Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Na, ugy tunik, hogy 17 meccses alapszakasznak nezunk elebe. A Bucs lesz a plusz ellenfel, hazai kornyezetben. Iden, talan utoljara teljesulhet a bucket listem egyik pontja: -beat Brady ( a masik ketto, hogy verjuk meg a Hazafikat, nyerjunk SB-t. A 2010-es szezon volt az elso, amit kovettem, shame on me). Masik fun fact, hogy az eddigi tobb, mint 10 eves Colts-szurkoloi "palyafutasom" alatt sosem iranyitott nalam fiatalabb QB a csapatban ( iden leszek 27 😀).
több mint 3 éve
26 vagy 30 mindegy. Körülbelül itt van az NFL átlag is. Ez idény kezdetre fel fog menni 40 köré, vagy fölé (draftoltak, UDFA-k, waiver claimeltek, trade-el érkezők, egy-két nyári igazolt aki 2 éveset kap, vagy fiatal és RFA/ERFA lesz és hosszabbítást kapók).74 játékosunknak van szerződése 2021re. 26-nak van 2022re. 😀Jövőre ti igazoltok úgy, mint idén a Texans. 😊
Tony Adams
iktriad
Inkább az a szokatlan, hogy nálatok 46 igazolt játékos van papíron ebben a pillanatban jövőre. 😊 Ezek közül 10 még idén el lesz engedve, mert ahány picketek van, a draftoltak sem férnének már be az 53-ba. És lesz még UDFA is, roster szűkítéskor máshonnan claimelt is, stb.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
74 játékosunknak van szerződése 2021re. 26-nak van 2022re. 😀Jövőre ti igazoltok úgy, mint idén a Texans. 😊
Tony Adams
több mint 3 éve
darwinbanaz
240
Valószínűleg Ballard annyit ajánlott amennyit ér a játéka. Amiről mindig is beszél, hogy nem fog amiatt többet ajánlani, mert szeret valakit. Emellett van sok pro és kontra. Erre Irsay közbeszólt, mint az impulzív vásárló, tulajdonosi és rajongói szemmel. Nincs ezzel gond, csak legyen meg egy balansz mindkét oldalról.
TY Patnél járt. Volt néhány erős mondata.
Nagy egónbaszás lehetett Ballardnak, amikor Irsay leszarta az ajánlatát. 😀
Tony Adams
Sztem nem egónbaszás, mert Ballard tartotta magát ahhoz amit vall, Irsay pedig boldog mert megmaradt a kedvence.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Respect 😊
Tony Adams
több mint 3 éve
deleted account
1 758
74 játékosunknak van szerződése 2021re. 26-nak van 2022re. 😀Jól is van ez így - ezt hívják incentive-nek, ha nem teljesítesz, akkor nem jössz vissza 😉
Tony Adams
több mint 3 éve
74 játékosunknak van szerződése 2021re. 26-nak van 2022re. 😀
több mint 3 éve
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Jags fan, ez neked újdonság? Ha Minshew dobálgatná a labdát itt te hányszor verted volna a fejed a falba? Prevention 😀Te sisakkal a fejeden nézel meccset (bocsi, magas labda)?Mert sisakkal a fejeden ezt nehezebb látni. 😊Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!Ezt a pályán azért néha nehéz volt észrevenni 😀
steelwolf
coltman
iktriad
Baba Yaga
több mint 3 éve
Baba Yaga
832
Te sisakkal a fejeden nézel meccset (bocsi, magas labda)?Mert sisakkal a fejeden ezt nehezebb látni. 😊Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!Ezt a pályán azért néha nehéz volt észrevenni 😀
steelwolf
coltman
iktriad
több mint 3 éve
Mert sisakkal a fejeden ezt nehezebb látni. 😊Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!Ezt a pályán azért néha nehéz volt észrevenni 😀
steelwolf
coltman
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Ezt a pályán azért néha nehéz volt észrevenni 😀T.Y.-ról ezt is el tudom képzelni. Kiment a piacra mert egyszer életében ki akarta próbálni, aztán visszajött. Mondjuk Juju és sokan mások is megtették, szóval ez időnként - szerintem most is - kölcsönös érdek is. Neki se kell új helyet megszokni, itt ha két labdát kap el azt is megtapsolják, a rendszert is ismeri. Meg a másik féle verziót is, hogy nemvót, de egy kis reklám sosem árt, hogy lássátok fijúk, olcsóbban is visszajöttem. Tökmindegy, itt van és ez a lényeg.Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!
