Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Úgy lett kiválasztva , hogy lemérték a keze labdával együtt tökéletesen illeszkedjen Taylor két keze közé. Ez volt a döntő. 😊
több mint 4 éve
Megkovetem magam, ezt a meccset megnyerte Wentz. Klasszis vot more! 😀Kevesen rakják oda jobban a kezébe Taylornak a labdát, mint Wentz. 😃
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Megkovetem magam, ezt a meccset megnyerte Wentz. Klasszis vot more! 😀
több mint 4 éve
Nem is értem miért szitokszó itt JMD neve. 😊Mi senkit se szeretünk. 😊 Na jó, Manninget időnként, és ha éppen nincs miről beszélgetni, akkor Szerencsétlen Andrist is. 😊
iktriad
Küzdelmes meccs lett a végére. Eberflus tényleg felnőtt a feladathoz, a védelem jó volt. Idén végre elkezdtünk jóval többet emberezni (bár a corner sorunk azért még nem mindig indokolná 😊 ). Szerintem érünk / idősödünk. Könnyű elfelejteni, mert már 5. éve építi Ballard ezt a védelmet, de korban még mindig kimondottan fiatal ez a defense. Az utcáról hozott szükség embereken kívül a legidősebb Rhodes a maga 31 évével. Utána 27 évesen Grover a "korelnök", utána Kenny, a többiek fiatalkák mind. Hiába vannak tehetséges fiatalok, a védelemben nagyon fontos az összeszokottság, a kommunikálás képessége, egymás ismerete, az összedolgozás, stb. Ez fiatalokkal nem könnyű, kell idő amíg összeérnek, és fejben is beérnek. Szerintem kezdünk beérni. Leonardon, Kenny-n, Willisen, stb. is az látom ahogy a pályán vannak, kommunikálnak egymással, hogy már nem csak atletikusságból és talentből dolgoznak, hanem "értik" az ellenfelet, fejben ott vannak a pályán, érettek, tapasztaltak lettek. Szerintem ezt látjuk. Emberállományban nem vagyunk jobbak, mint akár tavaly, és Eberflus sem játszat alapvetően mást. Csak komplexebb dolgokat is képesek vagyunk megoldani, több félét tudunk / merünk védekezni.
Megvan a 8-6, ezzel a jövő heti Cardinals meccs gyakorlatilag opcionális lett. Elég a két utolsó meccset hozni, a Cards elleni bónusz meccs. Azért persze nyerjünk, de egy pici lélegzetvételt jelent, hogy nem élet halál meccsről lesz szó.
Magáról a meccsről nehéz mit mondani. Nyertünk egy olyan meccset, hogy a csapat jól játszott, Wentz viszont sz*rul. Két hete Wentz játszott jól, mások hibáztak bele, elbuktuk. Az ideális az lenne, ha mindenki jól játszana, de ha már az nem jön össze, akkor inkább ez a W, mint a múlkori L. 😊
Offense oldalon a playhívás tetszett, amíg értékelhető volt (gyak. az első félidőben). Kifejezetten tetszett a második TD drive light box elleni csak futunkja. Nem szabad elfogadni, amit Belichick felkínál, hogy ő mondja meg, hogyan legyünk egyoldalasak. Abból általában rosszul lehet csak kijönni. Persze képesnek is kell lenni csak futni, de megcsináltuk a TD-t. A harmadik negyed elejétől offense szempontból értékelhetetlen lett a meccs, amikor rögtön az elején eladták a labdát. Utálom ezt a biztonsági b****kodást, de az analitika ezt mondja. Fotelből nyugtató kell hozzá, de ezt kell játszani. Ráadásul nekünk van is hozzá falunk és futónk. Ettől még utálom, mert az offense azt a kevés ritmust is elveszti, amit előtte esetleg felépített. És ha az ellenfél netán mégis visszajön, akkor onnan általában az L a vége ennek a taktikának. Viszont többnyire bejön, úgyhogy kibírom, amikor kell. 😊
Engem most a playoff és az esélyeink foglalkoztatnak, ezt a meccset sem a "rivalry" miatt akartam, hogy nyerjük, de azért jólesik a tudat, hogy lezártunk egy zavaróan hosszú időszakot.
