Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Eric Berryt kivágta a Chiefs ő se lenne rossz.
Kóra Tibor
Betűzzük :
P-R-O-V-E-I-T-D-E-A-L

😀
több mint 7 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Eric Berryt kivágta a Chiefs ő se lenne rossz.

Kóra Tibor
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ballard sztem jobban szereti a draftpickeket mint a sajat gyerekeit 😀
kizartnak tartom, h felfele mozogjunk.

Full olcso volt igy Desir GM jatekban Steztol. Csak 1.kor + 3.kor, raadasul meg ajandekba kaptam egy David Johnsont is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
uatu Indianapolis Colts 1 068 — uatu@freemail.hu
Csak én érzem azt, hogy érik egy feltrade valamelyik Edge-ért? Vagy behúzzuk Houston-t és akkor full BPA.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Három éves deal, konkrét összeget még nem tudok:

twitter.com/RapSheet/status/1105886525185843206

Szerk: közben megvannak a számok is: 3 év, 22.5 25 mill, 12 garantált. Baráti. Korrekt. 😊

Vagy senki sem értékelte túl sokra Hát azért a 25 már értékelés.
Úgy látszik akkor a többiek csábereje nem volt (pízmagban) akkora, hogy ne húzza haza a szíve. 😊

twitter.com/DraftDiamonds/status/1105894558783672321

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Desir marad nálunk:

twitter.com/RapSheet/status/1105885972527566848

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Közben Henry Anderson hosszabbított a Jets-el. Három év huszonvalahány milla. Örülök neki, szimpatikus játékos, kár hogy nálunk nem volt system fit.

több mint 7 éve
Ford mar csak azert sem kellene, mert jovore irathatnank ala hosszutavura, vagy mehetne a piacra.
De nagyon beszedes, hogy a KC csak tagelte, meg aktivan probalja elboltolni. Egyertelmu, hogy ok nem terveznek vele hosszutavon.
Borbinho
"de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem." Én nem Dee Fordra gondoltam, hanem hogy egy tradet mi is bevállahatnánk valamikor ha jó játékost kaphatnánk érte.
karak
Én is így gondolom, de ehhez alkalom is kell. Nekem az utóbbi időben nyíló alkalmak nem igazán tetszettek, se Mackért nem adtam volna két első kört, se Cooperért elsőt. A Brownért adott 3. és 5. már nem drága, de annyiért mi valószínűleg nem kaptuk volna meg, mert konferencia riválisok vagyunk.

És, hát amellett, hogy persze szeretnénk minél hamarabb bajnok esélyessé válni, van az a szempont is, hogy közben a jövő, hosszú távon is elitbe tartozó csapatát akarjuk építeni. Ahhoz meg a fiataloknak esélyt kell adni, és minden harminc pluszos játékos egy fiataltól veszi el a snapet. Ha Brown érkezett volna, akkor Cain-nak, Rogersnek, Pascalnak kakukk, T.Y. és Brown mellett lehetetlen lenne érvényesülniük annyira, hogy kinőhessék magukat. Ez még csak egy dolog, mert hátsó körösről, UDFA-ról mondunk le, ott egye fene. De akkor a draftról se lenne értelme komolyabb elkapót hozni például, mert az se jutna snaphez. Szóval Ballard időnként az azonnali upgrade lehetőségét beáldozza azért cserébe, hogy a jövő saját elit játékosát megkereshesse a posztra. Az ilyen Funches féle igazolások is ezt szolgálják. Nincs elköteleződés, nincs elvárt snapszám, nyugodtan lehet mellette játszatni a saját fiatalokat is. Ha meg annyira jó lesz, hogy kiköveteli magának a nagy snapszámot, az is jó, mert ő maga is fiatal. Akkor ő lesz a hosszú távú megoldás.

