Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 301
Nalunk is teljesen foldbe allt a tortenet, caphell es nalunk nem is elit QB csak Flacco volt, tehetsegtelen OC-kal. 2018-at irunk. 2013 4 jo jatekosbol egyet tudtunk megtartani, 2014 kettobol egy csere a masikat nem tudtuk megtartani, 2015 egy nalunk nem volt jo, a ket kivalobol a blokkolo TE-t igen egy Za'darius Smith-t nem tudtuk megtartani. 2016 1/6 LT itt, Judon el es egy kivalo de allandoan serult slot CB itt. Igen jottek a jo draftok es a roster javult mostanra es EDC eroszakosan trade-el Calais, Peters, Yannick, igazol ET, Wolfe a lehetosegeinkhez kepest, de mi gyakorlatilag nem tudtuk rendbe tenni a penzugyeket + a jo draftok es a draga hozott jatekosok es most is aramlanak ki az emberek mert nem tudjuk itt tartani oket. Erre irom en hogy mi a reset gombot nem tudtuk megnyomni mert hirtelen a teljes rebuild helyett egy apro SB window nyilt ki.A Ravens-ben a WR nem a legnagybb problema es Brown jott oda 1. korben. Egyeves bridge szerzodesre a legjobbak nem jonnek hozzank ertheto okokbol. Nalunk OL-Edge-WR aki kellene es ebbol fognak BPA-zni.Nem igazán értem mit értesz a "kész vs nem kész" csapatokon? A Ravens miért nem kész? Persze, nem nulláról lett felépítve a roster, nagytakarítással kezdve. De ennek nem az az oka, mert ez lenne az építkezés kötelező rendje, amit muszáj megjárni. Mi azért vagyunk itt, mert nálunk földbeállt a történet Grigsonék idején, és muszáj volt megnyomni a reset gombot. Még (papíron) meglevő elit irányító ellenére is. Én inkább ezt gondolom az abnormálisnak, és azt tartom normálisnak - szeretném nálunk is hosszú évekig látni - ahogy a Ravens építkezik. Szerintem a tiétek egy jó roster. Jól draftoltatok az utóbbi években, jól is igazoltatok, és nem látok nagy lyukakat. Az elkapó sor üres NFL mércével, de van egy remek TE, jó fal, jó futók, a defensive front jó, az edge jó volt, meglátjuk mit sikerül megtartani belőle, az LB sor oké, a secondary oké. Vannak persze problémák, hiányposztok, de melyik rosteren nincsenek? Talán most a Bucs néz ki teljesnek, aztán meglátjuk, hogy tényleg azok lesznek-e. De minden más - contender is - csapat lyukakkal küzd. Mi is. Az, hogy Ballard a saját játékosokra helyezi a hangsúlyt és nem ment bele most egy kiköltekezésbe, egy roster építési filozófia, ami igaz volt rá három éve is, és igaz rá ma is. És igaz lesz 5 év múlva is, ha itt lesz, és valami isteni csoda folytán nyernénk addigra két gyűrűt. Nem érzem úgy, hogy az egyik filozófia "jobban akarna nyerni, mint a másik". A bizniszben is van olyan cég, amelyik inkább nevelni szereti az alkalmazottakat, és van olyan, amelyik elcsábítani másoktól. De mindegyik nyerni akar.
De megint ti kesz vagytok mi meg epules alatt. Nekunk hozzatok kepest kimaradt a cap kitakaritasa es 2 ev BPA a drafton. Igy sokkal tobb poszton voltunk/vagyunk lyukasak. De LJ es GR miatt a siker egy alapok nelkuli csapattal jottek. Ezert mi nem tudunk "mindent" radobni, de a lehetosegekhez kepest agron nyomja EDC, ET-Yannick..
no
peterk2005
De a keret jo mert eroszakosan egeszitette ki a draftokat es meg igy is oriasi gyenge pontok voltak/ vannak benne. Nekunk nem jo a falunk de a sema sokkal jobba tette, LB sor az utcarol jott tavaly, a DL iden jott a lenyeg, az edge nalunk Judon es az oreg veteranok, de sema a lenyeg. De keveredik a 2019 es 2020 csapat. Az idei papiron jobb, de a szar fal miatt kuka lett.
