Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
És az OLB-k? 😀 Nagyon komoly szerencsétlenkedés lenne, mondjuk így első lépésként ha 3-4, akkor azt hiszem az tuti, hogy az UFA Ravens McClaint elhozza magával Pagano hozzánk.StezMcClain belső LB, és drága.
Hughes, Wheeler. Egyik sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de egy próbát talán megérhetnek. Angerer nem tűnik tragikus ILBnek, Brackett már kicsit nagyobb talány.
Egyértelműen a NT a legnagyobb gondja az átállásnak (mint minden 4-3 -> 3-4nél). Nevis elevickélhet DEnek, viszont ezzel ki is fújtak a keret használható DL emberei. Amennyiben tényleg átállunk (akár csak hybridre is), Keith Butler ideális edzőnek tűnk.
több mint 12 éve
Hughes mondjuk alapból 3-4be illett OLBnek, szóval ő lehet a váltás egyik nyertese (már ha úgy dönt, hogy nem lesz gigabust).
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire biztosak ezek a szerződések, de ha Pagano-Arians-Butler trió lesz, akkor azt a játékot, amit eddig láttunk a csapattól szerintem el lehet felejteni egy időre.Senki nem is beszélt arról, hogy nem 3-4 lesz. Sőt, kb. mindenki biztos ebben, ha jön Butler, de első évben azért lginkább hibridet tudunk majd játszani a jelenlegi playákkal és ha hoznak melléjük még párat. Főleg, mert a top pickünk az O-ba fog elmenni, azért annyi space meg nagyon nem lesz, hogy komplett 3-4-es védelmet csináljunk. Ha 3-4, McClaint szerintem biztosan hozná Pagano maga után, mondjuk én továbbra is inkább arra leszek kíváncsi, kik játszanának OLB-t?! Milyen 3-4-es OLB-k lesznek FA-k, akik használhatóak? Főleg, ha Freeney is elmegy esetleg, akkor kibaszottul távoli lesz a pass rush fogalma, korrekt OLB-k nélkül. Na egyre kíváncsibbá válok, ami a máricusi piacot illeti. Sanszosan idén a D-t fogjuk turbózni legfőképpen. Bár mondjuk hiába lenne egy erős D#-nk, ilyen fallal futójátékunk sosem lesz, marad a passzjáték.
Ravens, Steelers coachok, nekik a Colts féle pass offense elég távoli dolog. Brutál D, smashmouth football, low scoring meccsek, ebben éltek évek óta mind a hárman.
Butler pedig szerintem az utóbbi 8-10 évben csak 3-4 D-ben dolgozott, és ebben kiemelkedő eredményeket ért el. Lehet hogy egy átmeneti időszakot megcsinálna 4-3 vagy hibrid felállásban, de hosszú távon nem tudom elképzelni, hogy ne 3-4 -ben gondolkodna.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.Jan
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire biztosak ezek a szerződések, de ha Pagano-Arians-Butler trió lesz, akkor azt a játékot, amit eddig láttunk a csapattól szerintem el lehet felejteni egy időre. Ravens, Steelers coachok, nekik a Colts féle pass offense elég távoli dolog. Brutál D, smashmouth football, low scoring meccsek, ebben éltek évek óta mind a hárman.
Butler pedig szerintem az utóbbi 8-10 évben csak 3-4 D-ben dolgozott, és ebben kiemelkedő eredményeket ért el. Lehet hogy egy átmeneti időszakot megcsinálna 4-3 vagy hibrid felállásban, de hosszú távon nem tudom elképzelni, hogy ne 3-4 -ben gondolkodna.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.
több mint 12 éve
Nincs is 3-4-es playa, akire áldoznék 1/1-et. Luck teljesen alap, az FA-zás menne gondolom 3-4-re, meg a többi pick, aztán gondolom tolnánk valami hibrid védelmet. A 2/2-re nekem mondjuk Fleener kőne, letojom a 3-4-et és a CB-t 😀 Azokat mind a piacon inkább, mint ahogy az S-t is.Az a 3-4 igen vicces lesz mondjuk 😂Akkor viszont Luck sem kell a drafton ! Draftoljunk a 3-4-be való embereket , utána a védelem hozza a meccseket . / Ha már Steelers feeling legyen még jobban az / ! Az Offense meg ellesz Painterrel meg Orlovskyval ! Esetleg Collins mégegy évre ?