Egyébként nekünk ez a Pats nem rossz matchup. Nem is olyan jó, mint a Bills, de nem rosszabb, mint például a (teljesen egészséges) Titans. A Bucsnál vagy a (jó formában játszo) Chiefsnél meg jóval jobb. És persze a Brady idők Patriots-ánál is, ami matchup szempontból kutya rossz ellenfél volt sokáig. Ez a mostani jobban fekszik nekünk. Hogy mit ér ez a győzelem "értékben", azt nehéz belőni. A Patriots-t sem tudom még mindig igazán elhelyezni, még a mai meccs után sem. Ahhoz túl "extrém" volt a forgatókönyve. Mindenesetre sok minden tetszik amit csinálnak, de a win streakjükkel / utóbbi 5-6 héten mutatott statisztikai adataikkal (legtöbb szerzett pont, number one védelem) úgy voltam, mint az utolsó Brady éviekkel. Akkor is hasonlót futottak, akkor az idény elején elsősorban. Walkover schedule, jó pillanatban elkapott ellenfelek, és agyonverték őket, papíron az évtized legdominánsabb statjai és hasonlók. De azért ahogy akkor is, most is az az érzésem, hogy azért ha a konferencia krémje ellen kell játszani, akik történetesen fel is készülnek, és hozzák is amit tudnak, akkor azért nincs ott a ceiling, ahol néhány másik csapaté. Köztük még a Coltsé is szerintem. Persze azt ki is kell tudni hozni. A floor viszont magasan van, Belichick igen ritkán veri meg saját magát (ma éppenséggel féligmeddig ezt tették). De az idei kaotikus AFC-ben ez is akármire elég lehet. Nekik is, nekünk is.
Wentz meg szedje össze magát, ma bűnsz*r volt. Jövő héten kezdheti is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez most jól esett.
több mint 4 éve
ó, bazz, ezt nem olvastam sehol. Részvétem az egész családnak.? Mi történt?A felesége elvetélt. 😕
dande
peterk2005
több mint 4 éve
Nem is értem miért szitokszó itt JMD neve. 😊 Josh McDaniels made a good hire in Matt Eberflus.
— Seth Wickersham (@SethWickersham) December 19, 2021
több mint 4 éve
ó banyek, részvétem...😕? Mi történt?A felesége elvetélt. 😕
dande
peterk2005
több mint 4 éve
? Mi történt?A felesége elvetélt. 😕
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
? Mi történt?
több mint 4 éve
Egyik meccs sem ér annyit, mint ami szegényekkel történt.Ohh szegény Ryan Kelly! 😕Stewart nagyobb érvágás lett volna szerintem. Pinter time again!
Tony Adams
uatu
több mint 4 éve
Ohh szegény Ryan Kelly! 😕Stewart nagyobb érvágás lett volna szerintem. Pinter time again!
Tony Adams
több mint 4 éve
Ohh szegény Ryan Kelly! 😕
több mint 4 éve
Colts Activated C Ryan Kelly From COVID-19 List https://t.co/NqueS5hjMo #Colts pic.twitter.com/Swl4m2dT2R
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) December 15, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nekünk 17 darab bye week kéne. Ültünk otthon, nem csináltunk semmit, és wild card helyen találtuk magunkat. 😀

több mint 4 éve
Campbell állítólag már 2 hete edz. Elképzelhető, hogy a pihenő hét után aktiváljuk is, és a Pats ellen már játszhat.