Ballard addig tud a sajat jatekosokra epiteni amig jonnek a draftok, ha lesz egy par ev lyuk akkor jonnek majd a FA-rol. Mindenkinek ez a celja hogy a draftrol sikeruljon, es a Colts is akar nyerni. A kulonbseg koztunk hogy elkolti e az utolso fillert es a jovo havi fizeteset is valaki mert hisz benne hogy itt a lehetoseg. Nalatok ezt nem erzem, es ez nem jelent semmit. Lehet egy jo edzoi karral nyerni kettovel kevesebb jo jatekossal de jovore is lesz penz javitgatni/ fejlesztgetni felfogassal. Es ahogy nalad a PO a cel azert en sem koltekeznek ki. De nalatok Wentz es az egy ev ertekenek a kapcsolata erdekes ( szamomra ).
A kerdes hogy a ceg elmegy a vegletekig egy nagy gyozelem remenyeben vagy sem es mindegy hogy alapbol milyen filozofiaval epul fel.
több mint 3 éve
A Ravens-ben a WR nem a legnagybb problema es Brown jott oda 1. korben. Egyeves bridge szerzodesre a legjobbak nem jonnek hozzank ertheto okokbol. Nalunk OL-Edge-WR aki kellene es ebbol fognak BPA-zni.Nem igazán értem mit értesz a "kész vs nem kész" csapatokon? A Ravens miért nem kész? Persze, nem nulláról lett felépítve a roster, nagytakarítással kezdve. De ennek nem az az oka, mert ez lenne az építkezés kötelező rendje, amit muszáj megjárni. Mi azért vagyunk itt, mert nálunk földbeállt a történet Grigsonék idején, és muszáj volt megnyomni a reset gombot. Még (papíron) meglevő elit irányító ellenére is. Én inkább ezt gondolom az abnormálisnak, és azt tartom normálisnak - szeretném nálunk is hosszú évekig látni - ahogy a Ravens építkezik. Szerintem a tiétek egy jó roster. Jól draftoltatok az utóbbi években, jól is igazoltatok, és nem látok nagy lyukakat. Az elkapó sor üres NFL mércével, de van egy remek TE, jó fal, jó futók, a defensive front jó, az edge jó volt, meglátjuk mit sikerül megtartani belőle, az LB sor oké, a secondary oké. Vannak persze problémák, hiányposztok, de melyik rosteren nincsenek? Talán most a Bucs néz ki teljesnek, aztán meglátjuk, hogy tényleg azok lesznek-e. De minden más - contender is - csapat lyukakkal küzd. Mi is. Az, hogy Ballard a saját játékosokra helyezi a hangsúlyt és nem ment bele most egy kiköltekezésbe, egy roster építési filozófia, ami igaz volt rá három éve is, és igaz rá ma is. És igaz lesz 5 év múlva is, ha itt lesz, és valami isteni csoda folytán nyernénk addigra két gyűrűt. Nem érzem úgy, hogy az egyik filozófia "jobban akarna nyerni, mint a másik". A bizniszben is van olyan cég, amelyik inkább nevelni szereti az alkalmazottakat, és van olyan, amelyik elcsábítani másoktól. De mindegyik nyerni akar.
De megint ti kesz vagytok mi meg epules alatt. Nekunk hozzatok kepest kimaradt a cap kitakaritasa es 2 ev BPA a drafton. Igy sokkal tobb poszton voltunk/vagyunk lyukasak. De LJ es GR miatt a siker egy alapok nelkuli csapattal jottek. Ezert mi nem tudunk "mindent" radobni, de a lehetosegekhez kepest agron nyomja EDC, ET-Yannick..
no
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
no
7 301
A Ravens-ben a WR nem a legnagybb problema es Brown jott oda 1. korben. Egyeves bridge szerzodesre a legjobbak nem jonnek hozzank ertheto okokbol. Nalunk OL-Edge-WR aki kellene es ebbol fognak BPA-zni.Mint mondjuk a Ravens a WR posztra? Hogy vált be?Ballardtól kitelik - nem zárom ki -, hogy annyira BPA buzi, hogy ha nem esik OL ott olyan szint amit ő érdemesnek gondol, skippelni fogja a dolgot, mi meg tépjük a hajunkat, Szóval szerintem ez nem csak és kizárólag nyári eledel. Tevi-nél azt érzem, hogy nem csak backup, de egyúttal backup plan is. Maradjon is az.Ez pontosan olyan mint a FA tevekenysege. De legalabb kovetkezetes. Egy "nyerni" akaro csapat akar egy picit "tulfizetve" de a hianyposztra huzna, nem tisztan BPA-zna, hanem hianyposztokra BPA-zna.