Először is a 3-4 legfőbb eleme egy korrekt NT. A futást nekünk 4 emberrel sem sikerült soha megállítani. Kik mennének DE-nek? Moaláról elképzelhetetlennek tartanám, hogy 3-4-es falban játsszon, nagyon tré 4-3-ban is. És az OLB-k? 😀 Nagyon komoly szerencsétlenkedés lenne, mondjuk így első lépésként ha 3-4, akkor azt hiszem az tuti, hogy az UFA Ravens McClaint elhozza magával Pagano hozzánk. De kb. komplett 3-4-es védelmet kéne draftolnunk illetve FA-znunk, az orbitális SS-CB needünkről nem is beszélve. Mondjuk lehet idén lekakkoljuk a támadókat és egy teljes védelem rebuiltet fogunk tolni.Stez
AGYRÉM !Alex II
több mint 12 éve
Az a 3-4 igen vicces lesz mondjuk 😂a 2/2-ről már fel lehet tradelni simán az első körbe Dontari Poe-ért 😊
Először is a 3-4 legfőbb eleme egy korrekt NT.Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a 3-4 igen vicces lesz mondjuk 😂Akkor viszont Luck sem kell a drafton ! Draftoljunk a 3-4-be való embereket , utána a védelem hozza a meccseket . / Ha már Steelers feeling legyen még jobban az / ! Az Offense meg ellesz Painterrel meg Orlovskyval ! Esetleg Collins mégegy évre ?
Először is a 3-4 legfőbb eleme egy korrekt NT. A futást nekünk 4 emberrel sem sikerült soha megállítani. Kik mennének DE-nek? Moaláról elképzelhetetlennek tartanám, hogy 3-4-es falban játsszon, nagyon tré 4-3-ban is. És az OLB-k? 😀 Nagyon komoly szerencsétlenkedés lenne, mondjuk így első lépésként ha 3-4, akkor azt hiszem az tuti, hogy az UFA Ravens McClaint elhozza magával Pagano hozzánk. De kb. komplett 3-4-es védelmet kéne draftolnunk illetve FA-znunk, az orbitális SS-CB needünkről nem is beszélve. Mondjuk lehet idén lekakkoljuk a támadókat és egy teljes védelem rebuiltet fogunk tolni.Stez
AGYRÉM !
több mint 12 éve
Az a 3-4 igen vicces lesz mondjuk 😂 Először is a 3-4 legfőbb eleme egy korrekt NT. A futást nekünk 4 emberrel sem sikerült soha megállítani. Kik mennének DE-nek? Moaláról elképzelhetetlennek tartanám, hogy 3-4-es falban játsszon, nagyon tré 4-3-ban is. És az OLB-k? 😀 Nagyon komoly szerencsétlenkedés lenne, mondjuk így első lépésként ha 3-4, akkor azt hiszem az tuti, hogy az UFA Ravens McClaint elhozza magával Pagano hozzánk. De kb. komplett 3-4-es védelmet kéne draftolnunk illetve FA-znunk, az orbitális SS-CB needünkről nem is beszélve. Mondjuk lehet idén lekakkoljuk a támadókat és egy teljes védelem rebuiltet fogunk tolni.
több mint 12 éve
ejnye! Lúgos=dugós! 😉Nem csak az Irsai jóóóó,itt a IrsaiOlivér!sutianappont csütörtökön voltam vizsgázni a borvidékekből és bizony ez a csemegeszőlő is a tananyag része.Höri
szárnyashoz rizling is fogyasztható.
Nem csak az Irsai jóóóó,
fröccsnek a rizling is nekem való-
Megtört a kocsid, nem fizet a Casco,
ha le akarsz nyugodni, Figula a frankó-
Elhívod a lányt egy randevúraha,
legyen nálad otthon Németh Attilaha
ezüstös reflexek, kerek savak,
ilyet csak akkor mondj, ha ezek neked nem csak szavak yo
ne add, ami lúgos, ne add, ami meleg,
hallom, lesz fesztivál,
Etyek, várjál megyek
😀kishaszi
több mint 12 éve
Oké köszi a választ.Most visszaolvasva télleg elég hülyeség lett.
Igazad van sapka és bocs a hülyeségér.
több mint 12 éve
Hello!Pedig el fogják engedni... ( sőt már elengedték szvsz)
Én nem tudom elképzelni, hogy a franchise történetének legjobb játékosát, Peyton Manning-et ne tartsa meg a Colts. Bár ha Montana-t elengedték 4 Super Bowl győzelem után akkor semmi sem elképzelhetetlen. Remélem, hogy Manning marad Indianapolisban és még egy Super Bowl-t fog nyerni.