több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy egy júliusi cikk, elég jól jósolt. Taylor kimaradt, ami nyilván WTF, de ha a szerző úgy gondolta, hogy ő már a tavalyi idény második felében "kitört", akkor oké. A többi nagyjából stimmt. (Pittman mondjuk sose volt deep threat, de ez már kötözködés.)Ja, és Ya-Sin szép csöndben egész jó szezont produkál. Nem kezdett jól, de az utóbbi 5-6-8 meccsen úgy játszik, mint egy sikeres 2. körös pick.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Ráakadtam az FK! oldal nyári (július 9.), "Ki lehet a breakout játékos?" mottójú latolgatására. Szerintetek az alább leírtakból mi jött be, mi nem, mi mennyire?"Nagy reményekkel érkezett a csapathoz a tavalyi drafton, de újonc évében nem tette még le a névjegyét Michael Pittman Jr. Második szezonjában azonban továbbra is minden lehetősége megvan, hogy előrukkoljon azzal a teljesítménnyel, amit remélve a 2. körben választotta ki őt a Colts a 2020-as drafton. Tavaly majd’ 600 yardot hozott össze, ami kevesebb mint remélték és TD-ből is mindössze egyet ért el 13 meccsen. TY Hilton bár visszatért Indianapolisba, a csapat első számú elkapói státusza kiadó. Rajta kívül az elmúlt két évben nem érkezett érdemi erősítés, így joggal várják tőle, hogy ezt a szerepet vegye át. Wentz érkezésével ráadásul több mély passzra is számíthatunk a támadósor részéről, ami ugyancsak kedvezne Pittman stílusának. Ha sikerülne a szintlépés tőle, igen ígéretes elkapó – futó duó állhatna össze egy továbbra is remek fal mögött a Coltsnál hosszú távon, ami még lehet, hogy Carson Wentz karrierjét is újra tudja éleszteni.
Mindenképp meg szerettem volna említeni pozitív oldalról Wentzet ebben a cikkben. Sok negatív véleményt lehetett olvasni az ő szerződtetésével kapcsolatban és való igaz, hogy egy Matthew Stafforddal jobb pozícióból indulhatna a csapat, de én nem írnám még le az egykori 1/2-es Wentzet sem. Előfordul időnként, hogy egy csapatváltás nagyon pozitívan hat egy játékosra és új állomáshelyén egészen új arcát látjuk. Wentz MVP közeli szezonját Frank Reich irányítása alatt érte el, aki most újra a támadósor felkészítéséért lesz felelős. A támadófal, ha egészségesen tud visszatérni Eric Fisher, ligaszinten is kiemelkedő lesz és bár 1-2 elkapó elfért volna még a csapatban, a futójáték, tight end szekció megadja a lehetőséget arra, hogy újrakezdhesse karrierjét.
Az offense-t is megemlítve, a védelemből Bobby Okereke vagy Tyquan Lewis állhat egy kiemelkedő év előtt. Előbbi a liga egyik legjobb linebackerével, Darius Leonarddal alkothat remek párost és lehetnek kiemelkedő duó, míg utóbbi egy kevésbé ismert név a mély védőfalból. Miután a tavalyi “első körrel” DeForest Bucknerre tettek szert és az idei játékosbörzén is rádupláztak a védőfalra Kwity Paye és Dayo Odeyingbo személyében, kevesebb figyelem fog hárulni a fal szélén a másik defensive endre. Vélhetően Lewis, Odeyingbo, Muhammad és Turay rotációjában fog kikerülni majd a másik kezdő Paye túloldalára, és 2021-ben komoly esély van rá, hogy ezt a posztot Lewis nyerje meg."