peterk2005
no
peterk2005
több mint 3 éve
Mint mondjuk a Ravens a WR posztra? Hogy vált be?Ballardtól kitelik - nem zárom ki -, hogy annyira BPA buzi, hogy ha nem esik OL ott olyan szint amit ő érdemesnek gondol, skippelni fogja a dolgot, mi meg tépjük a hajunkat, Szóval szerintem ez nem csak és kizárólag nyári eledel. Tevi-nél azt érzem, hogy nem csak backup, de egyúttal backup plan is. Maradjon is az.Ez pontosan olyan mint a FA tevekenysege. De legalabb kovetkezetes. Egy "nyerni" akaro csapat akar egy picit "tulfizetve" de a hianyposztra huzna, nem tisztan BPA-zna, hanem hianyposztokra BPA-zna.
peterk2005
no
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Dehogynem. A guberáló kiválogatja a lomból , azt amit használhatónak vél, a szemetesek meg feltkarítják a maradékot.Ő nagyon rossz szegény.Lomtalanításkor se mondják azt a guberálók, hogy "Ezt nem viszem el".
gabokocka
darwinbanaz
Csak nem értem, hogy miért szemetesbe mentünk át az idei FA piacon.
több mint 3 éve
darwinbanaz
240
Ő nagyon rossz szegény.Lomtalanításkor se mondják azt a guberálók, hogy "Ezt nem viszem el".
gabokocka
több mint 3 éve
Ő nagyon rossz szegény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Colts are signing former #Panthers guard Chris Reed to a one-year veteran benefit deal, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) April 1, 2021
So a year after injuries ravaged the Indy o-line, they continue to amass experienced options: Sam Tevi, Julién Davenport and now Reed, who started 14 games in 2020.
több mint 3 éve
Muhammad visszaigazolása korrekt. Nem egy Bosa, de az egyik leghasznosabb edge/dl rotációs emberke. Amolyan Sheard féle játékos, kevés sack-kel, de sok pressure-el és az erőssége a run def / tackling, edge tartása. Már csak egy Bosa kéne elé, aki sackelni is tud. 😀
több mint 3 éve
Az uj QB coachunk, aki Kanadabol jott, valaszolt par ujsagiroi kerdeseeyoutu.be/ecv07CU-d0U
+ iden is keszit a csapat draft felkeszito sorozatot, ki is jott az elso resz:
youtu.be/7mfUEwj4K8c
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
no
7 301
Ballardtól kitelik - nem zárom ki -, hogy annyira BPA buzi, hogy ha nem esik OL ott olyan szint amit ő érdemesnek gondol, skippelni fogja a dolgot, mi meg tépjük a hajunkat, Szóval szerintem ez nem csak és kizárólag nyári eledel. Tevi-nél azt érzem, hogy nem csak backup, de egyúttal backup plan is. Maradjon is az.Ez pontosan olyan mint a FA tevekenysege. De legalabb kovetkezetes. Egy "nyerni" akaro csapat akar egy picit "tulfizetve" de a hianyposztra huzna, nem tisztan BPA-zna, hanem hianyposztokra BPA-zna.
peterk2005
több mint 3 éve
Ballard megint megtehette kedvenc FA tevékenységét - visszaigazolt valakit. Colts are re-signing free-agent DE Al-Quadin Muhammad to a one-year, $3.4 million deal, per his agent @DrewJRosenhaus.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 31, 2021
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Ha nem esik top 10 ölünkbe, vagy nem lesz valami nagy benézés - pl mindenki skippeli Lawrence-t 😀 - akkor azért eséllyel lesz OT a BPA-ban. Ugye mindig elmondja, hogy nem 1 ember van egy ponton, hanem 5-6-8 játékos is van egy szinten, és abból értelem szerűen inkább posztra húzunk.OT posztban értelem szerűen most jóval többet hozunk a 90-re, mert ott most semmink nincs, csak Smith RT, és 6-7 játékosból esélyesebb egy minőségi kezdőt kiválasztani, mint 3-ból.
több mint 3 éve
Ballardtól kitelik - nem zárom ki -, hogy annyira BPA buzi, hogy ha nem esik OL ott olyan szint amit ő érdemesnek gondol, skippelni fogja a dolgot, mi meg tépjük a hajunkat, Szóval szerintem ez nem csak és kizárólag nyári eledel. Tevi-nél azt érzem, hogy nem csak backup, de egyúttal backup plan is. Maradjon is az.