több mint 7 éve
Ford mar csak azert sem kellene, mert jovore irathatnank ala hosszutavura, vagy mehetne a piacra.
De nagyon beszedes, hogy a KC csak tagelte, meg aktivan probalja elboltolni. Egyertelmu, hogy ok nem terveznek vele hosszutavon.
Borbinho
Nem jövőre, hanem azonnal. Tagelt játékosnál ez manapság már így megy, a játékos csak azzal a feltétellel írja alá a taget, hogy azonnal kap az új csapatnál szerződést. A Ninersnél már meg is van az új contract, 5 év 87.5 millió, Éves átlagban 17.5M tulajdonképpen nem is sok, lol. 😀 De tényleg, ha a napokban aláírt top LB, S, OL contractokkal hasonlítjuk össze. A garantáltat mondjuk még nem tudni. Valószínűleg izmos tétel.

De akármennyi is, Stez leírta a helyzetünket: Ballard nagyítóval megnézi, hogy mennyire passzol valaki a rendszerbe, van ahol meg nem, vagy kevésbé, vagy szerencsésebb esetben megpróbálják hozzászabni a rendszert a játékoshoz.

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.
peterk2005
mondjuk a frisco is 43
braxa88
Lynch baszik a rendszerre, ugy van vele, hogy Ford jo, majd 4-3-ban is jo lesz, megtanulja.

A Coltsnal Ballard nagyitoval nezi, ki mennyire fit Eberflus rendszerebe, semmi ertelme nem lett volna Fordnak itt. Raadasul 28 eves lesz napokon belul. Nem mondom, hogy nem eri meg ezt a picket, de ha en ulnek Ballard szekeben, en sem adtam volna meg ebben a helyzetben.

Ha mar azon kellene agyalni, hogy ki ment el az orrunk elott, akkor megjegyzem, hogy OBJ-ert ez nem volt ar, ezt az o helyeben szerintem megadtam volna en is a Giantsnek.

De egyebkent irtak nehany napja, hogy mi is megkerestuk a NYG-t, ugyhogy Ballard valoszinuleg megfutotta a kello kort OBJ-ert, de gondolom, hogy tolunk meg Hookert kerhettek a pickek melle, mivel vegig az volt a celjuk, hogy Collins helyere rogton szerezni tudjanak egy tehetseges fiatalt.
Stez
Beckham befért volna Ballard elképzeléseibe öltözi hangulat szempontjából? Nem sokkal jobb mint Antonio Brown hiszti szempontjából. NEm feltétlenül Fordra gondoltam, de Houston azért talán segíthetne.
karak
Hat ha a Colts beprobalkozott a Giantsnel Beckham miatt, akkor nyilvan befert volna, csak Ballard nem adta meg azt az arat, amit akart a masik fel. Houstonrol pedig irtam ket napja, hogy a Colts es a Pats is beszelt mar az ugynokevel, ergo erdeklodunk iranta, a kerdes nyilvan az lesz, mennyit szeretne.

Borbinho: A 49ers mar hajnalban, a csere utan megegyezett az uj szerzodesben Forddal. Nem szep szamok. Ugyhogy ezert sem kar. De a Chiefs amugy nem titkoltan azert rakta blockra, mert 4-3-ra valt Spanglival, Ford meg szerinte nem lesz fit a rendszerebe. Nem volt itt kerdes, hogy Ford milyen, mert remek jatekos o, de ha nem fit, akkor nincsen ertelme odaadni neki ekkora lovet, hogy aztan vergodjon es ne legyen a csapatnak igazan hasznara.

Azert, mert arultak, attol vele nincsen gond. Egyszeruen Spangli belekopott a levesbe, top5 rusher penzt meg nem erte meg mkockaztatni, hogy megnezzek, vajon akkor most Ford mennyire lesz jo 4-3-ban.