Más. A pff - Collinsworth - csinált egy hosszabb (kimondottan hosszabb, 50+ perces) interjút Reich-el. Érdekes plusz, hogy Shermant is bevonta amolyan vendég is meg második riporter hibrid szerepbe. Valamit csinálhatott előtte - march maddness vagy csak egy hosszú görbe éjszaka -, mert alig tudott beszélni, annyira be volt rekedve, de így is érdekes lett. Shermanben határozottan megvan a média alkalmasság. Kimondottan értelmes is, és jót tettek neki az évek, lehiggasztották pont annyira, hogy ne legyen over the top. Kinézem belőle, hogy a karrierje után valamelyik nagy csatornánál fog kikötni állandó műsorral.
Ja, és Reich beszél Wentzről, T.Y-ról, Maniacról, Pittmanról, a tavalyi évről, az idei offseasonról, a hogyan továbbról, sőt Philly is szóba jött (az ő ideje is meg hogy mi történhetett ott a közelmúltban - utóbbiban nyilván csak közhelyeket mondott), Stafford is, más csapatok is. Ötven percbe sok minden belefér. Nézzétek, hallgassátok.
www.youtube.com/watch?v=WuIbm1qjn1w&feature=emb_logo
peterk2005
steelwolf
több mint 3 éve
gedam
5 908
én olyat olvastam, hogy mi ajánlottunk 3 éves szerződéstTuti a Texans volt, nekik simán megérte volna a többet is, elvégre az NRG-ben elég jók a számai 😀Szerintem rendesek voltunk vele, az a gyanúm, hogy a piacon nem kapott ekkora ajánlatot 😊
peterk2005I'm told there was another suitor offering MORE money to T.Y. Hilton, but he walked away from it to stay in Indy. That team was NOT the Chiefs, per source.
— Stephen Holder (@HolderStephen) March 24, 2021
Tony Adams
coltman
több mint 3 éve
T.Y.-ról ezt is el tudom képzelni. Kiment a piacra mert egyszer életében ki akarta próbálni, aztán visszajött. Mondjuk Juju és sokan mások is megtették, szóval ez időnként - szerintem most is - kölcsönös érdek is. Neki se kell új helyet megszokni, itt ha két labdát kap el azt is megtapsolják, a rendszert is ismeri. Meg a másik féle verziót is, hogy nemvót, de egy kis reklám sosem árt, hogy lássátok fijúk, olcsóbban is visszajöttem. Tökmindegy, itt van és ez a lényeg.Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!
Más. A pff - Collinsworth - csinált egy hosszabb (kimondottan hosszabb, 50+ perces) interjút Reich-el. Érdekes plusz, hogy Shermant is bevonta amolyan vendég is meg második riporter hibrid szerepbe. Valamit csinálhatott előtte - march maddness vagy csak egy hosszú görbe éjszaka -, mert alig tudott beszélni, annyira be volt rekedve, de így is érdekes lett. Shermanben határozottan megvan a média alkalmasság. Kimondottan értelmes is, és jót tettek neki az évek, lehiggasztották pont annyira, hogy ne legyen over the top. Kinézem belőle, hogy a karrierje után valamelyik nagy csatornánál fog kikötni állandó műsorral.
