud?

több mint 12 éve
ez ki ez?briareos
Painter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
ez ki ez?