Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
állítólag 35 milliót kapott volna Garcon 5 évre.Höri
Baszott sok.
Kiröhögik a piacon és jön vissza kuncsorogni majd hozzánk. Remélem még ezt a pénzt sem fogjuk neki megadni, ha így lesz, ennyiért simán jobb WR-t hozhatunk FA-ról.
Vicc az ember.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
állítólag 35 milliót kapott volna Garcon 5 évre.Höri
Mennyit akarhat? Évi 9-10-et?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
állítólag 35 milliót kapott volna Garcon 5 évre.

több mint 12 éve
Brisiellel hosszabbítani akar a Texans, másrészt Ő RG. Amilyen szezont tolt, kétlem, hogy Őt akárki is OC-nek akarná szerződtetni, mintsem RG-nek. OC maximum végszükségben lesz.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
McClure egy évvel fiatalabb, mint Saturday, hosszútávon nem lennétek vele beljebb (meg sztem am is marad Atlantában)
Brisiel esélyesebb
több mint 12 éve
McClure elég jól tolta idén, neki örülnék a fal közepén, Brisiel is baszottul jó volt, Ő jöhetne inkább RG-nek.. de ahogy olvasgatom, a Packersből is eljön Wells, Őt is szívesen elnézem nálunk, bár Ő sokat fog kérni, a pénzre megy nagyon
de egyébként kezd az az érzésem lenni, hogy Garcon nagyon le fog szopni a piacon, talán valami Jax féle idióta FO megadja neki a pénzt, amit akar, de egyébként simán visszabaktat majd hozzánk.. főleg ilyen WR classal a háta mögött, kiröhögik

több mint 12 éve
Saturday valószínű visszavonulásával a center kérdést szerintetek hogyan oldjuk meg?
A drafton érdemes ellőni vkiért 1 erősebb cetlit,vagy FA lesz?
És ha FA,akkor kit látnTony Adams
teljes jogú szabadügynökök kezdő center múlttal:
Adam Snyder, Tony Wragge, Jeremy Zuttah, Geoff Hangartner, Todd McClure, Nick Hardwick, Samson Satele, Casey Wiegmann (visszavonul), Chris Myers, Mike Brisiel, Matt Birk, Dan Koppen, Dan Connolly

Ha ezek közül egyet se sikerül leigazolni, Grigson egy fasz 😛 szerintem nem lesz center draftolás. Lehetőleg a fiatalabbak közül kéne valamelyiket elhozni.

több mint 12 éve
Tény, hogy Hill és Thomas is triple optionben edződött, de utóbbi sokkal nagyobb klasszis volt.
Utolsó évében Demaryius 46 elkapást mutatott be, Hill pedig 3 év alatt 49-et. És ebből kétszer ő volt a fő célpont.
Nagyon indokolatlannak érzem azt, hogy 2/2 körül róla beszéljünk.

Viszont Lucky nagy futása már jobban tetszik. Ha ugyanolyan gyors mint Newton, már csak az a kérdés ki passzol jobban. Oh wait.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Azért Luck elég impozáns combine-t tudhat maga mögött eddig.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nálam pedig simán lehetséges.
Pats, 49ers, Texans trióból például simán kinézem, hogy WR-t rántanak első körben, a Patsnek meg ugyebár több első köre is van.
Szóval nálam ez necces nagyon, de reméljük esik, én kibaszottul örülnék egy Luck-Jeffery duónak, az lenne egy elég komoly fegyverarzenál, ha Wayne marad és Clark is mondjuk hajlandó játszani a következő szezonban.Stez
Pont ezen gondolkodtam, hogy nem kicsit lennék mérges, ha bent van Jefferry 1/28nál vagy 1/31nél és kihagyjuk. Ezt már eljátszottuk, Bryanttel is, most nem kéne. Bár tuti el fogjuk játszani ismét.
több mint 12 éve
Nálam pedig simán lehetséges.
Pats, 49ers, Texans trióból például simán kinézem, hogy WR-t rántanak első körben, a Patsnek meg ugyebár több első köre is van.
Szóval nálam ez necces nagyon, de reméljük esik, én kibaszottul örülnék egy Luck-Jeffery duónak, az lenne egy elég komoly fegyverarzenál, ha Wayne marad és Clark is mondjuk hajlandó játszani a következő szezonban.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak félek, hogy nem fog leesni 2/2-ig, valamelyik WR needes csapat első kör végén berántja majd.Stez
akarhogy nezem nem birom elkepzelni azt a scenariot h vki behuzza az arcunk elol bar igaz ha vkinek annyira kelleni fog
akkor erte vmi enyhebb feltredet siman elbirnek kepzelni.
több mint 12 éve
Mondjuk Jeffery nagyon készült az utóbbi hónapokban, jó kondiba is hozta magát, szóval én örülnék neki is. Azt meg mindenki tudja, hogy mikre képes, ez tuti. Csak félek, hogy nem fog leesni 2/2-ig, valamelyik WR needes csapat első kör végén berántja majd.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nálunk számít a combine is azért, gondoljunk csak Donald kacsára, akinél nagyon is sok köze volt az első körhöz. Mondjuk ezt a picket máig nem értem, de hát ez van. 😀Stez
volt ott azert mas tenyezo is, a masik meg az h sztem mintha pont iden csereltunk vna le mindenkit a takaritoneniig a foban.
ezzel amugysem azt akartam mondani h semmi jelentosege nincs a kombajnnak, csak azt h ennyi jelentosege nincs h egy "atlagbelat" 1 db 4.30 miatt egybol elkezdjenek realisan nezve elsokorozni.
en amugy mar csak azert is alshon-hivo vagyok mert engem nagyon emlekeztet boldin esetere amit draft prospectkent levagtak vele. dagadt, lassu, keptelen elszakadni stb. ezert ot pl csak 4 korre vartak. ja csak epp azt felejtettek el h futballozni tud es olyan kepessegek birtokaban van ami(ke)t nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megtanulni.
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
http://assets.sbnation.com/assets/971739/simul.gifszampi#33
ez még Luck 4.66-os ideje lehet.Másodszorra ugyanannyit futott, mint Newton.aztec
igen ahogy olvastam 4.59 nem is rossz 😊

több mint 12 éve
Nálunk számít a combine is azért, gondoljunk csak Donald kacsára, akinél nagyon is sok köze volt az első körhöz. Mondjuk ezt a picket máig nem értem, de hát ez van. 😀

