Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
Naaa, néha Ballard is tévedhet, vagy Grigsont szeretnéd 😉

Hátha fun lesz 😊
dande
Engem nem zavar, ha Ballard teved. Engem a sportban taszitanak az ilyen lusta karakterek. Engem taszitott a kurva tehetseges Moncfrief is, nem azert, mert nem kapdosta le a 150 yardokat, hanem mert egy bekepzelt kis szarhazi volt, aki a masikra mutogatott.

Funchesstol mar ujonckent rosszul voltam, miutan emberunk kis tulzassal nem volt mas, csak a hype vegeredmenye. Alapbol meg a masodik korbe sem vartak, csak mivel a ligaban epp dult a Megatron-, Green-, Julio-mania, a kibaszott hozzaertok nagyban azokat a napjaikat eltek, hogy nem letezik wide receiver az NFL-ben 6'3 alatt, aztan miutan Funchess merlegelt ennel magasabban, raadasul valami 235 font korul, egybol elkezdett nyalazni a vilag arra, hogy hu bazdmeg, ez a faszi megfoghatatlan lesz, mert ha leugrod, akkor o elnyom, ha esatobbi. Mar akkor odzkodtam a gyerektol. Jol emlekszem, hogy mar a gyakorlatain sem szakadt meg a Combine-on, az utvonalai kozben o rohant, de abszolut nem sprintelt.

Majd a gyerek bekerult az NFL-ben, ahol evek alatt sem tanult meg utvonalakat futni, nem mellesleg egyebkent lusta dog, aki nem egyszer nem futotta meg a route-ok veget, hanem feladta a jatekot, amikor o ugy gondolta, hogy ugysem megy a labda arra, megolve ezzel azt, hogy netan egy elveszettnek hitt jatekbol megis lehessen valami folytatas.

Utvonalat mindmaig nem tud futni, egyszeruen a gyerek hanyag, nem eleg eleg, a csipoje alig letezik, labmunka semmi, ennek eredmenyekepp nem is nagyon tudott soha elszakadni a cornerektol. Ellensulyozni meg nem tudja a fizikai adottsagokkal, mert nem az van, hogy radobod a labdat es elkapja, hanem az van, mint Ebronnal, hogy ertehetetlen lasztikat ejt el. Konkretan nincsen jo keze, sot, rossz keze van.

A Panthersben annyi, de annyi lehetoseget kapott, de #2 elkapokent es elso szamukent sem tudta megmutatni, hogy o kezdoszint lenne az NFL-ben. Ez a gyerek rosszabb es butabb, mint Inman, Tyrell Williamsnek a nyomaba sem er, Funchess az, akinel tenyleg soha nem tudott mast mondani az ember, mert csak arra tudtak hablatyolni a szakertok, hogy nezd meg, a gyerek akkora zsirdiszno, aztan a cornerek sirni fognak a 190 centije es a 100+ kiloja mellett, mert megis hogyan fogjanak meg egy ilyen sracot?

Na, azt hiszem, hogy a cornerek erre megmutattak eleg siman, hogy hogyan is tortenik ez.

Szoval amit irtam az elejen is, engem hidegen hagy, ha teved Ballard, mindenki teved. En szimplan csak rosszul vagyok az ilyen lusta sportoloktol, akiknel nem az az alap, hogy kimennek es ott doglenek meg a palyan a tarsakert.

Na, Funchess ez. A gyerek evek ota az NFL-ben van, de majdnem ugyanolyan nyers, mint amikor draftoltak. Baromi vonzo, hogy ranezel es azt latod, hogy wow, mennyire fiatal, csak eppen ezzel kitorolheted sajnos, mert jelen helyzetben ebbol a palyan nem fogsz profitalni.

Funchessnel sokkal jobb, okosabb es precizebb jatekos Inman, de ennel a sracnal egy egeszseges Ryan Grant sem volt rosszabb, sot, az ideny masodik feleben egyebkent meg Pascal is hozott annyit, mint amit peldaul Funchess fog. Csak hat Funchessnel mindig mindenki csak annyit lat tovabbra is, hogy kurva nagy.