Am mikor dől el, hogy Manning marad-e vagy sem?houshmandzadeh
Egyébként legkésőbb márc 8.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Én nem tudom elképzelni, hogy a franchise történetének legjobb játékosát, Peyton Manning-et ne tartsa meg a Colts. Bár ha Montana-t elengedték 4 Super Bowl győzelem után akkor semmi sem elképzelhetetlen. houshmandzadehez zseniális! állítasz valamit és utána rögtön meg is cáfolod! 😀
így kell ezt
(elnézést)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hello!Én nem tudom elképzelni, hogy a franchise történetének legjobb játékosát, Peyton Manning-et ne tartsa meg a Colts. Bár ha Montana-t elengedték 4 Super Bowl győzelem után akkor semmi sem elképzelhetetlen. Remélem, hogy Manning marad Indianapolisban és még egy Super Bowl-t fog nyerni.
Am mikor dől el, hogy Manning marad-e vagy sem?
több mint 12 éve
@evansilva 2012 is also last year of Freeney's contract. No signing bonus acceleration. #Colts would have big cap savings by trading or cutting him.Mondjuk ha sikerül elcserélni Freeney-t és Mathis is elmegy, akkor már az átállásra is nagyobb az esély. Ha marad akkor azt az 1 évet ami még a szerződéséből hátra van, jó lenne 4-3-ban tölteni.
több mint 12 éve
Ha Manninget kirúgják bármi megtörténhet !Alex IIaz mondjuk jó érv, de komplett front7-t nem lehet draftolni egyből.
ha idén váltani akarnak, akkor nyilván katasztrófa lesz az egész defense mert írd és mond mindenki alkalmatlan másik rendszerre.
ide jön 2 jó védő szakember, szerintem jobb lenne a mostani rendszert javítani, aztán ha ez nem megy akkor jövőre át lehet állni.
én úgy vagyok vele, hogy jobb egyszerre csak 1 egységet felforgatni, bár az NFL-ben előfordul, hogy akkor is sémát váltanak amikor az O is tele van lyukkal.
több mint 12 éve
kérni kell, itt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118&p=12Elképzelhetetlennek tartom 😊HöriOFF topic:
Höri.. bocs hogy ilyennel zavarkodom, de
Hogyan lehet a user kép alatti kis "szlogen"-t változtatni ?
( Mint nálad a "bitchslap")
Nem találom a beállításokban sehol sem.szf61
ezt viszont figyelembe veszik: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=191#p191
több mint 12 éve
Elképzelhetetlennek tartom 😊HöriOFF topic:
Höri.. bocs hogy ilyennel zavarkodom, de
Hogyan lehet a user kép alatti kis "szlogen"-t változtatni ?
( Mint nálad a "bitchslap")
Nem találom a beállításokban sehol sem.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
dugo93
4 231
azért ahhoz olyan játékosok kellenének, akik illenek 3-4be. én ezt nem nagyon látom most a keretben
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ha Manninget kirúgják bármi megtörténhet !Nem is tudtam, hogy Manning a Defense meghatározó embere volt.
Alex IIViszont most már kíváncsi vagyok, hogy átálltok-e 3-4re.tenorxElképzelhetetlennek tartom 😊Höri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha Manninget kirúgják bármi megtörténhet !Elképzelhetetlennek tartom 😊Hörivalamivel korrektebb renoméHöriViszont most már kíváncsi vagyok, hogy átálltok-e 3-4re.tenorx
több mint 12 éve
Elképzelhetetlennek tartom 😊Viszont most már kíváncsi vagyok, hogy átálltok-e 3-4re.tenorxNot only do the Colts plan to add Bruce Arians, but Indianapolis also plans to hire former Steelers LB coach Keith Butler as its DC.tenorxvalamivel korrektebb renoméHöri
több mint 12 éve
Viszont most már kíváncsi vagyok, hogy átálltok-e 3-4re.Not only do the Colts plan to add Bruce Arians, but Indianapolis also plans to hire former Steelers LB coach Keith Butler as its DC.tenorxvalamivel korrektebb renoméHöri
több mint 12 éve
Not only do the Colts plan to add Bruce Arians, but Indianapolis also plans to hire former Steelers LB coach Keith Butler as its DC.tenorxvalamivel korrektebb renomé
több mint 12 éve
Not only do the Colts plan to add Bruce Arians, but Indianapolis also plans to hire former Steelers LB coach Keith Butler as its DC.
több mint 12 éve
két hír jutott mára.Irsay elutasította az NFL Network interjú meghívását.
Future contractot kapott az egykori Penn State center, az NFL-ben többszörösen nem bizonyító AQ Shipley