több mint 3 éve
Jaja. Tevi meg Davenport is a rookie dealjuk lejarta utan kerultek a piacra, egy probat megernek. Tevi akar a swing tackle posztot is megcsipheti, Davenport ketlem h rostert fogna.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért abban bízom, hogy ez a 2 OT-nek címkézett darált-hús kupac azért jön, hogy a camp-ben sikerélményekhez juttassák az ifjú DE-jeinket. Nekik nem árt az önbizalom növelés. Pályát viszont szeptemberben már ne lássanak.90-es rosterre lettek hozva, Castonzo távozásával vsz fog még legalább 4-5 OT jönni, akiből majd kukáznak, hogy ki mire lesz jó. Én nem gondolnám ezeket az igazolásokat túl.
Vagy túl naiv/optimista vagyok?
uatu
coltman
Visszaigazoltuk kozben Joey Huntot is, backup center, ismerik mar, o is camp bodynak jott
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tavaly nagyon kevés Tackle volt az 53ban, idén lehet hogy több emberrel vágunk neki a szezonnak
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért abban bízom, hogy ez a 2 OT-nek címkézett darált-hús kupac azért jön, hogy a camp-ben sikerélményekhez juttassák az ifjú DE-jeinket. Nekik nem árt az önbizalom növelés. Pályát viszont szeptemberben már ne lássanak.90-es rosterre lettek hozva, Castonzo távozásával vsz fog még legalább 4-5 OT jönni, akiből majd kukáznak, hogy ki mire lesz jó. Én nem gondolnám ezeket az igazolásokat túl.
Vagy túl naiv/optimista vagyok?
uatu
több mint 3 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért abban bízom, hogy ez a 2 OT-nek címkézett darált-hús kupac azért jön, hogy a camp-ben sikerélményekhez juttassák az ifjú DE-jeinket. Nekik nem árt az önbizalom növelés. Pályát viszont szeptemberben már ne lássanak.Vagy túl naiv/optimista vagyok?
több mint 3 éve
darwinbanaz
240
The #Colts are trying out former Washington TE Jeremy Sprinkle, per the transaction wire.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 29, 2021
több mint 3 éve
Kit cseréltünk el 4 első körért, hogy Davenportot bevállaltuk?Remeljuk annak se.
(Oké, tudom, backupnak jön. Annak jön?)
peterk2005
több mint 3 éve
Kit cseréltünk el 4 első körért, hogy Davenportot bevállaltuk? (Oké, tudom, backupnak jön. Annak jön?)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Colts agreed to terms with former #Dolphins tackle Julie’n Davenport on a one-year deal, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 29, 2021
több mint 3 éve
Sagat_
3
Kiváló ajánlat! ... ja nem ide 😂Sziasztok ! Én vagyok a Colts topik ,néma Leventéje ‘, de most egy kis játékra hívnám a társaságot . Én csaptam le a Coltsra az FK támogatói draftján , tehát nekem kell dönteni , hogy ki jöjjön a21. választással . Úgy gondoltam nagyobb buli lenne ha bevonnálak titeket is a dologba , így aki késztetést érez , hogy megossza az ötleteit itt azt szívesen veszem . Várom az ötleteket , akár a trade is szóba jöhet 😉Cserélj fel Mac Jones-ért, nehogy mi vigyük el😂
Sagat_
Hope
több mint 3 éve
Hope
138
Sziasztok ! Én vagyok a Colts topik ,néma Leventéje ‘, de most egy kis játékra hívnám a társaságot . Én csaptam le a Coltsra az FK támogatói draftján , tehát nekem kell dönteni , hogy ki jöjjön a21. választással . Úgy gondoltam nagyobb buli lenne ha bevonnálak titeket is a dologba , így aki késztetést érez , hogy megossza az ötleteit itt azt szívesen veszem . Várom az ötleteket , akár a trade is szóba jöhet 😉Cserélj fel Mac Jones-ért, nehogy mi vigyük el😂
Sagat_
több mint 3 éve
Sagat_
3
Sziasztok ! Én vagyok a Colts topik ,néma Leventéje ‘, de most egy kis játékra hívnám a társaságot . Én csaptam le a Coltsra az FK támogatói draftján , tehát nekem kell dönteni , hogy ki jöjjön a21. választással . Úgy gondoltam nagyobb buli lenne ha bevonnálak titeket is a dologba , így aki késztetést érez , hogy megossza az ötleteit itt azt szívesen veszem . Várom az ötleteket , akár a trade is szóba jöhet 😉