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
http://assets.sbnation.com/assets/971739/simul.gifszampi#33
ez még Luck 4.66-os ideje lehet.Másodszorra ugyanannyit futott, mint Newton.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀Fake
nyilván nektek van igazatok, sry, hogy belepofáztam, de végülis aki nézte (nem csak az eredményeket) azoknak a nagyrésze 1. kört vár tőle, lehet, hogy nem véletlen...kristof
jolvan felolem aztan olyan velemenyt hapogsz tovabb amilyet csak akarsz de akkor aztan nehogy nagyon meglepodj ha ilyen wr classban rohadtul nem lesz se elso se masodik koros. azoknak pedig akik ott ulnek a press boxban az a dolga h szenzaciot csinaljanak tehat nyilvan nem fogjak visszafogottan elemezni a combine eddig leggyorsabb wret aki a tetejebe egy troll. elhiszem h csucsszuper minden ilyen gyerekbe belelatni az uj randy mosst de nem ertem miert kell ennyi jelentoseget tulajdonitani a combinennak. en is lattam h mit csinalt tenyleg nem volt rossz alairom. de csak egy kerdesem van azt illetoen h ez a produkcio kb mennyire relevans velemenyem szerint : a vedok hol voltak ?Fake
Illetve még két dolog: Terrell Davis nyomán, attól hogy track-en fut egy jó 40-et, nem biztos, hogy szerkóban is 4.3-as sebessége van (tudom így erős, de érzékelhető, mit akarok kihozni belőle); azért ne feledjük, hogy a csapatok nagy része elsősorban game-tape-ek után alkot inkább véleményt a teljesítményről, mintsem a combine-on nyújtott jó számoktól halna be.
több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Saturday valószínű visszavonulásával a center kérdést szerintetek hogyan oldjuk meg?
A drafton érdemes ellőni vkiért 1 erősebb cetlit,vagy FA lesz?
És ha FA,akkor kit látnátok szívesen a köreinkben?

(Bocs a sok kérdésért. 😀 )
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ne nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
miert ? 2 routeot tuti faszan megfut (fly,fade) a tobbi meg nyilvan minek. 6'5 4.30 ezek a mervado szamok 😀Fake
nyilván nektek van igazatok, sry, hogy belepofáztam, de végülis aki nézte (nem csak az eredményeket) azoknak a nagyrésze 1. kört vár tőle, lehet, hogy nem véletlen...kristof
jolvan felolem aztan olyan velemenyt hapogsz tovabb amilyet csak akarsz de akkor aztan nehogy nagyon meglepodj ha ilyen wr classban rohadtul nem lesz se elso se masodik koros. azoknak pedig akik ott ulnek a press boxban az a dolga h szenzaciot csinaljanak tehat nyilvan nem fogjak visszafogottan elemezni a combine eddig leggyorsabb wret aki a tetejebe egy troll. elhiszem h csucsszuper minden ilyen gyerekbe belelatni az uj randy mosst de nem ertem miert kell ennyi jelentoseget tulajdonitani a combinennak. en is lattam h mit csinalt tenyleg nem volt rossz alairom. de csak egy kerdesem van azt illetoen h ez a produkcio kb mennyire relevans velemenyem szerint : a vedok hol voltak ?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristof
Ne nevettes... Egyelőre elég nyers alapanyag ahhoz, hogy 1. körben kimenjen.szaba
nyilván nektek van igazatok, sry, hogy belepofáztam, de végülis aki nézte (nem csak az eredményeket) azoknak a nagyrésze 1. kört vár tőle, lehet, hogy nem véletlen...
több mint 12 éve
Nem csak a sebességet néztem, hanem a méreteit és az elkapásokkal sem volt gondja a combineon, sőt, volt egy geci nagy elkapása. Nagyon koncentrál, szerintem első kör végére is feltornászta magát. Mondjuk Jeffery meg kérdéses, mert ugye 40-et nem futott, és a drilleket is lehet, hogy kihagyja. Bár mondjuk kurvára nem lennék ideges akkor sem, ha Őt húznánk. 😀 Csak ez a WR kérdés is létszükségletté válik Garcon távozása után és Wayne korával. A 2/2-t oda is ellőhetjük, amilyen erős a WR class, Jeffery még le is eshet simán.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
http://assets.sbnation.com/assets/971739/simul.gif

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Na ez már marha nagy off, de ha véletlenül Hill kimegy az 1. körben, Tommy Streeter talán bennmaradhat 2/2-re, szóval nincs veszve semmi. 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Luck-al igen jó párost alkotnának, kérdés, bentmarad-e, mert sztem jelenleg simán elsőkörös.kristof
Bey-Bey is 1. körös volt ugyanebből a programból, kb. ugyanilyen nyersen, mondjuk persze JMD-faktor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...