Borbinho
"de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem." Én nem Dee Fordra gondoltam, hanem hogy egy tradet mi is bevállahatnánk valamikor ha jó játékost kaphatnánk érte.
karak
A kinti szurkolok Frank Clarkot pedzegettek nagyon, mivel megmondta a tagelese utan, hogy holdoutolni fog, de en ennek sem latom realitasat. Ballard nem az a csoka, aki egybol gigapenzt adjon valakinek, akiert cserelt es aki elotte itt nalunk nem bizonyitott, Clark meg evi 17-18 milliot el fog kerni, eleg vaskos garantalttal, foleg ezt a piacot latvan. Nem veletlen, hogy amint rakerult a tag, kicsapta a hisztit, hogy o el nem megy TC-be es edzesekre hosszu tavu szerzodesig es holdoutolni fog.

Ezek a horribilis penzek, amik mozognak a piacon, mindig megorjitik a jatekosokat, kinyilik a csipajuk, mert rajonnek, hogy ok is megkaphatjak ezt, hat fel akarjak gyorsitani a dolgokat, hogy bebiztositsak a jovojuket.

több mint 7 éve
karak Indianapolis Colts 41
Borbinho
több mint 7 éve
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.
peterk2005
mondjuk a frisco is 43
braxa88
Lynch baszik a rendszerre, ugy van vele, hogy Ford jo, majd 4-3-ban is jo lesz, megtanulja.

A Coltsnal Ballard nagyitoval nezi, ki mennyire fit Eberflus rendszerebe, semmi ertelme nem lett volna Fordnak itt. Raadasul 28 eves lesz napokon belul. Nem mondom, hogy nem eri meg ezt a picket, de ha en ulnek Ballard szekeben, en sem adtam volna meg ebben a helyzetben.

Ha mar azon kellene agyalni, hogy ki ment el az orrunk elott, akkor megjegyzem, hogy OBJ-ert ez nem volt ar, ezt az o helyeben szerintem megadtam volna en is a Giantsnek.

De egyebkent irtak nehany napja, hogy mi is megkerestuk a NYG-t, ugyhogy Ballard valoszinuleg megfutotta a kello kort OBJ-ert, de gondolom, hogy tolunk meg Hookert kerhettek a pickek melle, mivel vegig az volt a celjuk, hogy Collins helyere rogton szerezni tudjanak egy tehetseges fiatalt.
Stez
Beckham befért volna Ballard elképzeléseibe öltözői hangulat szempontjából? Nem sokkal jobb mint Antonio Brown hiszti szempontjából. NEm feltétlenül Fordra gondoltam, de Houston azért talán segíthetne.

Szerkesztette: karak
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
peterk2005
mondjuk a frisco is 43
braxa88

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
peterk2005
mondjuk a frisco is 43
több mint 7 éve
peterk2005
Nem feltétlenül, Dee Fordra gondoltam, hanem a tendenciára, de hát még van idő az idei piacból is 😀
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Tudom, Ballard nem szeret túlfizetni és drafcetlit sem szeret adni, de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem.
Kóra Tibor
Amennyire értékesnek tartja a a saját pickjeit, és amilyen jól sikerülnek a a draftjai, nem hiszem hogy elboltol egy magas picket (max majd ha húz pár bustot, akkor átértékeli a dolgot).

Persze, lófsz a második kör, de pl mi is odaadtuk volna Ford-ért a gyengébbik pickünket (2/59) és alátoltuk volna az 5 év 87 millát, közben a tavaly 2/59-en húzott Guice 4év/4,5 millás szerződést írt alá. Kicsit más összegek,.😊
Tony Adams
Értem, de kell egy kis tapasztalat is néha , nem lehet csak a fiatalokkal nyerni szerintem főleg a Po-ban , nem kell clevland féle Dream teamet építeni, de 1 -1 jó és tapasztalt játékos azért azt gondolom jöhetne.
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Tudom, Ballard nem szeret túlfizetni és drafcetlit sem szeret adni, de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem.
Kóra Tibor
Amennyire értékesnek tartja a a saját pickjeit, és amilyen jól sikerülnek a a draftjai, nem hiszem hogy elboltol egy magas picket (max majd ha húz pár bustot, akkor átértékeli a dolgot).