Igen, az. Nagy. Ennyi, o Devin Funchess. Nagy es lusta, aki szerintem baromira mas karakter, mint akik most a Colts oltozojeben vannak.

több mint 7 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 226
Ahogy igertem, nekem ennyi volt. A fakezu lusta Funchess, aki utvonalat futni nem tud, lyukaskezu es meg lusta is, na ettol a faszitol kiver a viz. Az elkapok Ebronja. Ennyiert... Moncriefnel is rosszabb. Vicc. Visszavonultam, mint Phil Costa.
Stez
A Lustától elég messze van. A droppoknal idén volt gondja miután Cam labdáid elkezdtek dadogni a sérülés miatt. Egyáltalán nincs vele semmi kiugró probléma néha potens WR 1,5. Inkább tudnak lenni kiugróan szar meccsei, és nem lehet tőle akrobatikus elkapásókat várni.
Könnyű elkapások amikor testel megtudja verni befelé az emberét, na az az 1 ami 100% megy neki.
Felugrani szeparálodni irányváltani már átlag. Elkapni is átlag inkább mint szar, van látványosan szar meccse meg van amikor tök megbízható és sorra hivhatóak rá a slantek 3.-ra.

Igazoból csak a lustát nem vágom honnan szedted a többit rá lehet húzni ha nagyon nem szimpi.
De ez ilyen törpe stereotipa hogy nagy akkor lusta.

Szerkesztette: TSzabi
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tulipanos Funfun nem tudta elkapni Supacam raketait. Akinel erosebben nem bassza oda senki, ha kell, ha nem.
Ettol meg Bandi labdai, aki az egyik leginkabb elkaphato passzokat szorja, megfelelhetnek neki.
Pesze ez elmelet

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sztem kiraly lesz Funchess, en orulok neki. Ebron is droppolt nalunk is, de volt rengeteg fontos playe is.
A QB-k tudjak naggya tenni a WR-eket, es sztem Luck jobb mint Newton. Konnyebb dolga lesz FunFunnak is.

1000 yardot nem varok tole, de egy 800at 8-10 TD-vel siman.

twitter.com/Colts/status/1105257095920668672

jo lenne ha iden picit tehetsegesebb WR depth lenne, mint tavaly.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....
Naaa, néha Ballard is tévedhet, vagy Grigsont szeretnéd 😉

Hátha fun lesz 😊
több mint 7 éve
Ahogy igertem, nekem ennyi volt. A fakezu lusta Funchess, aki utvonalat futni nem tud, lyukaskezu es meg lusta is, na ettol a faszitol kiver a viz. Az elkapok Ebronja. Ennyiert... Moncriefnel is rosszabb. Vicc. Visszavonultam, mint Phil Costa.

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/mchappell51/status/1105264708930715648

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Watkins 3 evre kapott evi 16ot, evi 10 garantalttal tavaly.
Ahhoz kepest nem vesz az 1ev 10 v epp 13 M.

Jobban orulok, mint ha Tyrell Williamst hoztuk volna 3-4 evre.

Crowdert sajnalom, a 3 ev 27M/18.5M garantalt sztem jo deal lett volna, talan meg Humphries is, o is evi 9 lett volna csak 4 evre.

Egy picit csokkent talan az 1. v 2. koros WR huzas eselye igy.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Flowers meg egy Sheard klón. Testalkatra, képességekre, technikára, mindenre nézve. Nálunk egymástól vennék el a snapeket. Elküldenéd Sheardet, aki fele annyiért kb. ugyanazt tudja nyújtani?
peterk2005
Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan..
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Ha Funchess Colts-jatekos lesz, en visszavonulok. Meg Moncriefnel is rosszabb.

Stez
Valamiért szimpatikusnak tűnt az idehozatala már jóelőre, remélem beválik, gondolom még a fele se garantált a pénzének, és krva fiatal, Tipikus Ballard fióka.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Indy Sports One szerint:” 1 year/10million and 3 million incentives” .

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
13 millió? Egy év vagy nem egy év, this does not make sense.

Szerintem ez valami elméleti max. összeg lehet, amit ilyen-olyan ösztönzőkkel elérhet, ha átmegy antónióbrónba. A base ennél kevebb kell, hogy legyen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
FunFun 13 misiért 😀 Stez most keres egy hidat meg egy folyót...
Persze nem vészes, mert okosan csak óvatosba 1 évre

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
Úgy tudtam ti nem adtok nagy kontraktokat... Ez elég WTF?

twitter.com/mortreport/status/1105251461389320192
Tomcsik
Drágább, mint Moncrief. 😊
iktriad
De látod nem az számít. 1 év. Ha ne jön be csá, mehet isten hírével. És kit érdekel, hogy 13 millió vagy 9? Senkit nem fog. Sztem ez egy okos szerződés, nagyot nem buknak vele, nem fogják éveken keresztül cipelni, ha fos lesz.