Otthonom MisColts
több mint 4 éve
A próféta 😊

több mint 4 éve
Watt nagyon nagy meccset tolt.Csak, hogy tartsuk a 31 pontos átlagot, éppen annyit csináltunk. Taylor hozta a már-már szokásos 100+ futott yardját, ezúttal sok apró lépésben, Wentz adott néhány passzt, és ennyi elég is volt. Ez a Texans ma önmagához képest is gyenge napot fogott ki. A nullázás azért szép, a védelemnek és Kennynek jár a gratuláció. Kenny szerintem bejelentkezett a hét védője címre is ezzel, bár még nem néztem körül, hogy csinált-e valaki sok sacket vagy sok intet.Kb ők a vetélytársai
peterk2005
Hicks 13 tckl, 2 TFL, 2 sck
TJ Watt 6 tckl, 3 TFL, 3.5 sck, 1 FF
Willie Parker

több mint 4 éve
Csak, hogy tartsuk a 31 pontos átlagot, éppen annyit csináltunk. Taylor hozta a már-már szokásos 100+ futott yardját, ezúttal sok apró lépésben, Wentz adott néhány passzt, és ennyi elég is volt. Ez a Texans ma önmagához képest is gyenge napot fogott ki. A nullázás azért szép, a védelemnek és Kennynek jár a gratuláció. Kenny szerintem bejelentkezett a hét védője címre is ezzel, bár még nem néztem körül, hogy csinált-e valaki sok sacket vagy sok intet.Kb ők a vetélytársai
peterk2005
Hicks 13 tckl, 2 TFL, 2 sck
TJ Watt 6 tckl, 3 TFL, 3.5 sck, 1 FF
több mint 4 éve
Csak, hogy tartsuk a 31 pontos átlagot, éppen annyit csináltunk. Taylor hozta a már-már szokásos 100+ futott yardját, ezúttal sok apró lépésben, Wentz adott néhány passzt, és ennyi elég is volt. Ez a Texans ma önmagához képest is gyenge napot fogott ki. A nullázás azért szép, a védelemnek és Kennynek jár a gratuláció. Kenny szerintem bejelentkezett a hét védője címre is ezzel, bár még nem néztem körül, hogy csinált-e valaki sok sacket vagy sok intet.

több mint 4 éve
Tudom hogy nem irtad ezt csak sugaltad az "ez hianyzott ezen a meccsen, ez ezen". Ezeket en karcolasnak hivom. Jatszottunk futo csapat ellen a kezdo DL sor nelkul. Ezek azok amik karcolas, mert ebbol csak egy vegleges tehat itt "jol" allunk es pillanatnyi gond. Tul kell lendulni, hiaba rossz azon a meccsen. Pittman-JT-Hines tobbmeccses kiesese csak hogy a 3 legfontosabbrol beszeljunk es meg akkor sem olyan hangsulyos de az mar tenyleg lenyegtelen. Nem irtam hogy kimaradhat, sot leirtam hogy be kell es be is fog jutnia igy is. Contenderbol a PO-ba jutas viszont elfogadhato, az hogy igy mar nem contender az is teny de ettol mivel az AFC kovetkezo retege gyengusz kozte a Ravens meg mindig elerheto nekik is barmi ( ha felepulnek akkor meg tobb ). Nalam a serules az szerencse kerdese es soha egyetlen csapat nem lesz nem serult, de a merteke es egymashoz viszonyitva viszont oriasi kulonbsegeket fog adni.Hagyjunk mindent ha azt akarod mondani hogy ugyanolyan szinten sujtja a Colts-ot a serules mint a Titans-t vagy a Ravens-t. Senki nem mondta hogy karcolas nelkul usztatok meg az evet. Az van mindenhol, a vegleges serultek szama es minosege kozott viszont van kulonbseg.Szerintem hagyjuk. Ezt most nem fogjuk tudni megbeszélni, mert elbeszélünk egymás mellett. Megengedem, hogy én is ezt teszem, ha te is így érzed. De ettől még nem frusztrál kevésbé a beszélgetés, akkor meg nincs értelme. Csak ebben az egy bekezdésben:
Egy PO aspirans nem feltetlenul kell hogy elerje ha ennyire serult, viszont a Titans contender es el is fogja erni a PO-t. De nem a serulesek ellenere, hanem mert amig kezelhetobb volt addig dongettek es a sorsolas is segit hisz most meg van Jags/Miami/Houston/49 ( lehetne mint csoportelso a KC Raiders/Chargers/Cicak/Denver vagy a mienk Browns/GBay/Cicak/Rams ) es a mindig kozos Vasas.