Persze, lófsz a második kör, de pl mi is odaadtuk volna Ford-ért a gyengébbik pickünket (2/59) és alátoltuk volna az 5 év 87 millát, közben a tavaly 2/59-en húzott Guice 4év/4,5 millás szerződést írt alá. Kicsit más összegek,.😊
több mint 7 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77

Szerkesztette: Kóra Tibor

Kóra Tibor
több mint 7 éve
Chris Miltont visszahoztuk egy evre, 1.75 millaert.

több mint 7 éve
2018 top free agency moves, utólagos szemmel.

Az nfl.com az FA nyitást megünneplendő újraértékelte a tavalyi FA kavalkádot (trade-ek nincsenek benne). A legelső helyen Brees visszaigazolása végzett náluk. Utána Ebron a második és Autry a harmadik. A teljes tavalyi FA-t figyelembe véve.

Nem kell f*sni, nyugodtan bízhatunk abban, hogy Ballard nem csak draftolni tud, és nem csak az FA napján tud játékost találni.

több mint 7 éve
Kik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?
karak
Két hét múlva megtudjuk. 😀

Viccen kívül, a hivatalos free agency még el sem indult, még csak tampering időszak van. Az is kisebb csoda, hogy már van egy új szerzeményünk, Ballard nem szokott az FA első napjaiban akciózni. (Illetve akciózni akciózik, de a mi ajánlataink ált. bőven alatta vannak ezeknek a desperation áraknak.)

Vannak azért még kint a piacon bőven. Az edge defenderek között pl. kint van Houston, ha akarnánk egy locker room barát, sportembert aki a pályán is vezér lehet. Aztán Shaq Barrett, Shane Ray a fiatalabbak között. Barrett pl. akár nagyot is durranhat valakinél aki elviszi. Ray meg egy olcsó prove it deal-el kipróbálható. A cornerek között Desiren kívül kint van még Darby, Nelson, Bradley Roby, a safetyk között Clinton-Dix, Earl Thomas, Tre Boston. Szóval vannak azért még a piacon bőven használható emberek. Majd meglátjuk, hogy kell-e Ballardnak közülük valaki. Valószínűleg lesz pár olyan is akikre nem is gondolunk.
peterk2005
Köszi. Roby közbe ment a txansba 1 évre , rá én is gondoltam
több mint 7 éve
karak
Két hét múlva megtudjuk. 😀

Viccen kívül, a hivatalos free agency még el sem indult, még csak tampering időszak van. Az is kisebb csoda, hogy már van egy új szerzeményünk, Ballard nem szokott az FA első napjaiban akciózni. (Illetve akciózni akciózik, de a mi ajánlataink ált. bőven alatta vannak ezeknek a desperation áraknak.)

Vannak azért még kint a piacon bőven. Az edge defenderek között pl. kint van Houston, ha akarnánk egy locker room barát, sportembert aki a pályán is vezér lehet. Aztán Shaq Barrett, Shane Ray a fiatalabbak között. Barrett pl. akár nagyot is durranhat valakinél aki elviszi. Ray meg egy olcsó prove it deal-el kipróbálható. A cornerek között Desiren kívül kint van még Darby, Nelson, Bradley Roby, a safetyk között Clinton-Dix, Earl Thomas, Tre Boston. Szóval vannak azért még a piacon bőven használható emberek. Majd meglátjuk, hogy kell-e Ballardnak közülük valaki. Valószínűleg lesz pár olyan is akikre nem is gondolunk.

több mint 7 éve
karak
Andy Isabella.

Amugy Houston, Darby, Clinton-Dix. Ha slotba keresunk cornert, akkor talan Callahan, ha kell futo, akkor Ajayit meg lehet probalni, de ott van a jo elkapo Tevin Coleman, bar o draga lesz, mert jo.

KJ Wright a Hawksban jol emberezett, csak hat oreg es nincs mar terde. Talan Tre Boston, ha safety. Illetve Jamie Collins eleg fasza lenne az LB-sorba, csak o is mar 29, es nem is lesz olcso.
Stez
köszi