Ja, és Reich beszél Wentzről, T.Y-ról, Maniacról, Pittmanról, a tavalyi évről, az idei offseasonról, a hogyan továbbról, sőt Philly is szóba jött (az ő ideje is meg hogy mi történhetett ott a közelmúltban - utóbbiban nyilván csak közhelyeket mondott), Stafford is, más csapatok is. Ötven percbe sok minden belefér. Nézzétek, hallgassátok.
peterk2005
több mint 3 éve
Ezt nem tudtam. Akkor duplán hajrá megnézni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
youtu.be/WuIbm1qjn1w
Hat Sherman nem lesz Colt az tuti 😀
Borbinho
T.Y.-ról ezt is el tudom képzelni. Kiment a piacra mert egyszer életében ki akarta próbálni, aztán visszajött. Mondjuk Juju és sokan mások is megtették, szóval ez időnként - szerintem most is - kölcsönös érdek is. Neki se kell új helyet megszokni, itt ha két labdát kap el azt is megtapsolják, a rendszert is ismeri. Meg a másik féle verziót is, hogy nemvót, de egy kis reklám sosem árt, hogy lássátok fijúk, olcsóbban is visszajöttem. Tökmindegy, itt van és ez a lényeg.The Chris Collinsworth podcast featuring Richard Sherman a cime am, es minden hetfon van oktober ota, Sherm a co-host, es am tenyleg GMnek keszul, nem veletlen viccelodott Collinsworth.
peterk2005
Az egyik legjobb PFFes podcast szvsz
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nézzétek, hallgassátok.Ajaj, nem jó, végig külföldiül beszélnek!
peterk2005
Otthonom MisColts
több mint 3 éve
T.Y.-ról ezt is el tudom képzelni. Kiment a piacra mert egyszer életében ki akarta próbálni, aztán visszajött. Mondjuk Juju és sokan mások is megtették, szóval ez időnként - szerintem most is - kölcsönös érdek is. Neki se kell új helyet megszokni, itt ha két labdát kap el azt is megtapsolják, a rendszert is ismeri. Meg a másik féle verziót is, hogy nemvót, de egy kis reklám sosem árt, hogy lássátok fijúk, olcsóbban is visszajöttem. Tökmindegy, itt van és ez a lényeg.Más. A pff - Collinsworth - csinált egy hosszabb (kimondottan hosszabb, 50+ perces) interjút Reich-el. Érdekes plusz, hogy Shermant is bevonta amolyan vendég is meg második riporter hibrid szerepbe. Valamit csinálhatott előtte - march maddness vagy csak egy hosszú görbe éjszaka -, mert alig tudott beszélni, annyira be volt rekedve, de így is érdekes lett. Shermanben határozottan megvan a média alkalmasság. Kimondottan értelmes is, és jót tettek neki az évek, lehiggasztották pont annyira, hogy ne legyen over the top. Kinézem belőle, hogy a karrierje után valamelyik nagy csatornánál fog kikötni állandó műsorral.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Tuti a Texans volt, nekik simán megérte volna a többet is, elvégre az NRG-ben elég jók a számai 😀Szerintem rendesek voltunk vele, az a gyanúm, hogy a piacon nem kapott ekkora ajánlatot 😊
peterk2005I'm told there was another suitor offering MORE money to T.Y. Hilton, but he walked away from it to stay in Indy. That team was NOT the Chiefs, per source.
Tony Adams
több mint 3 éve
Szerintem rendesek voltunk vele, az a gyanúm, hogy a piacon nem kapott ekkora ajánlatot 😊
peterk2005
I'm told there was another suitor offering MORE money to T.Y. Hilton, but he walked away from it to stay in Indy. That team was NOT the Chiefs, per source.