Az osszkepre arra ertettem hogy Balard jo, FR jo, keret jo, D jo stb stb. Megis bibi van. Nalam FR nem le lett jatszva es erre irtam hogy ugyan most a karacsonyfa a legszebb oldala latszik de tudjak hogy van csunya is. Igen te azt irod hogy a TO nelkul jobb lett volna a 2. felido, de az is igaz hogy megint elbuktatok. Mondjuk azert mert addig a TB adta a TO show-t, amikor az kiegyenlitodott akkor kijott hogy ok nyerik a meccset.no
1. Nem írtam olyant, hogy a Titanst ugyanolyan szinten sújtja a sérülés, mint a Coltsot. Arra reagáltam, hogy szerinted a Titans akár ki is maradhat a playoffból, az sem lesz kudarc számukra, mert a "szerencsével álltak hadilábon".
2. A TB meccsen a TO arány nem kiegyenlítődött a végére, hanem 4-2-re (5-2-re, de az utolsót nem számolom) elbuktuk. Ha "csak" kiegyenlítődött volna, nem bánkódnék most.
A többi bekezdésre hadd ne reagáljak részletesen már, az is hasonló. A Patriots szerinted nem esélyes, mert rookie irányítóval játszanak. Én nem azt nézem, hogy hányadik évben jár az irányító, hanem azt, hogy a pályán mit csinál ő és a csapata. A TB ellen meg történetesen mi játszottunk, a riválisaink pedig nem. A Titans sem. Mert a TB a mi 17. meccsünk. Nem folytatom. Tegyünk inkább ezt most félre. Most azt sem ugyanúgy látjuk, hogy a párhuzamosok metszik-e egymást, vagy sem. Folytassuk majd egy olyan témával később, ahol legalább az alapokban ugyanazt látjuk / gondoljuk.
peterk2005
2. Igazan emiatt irok, mert csak a meccsen a note-ok kozott nekem 3-1 TB vezetes utan lett 3-3. Fel kellett mennem az espn oldalara a pbp-t megnezni, mert ez oriasi kulonbseg. TO ertekuvel kezdodott a meccs csak nincs beirva TO-nak. Az elso felidoben 3-1 a TB-nek, a 2. felidoben 3-0 nektek. Es a vege amit en se szamoltam. Elso felidoben ok hibaztak sokat ilyen teren, ossze is jott a vezetes es a 10 pont elolvadt mert a 2.ban ti hibaztatok sokat. De a 3-4 nem hangzik olyan durvan mint a 2-4 (5). Erre irtam hogy egy 7-8 TO meccsen barki barmit irhat, semmi ertelme nincs. Te meg tudod magyarazni hogy nem lejatszottak FR-t Steznek a sok TO-el, de o meg azt mondja hogy itt van egy sokat hibazo, teljesen megfogott csapat a D-tol, kialakult a 10 pontos elony a szunetre es miert nem tudtuk megtartani.
A 2. felido 1 drive 7 passzkiserlet 0 futas a 8. lett a TO, 2. drive 7 passzkiserlet 0 futas a 8.lett a TO, 3.drive kicsit kilog de futas itt sem volt hivva mikor lehetett volna Punt. Osszesen a 3 drive 8perc44. A 4. drive 3 passz 7 futas TD 6 perc 37 es ez volt hatranybol.