Egyébként sztem Funchess jó lesz itt. Lesznek dropjai, de hasznos ha tudják hogy kell használni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tomcsik
Drágább, mint Moncrief. 😊
több mint 7 éve
Gondolod te, de Ballard nem véletlenül érdeklődött Collins iránt. Honnan tudod milyen változásokon gondolkodnak Eberflussal a védelemben?
Azt ne mond, hogy az egészséges lenne, hogy mi szurkolók tudjuk mit akar az FO, mert akkor a többi 31 csapatnak nyitot könyv vagyunk.

Flowers részével egyetértek, azzal kevésbé, hogy két hasonló vagy legyen megegyező testfelépítésű játékos ugyan olyan talentet vagy ugyan olyan értéket képvisel.
A korról nem is beszélve.

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 731
A friss hirek szerint Cole Beasleyt akarja levadaszni Ballard. O szinten slot. Szerettem Dallasban, megbizhato, jo keze van, raadasul FEHER! MINDENKI DOBJON EL MINDENT!
Stez
Hh nincs még Bradynél?!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?

Collins és Flowers is kibaszott nagy upgrade lett volna ennek a védelemnek és leszarom a leszart szart is, hogy mennyibe került amikor van 100millánk.
szampi#33
Gondolod te. De biztos vagy ebben? Collins pl. klasszik box safety. Abban ugyan brutál jó, de ha hátra kell menni és fél oldalt coverage-ben védekezni, akkor meg maga a siralom. Én valamikor imádtam volna a seattle féle cover 3 védelmet, single high safetyvel, a boxba Chancellor módra felvitt strong safetyvel. Abba jó lett volna Collins, Hooker pedig lehetett volna az Earl Thomas klón. De Eberflus nem ebben gondolkodik. Tavaly ugyan (remélem) egyszerűbb rendszert futtattunk, mint amit szeretnék, de az elég egyértelműnek tűnik, hogy ha meg is lesz az emberanyag, Eberflus akkor is cover 2 zónát akar alapjátéknak. Abba meg inkább passzol két Hooker (nem passzol, de még az is jobb), mint egy Collins.

Flowers meg egy Sheard klón. Testalkatra, képességekre, technikára, mindenre nézve. Nálunk egymástól vennék el a snapeket. Elküldenéd Sheardet, aki fele annyiért kb. ugyanazt tudja nyújtani? Mert szerintem kb. ugyanazt tudná, ő azért nem egy bredlicsubb, vagy mack. Csak meg kell nézni a számaikat snapszámra vetítve. (A Pats által a helyére hozott Bennett pl. snapcountra vetítve több pressure-t generált). Ettől még persze nagyon jó játékos, ha számára jó szerepkört kap, meg fogja szolgálni a pénzét, de nálunk más fejére érkezne (arról nem is beszélve, hogy Lewis is hasonló típusú játékos. Ha nem hízlalják fel 3 tech belső falembernek, akkor hosszú távon ő lehet Sheard utódja majd).

Szóval jöjjön a top igazolás, ha jön, de ne csak a névre ugorjunk. Az legyen az első, hogy aki jön, az tuti rendszer fit is legyen, hogy ki is jöjjön belőle a maximum. (Pölö Preston Smith, Barr, Houston, vagy éppen Joyner. Vagy Roby, azzal együtt is, hogy az utolsó éve sz*r volt. Vagy Golden Tate, vagy Malik Jackson, vagy Clinton Dix. Vagy még akár Gipson is. Felük gondolom már el is kelt, nem volt időm az utóbbi órákban a híreket figyelni. 😊 Csak hirtelen felsoroltam a neveket. Ők legalább így vagy úgy passzolnának is hozzánk.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A friss hirek szerint Cole Beasleyt akarja levadaszni Ballard. O szinten slot. Szerettem Dallasban, megbizhato, jo keze van, raadasul FEHER! MINDENKI DOBJON EL MINDENT!
Stez
Fizessétek jól túl!!! 😊
(Ja, a felesége NEM fehér!!!)
Charlie Firpo
Alair ide, aztan alairja a valasi papirokat is! xD

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Stez
Fizessétek jól túl!!! 😊
(Ja, a felesége NEM fehér!!!)

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Nem értem mi fáj Stez..itt kérem szépen “CoolTúra” épül.

több mint 7 éve
Humphries 4/36-ert irt ala a Titanshez. So-so. Nem keves, de nincs is elszallva. Kezdunk kozeledni Ballard hatarahoz, hamarosan jonnek a Colts-alairasok. xD

több mint 7 éve
Na ez viszont faj.