több mint 3 éve
no
7 302
KIegyenesednek az allaspontok 😊Az hogy szerzodsz egy masik kerdes. Elore vagy hatratolod. Az elore jobb, de az eletben nem igy mukodik amikor a csapat sikeres. Ti nem vagytok, igy konnyebb a cap-t tisztan tartani. Egy jovo kerdese lesz hogy amikor sikeresek lesztek akkor a "meg egy utolso lokes oltaran" egy ket plusz igazolas elkezdi eltolni a dolgokat ha eppen nem jon be a draft akkor meg inkabb. Ha ekkor is igy fog Ballard tenykedni akkor konyvelesileg remek es meglatjuk a jatekban a sikeresseget is. noEgyetértünk. Ez nem egy neverending story. Minden cap trükközés hóekézés. Elkezded tolni magad előtt a havat, és egy idő után muszáj kilökni oldalra, különben betemet (ami hard capnél ugye nincs, úgyhogy ki kell lökni). De egyelőre tart, és most még előny.
Amirol en beszelek az teljesen mas. Ledraftoltad es orulsz a jo teljesitmenyeert olcson, majd orulsz a jognak hogy te tudsz vele jo kapcsolatot apolni a konnyebb szerzodes elosegitesere, ahol tudod az 5. eves opcioval jatszhat az ember. De amikor vegul meg kell fizetni es 20m kap az ugynoke szerint akkor neked ha 13m szansz ra akkor mindegy hogy front vagy backload-olni akarod nem fog alairni ide. A lenyege ez volt. Amikor a FA piacra kikerulhet akkor a piaci arat kell kifizetni annak is aki draftolta ( addig akarmilyen jol jart vele az egy mas kerdes ).noArról volt szó, hogy milyen előnyei vannak ha újoncként sikerül ledraftolni, és nem csak FA korában érkezik. Az is egy előny, hogy olcsón játszik egy ideig, és az is, hogy lehet időzíteni a szerződését. A free agentét nem lehet, azt akkor kell kötni, amikor free agent. Emiatt például nem lehet előre tolva több évre osztani a cap terhet, mint a szerződés hossza, csak hátrafelé tolva (void évekkel. (Ennek az előnynek a kihasználása egyébként még az általában nem frontloadolgató csapatoknál is elég gyekori, ha a cap engedi. Lásd pl. Wentz contractját. Vagy Garollopoét. Egyik se jött be - se Goffé 😊 -, de ez volt a logika a döntésben. Előre hozva húzni szét a költségeket. Mahomesnél is. Nála csinálták mindkettőt, de 10 évnél muszáj is. Dak-nél nem csinálták, meg is fogja érezni a Dallas. Ha nem válik be, akkor Wentznél is nehezebb lesz tőle megszabadulni, ha beválik, akkor csak simán drágább lesz, mintha csinálták volna.)
Ertem akkor nalad a 3. eset ugy termeltek hasznot mint a zsido boltos a szombati zarvatartassal? 😊noPontosan. 😊 A szombati nyitvatartás lehet nyereséges és veszteséges is attól függően, hogy a forgalom fedezi-e a költségeket vagy sem. Nem kinyitni kell szombaton, hanem jól dönteni, hogy kinyissunk-e. Ha az a jó döntés akkor igen, ha nem az, akkor nem.
peterk2005
A 2.-ra annyit hogy egyetertunk de nem arrol beszeltunk es ezert irtam hogy biztos hogy felreertetted. A draftnak rengeteg az elonye. Pont. Amikor valaki meg kell fizetni mert megerdemli akkor azt meg kell fizetni a draftolonak is.
több mint 3 éve
Szerintem rendesek voltunk vele, az a gyanúm, hogy a piacon nem kapott ekkora ajánlatot 😊De örülök neki. Nem feltétlenül azért, mert ő hiányzott a superbowlhoz, de úgy kerek az ő karrierje, hogy itt éri el a 10 ezer yardot. És nem bánnám azt se, ha innen vonulna vissza.
több mint 3 éve
Colts are giving TY Hilton a 1-year, $10 million deal, including $8 million guaranteed, per the Katz Bros. https://t.co/llyeSze078
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 24, 2021
Occsóé jó lesz? 😊 😛
több mint 3 éve
Fuck yeah, rendelhetem a 13as mezt 😊 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."