Nem azt irtam hogy mert Rookie es a csapatuk most epul a kozel nullarol es osszesen fel ev telt el. Hanem hogy ellenetek ok lennenek az underdogok, kellene lenniuk. Es a fenti ervek alatt lehet olyan meccsen kapnak ki ha kikapnak egyaltalan hogy elszalasztott eselynek fogjak megelni, de a hegy labatol most indulva nem elvarhato hogy rogton a csucsra ugorjanak. De az AFC most gyenge ezert nagyobb az eselyuk nekik is ahogy mindenkinek.
A TB elleni utan odairtam hogy pont nem az a kulonbseg hogy egy TB12 szintu QB ellenetek meg jatszott a tobbiek ellen nem es ingyen gyozelmeket adtak volna masoknak toletek meg elvettek. A pelda lenyege ez lett volna. Odairtam az elo peldakat hogy a Seahawk ellen a Titans egy hetre jatszott utanatok. Akkor zuhantak meg? A Pats-el is most jatszottak nem az elso heten, KM jatszott ellenuk.
több mint 4 éve
Hagyjunk mindent ha azt akarod mondani hogy ugyanolyan szinten sujtja a Colts-ot a serules mint a Titans-t vagy a Ravens-t. Senki nem mondta hogy karcolas nelkul usztatok meg az evet. Az van mindenhol, a vegleges serultek szama es minosege kozott viszont van kulonbseg.Szerintem hagyjuk. Ezt most nem fogjuk tudni megbeszélni, mert elbeszélünk egymás mellett. Megengedem, hogy én is ezt teszem, ha te is így érzed. De ettől még nem frusztrál kevésbé a beszélgetés, akkor meg nincs értelme. Csak ebben az egy bekezdésben:
Egy PO aspirans nem feltetlenul kell hogy elerje ha ennyire serult, viszont a Titans contender es el is fogja erni a PO-t. De nem a serulesek ellenere, hanem mert amig kezelhetobb volt addig dongettek es a sorsolas is segit hisz most meg van Jags/Miami/Houston/49 ( lehetne mint csoportelso a KC Raiders/Chargers/Cicak/Denver vagy a mienk Browns/GBay/Cicak/Rams ) es a mindig kozos Vasas.
Az osszkepre arra ertettem hogy Balard jo, FR jo, keret jo, D jo stb stb. Megis bibi van. Nalam FR nem le lett jatszva es erre irtam hogy ugyan most a karacsonyfa a legszebb oldala latszik de tudjak hogy van csunya is. Igen te azt irod hogy a TO nelkul jobb lett volna a 2. felido, de az is igaz hogy megint elbuktatok. Mondjuk azert mert addig a TB adta a TO show-t, amikor az kiegyenlitodott akkor kijott hogy ok nyerik a meccset.no
1. Nem írtam olyant, hogy a Titanst ugyanolyan szinten sújtja a sérülés, mint a Coltsot. Arra reagáltam, hogy szerinted a Titans akár ki is maradhat a playoffból, az sem lesz kudarc számukra, mert a "szerencsével álltak hadilábon".
2. A TB meccsen a TO arány nem kiegyenlítődött a végére, hanem 4-2-re (5-2-re, de az utolsót nem számolom) elbuktuk. Ha "csak" kiegyenlítődött volna, nem bánkódnék most.
A többi bekezdésre hadd ne reagáljak részletesen már, az is hasonló. A Patriots szerinted nem esélyes, mert rookie irányítóval játszanak. Én nem azt nézem, hogy hányadik évben jár az irányító, hanem azt, hogy a pályán mit csinál ő és a csapata. A TB ellen meg történetesen mi játszottunk, a riválisaink pedig nem. A Titans sem. Mert a TB a mi 17. meccsünk. Nem folytatom. Tegyünk inkább ezt most félre. Most azt sem ugyanúgy látjuk, hogy a párhuzamosok metszik-e egymást, vagy sem. Folytassuk majd egy olyan témával később, ahol legalább az alapokban ugyanazt látjuk / gondoljuk.